what doesn't kill you makes you stronger





sitter här med min kaffekopp och funderar över året som gått. har varit ett blandat år, mått bra och lite sämre i perioder. men det är så det kan vara. nu när det nya året kommer, kommer jag kunna lägga vissa saker bakom mig som spelade en stor roll detta året och som "drog ner mig".

man märker också förändringar på sig själv om man kollar gamla bilder och sånt där. både näspiercingen och läppiercingen har åkt ut, efter fem år typ haha..

jag vet att jag kan vara dålig på att höra av mig till mina kära vänner ibland. vet inte riktigt varför det är så men ska försöka ändra på det.

tänkte göra ett inlägg, "mitt år i bilder". men eftersom mina bilder ligger huller om buller och datorn har varit inne på lagning är det många bilder som försvunnit. och jag orkade verkligen inte sitta med det nu i hundra år. så kaaaanske gör jag det nu efter nyår.

nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen blir det duuschen!

legs.. we all have them, so why hide them?

 

                       gif make 


promises



året som kommer nu tänker inte jag ha några nyårslöften. och det är bara för att dom är rätt svåra att hålla.. ibland. och jag tycker inte om att misslyckas med saker (och göra andra besvikna)!! sluta-röka-löften har ju gått så bra hittills menar jag.. haha.

nej, kan inte lova att jag slutar röka. men nåt jag i alla fall ska försöka med är att trappa ner lite. det skadar ju liksom inte, snarare tvärtom!

så är det med det. har ni några nyårslöften??


be a girl with a mind, a bitch with an attitude and a lady with class



okej, så nyår i morgon?? ännu ett år som gått.. ett år.. 365 dagar, 12 månader 4 kvartal! tänkte göra en sån där lista om "mitt 2011" men sen ångrade jag mig. efter jag hade gjort den... insåg att mitt år inte varit så himla intressant haha.

vad ska jag göra i morgon då? har inte direkt nåt planerat, men det lutar åt att det blir fest i stan i alla fall. det blir vad det blir, som jag brukar säga.

har ju lösögonfransar och pimpade naglar och allt som måste komma till användning.. det är bara nyår en gång om året. och tur är väl det, attan vad fort man hade blivit gammal annars!!

åh. jag är hungrig. måste äta, igen......


kattityd och smink




åh. önskar att jag var mer pysslig och kreativ. idag fick jag en släng av fotosug såhär på förmiddan. men de är så svårt ibland att uttrycka sig och få fram de man verkligen vill i bilderna..

såå.. whats up todaaaay? jo hörrni, ska nog in till stan en sväng med syrran. måste köpa smink och sånt där (det kostar om man vill va såhääär snygg hahahah)

nää om man ska klä på sig lite vettiga kläder kanske!


a lot like love



sitter in tha sööffa och slötittar lite på "a lot like love". ganska så söt film faktiskt.

ibland när man tittar på romantiska filmer kan man faktiskt bli lite deppig. dom är så gulliga och har sig, puttinuttigt och sliskigt. det är faktiskt bevisat att man blir lite nere om man ser på romantiska filmer haha. man tänker typ "åååh varför är det inte så för mig och honom blablabla." men nu gäller inte det mig längre, tycker jag har det ganska så bra med min paajk!!

snaart ska jag ta och fixa lite käk tänkte jag. blir alltid så sugen på nåt att mumsa på på kvällarna!! antar att vi alla har vissa cravings haha. sen blir de väl film med tha sistaaahs innan man somnar som en klubbad säl.

det enda jag skriver i den här blögghen är om att äta och sova.. typ. kanske borde skriva varje gång jag ska skita med??? HAHA nej fy, skoja lite bara..
puss

clothes







så, här ovan ser ni vad jag klickade hem igår innan jobbet! när man är så upptagen som jag är har man inte tid att trängas bland miljoner på mellandagsrean (haha skämt åsido).

