paaarty later

Hej hopp! Valborg idag då, och snart ska jag bege mig iväg till Jaqueline, eller ah, hon hämtar upp mig och så åker vi hem till henne och gör i ordning oss och så :) Sen åker vi på paaaaaarty! Hihu :) Men näe, nu måste jag skynda mig! Ni får ha en fortsatt trevlig valborg :)
PUSS

kaffeeee !

Sitter här och avnjuter en kopp kaffe. Kaffe kan verkligen vara gott ibland alltså! Var nere på stan en snabb sväng nyss, köpte en tröja. Eller ah, längre kofta eller vad man ska säga. Men nä, nu måste jag verkligen plugga. Prov i svenskan om medeltiden i morgon, yaaay! Not haha. På tal om svenskan, fick VG- på min bokrecension som jag gjorde. Det där lilla minuset kunde dock kvittat.. Men ah, ett VG är ändå alltid ett VG ;) Nä, nu ska jag pallra mig härifrån! Måste försöka få in något i mina skalle åtminstone. Jag som är så tjockskallig enligt en viss person ;) haha.
LATER♥

I ♥ clothes

He-he-heeeeey vad trött jag är! Inte har jag heller pluggat något än.. oj oj, oväntat va? Haha. Det är allt för lätt att fastna här framför datorn alltså, speciellt när man kollar kläder på nätet. Kan sitta i flera timmar och kolla. Hopplös är vad jag är! Vet jag en person som håller med om ;) haha. Beställde en klänning i lördagsm som kom igår, läckert. Tyvärr så var det ett litet håll i sömmen, men ja, bara att sy igen. Och bara för att det var ett hål i sömmen så får jag halva priset på nästa sak jag beställer ;) Inte helt fel hihu.




Jag gillar den! :)

ingen härlig syn precis

Sorry för att ha varit väldigt oaktiv här nu dom senaste dagarna! Men ah, har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn, haft bättre saker för mig ;) haha. Jaja, nu ska jag försöka bättra mig lite, wish me luck ;)

Idag hade jag nationellt prov i engelska, typ uppsatsskrivning. Vet inte riktigt hur det gick, men man kan ju alltid hoppas på det bästa, inte sant? :) Sen datorkunskap, och sen slutade jag. Härligt att vara hemma innan 12 :) Inte lika härligt när jag kom in i trappuppgången däremot vill jag lova. Började gå uppåt för den första trappan och kände att det luktade illa, när jag kommer upp för den (till "entren", dörren man går in i på baksidan) ser jag att det är någon som har bajsat precis där man går in, eller i hörnet där det står ett element. Fy fan säger jag bara. Det hade runnit på väggen och ner på elementet. Usch! Men alltså, vem går in och bajsar i ett trapphus då? Det konstiga är att det hände mitt på förmiddagen, för det var inte där i morses när jag skulle gå till skolan. Sjuka människor det finns säger jag bara..

Lillebror har ju varit sjuk ett par dagar nu med, men nu börjar han bli sig själv igen :) Den lilla buspojken som han är hihu♥


Hahah han skulle rida på Sandys rygg, försökte klättra upp. Inte lätt att vara liten ;)


Vi lekte hund! Hahah♥


Haha naaw♥

Ni måste ju bara hålla med om att han är världens sötaste! :) Jaojao, borde plugga nu egentligen.. men orkar inte. Ovanligt va? ;) haha. Aja, ska väl glo igenom anteckningarna och så i alla fall.. Och hmm, jag är sugen på något, men vad?! Alltid lika svårt att komma på vad ;) haha. Yeeeah nog tjatat för nu,
PUSS


sööndag

Jaha, nu var det söndag igen då. Bara jag som tycker helgerna går alldeles för fort?
Idag blir det chilledill för hela högen, tänkte plugga lite och så.. Men blöh jag orkar inte! Mycket i skolan denna veckan också, underbart.. not. Aja, snart sommarlov, bara att hålla ut.

