läkare och vampyrer



läkartid på telefon var lite krångelkrångel. eller egentligen inte kanske, om han inte missuppfattat mig helatiden haha.. därför är de bättre när mamsen ringer åt en!! men vuxenpoäng till mig, tjohooo.

i morgon blir de apoteket, köpa nån salva eller nåt till näsan. och på onsdag ska jag i alla fall till vårdcentralen och hämta sjukintyget. mår bättre nu men har fortfarande hosta och är förkyld, men ska se till att försöka pallra mig tillbaka till skolan på onsdag med.

vet att jag varit lite dryg nu när jag varit sjuk, men blir himla gnällig då och tycker synd om mig själv, typ haha. men ja, dom flesta kanske är så..

nu ska jag återgå till bb och efter de blir de hopp i kojs. där ligger min lilla prins och sussar sött! pojken på bilden alltså, lillebrorsan! han fick för sig att sova hos mig idag så fick berätta en saga för honom som skulle handla om vampyrer, han har verkligen hakat upp sig på dem haha.

sov sött sen!
puss

väntar lite



sitter här och väntar på att läkaren ska ringa. alltid när jag vill komma till vårdcentralen får jag telefontid istället haha.. whyyyy maaaaan. och sen ringer dom aldrig på den utsatta tiden heller......

får se vad läkaren säger, om jag får någon salva som kan hjälpa stackars näsan. och sen behöver jag sjukintyg också till skolan. se, man får inte ens va sjuk i lugn och ro utan att dom tror man hittar på eller nåt haha.. 

HOPPAS de finns någon mirakelsalva som får de här viruset att försvinna fortare än kvickt!! förövrigt så snorar jag och hostar fortfarande. himla enveten förkylning....

big brothaaaa



klockan närmar sig nio, och vad innebär de?? JO big brother, söndagsfinal! jag hoppas att jessica får lämna, hon är sjukt jobbig. vem tycker ni ska lämna bb-huset ikväll?

och sen tycker jag min mammis är gullegull, köpt chips, fanta& polly till mig som jag kan ha och smaska på till bb! smarrigt smarrigt. och jag förtjänar de när jag är sjuk, inte sant? hehe :))

damn you virus



ursäkta mig för att jag varit så himla gnällig nu de senaste. med de är på grund av att jag är sjuk, humöret blir lite sisådär då. igårkväll kom pojkvännen och hälsade på en sväng, de var trevligt då vi inte setts på en vecka typ. höjde även humöret litegrann :))

i morgon ska mamsen ringa vårdcentralen åt mig, förhoppningsvis får jag komma dit. "sjukt" trött på att vara sjuk.. ehe. och behöver någon salva eller nåt att smörja snoken med också. den ser värre ut idag än igår, wohoo.... damn you virus!!

trött på att gå runt och se ut som ett vrak typ.. men å andra sidan trivs jag i min pyjamas.

bite me



vill inte vara sjuk längre. vill inte ha virus på näsan. känner mig ääcklig.
och lite ensam.

surprise surprise



i morses när jag vaknade, kände jag att de kliade och stack lite på näsan. kände på den att de var lite "bubbligt" och tänkte "säg inte att de är vad jag tror att de är....." hoppade upp ur sängen och direkt fram till spegeln, SURPRISE SURPRISE!!!!

de här är fan inte kul. de räcker inte med att vara sjuk och så?? nä då, nu har man åkt på virusinfektion på näsan också. blir ju bara bättre och bättre de här.... har små blåsor på vänstra sidan av näsan och de ser förjävla mysigt ut alltså. typ gulaktiga och sen värsta rodnaden..

för er som inte vet vad virusinfektion är så kan man jämföra de med blåsor typ. vissa får ju de runt munnen och sånt, men de kan sätta sig överallt på kroppen i stort sett. jag har haft turen att få de på näsan varje gång.... lucky me liksom, för näsan är ju en kroppsdel som inte sticker ut och syns alls :))

näää.. fy. tycker lite synd om mig själv nu faktiskt. eller snoken rättare sagt..
BUHU

veckovild



förrsten, de är ju fredag idag!! skönt med helg.... fast, har ju varit hemma sen i måndags. antar att man blir lite bakom flötet då.. typ veckovild??

mamsen kom hem med pizza för en stund sedan, gott var de! hade skrivit en liten lapp med saker hon skulle handla till mig med hehe. typ massa godsaker... tycker jag förtjänar de! skönt att man i alla fall kan äta normalt nu och så. synd att jag inte är sugen på godis nu bara.. men då har jag tills ikväll. den som spar han har!

