lite saknad? (a)

Skrev ett sms till Emelie innan, "i morron kommer jag till skolan", det här svaret (bilden nedan) fick jag :)


Tror visst att någon har saknat mig lite va? ;)

Ska bli rätt kul att träffa alla igen, har varit borta typ en vecka. Får väl hoppas att man inte har missat allt för mycket, och att det är en läx-fri vecka! Haha :p Men jaojao, nu tror jag allt att sängen väntar. Ni får sova så gott allihop och drömma söta drömmar! :) Nattinatti!
PUSS


-paaaula

sorry för dålig uppdatering- ännu en gång.

Men har inte riktigt haft tid att sitta här vid datan. Men i alla fall, var hemma från skolan idag med. Men nu är jag typ frisk så ska gå till skolan i morron& så. Har äntligen ätit klart medicinen för virusinfektionen jag har haft nu med, så den har nog gått över nu.. tror jag i alla fall :) Och det är jag fett glad över kan jag tala om! I lördags var det 1 månad med Jim, tusan vad fort tiden har gått :o Min sötnos hihi :)♥

I går var det ju första advent, kan nästan inte fatta att det är jul snart, i morron är det liksom första december, vilket innebär 24 dagar kvar till jul! Minsa systrar& lilla Bobbo har köpt varsin julkalender idag.. Men jag tyckte inte att jag behövde någon, är ju "stor" nu haha ;) Ska bli riktigt mysigt med jul :) Alltså, det är typ bara 14 dagar kvar i skolan, eller ah, 13 för mig, är ledig på torsdag eller nåt :) Liiite nice.

fredagsmys!

det gillar vi :) Fanny gick ner till ica innan& köpte godis& så :) Har precis kollat på idol.. Calle är ju så sööööt! En av mina favoriter, helt klart! Undra vem det blir som åker ut idag då.. Hoppas inte att det blir Calle bara! Då blir jag tokig, haha! Menmen, det ger sig väl.

I morron är det svampbob maraton på MTV, för dom som ville veta. Tror det börjar 6 på morronen och håller på till 12 på kvällen, har för mig att det är så i alla fall. En hel dag med svampbob, grrreeeat haha ;)


Och nu, nu ska jag krypa ner i soffan igen och glo tv, och vänta på att se vem av idolerna som får lämna rutan denna gången. (inte Calle, snääälla?) Haha. Sen efter det blir det väl.. lite mer tv, eller nån film eller nåt. Myys!

Skriver troligtvis mer i morron. Sov gott& dröm sött allihop! :)♥
PUSS

-paaaula♥

jag tror det regnar ute?

Var hemma från skolan även idag. Men känner mig mycket bättre nu& så i alla fall :) Fortfarande lite förkyld, och hostar lite, men inte lika mycket. Tycker synd om lillebror som har 40 graders feber :( Han är jättehängig. Det var ju bestämt att fanny skulle åka till pappa idag egentligen, men han ringde innan& sa att det nog inte var någon bra idé. Han har fått influensa eller nåt.. Så det blir inget dop för henne i morron heller. Hade tydligen stavat fel på lillflickans namn förresten,  Ewelina med dubbel w skulle det vara ;) Är sugen på godis.. Fannyyy? (a) Haha, det är ju faktiskt fredag idag, vilket innebär fredagsmys, då måste man ju ha något att smaska på. Hoppas att Fanny har lust att gå ner till ica (a) Och måste bara säga att.. fy vilket väder! Regn, regn, regn, bara massa regn. Jag vill ha snöööö, hellre det liksom :)

Såg ett program på tv igår som var ganska så.. intressant. "Generation fett" hette det. Handlade typ om "chubby chasers" osv. En "chubby chaser" är en smal kille, som tänder på tjocka killar. Alltså är man gay. Men det fattade ni kanske.. Men i alla fall, han som programmet handlade mest om kallades för "Chubby Mikey", och han hade typ fotograferat sig och släppt en kalender, och har en egen hemsida och så, han var rätt poppis liksom. Han vägde väl typ 220 kilo eller nåt.. kanske var mer minns inte riktigt. Det finns ju massa såna här klubbar i USA osv. där "chubby chasers" letar efter gosiga män att kela med, grrrr. Och det var en i Sverige som ville starta en sån klubb och så.. Vad tror ni om det? I början hade jag fördomar mot dessa killar, typ "öh normalt att tända på sånt!?" Men efter programmet, var det väl inte så märkvärdigt. Det är inte konstigare än att tycka om någon med blondt hår och blåa ögon. Alla faller ju för olika saker.. Även om detta är rätt så ovanligt än så länge.