Billy åkte hem för en liten stund sen, hoppas han fick kompisen med sig ;) hahahah skoja. Inte meningen att ni ska fatta, lite saker han sa igår när han var onykter bara ;) haha. Var lite folk här hemma igår, partajade litegrann sådär. Trevligt :) Själv var man spiknykter, och jag fångade ett och annat roligt på videofilm ;) Bland annat påhittad kinesiska från Kimsans sida ;) Fy tusan vad kul det var, inte garvat så mycket på länge haha.

Bobbo åkte in till Borås lasarett för en stund sen.. Han fick feber igår och var väldigt hängig, sen så sa han att han hade ont. Och likadant idag, hängig och över 40 graders feber, och så ont. Så dom fick åka in. Läkarna trodde att det var antingen urinvägsinfektion eller något med njurarna.. Får hoppas på det bästa!

Jaojao, hemma själv med systrarna mina. Blir väl till att sticka ner till ica en sväng strax :)
PUSS


friday

Mums, precis käkat tacos! Det var smarrigt hihu :) Har varit och hämtat mina glasögon nu med, dom blev klara fortare än vad jag trodde dom skulle bli. Optikern sa att dom skulle bli klara nästa vecka så. Menmen, skönt att ha dom tidigare :) Känns väldigt ovant nu bara att ha dom på sig.. Och tycker inte jag passar i dom alls. Men jaja, man vänjer sig väl. Nu ska jag vara social mot Billy haha :) Ni får ha en fortsatt trevlig fredagskväll! :)
PUSS


helg nu då!

Eller, för er andra börjar väl helgen i morgon ;)
Idag gick jag till skolan, kände mig bättre så. Blööh, var den längsta skoldagen på hela veckan idag, torsdagar är den längsta dagen så.. Menmen, är ledig i morgon! Har resursdag eller nåt sådant för att treorna skriver NP. Så nu har min helg börjat i alla fall ;) Jaojao, härligt med en ledig fredag :) Nu är jag däremot väldigt seg, och att lägga sig känns som en mycket bra idé. Ska inte sova alltför länge i morgon trots att jag är ledig. Fast sover typ aldrig "länge", typ till nio-tio. Det räcker ;) haha. Men ja, har lite att fixa med och så. Lika bra att passa på när man är ledig. Helgen blir förhoppningsvis myyyyyys(A) hihu.

Yeahyeah, nu väntar min underbara säng. Ska bli riktigt skönt att lägga sig!
NATTI♥


my leg hurts

Blev ingen skola idag heller. Fortfarande lite hängig& så, men mår bättre nu så får se om jag går i morgon. Yeahyeah, det märks. Bara för jag varit hemma idag betyder det inte att har latat mig hela dagen, nä- tvärtom faktiskt! Passat på att städa lite idag, så nu är rummet rent och fint. Sen så har jag tvättat lite med, duktigtduktigt.

Bläh vilken värk jag har i benen idag. Inte så ovanligt nu för tiden heller för den delen.. Grymt jobbigt att ha sådan värk i benen så man inte vet hur man ska stå eller sitta. Vet inte riktigt varför jag har ont i benen så ofta, men antagligen har det med väderomslag att göra eller nåt. Aja, ska väl kolla upp det någon gång tänkte jag.

Nu ska jag hoppa in i en varm och skön dusch, sen ska jag göra i ordning lite te& något att äta.
PUSS

glasögonorm

Idag hade jag utvecklingssamtal då. Det gick braa, går bra i ämnena osv. Jobbigt med utvecklingssamtal, när läraren typ glor en i ögonen. Bobbo hängde också med, sprang runt i klassrummet och skulle pilla på allt haha. Han lyckades nog allt charma min lärare lite ;) hihu. Efter utvecklingssamtalet följde jag med hem igen, hade lite feber.

