ååh!

Det gick bra att plugga idag alltså.. inte! Aja, har ju läst igenom i boken en gång, men frågan är hur mycket som fastnade egentligen.. Men ja, det märks väl. Ska lägga mig i sängen nu tänkte jag, och kolla igenom lite till.. Ska kolla så jag ställer klockan ordentligt, vill helst inte försova mig i morron haha. Och det är fett nice att det är sista skoldagen i morgon innan lovet! Ska bli grrrreat med lov! Efterlängtat som sagt ;)

Nu väntar sängen på mig, ska bli grymt skönt att krpa ner under täcket! Ni får sova så gott godingar, för det hade i alla fall jag tänkt att göra!
Nattinatti♥


ibland är det bra skönt att sova

Den här dagen började med stress, stress och åter stress. Mamma kom in på mitt rum i morses och sa "klockan är tio över åtta vi har försovit oss". Jag hoppar upp ur sängen och börjar springa runt som en yr höna, typ helt nyvaken och fattade ingenting haha. Slängde på mig lite kläder och stack utan smink till skolan, hade ju trots allt bara två lektioner. Eller ah, en för min del, hade ju missat typ hela idrotten ;) Det är sjukt, för jag försover mig aldrig. Måste vara nåt fel på min mobil.. för hörde inte larmet i morses då eller nåt, vaknar ju alltid av det liksom ? *peppar peppar* , haha ;)

Nu är jag i alla fall hemma igen, och sitter här med en kopp kaffe som har varit mycket efterlängtad! Hann inte få i mig något kaffe i morses som ni kanske förstår ;) haha. Snart tänkte jag väl sätta igång att plugga lite.. snart..... hahah. Jag ska! ;)
LATER♥

plugga är sååå kul

Blev inte sådär värst mycket pluggande igår inte... hehe. Lite annat som kom ivägen (a) Inte ivägen på ett negativt sätt är det väl bäst att tillägga då va ;) Märktes när jag fick provet att det hade varit bra om jag pluggat liiiiite till. Nä, men det gick väl rätt hyfsat ändå.. hoppas jag ! Men nu är det provet avklarat i alla fall, nu är det bara en inlämning kvar i svenskan om medeltiden (jippiiie! not) och ett prov i omvårdad om gerontologi, fysiska& psykiska åldrandet. Så i morron måste jag verkligen plugga lite.. "Säger hon nu ja" tänker ni säkert ;) haha. Blööh.. blir stressad när det är så mycket! Menmen, nu är det bara två dagar kvar i skolan, sen är det loooov! Ska bli härligt hihu.

Nu ska jag väl göra i ordning en kopp te eller nåt, och kolla lite på svenskan..
LATER! ♥


seeeg

Känns att det är måndag, varit rätt seeeeg idag. Som vanligt efter helgerna ;) haha ne skoja. Nä, men denna skoldagen har gått hyfsat fort ändå. Kanske för att man fick välja om man ville gå hem sista lektionen och jobba hemma istälelt för i skolan. Och ni kan ju nästan gissa vilket jag valde.. ;) haha. Yeahyeah, innan jag drog hem gick jag& flickorna ner på stan en sväng lite och kollade. Trevligttrevligt :) Och ja, borde ju inte sitta här just nu egentligen.. borde sitta och plugga på till provet jag har i morron. Men jag skaaa, snart.. haha. Nä, men ska ta mig i kragen sen tänkte jag och faktiskt läsa på lite ;) Får se till att hålla mig vaken så jag inte somnar med näsan i böckerna, så trött som jag är nu.. haha ;)
LATER !

plugghäst

Sitter här och letar olika dietformer på nätet..
Ja, jag ska börja banta.... INTE hahah. Läxor ni veeet. En inlämning jag håller på med som ska in i morgon. Det är mycket denna veckan.. Två eller tre prov och två inlämningar. Måste verkligen ta mig i kragen och plugga nu i veckan! Ååååh. Ett lov känns behövligt!!!!

söndag

Haft en bra helg godingar?
Det har jag i alla fall! :) Anledningen till att jag inte varit så aktiv här kanske ;) haha.