"Chubby Mikey"


inget dop för min del..

Blev ingen skola idag heller för min del. Men nu känner jag mig bättre, tror inte att jag har någon feber i alla fall. Har inte tagit tempen, men känner mig inte så varm som jag har gjort dom senaste dagarna. Men förkylningen sitter fortfarande i, hostar, nyser& snorar typ, trevligt det lät, eller hur? Och sen har vi ju den här virusinfektionen med. Men den borde ge med sig snart med, med tanke på att jag äter fem tabletter om dagen.

Helgen blir inte riktigt som jag hade tänkt mig. Skulle åkt till pappa egentligen, för har fått en "ny" kusin, som ska döpas på lördag, Evelina :) men eftersom jag har den här virusinfektionen& är rätt förkyld så blir det inte så för min del. Vill inte smitta en liten bebis liksom. Så Fanny får åka själv till pappa. Lite tråkigt att inte kunna åka med, aldrig träffat Evelina förut& så. Menmen, Fanny får väl ta med sig kameran! :)♥


Things to buy.

Saker jag ska köpa när jag får pengar:
julklappar
smink
klänning till jul& nyår
kläder

Mja, det är väl så "listan" ser ut nu i alla fall. Är rätt bra på att spara pengar ändå, men denna månaden kommer dom nog att gå åt rätt fort skulle jag tro.. Menmen, så kan det vara.









grattis Belinda 15 år idag!♥

Hoppas du har haft& får en fortsatt bra dag! ♥

Måste bara säga att jag saknar sommaren med dig. Den veckan du var hos oss, fy tusan, hade så j***a roligt! Våra galna moppe-turer.. dom kommer jag nog aldrig att glömma! Du satt bak& fram medans jag körde, vi skulle hämta pizza det vinglade till lite där va? Och så åkte du bak& fram sen när vi hade hämtat pizzorna med, du typ höll på att mosa dom för att du hängde på dom. Haha! Vi höll typ på att vurpa med, men vi är galna, right? Sen när vi skulle åka hem från stan efter att ha köpt godis, och jag typ körde i diket på banvallen..  Och en gubbe med sina hundar stoppade oss och vi trodde att han va typ.. en våldtäcktsman? Fast han stoppade oss för han var rädd om hundarna, trodde att vi skulle köra på dom eller nåt. Fast vi såg ju inte gubben först heller, han var ju typ helt svartklädd :o Det var fett läskigt! Du är en av dom roligaste personerna jag känner, man har liksom aldrig tråkigt med dig. Du är verkligen dig själv. Jag saknar dig otroligt mycket, och hoppas att vi ses snart! Och du, jag älskar dig! ♥


You are great!♥

Puss på dig galenpanna! // PAULA galenpanna nr.2

på bättringsvägen?

ja, det ser så ut. Har inte lika mycket feber nu& så, känner mig också lite piggare. Så det går åt rätt håll i alla fall :) Gick upp vid 7-tiden i morses, berättade ju igår att jag har en virusinfektion i kroppen, så fick medicin. Och anledningen till att jag gick upp så tidigt var för att ta medicinen. Ska ta fem tabletter om dagen med fyra timmars mellanrum, så än så länge har jag hunnit med två tabletter. Men i alla fall, efter jag hade tagit första tabletten då vid 7-tiden la jag mig i soffan& kollade lite på "The voice". Rätt kul ibland faktiskt. Men "råkade" somna lite, så vid elva-tiden sa mamsen till mig att det var dags för andra tabletten. Får se om jag ska gå till skolan i morron, beror ju på hur jag känner mig, har ju ont i samband med virusinfektionen.. Och i morron ska ju min klass ta svininfluensasprutan, men jag får nog inte ta den eftersom jag äter medicin.. Och ja, sen är jag ju förkyld också. Fast har hört att man kan ta sprutan om man är förkyld, bara förkylningen har brytit ut eller så, eller att man varit förkyld ett tag. Och ärligt talat, vet inte hur många gånger jag har nyst sammanlagt igår& idag, men en hel del i alla fall! Men näe, nu ska jag kika tv en stund tror jag, skriver förhoppningsvis lite senare igen :)


Glöm inte att ställa frågor :) ♥

en månad kvar..

till jul! Det är inte klokt vad fort tiden går eller :o Känns inte som det var så fruktansvärt längesen skolan började liksom. Jag tycker det ska bli otrroligt mysigt med jul! Och skönt med lov :) Så snart blir det väl till att handla lite julklappar med skulle jag tro :)

Studiedag idag som sagt, men jag är ju fortfarande sjuk. Har varit på vårdcentralen idag och tagit lite prover, har någon virusinfektion i kroppen.. Så har fått medicin som jag ska äta i ett par dagar. Har ju fortfarande feber& så med. Har blivit mer förkyld också& fått hosta.. Så blir ingen skola för mig i morron heller.. Känns som om jag kommer missa massor.. Menmen, man kan ju inte hjälpa att man blir sjuk.