Passade i alla fall på att slinka in och göra en synundersökning idag, bor typ jämte så. Har ju glasögon egentligen, fast ah, dom använder jag inte + att min busiga lillebror har lekt lite med dom, och brutit sönder ena bågen eller vad det kallas. Och nu det senare så har jag haft en del huvudvärk och så mamsen tyckte det var lika bra att ta det idag när dom hade tid och så. Visade sig att mina ögon överanstränger sig, ser egentligen inte så dåligt. Utan det är det att mina ögon anstränger sig för mycket, så musklerna i ögonen får aldrig vila. Det är därför jag har huvudvärk ofta och så. Nu är nya glasögon beställda, så om cirkus en vecka är jag glasögonorm igen.. Yeahyeah.


Dom här brillorna bestämde jag mig för till slut.. svarta med rosa detaljer på insidan av bågarna.

Tycker inte direkt att jag passar i glasögon, menmen. Hellre det än att ha ont i huvudet och typ se dimmigt emellanåt. Och klart, i början kommer det nog vara lite ovant, men man vänjer sig.
PUSS♥

tired

Snacka om att vara seg. Ovanligt att jag är det, jag vet ;) haha. Nä, men idag är det värre än det brukar faktiskt. Har sån värk i kroppen med.. Så gick hem från skolan idag. Jobbigt att vara där när man har ont och så, och inte direkt kan koncentrera sig på något. Huvudet känns tungt och känner mig lite varm nu med.. Bobbo har feber, kanske blivit smittad eller något. Yeahyeah. Blir nog hyfsat tidigt i säng idag skulle jag tro, sjukt trött! Utvecklingssamtal i morgon då ja, tjugo i tio. Så det är innan skolan börjar, börjar ju tio över tio på tisdagar.. Yeeeeeeah.
LATER

good day!

Kan inte påstå att festen igår var någon höjdare ;) Var där typ tio minuter sen drog jag hihu. Men det var ju tur att jag kom hem rätt så tidigt ändå så jag var pigg i morses. Åkte ju som sagt till pappsen idag :) Det var kul att få träffa mina andra småsyskon som jag inte träffat på ett halvår typ.. Och pappsen med såklart, som jag inte träffat på lika länge. Finns väl ingen direkt anledning till det.. eller ah, det är lite komplicerat så never mind. Varit en trevlig dag i alla fall, och på vägen hem blev det två par skor köpta, plus en väska! Farmor betalade ;) hihu. Inte helt fel det, alltid kul med nya skor! Äääälskar skor. Väskor med för den delen! Haha :)


 Annie& John♥ inte klokt vad mycket man kan växa på ett halvår..


Lite gungande blev det också :) Annie var INTE förstor för den gungan, ändå fick man dra loss henne ur den ;) haha.


I love you

Nu ikväll ska jag väl bara ta det lugnt, precis pluggat lite, DUKTIG som man är ;) haha. Kanske får man lite kvällsbesök, vem vet? ;) Hihu. Yeahyeah, nu tänkte jag göra i ordning en kopp te och kanske fixa något att äta, sen blir det till att bänka sig i soffan och glo ballar av stål!
PUSS♥


God kväll!

Precis gjort i ordning mig lite och så, ska snart åka på paaaarty HEHE. Men idag blir det lugnt för min del, för ska åka till pappa en sväng i morgon. Farmor kommer och hämtar mig& Fanny vid elva. Då är det bäst att vara pigg ;) haha.

Är lite irriterad just nu, folk kan vara så jääävla löjliga. Det stör mig en liiiiten aning! Förhoppningsvis blir jag väl på bättre humör. Yeahyeah, nu ska jag kila, blir snart hämtad ;)

Ni får ha en fortsatt trevlig lördagskväll! Och det ska jag också försöka med.
PUSS♥


mätt och belåten!

