freeedag

Blev ingen skola för mig idag heller, känner mig fortfarande lite hängig& har ont i kroppen och så. Men mest i armen då som sagt. Jobbigt att sova när man bara kan ligga på en sida haha :p Men det är ändå lite bättre nu :) Skönt med helg tycker jag också att det är. Men lär behöva plugga en del med.. menmen. Nu ska jag strax baka lite havreflarn med Kimsan tänkte jag, det är smaskeeeens! Och senare i kväll blir det idol. CALLE, eller hur? ;) Yeahyeah, kanske skriver lite senare sen, får se om jag har tid :)
PUSS


KNASBILD - Kimsan& jag hiho

segis..

är vad jag är idag typ. Som sagt, tog ju sprutan mot svininfluensan igår, så det blev till att stanna hemma från skolan idag. Lite hängig och har ont i kroppen& så, mest armen då va men även i nacken och så.. men var tydligen rätt vanligt att få muskelvärk efter sprutan och så. Men jaojao, nu har man ju tagit den i alla fall. Haha, det var så kul igår, jag och lillebror skulle ju ta den typ samtidigt, och han är ju 1 år, så jag fick ta den på bvc. Och bara för att jag var en sån duktig flicka, fick jag en klubba& en reflex, plus att nålen var tunnare med, det ni! Nålen var ju tunnare bara för att det är småbarn& bebisar osv. som tar sprutan där.. men jao, det kanske ni fattade :p För en stund sen bakade vi pepparkakor& lussekatter här hemma, mysmys :) Och smarrigt, såklart! Men nu ska jag kika lite på tv& så,
PUSS


Att det här pyttelilla kan göra så ont heeeehe


Detta fick jag för att ha varit en sån duktig flicka ;)

spruta = läskigt

Åh, idag är jag pömsig, och vädret blir man ju inte direkt piggare av heller för den delen. Dataprovet jag hade idag gick inte sådär bra som jag hade hoppats på.. Och jag som faktiskt läste lite i boken igår. Men jaojao, man kan ju inte vara bra på allt hehe ;)  Är typ lite nervös nu med, om en timma ungefär, så ska jag till vårdcentralen och ta svininfluensasprutan. Är liet nervös.. är typ lite rädd för sprutor& så.. Hoppas den inte gör ont. Men räknar med att jag kommer ha rätt ont i armen i morron.. Menmen. Senare kanske jag tänkte baka lite kakor, om jag orkar (a) Får väl se hur det blir med det. Men nu ska jag fixa lite på mitt rum innan jag ska till vårdcentralen& så. Skriver kanske lite senare om jag har tid :)
PUSS

fullt upp..

hela helgen typ. Därför har jag inte hunnit sitta här vid datorn så mycket. Känns inte så vidare trevligt att sätta sig vid datorn när man har folk hemma& så heller :p
Fredags, var med Jim. Robin& Lisa kom upp på kvällen (typ fulla?;) Dom hade festat lite i alla fall heeeeehe. Drog igen vid 12-1 nån gång?
Lördags, Jim sooooov här.
Söndags, Robin kom hit typ vid 11 eller nåt tror jag. Han var här när jag& Jim gick upp i alla fall, haha :p Sen när Jim hade åkt hem& så, så kom Kimsan hit, lite trött efter lördagens party vaaa? ;) haha. Jaojao, slutade i alla fall med att både Kimsan& Robin sov överhär tills idag. Blev lite flum där på kvällen ( varav dessa bilder) haha! Väckte Robin typ 20 minuter innan det var dags att gå till skolan i morses :p

Typ så har helgen sett ut. Och idag är jag gryyymt trött, vilket inte är så konstigt kanske :p Så.det är skönt att man har sovmorgon i morron, börjar vid 10.10. Lite niiiiice :)

Men nu ska jag kika på Ullared, det är fett nice haha :)
PUSS

lööördag

Blev inte ett enda inlägg igår, jag veeet. Men hade typ fullt upp hela dagen. Men i alla fall, var ju med Kimsan i torsdags, då jag var ledig från skolan. Vi gick och kollade lite på stan& så, mycket trevligt :) Sen så skulle hon egentligen åkt hem, men hon sov här :) Och igår när jag kom hem från skolan var hon fortfarande kvar här& så, så följde med henne ner till Ströget för att köpa biljett till Lillasyster, asså bandet :p, som ska spela där idag. Sen åkte hon hem på eftermiddagen typ. Alltid kul med Kimsan :) Hon har typ alltid varit lite som en"syster" för mig, för hon är ju min moster, (tror dom flesta vet det, men ändå) och det skiljer typ 5 år på oss bara :p Men jaojao, efter Kimsan hade åkt kom Jim hit& så :)


Självaste Kimsan :)


Yeeah haha ;)

Haha!