jag är rätt nöjd, fyra saker för 434 kr inklusive en frakt på 39, det är väl inte så illa pinkat. jag tycker faktiskt bättre om att beställa kläder på nätet än att gå runt i massa affärer, då kan man sitta i lugn och ro istället för att trängas i stressen haha. hoppas hoppas hooooppas mina kläder kommer i morgon!!

ser ni också att inget av det jag beställde är svart?? herre, är lite stolt över mig själv faktiskt. kanske lyckas jag bli en lite mer färgglad människa.. vi får se hur detta slutar!!

förresten måste säga att jag är en jävel i paint, fy så bra jag är!! haha. (ps. kläderna kommer från bubbleroom.se)

mätt som en plätt



ååh mätt som en griiiiis. först fixade jag lite käk såhär på kvällskvisten, sen har jag tryckt i mig massa chips och dipp. jag borde egentligen var fet hahah. jag är tjock på insidan... för det syns ju inte utanpå direkt hehe. det smäller väl till en dag så är jag rund som en boll!! ooh måste börja vara lite mer nyttig..

blev utgång häromdagen, dock inte i borås. orkade inte hålla på och krångla så gick ut här i stan bara. det var lyckat. inte så mycket folk kanske, men det blir vad man gör det till!

igår jobbade jag. kändes som dagen aldrig skulle ta slut.. herreguud vad långsamt det gick haha. inte så konstigt när man jobbar 8 timmar kanske. i morgon blir det lite mer jobb, börjar inte förrän halv 4 så det är ju sköönt i alla fall, kan man sova lite hehe..

nä, nu ska jag slänga mig på soffan och kolla klart på 27 dresses!
puss

segis





idag är jag lite seg, fast inte så konstigt kanske. var uppe rääätt så länge, till 4/5 i morses haha.. sov till ett idag!! ooh så länge.. men nu är jag i alla fall pigg!!

hade en mysig dag igår. först julfirande med tjocka släkten, sen åkte jag in till pojkvännen. blev lite öl och sådär. jag har aldrig druckit på jul innan, tycker det känns.. konstigt. och sen kan det vara för att jag inte haft åldern inne förut hahah.

idag vete tusan vad som händer. pojkvännen kanske kommer hit en sväng sen, får se hur det blir. blir tjatad på att följa med ut på krogen, men känns som det är så krångligt. måste man fixa skjuts och sånt där.. hur det än blir får jag tänka på att ta det lite lugnt, i morgon är det jobb som gäller! skönt att jag inte börjar så tidigt i alla fall, börjar vid halv ett.

vad tycker ni om linnet jag fick av bf i julklapp då?? I looove it!!!

självaste julafton

god kväll och GOD JUL =) hoppas ni haft en trevlig dag. det har i alla fall jag! hela tjocka släkten typ har varit här hemma hos mormor och morfar. julen är sååå himla mysig hihi!

fått massa fina paket också! fast jag tycker det är roligare att ge än att få faktiskt! men som sagt, haft en väldigt mysig och bra dag. om en stund ska jag in till pojkvännen och mysa lite.

eller det lär vara lite folk hos honom, lite julfest sådär. blir nog kul.. fast jag är fett mätt, ätit som en gris idag haha. ÄLSKA julmat!!!

ha en fortsatt trevlig kväll! 
puss

(har inga bilder på denna datorn)

baka baka liten kaka








sådärja, då var jag klar i köket puuh.. tog lite tid och sådär eftersom cupcakesen måste svalna helt innan man lägger på frostingen, annars smälter den juu. men tjusigt blev det minsann och lite stolt får jag lov att vara. okej, ska inte ta åt mig hela äran, mamsen spritsade på frostingen. teeeamwork!!

gårdagen var rolig, trevligt folk och sådär. var en bra kväll/natt faktiskt! men idag har jag var väldigt seeeg, och trött med för den delen haha. men det hör väl till antar jag!.

om en stund blir de film med syster innan johnny boy kommer (john blund).

i morgon är det för tusan JULAFTON, ojojoj vad fort det går. jag ska i alla fall äta massa gröt till frukost så jag blir stor och stark HEHE. hoppas hoppas hoppas jag får mandeln!!!

