fusksola

Hej hopp!
Ingen skola för mig idag som sagt, fortfarande sjuk och så.. Var uppe vid skolan för någon timma sen och hämtade lite saker att plugga på. Får se om jag orkar ta tag i det lite senare..

Precis pratat lite med min sötnos som är i Turkiet också, han verkar ha det toppen! Snacka om att jag är avis, vill också åka utomlands haha. Kommer känna mig som ett spöke när han kommer hem, jag likblek, han typ vääääldigt brun. Orättviiiist! Haha. Ska nog ta och sola solarie innan han kommer hem ;) Om jag frisknar till snart också vill säga. Har bara fem dagar på mig att bli liiite brunare typ, fast borde väl inte vara något problem eftersom det känns som dagarna kryper fram i snigelfart.

Nu ska jag inte sitta här och dryga mer. Kanske hörs senare, eller kanske inte, man vet aldrig :) Ni får ha det så bra i alla fall! :)
PUSS

saknar

Ååh, hoppas denna veckan går foooort... Saknar min pojkvän som är på studentresa i Turkiet :( Aja, hoppas du har det roligt, tänker på dig!

Förövrigt är jag typ lite sjuk fortfarande.. nedrans förkylning. Ska väl se om jag orkar pallra mig upp till skolan i morron för att åtminstone hämta hem lite läxor.. Känns som jag hamnat efter och skit, känner mig verkligen superstressad! Jaja.. Nu är det trots allt inte så värst många dagar kvar i skolan, typ 12. Sen är det sommarlov, grrrreat!



PUSS

.

Rastlös, stressad, trött..

sjukling

Hej hopp!
Vart hemma från skolan idag igen, fortfarande lite sjuk& så. Fast oj, det visste ni ju inte för det har jag ju inte nämnt nu i bloggen ;) haha, Jaja, nu vet ni i alla fall. Ingen höjdare att gå runt och snora,  hosta och vara allmänt hängig. Men men så kan det vara. Men även fast jag är lite sjuk blir det till att gå ner på stan en sväng sen för att titta på treornas bal :) Ni får ha det så bra allihop! :)
PUSS


Hopplös

är vad jag är... haha. Tror ni fattar vad jag menar va? ;) Med mitt bloggande såklart haha. Ingen idé att jag skriver och säger att jag ska bättra mig, det verkar ju aldrig hända ändå så ;) Jaja, kommer skriva när jag har lust helt enkelt :) Ni får ha det så bra tills nästa gång jag får för mig att skriva! :)
PUSS

Good evening!

Hoppas ni haft en bra dag :) Man kan ju inte klaga på vädret precis, varit dundervarmt idag faktiskt, det gillar vi! :) Börjar nästan kännas som sommar hihu. Och nä, nu är det inte allt för långt kvar till sommarlovet heller, cirkus 17-18 skoldagar kvar, läääängtar lite lagom sådär.

Rätt mycket i skolan just för tillfället, omvårdnadsprov i morron, sen NP i matte B-delen på fredag.. Så har pluggat lite omvårdad och så nu. Känns dock inte som jag för in något i skallen när jag bara sitter och läser, men förhoppngingsvis så kan jag väl det mesta. Har ju gått igenom en hel del på lektionerna så.. Aja, bara till att hoppas att det går bra på provet helt enkelt, wish me luck! :)

Nä, nu ska jag återgå till pluggandet en stund tänkte jag. Ni får ha det så bra godingar! :)
PUSS


typiskt mig

Sorry, ÄNNU en gång för kass uppdatering. Vet inte hur många inlägg som börjar i det stuket just nu ;) Typiskt mig! Men ja, har inte haft tid att sitta vid datorn direkt, haft ganska fullt upp nu i helgen och så. Sen när man har folk hemma känns det rätt otrevligt att bara gå och sätta sig vid datorn och vara osocial ;p Jaja, ännu en gång så gör jag ett försök till att bättra mig. Wish me luck! Eller ge mig en spark i baken eller nåt haha.

I helgen blev det lite fest och så med treeevligt folk, det gillar vi! :) Det är ju alltid kul att lära känna lite nytt folk och så, inte sant? Yeahyeah, det var nice i alla fall :) Nu är Kimsan hemma hos mig, så blir väl att käka lite mumsigt till en film sen eller nåt. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! :)
PUSS

Bild från i lördags :)




it ain't easy....

leeeedig!

Skönt med studiedagar, eller hur? :)
Bara slappat och tagit det lugnt idag, skönt att göra det ibland med hihu. Idag fyller min kära mamsen år också, love u♥ Blir väl bara lugnt nu ikväll med, sen får man se vad som händer i helgen :) Yeahyeah, nu ska jag göra annat!
PUSS


tv!