Jaojao, igår var jag som sagt i Ullared med Jaqueline och Stellan, det var treeeevligt. Hittade inte så mycket, men en del blev det :) Sen när vi kom hem käkade vi pizza och så, sen drog Jaqueline hem. Ett par timmar senare möttes vi upp igen och åkte vi till Trädet för att festa lite. Det var inte helt fel det, hade riktigt kul faktiskt hihu :) Nice helg överhuvudtaget! :) Tusan att helgerna ska gå så fort bara! Aja, fyra dagar i skolan, sen är det påsklov! Och det ska bli grrrrrrreat!

Lilla Bobbo har haft feber& varit hängig nu i helgen, men nu verkar han må bättre i alla fall! :) Gott deet.
Jag har världens sötaste lillebror, måste ni ju hålla med om! :)




Solstrålen

TTYL

vårkänslor

Aahw, grrrreat väder idag verkligen! Så i morses blev det till att plocka fram skinnjackan :) Nu kanske ääääntligen våren är på väg?! Hoppas jag i alla fall, uuunderbart!♥

Hade sovmorgon idag, började vid tio över nio med matte. Sen lunch, och sist men inte minst engelska. Skulle haft svenska också men behövde ju inte gå på den, var ju duktig och jobbade hemma igår ;) heheh.

Och nu är det heeeelg! Det gillas :) Ikväll kommer förhoppningsvis Jaqueline hit och sover, ska ju till Ullared tidigt i morron med Stellan hihu :) Kanske även blir lite fest ikväll, får se eftersom vi ska upp tidigt och grejer i morron. Menmen, det blir vad det blir helt enkelt :)




Lite ego sådär på morgonen innan skolan hihuhu


Nu ska jag strax käka lite mat, sen blir det till att göra i ordning lite på rummet :)
TTYL♥

I'm a good girl, at least sometimes

God kväll alla godingar!
Idag har det varit härligt väder måste jag säga, nästan vårväder! Man blir på mycket bättre humör faktiskt :) Hoppas bara det håller i sig nu! hahah låter som värsta poeten eller nåt sånt när jag skriver om vädret..  Yeahyeah, maybe I am ;)

Måste ge mig själv en applåd också, idag (för första gången på ett ganska bra tag...) så tog jag tag i att plugga lite. För om man gjorde det hemma så behöver man inte gå på svenskan i morron, vilket innebär att jag slutar tidigare. Inte helt fel. Så tog mig själv i kragen där. I'm such a good girl. ;) Hmm.. rätt mycket med skolan nu faktiskt.. typ två inlämningar och tre prov nästa vecka. Så har en del att göra nu om man säger så.. Ett lov känns väldigt behövligt! Bara till att vänta en vecka till ;)

Men i morron är det fredag! Ska inte bli helt fel med helg alltså. Och denna helgen har jag faktiskt planerat en sak, woho ett grattis där till mig! Haha ;) Erkääänn, nu blir ni nyfikna på vad jag ska hitta på? ;) Jo läget är såhär, att på lördag, tidigt på morgonen typ, bär det av till Ullared med Jaquelie och Stellan :) Som det ser ut nu i alla fall.. Men jag och planera saker går ju inte riktigt ihop ;) Men ah, blir nog säkert bra.






necklace

Hihu, fick ett halsband av mamsen idag :) Cuuuute.


Eh ah, skulle faktiskt ta kort på halsbandet, så tro inget annat nu va ;) hahahah. 
But...  know you like it ;)
 

I gotta feeling parody

Haha, den här är ju underbar! Nästan bättre än originalet, erkänn? ;)


i'm home !

Hemkommen från skolan för lite mer än en timma sen :) Tryckt i mig en toast och lite kaffe, min frukost ;) Bra att äta det efter skolan, eeerkänn? haha ;) Slutade ju typ halv tolv idag, nicenice. Bara det att onsdagarna känns så onödiga på nåt sätt, eftersom vi bara har två lekioner, idrott och datorkunskap. Menmen.  Simmade på idrotten idag, eller ah hade typ livräddning och så. Och på datorkunskapen fattade jag som valigt ingenting ;) haha. Det var inte så kul i badhuset för den delen, om ni ville veta! Kallt och... blött. Hahah ;) Stod typ i vattnet och hackade tänder. Näe, kom på att badhus är inte riktigt min grej va. Yeeeahyeah,
TTYL


tiiired

Nu sitter jag som fastklistrad här igen.. haha. Ska väl snart kasta mig sängen, är rätt så trött. Ska bli skönt att sova ! Nattinatti ♥

hiss eller diss?