julstök



här hemma är det i full gång med förberedelserna inför i morgon, självaste julafton!! mamsen är bra rolig ibland, hon gjorde knäck innan och störde sig på att formarna välte helatiden, ungefär såhär lät det: "JÄVLA KUKSUGARFORMAAAAAR" hahaha.. påminner lite om en scen ur sunes jul eller nåt! från och med nu kallar jag mamma för rudolf hehe..

snart ska jag ställa mig och baka lite mini-cupcakes, hoppas det går bra och att jag inte får några utbrott över formar som välter. för jag har inte världens bästa tålamod när det gäller pilliga saker och sånt där. fast det beror på helt vad det är i och för sig.

pojkvännen var här en liten sväng nyss, lämnade lite paket till mig :$ hihi. undra vad det kan vara.. monsterdildon som han tänkte köpa fanns inte i rätt färg (thank god!!!) hahahah. tokigheter!! vad ska jag med en sån till liksom??

julen är meningen att det ska vara en glad tid, eller hur?? men det är lite sorgligt nu, tre stycken bekanta till familjen, har gått bort.. på tre dagar. och det känns lite trist i hjärtat. tänker på deras familjer& vänner och hoppas dom får det bra där dom hamnar.. r.i.p.

livet är inte alltid rättvist. jag vill bara ge er en liten påminnelse, ta ingen för given. visa att ni bryr er om ni verkligen gör det. annars står man där en dag, ångrar saker som man kanske inte sagt men borde ha gjort..

nu blev det ett litet dystert inlägg här. men jag tror att ni fattar. ville bara ha det sagt så att ni får er en liten tankeställare och sådär.

NU står bakning på schemat!!

jullov!





nu har jag alldeles preciiiiis kommit hem. julavslutningen höll på till elva typ, sen gick jag ner på stan och fikade med en classmate och systrami.

har även köpt lite julklappar idag hihi. och såklart lite julklappar till mig själv också.... det blir ju lätt så. försökte hitta nån snygg tröja jag kunde ha idag, men det är nästintill omöjligt i den här stan!!!

det var i alla fall tur att syrran var med. hon fick agera packåsna och bära alla mina (tre) påsar. det är väl sånt som man har syskon till, eller?? haha!!

strax ska jag hoppa in i en dusch, måste fixa lite kaffe först så jag orkar, så seeeg. sen ska jag riva ut hela garderoben i jakt efter något man kan ha på sig ikväll. ååååh varför har jag aldrig några kläder.... i morgon ska jag nog klicka hem lite nytt!! fast borde spara mina pengar någon gång.... får se hehe.

funderar på att ta en powernap innan jag ska göra i ordning mig sen och sådär, så man verkligen orkar med att parta ordentligt! fast det gör jag väl ändå haha.

på bilderna ser ni att jag köpt lösnaglar, strumpbyxor (går ju alltid sönder!!!), mascara och lösögonfransar. blir lite förvånad över mig själv, vad har hänt??? jo har bestämt mig för att försöka bli lite mer tjejig, tjohoo.... kan ju i alla fall försöka anstränga mig lite. bli lite fejk som alla andra typ!!

nu är det äntligen jullov och det är så SKÖÖNT!!

kompis det går bra nu, pengar rullar in som dom ska nu

(ett av dom bästa banden, lyssna och njuut!!!)


nej, jag sover inte än. då skulle jag inte kunna skriva det här. hade varit coolt. men i alla fall, blev sjukt glad nyss. ibland när allt bara känns hopplöst och rent ut sagt botten så händer något, som höjer igen. inte alltid, men då och då. som nu till exempel. det är jag tacksam över!

som ni vet så tjänar man inte direkt så mycket när man går i skolan, tusen spänn liksom. jag har mitt "vikariat" emellanåt, men tyvärr inte så ofta som jag kanske hade velat. men jag är tacksam för att jag överhuvudtaget har något extra vid sidan om skolan!