så ikväll blir de alltså lugnt, troligtvis film med systrarna eller något. och big brother, såklart! har man bb-live så är de lika bra att utnyttja de riiiiiight.

ett litet tillskott i garderoben



ytterligare en dag full med snor och hosta, lovely...... känner mig äcklig. min pojkvän vill typ inte ens träffa mig, så känner mig lite som en pestsmittad råtta eller nåt i den stilen... men vill inte att han ska se mig sån här heller för den delen haha.

för en stund sen fick jag för mig att riva bort alla sängkläder och vädra sängen lite. de var nog tur.. nu när jag varit sjuk så har jag lagt papper mellan mina två kuddar eftersom jag vaknat på nätterna och behövt snyta mig. men i alla fall, kuddarna satt fast i varandra.. med hjälp av pappret i mitten hahaha. där kan man snacka snorig. 
fyy så snuskigt..

nu när jag är sjuk tyckte jag att jag var värd något, så klickade hem topparna på bilden ovan. tyckte dom var himla fina! dom kommer från nelly.com ifall ni undrar och vill se ut som mig :)) överväger att klicka hem lite smycken också, men känner samtidigt att jag måste hålla i slantarna..

rudolf hälsar igen



näääe.. nu vill jag gärna bli frisk. börjar bli trött på en kroppstemperatur som stiger och sjunker om vartannat. nu ligger jag lite högre än 38 grader.....  jag drar mig dock för att ta tempen... varför säger jag inte, men ni kan nog räkna ut de med "baken" *FNISS* hahah. uääääh.

i helgen var de tänkt att jag skulle ut egentligen, men blir nog ändrade planer. eftersom jag fortfarande har feber och värsta förkylningen så måste jag bli ordentligt frisk först, annars blir de säkert värre. och sen är jag megaröd och torr under näsan, (nedrans snor....) vill liksom inte att min näsa ska blinka i takt med discoljusen om man säger så...

har lagt ett tjockt lager idomin under näsan emellanåt, dock till ingen nytta eftersom snoret inte vill behärska sig.

jaja, en sak som i alla fall är positiv är att jag inte är så röksugen nu. röker inte alls mycket om man jämför med när jag är frisk. då räcker ett ciggpaket i 1-2 dagar. tog sista ciggen från de paketet jag köpte i måndags för en stund sedan.. ska ta och sluta inom en snar framtid är de tänkt.

men i alla fall, nu vill jag faktiskt bli frisk. punkt och slut.

rudolf hälsar



kalla mig ruuudolf. för de är ungefär så jag ser ut, i alla fall snoken min. snytit mig ett x antal gånger, vilket har resulterat i att jag är väldigt röd under näsan. börjar undra hur mycket snor som egentligen får plats?? sjukt mycket i alla fall.....skulle väl inte säga att jag är så värst fager just nu. men å andra sidan, när man är sjuk bryr man sig inte om hur man ser ut haha. och vem orkar ställa sig i duschen när man har feber??

hoppas i alla fall att jag blir frisk snart, trött på att må såhär och gå runt och hosta och snora.. min byxficka är full av snorpapper, japp. väldigt mysigt. hade råkat lägga mobilen i samma ficka innan, skulle jag inte gjort.... hehe.

well, hoppas ni mår bättre än mig :))

sjukling



sitter nermyst i soffan med en filt, för gissa vad.. har feber. kom igårkväll... lite drygt!! sovit skitkasst inatt och vaknat flera gånger. vid fyra imorses tröttnade jag på att ligga och vrida och vända på mig så kröp ner i soffan istället och låg och slötittade på tv tills jag somnade.

nu har jag precis tagit en alvedon så hoppas på att må bättre om en stund. inte klokt vad de är synd om mig hahah. nä, men man känner sig så hjälplös när man blir sjuk..

idag är de fettisdagen, och mamsen ska baka semlor. synd att man knappt kan svälja bara buhuuuu.

big brother live



nu har jag bänkat mig i soffan med cola och chips! köpte big brother live nyss, så ska se avsnittet som jag missade igår innan dagens avsnitt börjar. intressant! känns gött att man kan ligga här och slappa med gott samvete, skickat in arbetet nu och grejer.

dock en sak som är lite dryg är att så fort jag äter eller dricker något rispar de i halsen...... fruktansvärt oskönt. typiskt när man har smarriga saker!!