Så.. Det är ju typ "inne" med bustiers,  spets och sånt nu. Vad tycker ni om det?

Själv tycker jag att det är riktigt snyggt, eller oftast i alla fall. Beror ju såklart på vad man har till. Det ska ju inte se föööör naket ut heller. Tycker det är skitsnyggt med bustier, och så har man en skjorta till som är typ lite uppknäppt, och leggings eller jeans till det. Om ni fattar vad jag menar hihu ;) Spets är inte så dumt det heller inte, bara lite krångligt ibland att komma på vad man kan ha till :p

 
 
 

HISS eller DISS? själv tycker jag hiiiiiiiiss ;) haha

regn är inte så värst kul nej..

Blöh vilket tråkigt väder det är.. i stort sett regnat hela dagen. Det gillas inte så värst mycket.. Yeahyeah.
Precis lagt in lite bilder och så i datorn nu, dom som jag skulle lagt in i morses, men som envisades med att inte funka. Men nu gjorde det det, utan problem till och med ;) haha.


I morses :) lilla solstrålen ville vara med på bild, sötaste minerna kan han göra!


Paulis hihi



skoldax strax!

Sådär, precis gjort i ordning mig lite nu. Snart blir det till att sticka iväg till skolan, kanske slänga i mig lite frukost först.. vilket jag inte brukar vara så bra på annars ;) haha.  Gillar tisdagarna, aldrig fel med sovmorgon till 10.10 :) feeeeting nice. Tänkte lag i några bilder jag tog nyss, men naah, det envisas ju som vanligt med att inte fungera! Jaojao..
TTYL


kakmonster? :$

Mmh, precis ätit kakor :$ Haha jag måste skärpa mig! Men Ballerina kladdkaka är ju bara för goda eller? Jaja, ska skärpa mig.. snart ;) haha. Varit en seeeeg dag idag må jag säga, är feting trött och har lite huvudvärk (ovanligt?).

Dagarna går så fort nu för tiden, har jag säkert skrivit här förr. Men seriöst? Kommer typ hem från skolan sen är det nästan dags att lägga sig.. eller ah inte direkt kanske men ni fattar vad jag menar? hihu :)


nice helg hihu

Sitter här vid datorn och dricker te, lyssnar på musik och så en söndagskväll som denna. Mja, skulle ju åkt till pappsen igår med Fanny och farmor egentligen, men det blev inte så. Dom fick åka utan mig.. ;) Har sagt det förut, och säger det igen "jag ska inte planera för det blir ändå aldrig som jag tänkt mig typ" haha. Yeahyeah. Igår blev det lite fest och så, trevligt trevligt! :) Idag har man varit lite seg med andra ord, haha. Men har varit en nice helg! :)

 


Gilla :)

Nu är det snart sängen som gäller för min del, ni får sova så gott alla godingar, för det tänker jag göra :)
PUSSNATTI♥


I am gottegrisen herself

Gaaahd vilken gottegris man kan vara eller haha. Chips, godis& dricka! Lite fredagsmys helt enkelt hehe :) Är grymt trött nu. Skrev ju uppsats idag, satt väl i typ tre timmar med den, nu är det bara till att hoppas på det bästa.. Yeahyeah, det blir vad det blir.

Händer en fredagskväll som denna då? :)

Själv blir det väl bara till att ta det lugnt. Ska gå upp rätt tidigt i morron.. Farmor hämtar mig och Fanny vid tiotiden och så åker vi till pappsen.. Kommer väl hem vid sextiden där på kvällen någongång, får man se vad som händer hihu.. :) Yeahyeah, nu ska jag inte sitta här och dryga mer.
PUSS


trött& träningsvääärk

Shit pommesfrites vad trött jag är. Har typ ont i kroppen med haha, träningsvärk i magen och ont i revbenen. Måste vara efter all träning med min "magmaskin" ;) hahah. Jaojao, så kan det vara. Skönt med fredag i morron! Lite mindre skönt att skriva uppstats från 8-12 typ.. Får hoppas att det går bra, tycker det känns lite krångligt och rörigt. Men det ger sig nog.. Idag ska jag försöka komma i säng lite tidigare, får se hur det går med det ;) haha.