Precis käkat lite kvällsmat, rostat bröd& druckit te. Inte helt fel det inte :) Tog en stor tekopp, så har fortfarande lite kvar. Tänkte att jag skulle dricka upp det och sen bädda ner mig i min varma och sköna, samt mycket efterlängtade säng! Ska bli riktigt skönt att sova, eller det är det väl jämt ;) Men lite extra nu, har ont i kroppen typ. I morgon får jag även sova lite längre, börjar inte förrän tio över nio, grrrreat. Sen så har jag bara två lektioner i morgon, slutar tio över ett, nice!
NATTI

snart helg!

Ännu en dag fylld med solsken, uuunderbart! Eller hur? :)
Lämnade in bokrecensionen idag, skönt att slippa tänka på den mer. Känns som att den blev skitkass.. Men ah, det blir vad det blir :) Förhoppningsvis inte allt för illa får jag hoppas. Hade även matteprov idag, inga kommentarer säger jag bara. Då kan ni ju tänka själva ;) haha.

Och i morron är det fredag :) Ska bli skönt med helg, varit rätt mycket i skolan denna veckan och så. Yeahyeah, bara att stå ut, endast åtta veckor kvar till sommarlovet. Exakt två månader från idag. Grrrrreat! Förhoppningsvis går dom sista skolveckorna fort. Tycker redan nu att veckorna går rätt fort faktiskt.

Nu ska jag kasta mig in i duschen!
LATER♥

marabou,

lite mer mmmmh i livet ;) haha. Ja, det är vad jag sitter och smaskar på nu, en chokladkaka. Fast det kanske ni fattade ;) Det är smarrigt! Marabou dukat, typ med nån nougat i eller nåt, den är goodie. Bara det att man blir så mätt och kan äta typ sex bitar bara, sen har man fått nog. Men det är bra, då har jag lite kvar tills nästa gång jag är sugen ;) Men fy skäms, det är ju bara onsdag men ändå sitter jag här och smaskar. Men eeh, vänta lite.. Onsdag = lillördag? ;) hahah. Aja, nu ska jag inte äta mer choklad. Tänkte koka lite ägg och käka lite innan jag kryper ner till kojs. Mums, äggmacka och te, inte helt fel! :)

Ni får sova så gott sen alla godingar, det ska i alla fall jag försöka med! :)
PUSS

duktig man kan vara

Idag har jag varit rätt duktig faktiskt. Tog tag i bokrecensionen typ direkt när jag kom hem, så nu är den klar. Eller var ett tag sen jag blev klar, cirkus fem timmar sen ;) haha. Aja, härligt att ha den klar nu& få sluta tidigare på fredag! :)

Skönt väder är det idag med, man blir på så mycket bättre humör när det är sol! Riktiga vårkänslor typ :) Fast vill ni veta en grej?! Det ska tydligen snöa på söndag.. det får vi hoppas att det inte gör! Det kan ju ändras liksom.

Hade datorprov idag med ja, det gick väl inte direkt överdrivet bra haha. Kan bero på att jag inte ens öppnade boken en enda gång och läste på ;) Men ah, får väl hoppas att jag klarade det i alla fall. Och i morron har jag matteprov.. Känns inte så bra faktiskt för det vi håller på med nu är rätt krångligt tycker jag. Matte är inte min starkaste sida så att säga. Menmen, det får gå som det går..

Åh, ikväll är jag sugen på nåt gott att äta.. tror minsann att det får bli en liten promenad ner till Ica :)
LATER♥


duktig man kan vara

Hör och häpna: Jag har läst ut boken nu!
Känner mig nästan duktig ;) haha. Typ suttit och läst i över två timmar. Tur att boken faktiskt gick an och läsa då, annars hade det ju varit liiite drygt. Tänkte att jag skulle börjat på bokrecensionen idag egentligen, men det känner jag att jag faktiskt inte orkar nu ikväll. Gör den i morron istället, slutar vid halv tolv så ska ta tag i det när jag kommer hem. För då slipper jag gå på svenskalektionen på fredag, för man behövde inte det om man var klar. Och det är väl ganska skönt att sluta tidigare :)