förresten, har jag nämnt att min kära syster hade skickat in mig till big brother i år?? herregud, tur att man inte kom med hahah. fast jag hade rockat!

at home!



tycker väldigt mycket om när läraren säger att man får jobba hemma på lektionen om man vill! skulle slutat vid fyra idag egentligen, men eftersom man fick plugga hemma slutade jag vid två istället, heeeeelt okej!

nu har jag precis käkat hemmagjord pizza, guuu' vad gott de var. plus att de är mycket nyttigare än köpt pizza, kanon ju. både godare& nyttigare!

så slut i kroppen idag, vet inte varför jag har sån nedrans värk.. troligtvis på grund av väderomslag. eller så kommer jag få feber eller nåt, som småttingarna här hemma har. börjar ju få ont i halsen med.

FÖRRESTEN jag är stolt över mig själv. har skrivit tre sidor nu på mitt arbete, man skulle minst skriva två och max fyra. så tre är väl helt perfekt?? lite mittimellan sådär.

nä, nu ska jag ta och sätta på lite kaffe och kanske ta mig en liten chokladbit. japp, mamsen hon är gullig hon. hade köpt en chokladkaka och en påse chips som jag kan smaska på sen!! sikken gullmamma man har va??!

skooola



god morgon! här sitter jag nu i skolan då ja.. precis haft psykologi. nu är de foto som gäller, kul......

hör och häpna, missade big brother igår!!! pojkvännen hade inte den kanalen grrrrh... som tur är kan jag se de sen när jag kommer hem!!

fick mig i alla fall ett gott skratt såhär på morgonkvisten. jag och min kära vän daniela skulle ut och ta några bloss innan nästa lektion, och de var ju räääätt halt ute så hon drog en redig vurpa!! hahah.. skadeglädje är väl den enda sanna glädjen??


söndag



och så var de söndag ja. roooligt...... tycker inte alls att de ska bli drygt med skola i morgon, inte alls. igår efter filmen var slut tog jag tag i att plugga liiiite i alla fall. så nu har jag bara ca en halv sida kvar att skriva, och har tills onsdag på mig så de ska nog gå. kom och tänka på att de är himla lätt att gnälla över saker istället för att bara göra dem, eller hur?? typ som igår... ehe.

åker nog till pojkvännen lite senare sen och sover där. så himla skönt att slippa ta bussen till skolan på morgonen.. alla sitter typ som packade sillar haha.

förresten, big brother börjar ikväll!!! jag måååste se de!! förra året följde jag de som en tok haha.. köpte live och kollade i datorn typ 24/7.. hoppas pojkvännen har den kanalen, annars får jag nog överväga att sova hemma och ta sillbussen trots allt... hahah.

vad kvinnor vill ha



pluggandet kan ta sig i rööööööva. fastnade framför teven....... "vad kvinnor vill ha" visas idag, jahaaaja. och vad vill vi ha egentligen? de kan jag svara på. så, vad vill kvinnor ha? svaret är att de vet inte ens vi själva.

kanske lite sömn om en stund så man orkar sitta med pluggfanskapet tyyyyp hela dagen i morgon. hahaha märker ni hur hopplös jag är eller?? den här gången skyller jag på att de är lördag.....

tänk positivt



ibland blir jag så arg på mig själv. har haft en hel jävla vecka på mig att plugga nu, men har jag gjort de?? näääää just de. behöver en spark i baken!!! men sen har jag inte haft någon motivation heller, känner mig bara stressad.. ska försöka få lite gjort nu ikväll i alla fall, sitter väl uppe hela natten om de är så haha..

har ångest med. vill ha mer lov, hade BEHÖVT mer lov. men de är väl inte så långt kvar till påsk eller?? haha. snart är våren här. då kommer allt kännas mycket lättare. de här med att tänka positivt brukar inte funka så bra på mig alltid..

nu ska jag göra mig lite nudlar och en kopp te, sen får jag väl sätta igång med akupunktur-arbetet. minst två sidor, max fyra. jag har gjort en halv.... wish me luck!!

morsgris



sov hos pojkvännen i natt, myys! men en lite rolig sak.. gick och la oss före 11 igår (och sov, faktiskt), på en fredagkväll? börjar bli gamla.... haha. skönt med en lugn helg faktiskt, och jag kan behöva de också med tanke på min lilla mage. fick ju medicin mot magkatarr för ett tag sen, men tar inte den varje dag.. utan tar den 3-4 dagar, håller upp i 3-4 dagar och så håller jag på så. märker lite skillnad, dom dagarna jag inte tar medicinen är de värre.. dock så är de troligtvis inte bara magkatarr men de är ju en annan femma! man får vara lite positiv hääär va.