Vet inte riktigt vad som händer i helgen än heller. Fast jag ska ju inte planera har jag kommit på, blir ju aldrig så som jag tänkt mig ändå, märktes tydligt förra helgen ;) haha. Får se helt enkelt.. 
Vad ska ni godingar hitta på då? :)

Yeahyeah, nu ska jag göra mig lite te tänkte jag, sen väntar sängen!
NATTI♥


Paulis säger natti! ♥


kvällsfunderingar

Sitter här och funderar lite. Kan behövas ibland hihu.. Rörigtrörigt. Yeahyeah. Har varit lite dålig nu det senaste på att uppdatera bloggen, i'm sorry. Men tror ni överlever, eller kan ni inte få nog av mitt (o)intressanta liv? ;) Näe, tänkte väl det ;) haha.

Idag har det inte hänt sådär jättemycket, först skola, hade bara två lektioner, idrott och datorkunskap. Slutade halv tolv, inte helt fel :) Sen så har tiden bara runnit iväg, tränade lite och så med min magmaskin (inför beach 2010 ni vet) hahaha ;) och vips så blev det kväll :o haha. Ne, men dagarna går rätt fort faktiskt. Nu har jag precis tagit mig en dusch, tänkte fixa lite att äta strax tänkte jag :) Blir väl toast eller nåt, och te SÅKLART! haha ;)
Sen väntar nog sängen skulle jag tro, fett trött! Yeahyeah, ni får sova så gott sen :)
PUSS ♥


God kväll!

Dålig uppdatering, jag vet! Fy skäms på mig, haha. Nä, men datorn har faktiskt krånglat lite och så, som dom gör ibland ni vet. Det var bättre förr när det inte fanns några tekniska prylar (NOT) hahah ;) Men nu funkar det i alla fall, gott det. Igår färgade jag håret lite, lite ljusare.. Eller mamma gjorde det på mig, ett stort tack till mamsen min♥ Det var inte bara mitt hår hon grejade med, utan Fannys& Sandys med. Fanny färgade tbx till mörkbrunt och sandy gjorde slingor hihu.


Cool jag är hahah. Mja, men såhär blev det typ, ser rätt ljust ut på bilden så, men var gansja ljust där jag tog bilden, spegeln där står typ vid ett fönster. Men yeah.. Måste klippa mig nu med bara, så torrt och risigt.. :(


Idag var det första dagen i skolan för mig med på fyra veckor. Först var det ju lov, och sen APU i tre veckor.. Kul att träffa allihop igen, men näe måste erkänna att jag hellre hade jobbat ett par veckor till, haha.. På fredag är det uppsatsskrivning från 8-12 typ, inte kan man få det lite lugnt i skolan när man precis kommit tillbaka inte ;) haha. Jaja, om tre veckor är det påsklov, får väl försöka hålla ut ;) Nu väntar min sköööna säng, ska bli gott och lägga sig! Och i morron behöver jag inte gå upp så tidigt, har sovmorgon och börjar inte förrän 10.10, inte helt fel det faktiskt :) Men ni får sova så gott och drömma sött, nattinatti alla godingar♥ 


inte vad jag tänkt mig

Hm, gårdagen blev inte riktigt vad jag hade planerat haha.. men lite festande blev det, men inte där jag hade tänkt mig. Men så kan det vara.. ;) Är rätt seg idag, och lite ont i huvudet. Men äh, sånt man får leva med.

party eller?

Kom precis ut ur dushen, sitter här med handduken på huvudet, suuupersexig ;) haha not. Mja, idag ser det ut som det blir lite fest för min del.. Får hoppas på en trevlig kväll! Nu ska jag göra i ordning lite på mitt rum och så, TTYL!


slut på APU:n..

*Gääääsp*, vad trött jag är! Idag jobbade jag då sista dagen, lite tråkigt :( Trivs toppenbra där! Aaw, dom som jobbar där var så gulliga mot mig, hade köpt en blomma och skrivit ett sött kort som jag fick innan jag skulle hem& så. :') Får hoppas att jag hamnar där i sommar nu då!  


Gulligt, erkänn? :)  


määätt

Åh, vad mätt jag är! Precis tryckt i mig en paj och en kopp te, så jag skulle hinna äta nåt innan jag ska jobba och så.. Det var gott :) Ska åka till Dalum om en halvtimma ungefär..
TTYL! :)♥


Bacon& broccilipaj och te, muuums :) och ja, det är ketchup jag har till ;) hahah.