Har ni några tips, eller vill att jag ska skriva om något speciellt här på bloggen? Skriv en liten kommentar i så fall :)♥

vad sägs om..

frågestund här på bloggen kanske? :) Har ju aldrig haft någon sån innan så, varför inte? Minst tjugo frågor, annars blir det inget inlägg med frågor.. Får se hur det går med frågandet nu då ;)
PUSS

-paaaula

jag har världens sötaste lillebror ♥

Aaw, visst är han gullig? :) Finns nog ingen sötare unge alltså! Tråkigt när man är sjuk, då kan man inte direkt vara så nära honom, vill ju inte smitta honom precis. Han är ett riktigt busfrö, lilla Bobbo :D


Busungen står framför min spegel och beundrar sin lilla mage, så söt! ♥

jag vill ha mindre reklam på tv:n

Åh, jag stör mig. Har ju typ vilat i soffan för det mesta idag& kollat tv. Och något som är lite störande är att det är reklam på typ alla kanaler samtidigt! Men yeahyeah. I morron är det studiedag, men är ju typ fortfarande lite sjuk& så, så det blir nog bara till att ta det lugnt. Ska kanske även göra en grej som jag är lite nervös och orolig för.. Och nej, ni får inte veta vad. It's private!

ny design.

Hemma från skolan idag, fortfarande sjuk.. Fanny är också hemma, hon tog ju svinis i onsdags och hon är fortfarande sjuk efter sprutan. Det är bara vi hemma just nu, mamsen har åkt till Halmstad för att planera en operation, för hennes handled.. Men ja i alla fall, har ny design, cute va? :) Det var Fanny som hjälpte mig att hitta den, det var någon gratisdesign.. Det står ju där uppe vem som har gjort den& så :)

Man har ju inte direkt någon matlust när man är sjuk.. Så idag bestod min frukost utav glass& te, smarrigt :) men kanske inte så nyttigt? Men det var jag värd haha :)


Visst ser det smarrigt ut? :)

sjukling..

är vad jag är även idag. 39 graders feber idag med.. Tur att det finns alvedon! Så denna dagen har mest gått ut på att vila.. Orkar ju inte göra så mycket när man är sjuk& så. I morron bli det ingen skola.. Nu ska jag snart bänka mig i soffan och äta lite glass& dricka cola. Finns det något bättre än glass& cola när man är sjuk? Och lite alvedon är inte heller fel. Men yeah yeah, ha det bra allihopa :)
PUSS

-paaaula



feber.. :(

Vaknade upp i morses och kände mig lite små-seg.. Tänkte inte mer på det liksom, fixade på mitt rum och så, duschade osv. Sen började jag få lite ont i ryggen när jag andades& så.. Och tog tempen för en stund sen, nästan 39 graders feber :( Skulle varit med Jim nu ikväll egentligen.. men mår typ inte så bra. Ont i ögonen.. Och ah, tror nog att alla vet hur det känns att ha feber liksom. Var/är lite orolig över att det skulle vara lunginflammation eftersom jag får ont i ryggen när emellanåt närjag andas. Men jaojao, tog en alvedon för en stund senoch nu börjar jag bli varm, istället för att jag fryser, som jag gjorde innan.. Så den verkar nog. Tänkte att jag skulle bänka mig i soffan nu och titta på Robinson.
PUSS

-paaaula

freeeedag!

fett nice med helg hiho :) Kom hem från skolan för ett tag sen, hade bara två lektioner idag, svenskan var inställd och så. Ganska chill dag faktiskt, sovmorgon till tio över nio. Först hade vi matte- och jag hade bara ett tal kvar att göra för veckans planering, så blev klar rätt fort :p så satt och chillade medan flickorna räknade på haha :) Sen var det lunch, sen engelskan var också rätt lugn, alla satt i en ring och redovisade sina arbeten för varann& så :)

Har fått massa låtar på hjärnan med, tack vara Emelie! ;) Typ Lady Gaga- Bad romance, Kesha - Tik tok och Byz - va hette du, taaaack så mycket Emelie, haha :p

Yeah yeah, ska fixa lite på rummet nu& så :)


Later dudes!
PUSS

-paaaula

ny-duschad!