Nu ska jag kila ut i köket och göra mig en kopp te tänkte jag, och rosta lite bröd tror jag, mums! Sen ska jag mysa ner mig i soffan och glo Desperate Housewives, och efter det Cougar Town! Mycket bra, mycket bra :) Och efter det blir det väl antagligen sängen skulle jag tro, eftersom jag är så pass seg& trött nu.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! :)
PUSS♥

härlig dag!

Shit, vilken dag det varit idag! Toppenväder och allt, uuunderbart! :D Hoppas bara att det håller sig så nu ett riktigt bra tag, typ för alltid ;) haha. Ne men ah. Var ute med familjen en sväng innan, cirkus två timmar blev det. Lekte i en lekplats med lillebror, det var uppskattad! Och på hemvägen köpte vi glass, det var också mycket omtyckt! Men vem gillar inte glass egentligen?

I morron har jag sovmorgon, börjar inte förrän 10.10, gilla! Och egentligen skulle jag haft utvecklingssamtal i morgon, men min lärare ringde innan och sa att hon inte kommer i morgon för hennes son var sjuk. Men hon sa att det inte var så brådskande med mitt samtal ändå så sett, ligger ju bra till i ämnena, och inga IG-varningar. Fick VG på mitt omvårdadsprov vi gjorde veckan innan lovet med, det jag typ inte hade pluggat på ;) hihu. Och vet ni vad, har fortfarande inte läst ut den nedrans boken! Ska försöka göra det i morron så jag kan skriva klart bokrecensionen. Är mycket den här veckan.. Datorprov på onsdag, matteprov på torsdag, sen lämna in bokrecensionen på fredag tror jag. Sen är det någon omvårdadsuppgift som ska in nästa vecka på måndag med. Jaja, förhoppningsvis rusar tiden och det blir sommarlov fortare än kvickt!

Yeeeeah, nu väntar sängen. Är riktigt seeeg& trött. Ni får sova så gott allihopa! :)
NATTI♥


sovdax

Igår blev det party som sagt. Kul till att börja med, men ah slutet på kvällen blev väl inte så bra. Aja.. Nu ska jag snart sova tänkte jag, upp tidigt till skolan i morron. Åh skolan, jippie! Not. Och vet ni vad, har inte läst ut den jävla boken än. Men vet ni? Det skiter jag i just nu! Det blir vad det blir. Är så jävla trött på saker och ting just nu.. blääääääh.

Nä, nu ska jag krypa ner i en nybäddad och efterlängtad säng, underbart!
NATTI♥

oväntat besök

Haha shiiit, vilken natt eller.. Behöver inte dra upp allt här.. Är rätt trött idag vill jag lova, har legat och trängts med min syster i hennes säng. Som är typ en 90 säng haha. Min lånade jag ut, är bara föööör snäll ibland ;) haha. Aja, somnade väl vid fyra i morses eller nåt, sen vaknade jag före åtta. Så mja, inte alltför många timmars sömn har det blivit för min del..

Fest ikväll! Så nu ska jag snart börja rota runt i garderoben och se om jag hittar nåt jag kan ha på mig hihu.
LATER♥

Monday, Tuesday, Wednesday Thursday dancing on a friday night !

God kväll gott folk!

Blir en luuuugn fredag för mig idag, var nere och köpte lite gott och så innan. Inte för att jag behöver ha i mig mer sånt egentligen, typ ätit godis varje dag denna veckan :$ Men får faktiskt skylla på påsken ;) Hehe.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite gammal musik, eller mitt favoritband när jag var lite yngre. Inte så pjåkigt faktiskt! Sånt jag lyssnade på före "fjortisperioden" ni vet med babyremixade röster och sånt skit bröt loss haha. 