idag har jag agerat lite extramorsa här hemma. jag är grym med barn, fick i lillsyrran mat och sedan somnade hon och låg och sussa sött på bröstet mitt i över en timma. så hiiimla mysigt med småttingar!! jag kan ju säga som såhär att jag kommer bli en räääätt grym morsa i alla fall hehe.

på tal om mammor.. mamma luktar alltid gott??! spelar ingen roll vad hon gjort, typ städat, lagat mat, matat& bytt på barn och sånt där. den där lilla mammakramen luktar ändå alltid gott. japp, jag är 18 år och kramar mamsen fortfarande, om jag ska iväg till exempel. jag är en stolt mammagris :') hoppas mina ungar blir likadana!! hehe.

svennebanan



gooood morgon! sovit gott? de har i alla fall jag gjort. gick upp klockan nio idag så har varit uppe en stund. mamsen gjorde smarrig frukost, bacon och stekt ägg mmh!! har redan hunnit med att trycka i mig ett par koppar kaffe med.

sååå fredag idag och allt. börjar få lite ångest, skola snart igen.. har miljoner med saker att göra, uhu.. skulle behöva en spark i baken. eller kanske lite motivation??

fick en rolig kommentar igår... "du är inte helt svensk va? med tanke på ögonen." MEN VA?! vad är de för fel på dom nu då?? haha. jag är faktiskt halvfinsk. men grejen är den att jag har aldrig varit i finland, kan inte språket ett dugg och umgås mest med min "svenska halva", de vill säga mammas sida. såååå jag är la en svennbanan haha.

nu ska jag sätta på en kanna kaffe och fundera över vad denna dagen har att erbjuda!

bodies




okidoki. let's talk about bodies.. varför ska de vara så himla känsligt med vikt?? visst, de är ingenting man går runt och skryter om precis haha, vare sig man väger "lite" eller "mycket". man pratar helst inte om de alls.

jag själv kan erkänna att jag inte tycker om när folk påpekar att "gud vad smal du är", de är ingenting jag kan hjälpa. många har trott att jag lider av en ätstörning eller något, till exempel läkare och lärare. men nej, så är inte fallet. grejen är den att de går i släkten eller vad man ska säga, haha. att vara smal alltså..

jag väger 42-44 kg och är mellan 164-166 lång. jag hade gärna haft lite mer kött på benen och mer rumpa, men vad ska man göra?? höfter skulle jag väl säga att jag har, rätt synliga. utstickande hmmm.... haha. kalla mig beeenget.

jag äter ordentligt, och sen småäter jag på de. så grejen är den att jag inte går upp i vikt, pendlar där mellan mina 42-44 kg. brukar oftast ligga på 43. men kommer väl smälla till en dag PANG så är jag fet som en julgris haha. men man kan väl jämföra de här med dom som är större "naturligt", och har svårt att gå ner..

jag tycker de är fint med kurvor, lagom sådär. men sen får man nästan skylla sig själv om man blir tjock, de är ju ingen som stoppar in onyttigheter i munnen på en? vet man att man har lätt för att lägga på sig bör man kanske tänka på vad man stoppar i sig, och inte småäta!! men jag antar att de är lättare sagt än gjort..

nu blir de nog strax en film med systrarna fanniebannie och sandybandy, ha en fortsatt trevlig kväll!
puss

pictures




älskar min nya jacka och skjorta!! tycker de kan ta och bli vår typ NUUUUU. här är i alla fall två nya bilder, har fler men vill inte bomba er med min snygghet liksom... hahah. (skämtåsido)

var tänkt att vi skulle ut och fota lite, alltså utomhus, men var förjävla kallt så kom bara ut på altanen... kan ju haft och göra med att jag hade vårjacka och så på mig alltså åååh vad jag är clever!!

några nya bilder nu i alla fall, bättre än inga alls!

fotografera lite snart



precis tagit mig ett bad, mmmmh nice. har målat naglarna och sånt tjejigt med. men att de ser ut som skit är ju en annan femma ehe..

ska ta och sminka mig litegrann nu, för idag ska vi fotografera jag och syrran. och man får ju passa på medan de är ljust fortfarande.