God morgon! :)

Hoppas ni har sovit bra :) Jag och mamsen satt och kollade lite kläder på nätet nyss, blir nog kanske till och beställa nåt :) Finns en hel del snygga grejer som faller mig i smaken! Vet ni några bra sidor man kan beställa kläder ifrån?

Idag ska jag ju jobba med, jobbar från 16-21.15. Ska jobba med min mormor ute i hemtjänsten. Testa på hur det är och så. Sen är det bara i morron och fredag som jag jobbar.. Kommer sakna den avdelningen jag är på! Hellre jobbar jag än går i skolan ;) haha. Vet inte riktigt om jag sover i Dalum efter jag jobbat eller om jag åker hem.. men jao, det märks :)

nattiii

Haha, älskar verkligen Desperate Housewifes! Ska nog bli hemmafru sen senare i livet ;) Näe, nu ska jag ta och krypa ner i sängen, ensam tyvärr :( hahah. Nattinatti alla godingar :*


DH snaaart! ♥

Precis tagit mig en dusch, det var inte helt fel det. Om en timma börjar Desperate Housewives, sen efter det Cougar Town, fett med nice! :) Blir väl til att dricka lite te med mamsen och äta nåt smaskigt hehe (a) I morron ska jag jobba, men ska som sagt vara ute i hemtjänsten.. Ska jobba med mormor :) Och även i morron kan jag sova ut, börjar inte förrän två eller tre.. Gott det :)

ica nästa!

Mums, precis ätit en god grönsakssoppa! Ska kila ner till ica och se om jag hittar nåt smarrigt tills ikväll. Idag är det en del bra på tv:n, Desperate Housewives, sen efter det Cougar Town! Då måste man ju bara ha nåt smarrigt att tugga på ;) haha, gud vilken gottegris jag är! :$ Fast inget godis på vardagarna, bara helgerna! Visst är jag duktig ;) Om ni ville veta, så har jag bytt kläder nu med ;) intresseklubben antecknar hahahah.




bytte till jeans& vanligt vitt linne hihu :)

I ♥ sol

Ååh, man blir verkligen på bra humör när det är sol ute! Lovely. Hm, ser inte ut som att det blir något Borås idag. Inget svar från elgiganten än oh så. Men ja, det kommer väl när det kommer :) Fixat i ordning mig lite och så för en stund sen, nu när jag har haft praktik& så har jag inte direkt orkat sminka mig och greja. Så kände för att göra i ordning mig idag haha :) Man vet ju aldrig vad den här dagen har att erbjuda ;) Hehe skoja bara.. ;)




ser helt skev ut i fejjan, jag vet x( haha.. ne men laddade upp den för att ni skulle få se vad jag har på mig ;) hört att jag står snyggt med fötterna med ;) haha!


färdigsolad!

Sådär, nu har jag varit nere och solat! Skönt att man bor mitt i stan ibland ;) Och det var härligt att sola! Sandybandy följde med som sällskap, tack för det syster hihu :)




jag vet, den är på fel håll, men tror ni ser vad det står ;)

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott, för det har jag! :) Har precis slängt i mig kaffe& rostat bröd, mums! Och idag mår jag bättre med, är lite seg bara. Så tänkte kila ner och sola lite snabbt innan jag gör i ordning mig och sånt :)
TalkToYouLater♥


sommarlängtan& sommarminnen♥

Nu när det har varit så härligt soligt i ett par dagar, längtar man verkligen efter sommar! Om det inte hade varit snö ute, hade det varit perfekt vårväder typ! Har räknat ut att det är ungefär 14 veckor kvar till sommarlovet.. varav en vecka är det påsklov, så typ.. 13 veckor kvar i skolan. Får hoppas att det går fort! :)

 
Åhå, saknar att vara såhär bruuun! Tror jag måste börja "försola" lite nu, så man inte är helt kritvit sen när det är dags att kasta av sig kläderna ;)


Bild från sommaren -09.. jag& Fanny leker tuffingar ;) eller hon leker, jag ÄR! hahaha ;)


Också bild från i somras, den här är ju lovely alltså ;) Denna bilden är tagen under den tiden Belle var hos oss, därför den är lite crazy ;) När vi bodde i Blidsberg..


Fipflops, shorts, bikini under kläderna= sommar= underbart!