skulle se hur mycket pengar jag hade kvar nyss, (hade lånat av mamsen, tyvärr sånt man måste göra ibland..),inför i morgon och så eftersom jag ska parta lite. då ser jag att min lön sätts in i morgon, hade räknat med att den skulle komma in på fredag. så det var kul, en liten glädjehöjare i det eländiga hehe.

men NU ska jag sova, klockan sticker iväg så fort ibland.. sov sött!!

färgar höööret



sitter med hårfärg i håret, och det är inte såååå skönt när man har eksem i nacken faktiskt.. det är väl inte smart överhuvudtaget att färga håret då haha.. men ärligt talat, hatar att ha utväxt..

måste ju vara lite snygg i huvudet i morgon när man ska ut och parta jöh. julavslutningsfest på stans enda "krog" hahah.. det blir vad man gör det till! med gott sällskap blir det nog kanooon.

har dock varit en sorgsen dag idag. men det är väl klart att himlen vill ha tillbaka sina änglar någon gång..
r.i.p. ♥

nu ska jag snart skölja ur hårfärgen, sen blir det sängen. gryyymt trött.. ska bli underbart med lov!
puss

bitterfjös



åhå vad trött jag ääääär.
jag är så lat ibland. idag har jag verkligen inte gjort någon nytta, förutom att jag hängde med mamsen och handlade. så okej, lite nytta har jag väl gjort då.

men jag är så trött nu för tiden, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag inte alltid sover så bra. kan typ inte somna innan tolv, och sen ska man upp mellan halv sex/sex.

 men fy vad tråkigt det låter när jag bara gnäller.. vill ju inte framstå som en bitterfjös (fitta låter såååå snuskigt.. hahahah).

förresten, igår frågade pojkvännen vad jag har för storlek på kläder och skor och sånt där. jag vet inte.. börjar få en känsla av att jag ska tänka på vad jag säger så jag inte skrämmer iväg honom, för jag svarade :
på kläder har jag xs, 36 på skor om jag klipper tånaglarna annars har jag 37.

HAHA aldrig påstått att jag är normal. jag är ju bara mig själv, like it or leave it!!! pojkvännen är inte så blyg han heller för den delen, han släpper sina avgaser på mig titt som tätt (tycker om dig ändå pusspuss).
 
nu ska jag strax krypa ner under täcket, ska bli gööött. (ps. saknar min bf).
nattinatti


not my cup of teeea









nu har jag precis kommit hem från skolan. värd dag, haft en lektion haha.. likadant i morgon! men men, skönt att det är lite slappt nu innan jullovet. jag menar, har ju varit rätt fullt upp av prov& skolarbeten nu det sista.

hade redovisning idag på svenskan, that's not my cup of tea (som man säger på engelska, eller??) innebär att "det är inte min grej riktigt" eller nåt sånt. på tal om te, det ska jag dricka nu. behövar värmas upp lite, det är ju för tusan iskallt ute!!



kaffe gör susen

woaah, tidigt jag är uppe (för att börja vid 11.45 idag..) men måste åka till skolan runt halv tio idag, ska ha möte inför individuella val i psykologi B en timma innan jag börjar.

ligger och myser lite under täcket med kissen, ska strax sätta på lite kaffe och sedan blir det till att försöka få upp systrami. hon verkar lite morgontrött idag (varje dag??!).

är liiiite seg& trött just nu, kan bero på att jag inte somnade förrän ett i natt. sen när jag väl somnat så vaknade jag upp av en mardröm, usch och fyy!! som sagt, lite kaffe strax så blir det nog andra bullar.

HAHA om ni har lite tråkigt så kolla in den här!! han är ju fööör go.




myselipys



kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt med snön, lite extra julkänslor liksom!! känns helt sjukt att det faktiskt snart är jul, gått så himla fort allting.

var ute en sväng med lillebror innan, trots att jag inte är jordens största utemänniska hehe.. vad gör man inte för dom små busarna??!