"Fredagslåten" Det är min fredagslåt i alla fall ;) haha.

läslus

God förmiddag! Och god morgon till er sömntutor som precis gått upp ;)

Känner mig nästan lite duktig faktiskt! Har läst typ halva boken, är nästan värd en guldstjärna ju ;) haha. Ska försöka läsa ut boken idag.. försöka sa jag ;) haha. Äh, borde väl inte vara så svårt egentligen, tycker om att läsa för det mesta. Om böckerna är bra vill säga. Twilight-böckerna blev utlästa fort hihu. 

Nu tänkte jag hoppa in i en dusch, sen fixa litegrann. Sen får jag se vad denna dagen har att erbjuda helt enkelt !
LATER♥

stress är kul, not

Bra Paula bra!
Har väl läst typ sju sidor eller nåt, sen stängde jag igen boken. Måste läsa typ 70 sidor varje dag nu fram tills söndag.. Om jag ska hinna läsa ut boken innan skolan. Vilket jag typ måste eftersom jag ska skriva bokrecension. Åh jag blir tokig!!!! Känns som att jag bara skiter i allt nuförtiden eller inte allt men..  ah, har inte kvar den orken med skolan& det som jag hade förr.. Hur ska jag göra för att få tillbaka den då? Har försökt att intala mig själv att jag måste göra det& det och blablabla annars kommer jag få ett helvete, och det kommer bli ännu stressigare osv.. Orkar inte!

Aja, nu ska jag ge mig själv lite stryk och sen gå och hämta den nedrans boken!!!!

torsdag

Hm, jag har allt& inget i tankarna just nu. Vet inte riktigt hur jag ska börja haha.

Torsdag idag, innebär att lovet "snart" är slut. Fett drygt, loven går alltid för fort! Borde vara längre. Och ni håller med, eller hur?

Känner mig redan stressad med skolan, är typ tusen grejer direkt efter lovet... Bokrecension som ska lämnas in, och jag har inte es läst klart boken. Sen matteprov, som jag inte fattar typ. Aja, blir väl säkert bra. Det blir vad det blir som jag brukar säga!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Brukar inte direkt planera mina dagar heller så. Men yeah, blir väl bara lugnt idag skulle jag tro, känns så hihu. Håller på att skriva på en grej, se om jag kanske fortsätter med den lite senare.. Beror på om jag har ork att rota i all gammal skit.

Nu ska jag gå och läsa lite i den nedrans boken!!!

seg som kola

är vad jag är !

Idag har jag bara chilleeeeedillaaaaat hela dagen, göööttt moooooos! Hahah.
Nu funderar jag på att fritera lite pommes eller nåt.. blev sjukt sugen på det. Eller chips.. haha. Yeahyeah, det blir vad det blir ;) Ikväll blir det nog bara troligtvis till att ta det lugnt med, film elelr nåt :)
PUSS♥

ingen sömntuta jag inte

God morgon godingar :)
Eller jag har ju varit uppe ett tag, närmare tre timmar ;) haha. Gick upp vid nio idag typ, duschade och så. Nu tycker ni säkert att jag är tokig som går upp så "tidigt" på lovet, men tycker faktiskt det är skönt att gå upp i tid, och inte sova bort dagen hihu :) Sen så är det skönt att duscha när man är precis nyvaken, piggnar man till lite :)
Yeahyeah, hyfsat väder idag med, sooolsken! Inte helt fel det :)

Nu ska jag strax göra i ordning mig lite och så. Kasta ut lillsyrran från min säng, den sjusovaren ;) haha.
LATER♥

chill

Varit en luuugn dag idag. Bara chilledillat, det är väl skönt det med ibland hihu :)
Nu ska jag dricka lite te med mamsen och så :),
PUSS

seg

Idag är det en sån dag man bara vill bädda ner sig och kolla film typ.
Tråkväder osv. Menmen, får väl se vad den här dagen har att bjuda på..