Systrarna mupp ;) äh vafan, man får väl lov att bjud lie på sig själv eller ;)


Jag& Bobbo! Naaw, liten Bobbobus var! ♥


Linéa& jag, torsdagskväll i Borås.. sakna! ♥


Bus i solen med lillebror♥


Galna stunder ihop med Bells!♥

Sen måste ni ju få veta vilken låt som påminner mig en hel del om sommaren -09! Eller.. det finns ju en hel del låtar faktiskt.. men den som påminner mest då ;)


Längtar ni också efter sommaren? ♥

MUMS!

Mamma har precis gjort paj, den är inne i ugnen nu! Hm, måste erkänna att jag är en riktig gottegris ;) haha.

omgjort! :)

Sådär, nu har jag *hostmedhjälpavfannyhosthost* gjort om lite här på bloggen. Satte dit en header och ändrade designen lite. Klaga inte på min header, faktiskt satt ihop bilderna heeelt själv ;) haha jag suger. Nä men den duger väl, eller vad tycker ni om min nya design? ;)


ny kamera? ja tack :)

Haha, jag och tekniska saker alltså.. hopplöst! Skrev ju innan att det kanske blir en tur till Borås i morron, och byta mobilen oh så. Men min kamera, som jag fick i julas, har typ fått en svart fläck mitt på skärmen.. det är inte så kul när man tar bilder och det är en svart fläck mitt i bilden typ. Har vissa bilder på mig själv där det ser ut som jag har mustasch och blåtiror osv, haha.. Så mamma skrev ett mejl till elgiganten innan och kollade om vi skulle kunna lösa det på något sätt. Inte fått nåt svar än vad jag vet.. Men ja, får se om vi kanske byter in kameran i morron då med. Haha, tur att mobilen och kameran inte är köpta på samma ställe! Även kameran är rosa, om ni ville veta alltså ;)

ny mobil? ja tack :)

Yeah, har ju studiedag i morron som sagt. Och som ni vet så har ju min mobil råkat bli lite fuktskadad.. Mamma skrev ett mejl till netonnet förra veckan och berättade att den blivit fuktskadad oh så, och att vi inte hade kvar kvittona (dom blev troligtvis slängda när vi flyttade in till stan). Så dom skickade ett kvitto till mamsens mejl, så då är det bara att ta med det och mobilen sa dom, så ska dom nog kunna ordna så jag får en ny :) Så i morron blir det förhoppningsvis en tur till Borås för att byta mobilen :)



vilar ut..

Blir inget jobbande för min del idag heller.. känner mig fortfarande lite hängig och så. Så då är det lika bra att vila ut ordentligt. I morgon är det studiedag, då blir det heller inget jobbande.. Och sen på onsdag har jag och min handledare bestämt att jag ska jag vara i hemtjänsten, så då är det bara två dagar kvar för mig på den avdelningen jag är på.. tråkigt tycker jag! :( Trivs verkligen där jag är.. Menmen, skrev en ansökan om semestervikariat innan, får väl hoppas att jag får det! Skulle vara kul att få jobba på samma ställe i sommar igen :) Dom som jobbar där är så gulliga mot mig, typ säger till varann "vi skulle ha en Paula här jämt!". Alltid kul att få uppskattning för det man gör :)

söndag

Yeah, igår var det lördag jao, jobbade från 7-19. Det var en låååång dag. Speciellt när man bara hade sovit max två timmar på natten.. Jaja, tur att man trivs i alla fall! :) Skulle jobbat idag med egentligen, men fick åka hem från Dalum redan igårkväll, efter jag hade jobbat.. mådde inte så bra. Hade typ feber oh så. Fortfarande förkyld också, kände mig hängig även igår på jobbet.. Menmen, får hoppas att det blir bättre så jag kan jobba i morron! Nu är det ju bara en veckas praktik kvar, sen är det tillbaka till skolan igen, usch :(

bussar in my ♥.. NOT

Precis tagit mig en varm och skön dusch! Och snart blir det väl till att göra i ordning sig lite.. Som sagt, börjar ju jobba klockan 15 idag.. Sen jobbar jag till 20. Och som det ser ut blir jag nog kvar i Dalum hela helgen, går ju inga jävla bussar tidigt på lördagar så jag kan ta mig till jobbet. Börjar 7 i morron, och bussen går 7.55. Irriterande att bussarna går så kasst på helgerna alltså! Menmen.. Mår inte sådär toppenbra heller, kände mig lite febrig igårkväll, och är ju förkyld igen osv. Får väl hoppas att det inte blir sämre bara. Men aja, det blir nog bra :]

ÅÅH!