åh julen.. vad handlar den om egentligen? för mig är det inte vem som får mest paket och vad man får. det handlar om att umgås med nära och kära man tycker om. jag själv bryr mig faktiskt inte om jag får paket eller inte, ger hellre bort.

tyvärr blir det inte så lätt denna julen, fattig som en griiiis. får pengar den 23:e liksom, när ska man hinna?? har i alla fall fixat till bf! hehe... ska köpa något fint till mamsen efter jul, blir en lite försenad julklapp. det är ju tanken som räknas! (mamma jag tänker på dig!!!) hihi. klart man måste köpa nåt till moderskeppet!!

önskar att jag hade varit lite mer pysslig och påhittig av mig. då hade  julklapparna varit easy as a cake heheh.... nästa jul ska jag banne mig böra i tid och ta fram min kreativa sida!! 


söndags-seg

klänningarna är från nelly


sitter och kollar runt på lite klänningar, vill hitta någon snygg till nyår. har alltid så svårt för att bestämma mig bara haha. och sen är de väl typiskt när man hittar en snygg klänning så är den slut i ens storlek!!

igår jobbade jag, gick bra. skööönt att dra in lite extra kosing. annars i helgen har jag bara tagit de lugnt, umgåtts lite med bf och sådär, myyyys.

något som gör mig glad är att de är sista skolveckan innan ett underbart jullov!!!

nu ska jag strax ta och hoppa i säng, är sådär söndags-seg idag.
puss

plugghästar



sitter i skolan och pluggar som en dåre på svenskarapporten. de går framåt nu i alla fall. men de är väl själva fan att de ska vara så förbaskat krångligt.

hoppas innerligt att jag och min kompanjon blir färdiga inom kort, då slipper vi gå på sista lektionen. och de vore ju skönt nu när de är fredag och allt!!

nej nu måste vi fortsätta jobba här!!

all by myself



snart ska jag hoppa i kooojs. ska bli skönt med lite sömn!
och i morgon så ska jag banne mig inte försova mig hahah..

fick ett samtal nyss från stället jag jobbar lite på då& då, är typ vikarie. dom undrade ifall jag kunde jobba mellan 8-14 på lördag.. sa att jag nog kan de, men att jag ger ett säkert svar i morgon. och de är aldrig fel med lite extrapengar, som student tjänar man inte speciellt mycket liksom.. haha.

sen är de rätt tomt i plånboken just nu så har inte direkt råd att hitta på något i helgen, då kan jag likaväl jobba istället för att bara gå omkring.. så tackar nog ja som de ser ut nu!

saknar min bf lite faktiskt!! när man ses nästan varje dag känns de lite tomt att inte ha setts på två dagar typ. har haft fullt upp med plugg och sånt där, och sen tror jag de är nyttigt att längta liiiiite ibland.

känns som jag är med i nån dålig film nu, sitter här och känner mig "aaaall by myyyyyyyself", ni vet den där låten hahah. den som alltid spelas när de är lite olyckligt  haha. nej, jag lyssna
r inte på den.. *snyft* !!

jag vet att jag varit lite negativ nu de senaste kanske. men skyller liiite på årstiden för man blir faktiskt deppig när de blir mörkt så fort haha.. i alla fall, här kommer en lista på saker som är positiva just nu:

min familj, all love to you guys!!
• bf (du är väl helt okej.) hahah skoja, puss!!
• att de snart är jul
• att de snart är lov!!!!

fyra positiva saker jag kan komma på just nu. de får duga!!

nu kastar jag in handukaah , sööv gatt
natti natti

typiskt mig.....



hahah lyckad jag är. mitt alarm ringde inte i morses, vaknade tjugo över sju då jag ska gå till bussen. där kan man snacka om att försova sig..

provet var första lektionen, hade jag tagit en senare buss hade jag säkert inte fått göra de. så stannade hemma idag.

sånt här är bara föööör typiskt. jag som pluggade så hårt igår!!! men hör och häpna, har varit vaken sen tjugo över sju, och pluggat lite på andra saker.

ska slänga i mig lite mer kaffe strax och käka frulle, sen ska jag fortsätta med plugget. som tur är missar jag inte direkt något i skolan idag, de vi jobbar med på sista lektionen kan jag jobba med här hemma.