Det var skönt med en vaaarm dusch :) Kan behövas ibland, fryser extra mycket när det är sånt här väder med.. Massa regn osv.. Kan det inte komma snö istället? :o Bättre än regn i alla fall. Snart ska jag kolla lite tv tänkte jag, "Kniven mot strupen", det med Alexander Nilsson som har premiär idag. Han verkar härma Gordon Ramsay rätt mycket.. Jaojao, sen blir det väl sängen om en stund. Är rätt trött idag. Svenskaredovisningen gick nog rätt bra förresten.. eller man kan ju hoppas :) Och i morron är det fredag, heeeelg! Skönt :) Nä, nu drar jag mig sakta men säkert ut mot tv:n.
PUSS

-paaaula


hemmaaa!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, hade bara två lektioner idag, för bilden var inställd. Så slutade vid halv 12, rätt nice va :) Förövrigt är jag vääääldigt trött.. orkade knappt kliva ur sängen i morses, så kom upp lite för sent.. Helt seg är jag med, på idrotten gick vi igenom gymmet, så nu är jag typ skakis i kroppen x) slår vad om att jag har träningsvärk i morron! Funderar på att baka någonting idag med.. är sugen på nått. Typ kladdkaka eller havreflarn kanske :) Yeahyeah, får se..
PUSS sålänge

-paaaula

dålig uppdatering..

igen! Jag är ju kass på det här med att uppdatera, eller skriva :p men äh, skriver när jag känner för't :) Nu har jag precis pluggat lite till svenskaredovisningen på torsdag, skönt att nästan vara klar med den.. Nu snart väntar desperate housewives, nicenice. Blir nog te&  macka till det, myyyyys :) Sen blir det nog tusan sängen.. fick ingen sovmorgon idag, skulle göra ett prov som jag hade missat när jag var borta från skolan för någon vecka sen.. Det gick väl sådär :/ menmen.
PUSS

-paaaula

home again

Kom hem från pappa idag någongång runt 6 tiden. Fick skjuts av min farbor& hans tjej, som skulle hälsa på pappa idag. Före vi åkte hem var vi& åt på en restaurang typ, det var typ en pizzeria med, men man kunde välja på så mycket mer. Det var nice. Och här sitter jag, fortfarande proppmätt. Skickade precis ner mina snälla systrar att köpa lite godis hiho(a) Har tyå haft ont i huvudet idag, har det fortfarande.. Tror det kan bero på vädret, ska väl bli snö eller nåt. Yeah yeah, nu ska jag dra mig härifrån lite.
PUSS

-paaaula

snart bär det av till pappsen..

Kom hem för ett tag sen, åt lite& så. Nu har jag precis packat i ordning lite saker som jag ska ha med till pappa, jag och Fanny ska dit idag.. Men kommer nog hem i morron igen. Redovisningen idag gick inte sådär jättebra.. Men vad ska jag göra åt saken nu likom. Jaja. Är grymt trött& seg idag.. Våran dator är lagad nu med, men den har inte kommit "hem" än, kommer senare. Fett nice. Nu ska jag dra mig härifrån och kolla så jag inte glömt packa nåt.
PUSS

-paaaula


trötter..

är jag. Har varit en ganska dryg dag, lång skoldag& så. Sen när jag kom slängde jag i mig lite mat, sen blev det pluggeliplugg.. Var ju tvungen att bli klar med redovisningen jag har i morron. Och smart som man är skjuter man upp allting till sista stund typ. Men ah, det är ju bara mitt egna fel hiho. Men nu är redovinsingen klar, och det känns nice. Men det ska bli lite jobbigt att redovisa.. usc, tycker inte om att redovisa. Stå längst fram i klassrummet och ha alla blickar på sig.. Det blir ju inte bättre av att man ska prata i 5-10 minuter.. Min redovisning blir typ på 7-8 minuter eller nåt. Men nu ska jag inte tänka mer på det, det blir som det blir. Nu ska jag dricka en kopp te& äta macka, sen väntar sängen. Gött, börjar inte förrän 9.10 i morron heller :) Yeahyeah,
pussnatti :*