Den här låten har satt sig på min hjärna för tillfället, helt okej !

good evening

Haft en bra helg, hoppas ni haft det med! :)
Blev ju att jag åkte med till Elmia igår, och skulle ju egentligen åkt hem efter jag varit där, men det blev lite ändrade planer. Hängde med och festade efter istället. Nicenice.

Idag har jag bara tagit det lugnt och så, varit ganska seg. Legat i mamsens säng och glott film, och nästan somnat ;) haha. Så kan det vara hörrni!


Innan Elmia, och ja, jag är gryyym! ;)


Suddig bild men whatever :) I bilen på väg till Elmia!


Bea i bilen :) Vet att bilden är på fel håll, vrid på huvudet ;) haha.

Mja, nu ska jag glo tv igen tänke jag, fast i soffan ;) haha. Ni får sova så gott sen och så :)
PUSS♥


ute i solen

Precis varit ute och gått en promenad i det fina vädret med mamsen, Bobbo, Sandy, Natalie och Jessica :) Sjukt härligt i solen!









fel håll :( men ni ser ju änd hihu. Jag& mamsen lille :)

Happ, nu ska jag äta paj och dricka lite kaffe. Sen blir det väl antagligen elmia en sväng.. Aja, blir vad det blir som jag brukar säga ;) hihu. Ni får ha en fortsatt trevlig pås allesammans :)
PUSS♥


Glad påsk!

Jaa, glad påsk allihop! Hoppas ni får en bra dag :)
Vädret är i alla fall kanon idag, sol och allt, hur underbart är inte det?

Igår skrev jag inte ett enda inlägg, sorry! Men hade inte direkt tid att sitta vid datorn igår, hade ju besök (A) hihi. Kvällen slutade med liiite fest, men kom hem rätt så tidigt, typ tolv-halv ett eller nåt.

Idag blir det påskmiddag med familjen :) Och sen ikväll kanske jag hittar på något annat, kanske ska åka till elmia en sväng, men får se hur det blir. Det märks hihu.

Nu ska jag göra i ordning mig lite och så,
LATER

APRIL APRIL

Din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!!!
Okejokej, inlägget under är ett aprilskämt hahah ;) 

Inte en enda som lurat mig idag faktiskt, och tur är väl det, är känd för att gå på det mesta typ.. haha ;)

Hmm, nu går ögonen i kors. Så tror minsann att sängen väntar på att jag ska inta min position, och det känns som att det är det jag behöver just nu, sööömn! En god sådan dessutom ;) Hihu. I morron är det långfredag, och förhoppningsvis så blir det en bra dag hihihu (A) Yeahyeah! Ni får sova så gott alla godingar!
NATTI!


tjockis


Mja, magen börjar bli stor nu.. men det är väl så det är I guess

LOV!!!

Håhåjaja vad trött jag ääääär!
Hade prov i gerontologi idag, tänkte ju att jag skulle läsa igenom lite igår när jag la mig, men naah, hann inte ens få fram häftet innan jag somnade! ;) haha. Men ja, det gick väl hyfsat ändå.. Kunde det mesta, tror jag.. hoppas jag! Aja blir nog t-t-t-toppen.

När jag kom hem från skolan skulle jag plocka ihop min tvätt på rummet, skulle bara lägga mig i sängen och sträcka på mig lite först. Ni kan ju gissa hur det slutade.. just precis, jag somnade! Vaknade upp helt yrvaken efter en stund och var helt borta haha. Det är inte lätt hörrni, man blir ju helt utmattad av skolan ;) Så nu är det riktigt skönt med PÅSKLOV, vill jag lova!

Har även rensat i garderoben och så idag, vikt alla kläder och slängt ut en del. Nu är det riktigt bra ordning, och jag tackar min kära mamma för hjälpen! ♥

RSS 2.0