dessutom har jag bara två lektioner på torsdagar, slutar 12. så de är inte hela världen trots att de kändes förjävla retligt innan.

jag + kaffe = true!!!



seeeeriöst. jag orkar inte plugga. punkt och sluuuut.
skrivit sex sidor med anteckningar, nu får de vara nog.

måste bara säga att de är störande när man får saker att läsa på inför provet som man inte ens har gått igenom i skolan. vad är de för sätt liksom??

druckit mängder med kaffe idag. nu är jag pissnödig som en gravid kvinna. och hungrig med för den delen. ibland känner jag mig som en gravid kvinna faktiskt. blir sugen på allt och ingenting, och konstiga saker. men de är väl tonårshormoner HA-HA.

funderar på att laga till lite käk i alla fall. hmm, vaaad är jag sugen på idag då? så himla jobbigt att komma på ibland. man är ju sugen på olika saker..

sen efter jag frossat ska jag läsa igenom anteckningarna igen för sjuttioelfte gången typ.
borde sitta uppe hela natten och plugga..... kan klara de med lite mycket KAFFE!!

pluggtime



tänkte att jag skulle ta mig själv i kragen och sätta igång med pluggandet nu.
kan vara bra när man har prov i morgon...

i alla fall, blev en kort skoldag idag. man behövde inte vara i skolan, utan kunde plugga hemma istället ifall man ville de. skööönt! åkte hem runt tio.

ska slänga ihop lite havreflarn nu och slänga på en kanna lut. kaffe hör till plugg, visst?? grejen är den att alltid när jag bestämmer mig för att plugga blir jag sugen på något.. så då blir de havreflarn, lätta och baka och går fort med. ett plus är dessutom att man slipper all disk, man rör bara ihop smeten i en kastrull på plattan! disken är ju de tråkigaste!! hehe..

nej nu ska jag sätta fart. kanske slänger in nån bild sen och receptet om någon är intresserad.

time to PLUGGAAAAA

styckeindelning osv.



då var de måndag igen. varför går helgerna alltid så fort??
nåväl, de är väl sant att tiden går fort när man har roligt!

nu är de inte många dagar kvar i skolan innan jullovet heller, sååå skööönt.
jag behöver verkligen lovet. och jobba lite med.

jag har numera börjat med styckeindelning, (som ni kanske ser??) och ska berätta vad de beror på. jo de är som såhär att på nationella provet i svenska fick jag VG, men min lärare tyckte att texten hade blivit bättre om jag haft styckeindelning och inte bara smackat på. så tog med mig hennes kloka ord och börjar öva redan nu.

ps. den här veckan blir faktiskt lite jobbig. ett prov i alternativmedicin, och en svenskarapport som ska in. men bara att stå ut!!!

precis fixat varm choklad till mig och systrarna, jag kan jag med hörrni!
så ska ta och avnjuta den i luuuugn och ro nu tänkte jag.


strumpbyxan som svek



sådärja, typ färdigfixat. dock ett problem..
när jag klätt på mig, inklusive strumpbyxor så är det en reva där bak på låret!!!!!!
så dagens problem är söndriga strumpbyxor. som var mitt enda hela par,
så går de när man lånar ut saker till syskonen......
jahaja, väntar på räddaren i nöden nu. sen blir de till att åka!!
ha en bra kväll
puss

jag är lite stressad









nu i skrivandets stund sitter jag här och tar mig en ljuuuvlig kopp kaffe.
om en stund blir de en dusch, ser ut som ett skaaotbo i hövet.
ikväll blir de lite party. och som vanligt när jag ska hitta på något,
så känner jag mig en aniiiiiing stressad.
vad ska man ha på sig liksom?? platt eller lockigt hår?? eller uppsatt kanske?
hur ska jag smiiiiinka mig??!!!! läppstift, linser, emolook ??
OH MY GOSH
(ps. på sista bilden ser jag lite ut som en psykobitch, den blicken skrämmer nog många...)

puckohontas






tja tja pocahontas hääääääär.
nu åker jag strax till bf.
hare göööööööött puss

inte min dag idag........