-paaaula


tråk-väder

HEJ!
Kom hem från skolan för en stund sen, var en chill dag idag, 3 lektioner. Och nu är jag trött& seeeg. Och man blir ju inte direkt piggare av det här vädret heller. Blir väl antagligen lite plugg idag med skulle jag tro, men det orkar jag nästan inte tänka på nu.. åh vad det är mycket just nu. Men det är väl så det är. Datan är fortfarande kraschad.. Blir väl en ny såsmåningom. Mums, nu känner jag lukten av maaaat, och jag är hungrig, lasagne blir det today, smaskens! Haha, jag måste bara säga att jag har världens sötaste lillebror, finns tusan ingen sötare unge. I alla fall, frågade mamma om Sandys dator var på, och så hörde Bobbo det, så han typ skyndade sig efter mig, för han ville också sitta vid datorn ju! Så satte honom i mitt knä och så tog vi lite kort med camen. Han tyckte det var skitkul att se sig själv i datorn haha :) Tyvärr så funkar det inte att lägga in bilderna från camen här på bloggen.. vet inte varför :/ Menmen. Nu ska jag dra mig här ifrån, förhoppningsvis skriver jag ett par rader lite senare igen :) 
puss

-paaaula


kraschad dator..

Yeah, anledningen till att jag inte skrev något igår& så är för att datorn har kraschat..vilket inte är fett nice. Jaja, sånt händer väl. Sitter vid min systers mini pc och skriver just nu, kollade nyss på desperate housewives och drack te& åt macka, mysmys. Och snart väntar sängen.. Har varit en tröttsam dag idag, och vädret har varit.. vad ska man säga, blött? Typ regn& snö, snöblandat regn osv, men liksom, det hör väl till vintern antar jag. Har även haft utvecklingssamtal idag, och ja, det gick väl bra. Satt och räknade hur många dagar det är kvar till jul innan på engelskalektionen med, och om jag inte minns helt fel var det typ 44 dagar kvar till jul, och 38 dagar kvar tillskolan slutar.. Fast räknade med helgerna, så lite mindre dagar kvar i skolan blir det nog allt. Jaojao, nu är jag helt slut, så dax att sova.
Pussnatti

sovdax nu alldeles strax..

Värst vad finurlig man kan vara då, rimma& allt haha ;) Men ja som sagt, nu är det strax sängen som gäller. Och har faktiskt kollat igenom bokredovisningen liiiiiiiiiite, men bättre att ha kollat lite än ingenting alls, right? ;) Men yeah yeah.
Pussnattiiii

mätt,

är vad jag är nu typ. Åt pizza för en stund sen, det var smarrrrrigt. Jag skulle ju då ha pluggat lite egentligen också, men har jag gjort det? (folk som känner mig har nog redan svaret på den frågan) haha ;) Men i alla fall, tänkte ta en dusch nu strax& sen blir det väl till att kolla lite på den där bokredovisningen i alla fall, innan "Ensam mamma söker" börjar. Säsongsavslutning idag ju, kan man ju inte missa!
Pussssss

söndag- städ&pluggdag

Idag gick jag upp vid niotiden någongång, rätt tidigt ändå. Men går typ alltid upp vid den tiden på helgerna, även fast det är då jag egentligen borde sova ut haha :p Söndagar är rätt dryga, då vet man liksom att det är skola i morron och så.. Menmen, "snart" är det jullov haha. Har städat& fixat i ordning lite på mitt rum och så med, och snart så blir det väl till att plugga lite. Har bokredovisning på fredag, och har inte börjat med den än.. Så känner mig en aning stressad. Men det går nog rätt fort när man väl sätter igång med den.. Eller jag kan ju i alla fall hoppas :p Yeah yeaj, nu ska jag dricka lite kaffe, skriver nog förhoppningsvis senare :)
Puss sålänge

lördag sjunde november

Andra inlägget i november månad nu då. Gud vad jag slarvar, jag som skulle bli mer aktiv här, typ skriva lite varje dag, haha :p Men ah, det har väl inte hänt sådär jättemycket, skola& så. Fast var hemma torsdag& fredag i från skolan, huvudväk och så..  Yeahyeah, så kan det vara. Idag blir det nog film med några stycken lite senare i kväll, niiice :) Men nu tänkte jag gå och fixa i ordning mig lite grann skriver förhoppningsvis senare ;)
Puss sålänge

seg daag

Tjingeling!
Lite drygt var det allt att komma upp i morses efter en veckas lov. Men det tyckte nog inte bara jag. Har varit en ganska seeeeg dag, men sånna behövs väl med. Men nu ska jag fortsätta kolla på "ullared" skriver lite senare igen skulle jag tro.
puss sålänge

SORRY, att min uppdatering typ.. suger

Men har haft lite fullt upp typ.. Igår var jag med lite folk, blev rätt sent& så :p Men hade treeevligt hiho :) Idag har jag pluggat en hel del. Och ja, snart ska jag väl ta en dusch& så.
Pusssssss

RSS 2.0