Tog en dusch& så för en stund sen, har passat lilla Bobbo lite, för mamma och Fred håller på att tapetsera om på deras rum. Skönt för dom att slippa den där orangea tapeten säger jag bara! Haha :p Ska väl göra i ordning mig lite nu snart tror jag hiho. Skriver förhoppningsvis lite senare sen om jag hinner :)

PUSS på alla godingar

ledig!

Som sagt, ledig från skolan idag :) Så idag sov jag till elva eller nåt. Fast vaknade först vid sju, sen vid nio, men det var så skönt att ligga kvar i sängen. Plus att jag inte orkade kliva upp, har väldigt ont i benen.. Vilket jag typ hade räknat med att jag skulle ha idag :p Går typ värsta steeeelt hahaha x)

Ringde Kimsan för en stund sen, och vi bestämde att vi skulle hitta på nåt idag :) Sömntutan hade precis gått upp, så hon skulle äta lite frukost& så, sen kommer hon in till stan :) Blir väl till att gå runt och kolla lite nere på stan, kanske fika eller nåt, myys. Ska bli trevligt :)

Men nu ska jag göra i ordning mig lite tänkte jag. Skriver kanske lite senare om jag har tid.
PUSS på er sålänge godingar!


brrr, kallt

Fy tusan vad det är kallt ute idag! Var typ åtta minus i morses när jag skulle gå till skolan. Halsuk& vantar var nästan ett måste. Skolan var rätt okej, hade idrott första lektionen, körde typ lekar hela lektionen, rätt kul ändå :p Men fyfan vad jag har ont i mina ben nu! På grund av den sista grejen vi körde, man skulle typ hoppa på massa olika konstiga sätt, haha måste sett helt sjuuuukt ut! Men yeahyeah, lär väl kännas mer i benen i morron kan jag tänka mig. Skönt att man är ledig då, så man inte behöver röra sig mer än nödvändigt ;) haha. Är ledig bara för att niorna kommer till skolan, tror jag det var.. Fett nice :) Skulle typ ha tagit svinis idag, svininfluensasprutan alltså, men är liiite förkyld (feg?) fortfarande så mamma beställde tid åt mig på vårdcentralen i stället, så ska ta den nästa onsdag, samtidigt som lilla Bobbo :) Ahw, gillar inte sprutor..

Är rätt trött nu med, kan väl inte påstå att jag har sovit sådär överdrivet mycket i natt :p Men blir nog lite piggare nu snart.. Tänkte ta en kopp kaffe nämligen, mmh. Var nere på ica innan och handlade lite, köpte sånna där "mini chmallows", för tänkte att jag kanske skulle göra varm choklad sen, och har aldrig druckit det med sånna i, och alla säger att det är så gott, så tänkte att jag skulle testa det :)


Men nu ska jag kila, Jim kommer om en stund. Skriver kanske lite senare :)

PUSS sålänge godingar!




ny-duschad, nu blir det tv!

Skolan idag var helt okej. Hade inte missat så mycket (härligt!) eller så. Har bara engelska-glosor denna veckan med, det är ju inte så jobbigt :) Har precis tagit mig en dusch nu, fett nice. Och snart blir det Desperate Housewives, det gillar vi! :) Tyckte att jag var värd lite choklad& cola idag, så var nere på ica innan, haha :p Fast hmm.. Blir nog te& mackor först (tror jag?), myyys! :)

Men öh, nu börjar DH, måste kila!

PUSS

-paaaula

skoldax.. strax!

Åh, jag gillar tisdagarna. Börjar inte förrön 10.10, fett nice :) I morses tänkte jag då att jag skulle ta sovmorgon eftersom jag började så sent, men vem var pigg klockan sju om inte jag? Men låg kvar i sängen till typ tjugo i åtta, men sov inte, utan väntade på att klockan skulle gå, så att jag kunde stiga ur sängen haha. Jag vet, är lite kocko. Haha, lilla Bobbo var så söt innan. Han har ju fått en egen chokladkalender, så mamma hjälpte honom att öppna första luckan, han fattade först inte att man skulle äta det som låg inne i luckan. Han satt och la tillbaka chokladbiten, tills han upptäckte att "åh va gott det här var". Så söt! Fanny är hemma från skolan idag, hon hade huvudvärk i morses. Vilket hon även kommenterade igår kväll :p Och det är första december idag :o Sjukt fort har det gått!

Mja, nu är det strax dax att gå. om cirkus en kvart.


Lite ego såhär på morronkvisten, haha ;)


Och en till bild, eeeh hehe.

TTYL!

RSS 2.0