som sagt, de är inte min dag idag!!

problem jag har fått stå ut med idag:
#1 man blir blöt av vädret (är redan förkyld, hallååå...)
#2 jag får tentakler (se första bilden, håret som står ut på sidorna. HOT MAMA!!) 
#3 koppen var för stor för skeden
(vilket resulterade i att jag brände mina isbitar till fingrar)
#4 när jag äntligen ska dricka mitt ljuvliga te som jag varit sååå sugen på, så smakar de mest vatten...

innan när jag satt på bussen hem tänkte jag på en sak. när jag blir miljonär (typ någon gång i framtiden) så ska jag skaffa mig en alldeles egen privatchaufför. tänk de ni?!! någon som kör en vart man vill. öppnar dörren åt en och sånt. de skulle vara nåt.

sen när jag är rik ska jag även sörpla champagne och äta ostron varje dag. eller inte. vem tusan vill käka sån sörja, de fattar inte jag.. kan man lika väl käka snorkråkor. SLEMMIGT MEN MÄTTANDE!!

nu ska jag ta och dricka upp mitt blask-te och slänga mig i soffan en stund.
puh, heeeelt utmattad nu!!!

(ps. vet att jag borde måla naglarna. men känner mig lite ball när dom ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig)

FREDAAAAG



ååh, de är inte min dag idag alltså.
regn och rusk, älskar att vara blöt!!!! tycker snön kunde stannat kvar istället.
SKÖNT att de är fredag idag i alla fall, och att endast en lektion återstår.
förresten.. funderar på en näsoperation??  men min näsa gör mig ju unik.
hur många ser ut såhär liksom????

plugga plugga PLUGGAAA



nu ska jag ta och plugga litegrann tänkte jag.
i alla fall liiiiiiiite..
jag menar.. KOLLA VAD MÅNGA SIDOR DE ÄR ATT LÄSA!!
gotta loooove religion..

klappar hit och dit



tror kaaaaanske att jag hittat julklapp to mah bf nu.
att de ska vara så nedrans svårt att komma på vad man ska köpa i julklapp till vuxna män..
kan ju vara de att jag inte är van heller.. hahah.
jahaaaaja blir nog bra. vad de är kan jag inte avslöja än,
även ifall han inte läser de här så skulle de inte förvåna mig om han mutade mina systrar
med något riktigt bra för att dom skulle avslöja de..
skulle inte bli förvånad ifall han försökte muta min mammis till och med hahahaha.
nu väntar sängen. i morgon är jag ledig, SKÖNT!!
ska faktiskt plugga då........
pussnatti sov sötttt

bullar i ugnen



åhåå luktar bullar i hela huset!!
mamsen håller på att baka, gott gott.
ska bli riktigt smarrigt, sitter här och nästan dreglar..

myselipys



kolla kolla KOLLA vad mysigt de är i mitt fönster!!
mamsen som fixat de, och även sytt gardinerna. hon är så dutti sååå.
jag har faktiskt inget emot snön, hellre de än regn och rusk.
börjar få lite julkänslor, vill kura ihop mig till en boll och bara titta i timmar på allt mys!!
jag blir mer eller mindre tokig på mig själv ibland.
varför kan jag inte bara göra de jag ska någon gång?? som att plugga..
får kramp bara av att tänka på de. UÄÄÄÄÄÄÄÄÄH

meningen med livet?



och



men allt de andra då?


take it as it comes



varit lite tomt här ett tag, jo jag vet.
men har lite fullt upp och sådär, sitter inte så mycket framför lappen längre (i skolan blir de mer).
förövrigt flyter allt på är allt rätt så stressigt just nu- hamnat mitt i julstressen..
och sen är de mycket med skolan också.
mycket att tänka på vet ni, julklappar och plugg och sånt där.
försöker ta de som de kommer och göra de bästa av situationen.
nu ska jag lägga alla jobbiga tankar bakom mig en stund,
unna mig en kopp kaffe och nybakade cupcakes som jag och mamsen gjort!
MUUMMMMS
ha en fin kväll

RSS 2.0