ny-duschad!

Nu har jag precis tagit mig en dusch, så härligt att vrida upp värmen mer& mer haha :) Om en stund blir det väl till att göra sig lite te& rosta mackor, och kolla på "En annan del av köping", det programmet är underbart, diggar Tobbe! Haha :)  Får väl se till att komma i säng i någorlunda tid idag, brukar vara lite extra seg på måndagar. Men så är det väl för dom flesta kan jag tro? Förövrigt sitter jag bara här framför datorn och lyssnar lite på musik osv. Vad skulle man göra utan musik? Skulle fan inte gå haha :) Just det, i morron på första lektionen (omvårdnadslektionen) så ska jag träffa min handledare, som jag ska ha när jag har APU, ska gå efter samma schema som h*n, ska bli intressant att se vem det blir hehe :) Jaojao, nu ska jag kila, skriver igen när jag får lust :)
PUSS


söndag

Var ett par dagar sen jag skrev sist, gör ju inte det så ofta längre.. men fick ett infall idag igen haha. Söndag idag då, 31 januari, sista dagen denna månaden. Tiden går rätt fort ändå när man tänker efter, även fast det inte känns så ibland. Men jao, så är det. Bara två veckor kvar till sportlovet nu, sen har jag APU i tre veckor, så blir borta en månad från skolan. Rätt skönt faktiskt. Och sen när jag kommer tillbaka från APU:n är det typ tre veckor kvar till påsklovet :p Det är niiiice! :) Idag har jag inte mycket planerat alls, blir väl till att plugga lite sen i alla fall. Sånt som måste göras ibland, även om det är fruktansvårt tråkigt haha. Jaojao, skriver kanske mer lite senare, lovar ingenting ;)
PUSS





You're simply the best, better than all the rest
better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, I hang on every word you say

leeedig!

Jag som sa att jag skulle bättra mig, det gick ju bra ;) HEHE. Men mja, har inte haft en tanke på bloggen faktiskt. Men i alla fall, ledig från skolan idag, eftersom dom som läser matte AB skulle ha nationella prov. Och jag läser matte A. Och har bara två lektioner på onsdagar, och båda två är före lunchen, när man har haft nationella ska man ju inte ha några lektioner före lunch eller så. Och i klassen är det bara jag och 4 till som har matte A så :p Det är nice att vara lediiiig! Idag hade jag tänkt att plugga lite, har muntlig redovisning i svenska i morron, om antiken osv. Ganska drygt, menmen..
För det mesta flyter allt på rätt bra nu, det är nice hiho.

Jaojao, nu ska jag inte sitta här och dryga mer, kanske skriver lite senare, får se :)
PUSS

längesen sist, right?

Mjo, det var ett tag sen jag skrev sist.. Tänkte att det kanske var dax nu igen, ska försöka bättra mig haha ;) Men det händer väl inte så mycket just nu heller.. eller det är väl rätt mycket med skolan& så, och lite rörigt med vissa saker.. Menmen, så kan det vara ibland. Ett kort inlägg räcker, haha.
PUSS


RSS 2.0