Nu blev jag irriterad! Glee var ju visst inte idag! Nåt annat skitprogram, typ "Sveriges värsta bilförare" är i stället. Jag som hade sett fram emot Glee nu ju! :( Aja.. Nu ska jag göra i ordning lite te och något att äta :)

Glee snart

Håller på att kolla på "Halv åtta hos mig", men det är paus nu..  det programmet kan faktiskt vara ganska kul ibland haha :) Sen efter det börjar Glee! Det är fett nice! :) Kolade på Bröllopsfotografen innan med, den var bra! :) Man kan ju inte annat än att älska dialekten! Och det härliga gänget från Smala Sussie! Den filmen är ju bara bäst! Den går på tv i morron, den måste jag se! Haha :)

att sakna

någon är riktigt jobbigt.

Jag anser att det finns olika typer av saknad.. En "positiv" och en "negativ" eller vad man nu ska kalla det.. Om vi tar nåt exempel då, om man har ett förhållande t.ex. då är det "härligt" att sakna personen på nåt sätt.. ah jag tror nog att ni fattar. Man kan få starkare känslor genom att sakna osv. Men om man har gjort slut, eller det inte blev som man ville, det gör det bara ont att sakna någon.. Men vafan, det är jobbigt att sakna i vilket fall som helst.



ledig!

Mja, ledig idag då. Inte helt fel det :) Sov till typ elva idag, det var skönt att sova ut. En sak som är lite dryg, är att jag har gått och blivit förkyld IGEN. Känner mig lite febrig med, typ fryser och så.. Menmen, får väl hoppas att det bara känns så, och inte är så, jobbar ju hela helgen.. Fredag i morron då, och då börjar jag klockan 15 och jobbar till 20, på lördag 7-19, och på söndag är det delad tur, så först jobbar jag från 7-11, sen börjar jag igen vid 16.30 och jobbar till 21. Jaojao..

GÄSP

Idag är jag grymt trött. Höll nästan på att somna på "jobbet" idag haha. Gott att vara ledig i morron! :)


DH is back!

Yeah, säsongsstart av Desperate Housewives idag, me like! Tycker det är väldans bra :)


Ett häärligt gäng, haha! ;)

städhjälp :o

Hihu, min mamma är gullig hon! Idag när jag kom hem från jobbet hade hon städat på mitt rum :$ Jag som hade tänkt att jag skulle gjort det idag, men jag slapp ;) haha. Ne, men det var toppensnällt utav mamsen :) Känner mig liten igen, "mamma städade mitt rum" haha. ♥


Alla kläder som legat slängda på hela golvet, låg vikta på sängen när man kom hem ^^,


En spegel till hade mamsen även satt upp, och "pyntat" lite haha :)


Utada Hikaru - Come back to me

Tycker faktiskt om denna låten! Mja, min musiksmak är väl ganska breeed, haha.


Baby come back to me
I'll be everything you need
Baby come back to me
Boy, you're one in a million
Baby come back to me
I'll be everything you need
Baby come back to me
You're one in a million

tomt utan Bells! ;/

Idag jobbade jag från 7-14, skulle egentligen jobbat från 14-20, men min handledare ringde mig igår och sa att jag fick göra som jag ville, antingen jobba kväll, fast med en annan då i så fall, eller börja tidigt. Och valde att börja tidigt, skönare att komma hem tidigt och så tycker jag :) Och sen ville jag träffa Belle lite innan hon skulle åka hem, annars skulle hon varit borta när jag kom hem ikväll. Ville ju säga hejdå och så! :) Och nu har Bells åkt, hon åkte väl för två timmar sen ungefär, saknar henne redan :( Hoppas det går fort tills nästa gång hon kommer hit! Jaojao, jag borde verkligen städa lite på mitt rum.. Typ hela garderoben är utriven, inte alls snyggt. Usch hatar att ha stökigt på rummet.. Men har bara inte orkat. Ska ta tag i det i morron om jag hinner. Men som sagt, saknar Bells, och det är tomt utan henne! :(


I ♥ U !

RSS 2.0