best girlfriend ever



idag har jag varit the best girlfriend evaaah. medan pojkvännen var på jobbet röjde jag upp i lägenheten lite. diskade, bäddade och torkade av borden och sånt där roooligt. de är väl därför de inte blir gjort, han vet att jag tycker om de sååå mycket haha (skämtåsido). nu borde han bli glad i alla fall hehe. alla feminister skulle typ gå emot mig nu med högafflar och skit om dom visste de här...

igår var de ju som ni vet, alla hjärtans dag. jag och pojkvännen gjorde inget speciellt då ingen av oss tycker att de är en dag som man måste fira. men i alla fall, han hämtade mig igår och så skulle vi handla lite.. han frågar mig om jag vill ha rosor och jag svarar "nä de är lugnt". då säger han "okej bra, då slipper jag köpa de." my bf is so romantic!!! hahah.

myste till en film och lite godsaker igår i alla fall. men de är väl inget mer med de, sånt gör vi ju typ.... varje dag. haha!

bobbo hälsar glad alla hjärtans dag!








lillebrorsan är för sööööt. om en stund kommer pojkvännen och hämtar mig! skulle tippa på att de blir film& mys ikväll. är de meningen att man ska ge varandra presenter den här dagen? är de någon som gör de? isåfall typ blommor och choklad eller..

överskattat till maaaax. hoppas ni får en mysig kväll i alla fall, vare sig ni är ensamma eller har någon!
puss

alla hjärtans dag




precis tagit mig en dusch, så nu är jag fräääsch och go. göra iordning mig lite senare, blir nog till att åka in till pojkvännen. är ju trots allt alla hjärtans daaaag.

fast.. jag tycker den här dagen är rätt överdriven, affärer osv vill bara tjäna pengar liksom. man firar den inte på samma sätt här i sverige som i usa till exempel.. vi svenskar är allt bra på att härmas haha!

och för dom som inte har någon då?? borde likaväl finnas en dag för dom också.. typ alla ensamma hjärtans dag haha. men vad jag menar är att en sån här överreklamerad dag får inte dom ensamma att känna sig bättre precis, utan ännu mer forever alone..

man ska väl inte heller visa sin kärlek bara en gång om året? är de inte bättre att göra de varje dag? haha.

näää, den här dagen är som vilken annan dag som helst tycker jag. vad tycker ni?

lov!!



här har de varit lite tomt under helgen, joovars. men har varit lite busy liksom. umgåtts med släkten lite, käkade middag& kollade på kort från när man var lite och så. och herre.. jag var minsann ingen fager unge!!! haha. sen har jag varit ute och ränt på krogen och varit hos pojkvännen och sånt där.

u-n-d-e-r-b-a-r-t med lov alltså! komma bort lite från skolstressen osv osv. fast har som ett moln som hänger över mig, vet liksom att jag har en del att göra.. missat lite under praktiken och på grund av att jag varit sjuk och så. men äsch, jag ska nog hinna!!

uääh vad drygt de är när man knappt har några nya bilder.. ska fota nu någon dag i veckan när jag har tid jaaao.

men niiiii då, haft en bra helg??

plugg



ligger på sängah, försöker plugga lite. går sådär..... damn you facebook. så fort man öppnar upp datorn, vad är det första man kollar liksom?? fejjan, just de ja.

tillbaka till böckerna.

why be the bigger person, when you can be the bigger bitch



don't lie, don't cheat and don't make promises you can't keep



åh vad jag blir lycklig när jag ser gamla par som håller handen. sådant värmer upp lilla hjärtat mitt. kan bara hoppas att jag inte behöver åldras ensam.

men kommer antagligen bli den där sura tanten som bor ute i en liten stuga i skogen, sitter i sin gungstol omgiven med alla sina 53 katter och stickar på den oändligt långa halsduken som jag skulle ge bort till mina barn/barnbarn, om jag hade haft några. slutar med att jag hänger mig med den istället.

nej då. framtiden ser ljus ut.

nu ska jag ta en kopp kaffe och glädja mig åt att jag inte kommer vistas i skolan förrän på fredag igen, egen studietid är inte helt fel.

girls and boys





tired



just need some sleep and tomorrow i'll be fine.

hööörfärgah




inte så mycket skillnad på den här färgen och min förra, lite mörkare rött bara! trivs i den. cherry red, japp den här får de nog bli i fortsättningen.

nu, åter till min kaffekopp.