God kväll!
Sitter i soffan och gottar mig lite, kollat Desperate Housewives och nu kollar jag Cougar Town, eller aah reklam just  nu. Blääh hatar reklam haha :p Nationellt prov i matte i morron, hoppas det går bra.. Men nä, nu börjar det igen! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)
PUSS

måndag

Hej godingar!
Hoppas ni haft en bra dag :) Min har väl varit hyfsad, varit så trött bara. Inte så konstigt kanske, med tanke på att det är måndag ;) Men jaja, snart är det helg igen, awesome! Skönt att vara ledig torsdag& fredag, extra lång helg blir det! Hääärligt.

Känns som det är en hel del med skolan just nu, känner mig extra stressad eftersom jag inte har så himla bra koll heller. Vet att det är muntligt engelska nationella i morron, och att jag har nationellt prov i matte på onsdag.. Sen nästa vecka är det prov i omvårdnad på funktionshinder osv. Just det, har läxa i omvårdnad tills i morron.. Och sen har vi grupparbete i renässansen som min grupp inte börjat på än, mend et ska väl redovisas nästnästa vecka.. Aja, bara till att bita i det sura äpplet!

Har ni mycket prov/läxor nu innan sommarlovet?

PUSS♥

söndag

Bajs vad dålig jag är på att uppdatera nu då haha. Jaja, har haft fullt upp typ hela helgen. I fredags blev det lite party, blev roligare än vad jag väntat mig :) Igår blev det väl bara lugnt, kan vara skönt det med ibland. Sen så var jag ganska så seg igår ;) haha. Och idag är det söndag, gud vad kul... not. Skola i morron, yaaaay! Uuuäh. Haha. Yeahyeah, later godingar :)
PUSS

mmmmail

Shiiiit. Sitter här och blir snart tokig! Håller på att radera alla meddelanden i min inkorg, hotmail ni veeet. Har över 3000! Liiiiiite drygt. Herregud, måste börja ha lite koll på mina mail nu känner jag ;) haha.

aj !

Blääh vad ont jag har idag Träningsvärk i låren, rumpan och bröstet. Styrketräning igår på idrotten ;) haha. Men ja, det ska ju kännas att man lever! Känns som att jag är väldigt tråkig just nu här på bloggen, men vet att ni inte kan få nog av mitt alltför intressant liv ;) haha. Nu ska jag inte sitta här och slöa längre, är ju faktiskt fint väder ute idag som man får passa på att ta vara på, inte sant? :)
PUSS

tv time!

Idag har det inte varit en speciellt jobbig skoldag. NP från 7.50-10.30 typ. Skulle haft matte egentligen, men det var typ tre timmars hål så var och pratade med läraren, frågade om man kunde jobba med det hemma istället. Och eh, jag har jobbat med matten skitmycket... not. Haha. Jaaja, så kan det gå. Fikade hemma hos mig med Hannis och Emelie istället(A) Det som dock var lite drygt idag var att vi inte hade någon sovmorgon på grund av NP, så idag blir det nog att lägga sig hyfsat tidigt i alla fall, för jag är verkligen supertrött. Först blir det att kolla Desperate Housevives och Cougar Town, går inte att missa! Haha, nu låter jag som vääääärsta nörden, men det är jag ju inte. Jag är suuuupercool! Enligt mig själv i alla fall, sen vad ni andra tycker struntar jag i! Skoja ;) haha. Nä, nu ska jag göra mig en kopp te och bänka mig i soffan! Vi hörs sockertoppar! :)
PUSS♥



te!

Sitter här och låter en varm kopp te värma magen. Ska snart krypa ner i min varma och mycket sköna säng, idag har jag varit seg och tröööött så det ska bli feting nice att lägga sig. Helgen har varit toppen den, synd att dom ska gå så fort bara.. Jaja, skönt att ha haft studiedag idag i alla fall :) Ett stort grattis till min lillasyster som fyller elva år idag!♥ Hoppas du har haft en bra dag! :) Jag tycker i alla fall inte att det varit helt fel att ha ätit tårta HEHE. Nä, men nu ska jag sluta tjata och istället brottas med mina kuddar!
PUSS

lyckad kväll igår!

Hallå godingar! :)
Lyckad kväll igår, riktigt kul faktiskt hihu :) Idag har jag dock varit väldigt trött, men ja det blir väl så om man kommer hem klockan sex på morgonen ;) Legat i soffan och latat mig en hel del. Ikväll blir det väl chips och godis i soffan till någon skitfilm på tv:n ;) haha. Yeahyeah, nu ska jag vara lite social tänkte jag! :)
PUSS


RSS 2.0