söndag



och nu var de söndag igen ja. idag ska jag ta och tvätta litegrann och färga håret. köpte en annan färg den här gången, nedrans trött på min som går ut så fort. så tog permanent istället för toning. stackars hår.. eller risboll snarare haha.

i fredags var de lite party hos bf, rätt lugnt. var knappt någon som orkade dra ut någonstans på grund av kylan haha. och igår var de bara lugnt, myste med godis och sånt där, hade faktiskr fyra månader igår heh.

tycker de är lite löjligt och hålla på att skriva ut "åååh en månad idag, grattis till oss hihi<333". många gör ju så på facebook osv osv. själv anser jag att vem bryr sig egentligen? det är ju en sak om man varit ihop i ett år till exempel. och vad är man ute efter? bekräftelse? vet inte.. tycker det känns så "hej-jag-är-14-bast" över det hela.

nu ska jag käka tacopaj mmmmh gött. sen ska jag väl ta tag i hårfärgningen...

skolis



jag är inte på topp idag hörrni. eller för en gångs skull ska jag inte gnälla. (men ja ni ser ju på bilden) just nu i skrivandets stund befinner jag mig i skolan, gjorde prov för en stund sen och jag svarade på alla frågor!!! men bara för att jag svarade på allt betyder de inte att jag har rätt, återstår att se.

i morses när jag jag gick upp till skolan var de lite jobbigt. så himla kallt ute så mina näshår frös till is, och så fort man andas känns de som näsan klibbar ihop sig (jag är inte bra på att förklara saker). är väl bara en tidsfråga innan de hänger värsta istapparna ut från snoken. någon som har samma problem??

nu har jag bara en lektion kvar sen sluuutar jag, så skönt med helg!!! kanske blir lite solning& sådär efter skolan. får väl se vad man känner för!

känns de så finns de



jag överlevde besöket på vårdcentralen, puuh. läkaren tog mig seriöst faktiskt!! vet att jag kan vara lite hypokondrisk ibland, men de här problemen jag haft nu under tre års tid är ingenting jag inbillar mig. känns de, så finns de.. eller??

fick i alla fall medicin utskriven, mot magkatarr. kan vara en annan sak med.. men mer än så vill jag inte säga just nu. vill ha lite privatliv heheh.. 

kanske kan jag börja må lite bättre snart!!

min gamlingkropp och jag



idag blev de ingen skola för mig. ni vet, de är inte lätt att ha en kropp som en 80-åring när man är fjuttiga 18 bast. mina leder blir ännu mer knaz när de är så himla kallt....

men bara för att jag inte vart i skolan idag betyder de inte att jag inte gjort nån nytta, de ska gudarna veta. gick upp strax efter nio, så tog knappt någon sovmorgon!! och sen dess har jag pluggat lite till och från.

har gått runt i min sovtröja hela dagen, så himla skönt att låta skinnpåsarna hänga fritt då och då. men snart får jag väl klä på mig lite anständiga kläder, för om en stund ska jag till vårdcentralen, jag och min gamlingkropp. 

näää, nu ska jag ta mig en kopp med svart guld!! synd att jag inte har nån kaka att smaska på.....


kalla händer, varmt hjärta



oh my vad fruusen jag är. iskalla händer!! men som mamma brukar säga till mig- kalla händer, varmt hjärta! tycker det stämmer in ganska bra på mig heheh. (ni fattar att det menas att man är typ kärleksfull osv osv.??)

såhär på vintern när de är så nedrans kallt brukar jag spara ut lite vinterpäls, ja ni ser ju själva på bilden ovan.

på hugget



sitter i skolan.. orkar inte jobba. så söker lite tröst här på skitblöggheeeen. skriver ett fördjupningsarbete om akuPUNGtur.. nää- akuPUNKtur så stavas de. punkt och slut.

tänkte smygfota mig med camen lite, men sitter i bibblan och folk skulle väl börja undra vad sjutton jag håller på med. grimaserar och grejar. så jag uteslöt de. jag är inget att se idag ändå, lite sliten. hatar denna kylan som gör så att min hud får psykbryt...

snart är inte skinnklädseln ensam om att ha psykbryt, insidan åker på ett snart med. prov på fredag, nästa fredag med... osv osv. HALLÅ ELLER, GIVE ME A FUCKIIIIIN BREAK.

jag saknar positiv anda idag. trots att vi gjorde andningsövningar på lektionen, och jag tog i så jag trodde jag skulle spricka. kanske inte är min grej???

nu ska jag plugga duktigt, cuz i'm such a goooood girl!!!!!

RSS 2.0