...

Upp& ner eller ner& upp.. samma sak.
Jaja, så det kan vara ibland.
Hoppas ni njuter för fullt av sommarlovet.
Vi hörs när vi hörs :) Ha det bra tills dess!
PUSS

still sick

God morgon!
Tänkte att jag skulle sovit ut idag, vila bort febern lite. Men näe, då ska man ju såklart vakna klockan sju och vara pigg. Inte lätt ibland alltså ;) Haha. Får väl vila lite senare eller nåt, vill bli frisk tills i morgon.. Inte kul att vara sjuk på midsommar ju. Det är drygt att ha feber, i ena stunden svettas man som en gris, i andra fryser som en tok. Kan ju säga att jag är grisen just nu. Tror det är alvedonen som jag tog för en stund sedan. Men det är bra, då vet man ju att den verkar :) Försvinn nu feber och kom inte tillbaka!

Blir ensam hemma ett par timmar idag med. Familjen ska till djurparken och Billy jobbar. Då kan man ju passa på att vila lite hihu :) Tror Bobbo kommer tycka det är kul i djurparken, första gången han åker dit :)

Nä, nu ska jag inte sitta här mer. Börjar få lite huvudvärk.. Äh, det går väl över :)


Bobbobus i den röda kepsen :)

Men ja, ni får ha det så bra, och ta vara på den fina vädret så gott ni kan. Vi hörs när vi hörs :)
PUSS

sjukling

Feber och värk i kroppen.. trist. Hoppas på att bli frisk till midsommar! Aja, bara till att vila och käka alvedon.

Nu är det även bestämt att vi flyttar första september. Mer info kommer när jag piggnar till. :) Ha det så bra så hös vi :)
PUSS

morgonpigg

Ja, nu var det dags igen att skriva lite tänkte jag. Helgen var bra, var hemma hos Billy, trevligttrevligt :) Sen så rullar väl det mesta på nu bara. Aldrig fel med sommarlov liksom :) Nu ska jag berätta en ganska otrolig sak.. gick upp halv sju idag! Och då var jag pigg med :o Vaknade av att Billy kom hem efter sex i morses, han hade migrän så fick åka hem från jobbet. Så när han la sig gick jag up för blev superpigg :p Morgonen gick rätt fort, lekte med Bobbo, drack kaffe med mamsen och så :) Härligt väder är det idag med, kanske blir till att gå ut sen om det mås bättre från Billys sida :) Yeahyeah, det märker vi. Nu ska jag inte sitta här mer, utan vara lite social tänkte jag. Vi hörs när vi hörs, ha det så bra tills dess :)
PUSS

jag gillar

att vädret har varit så härligt idag :) Har typ varit ute hela dagen, inte fått så mycket färg, men min näsa är röööööd. Supersnyggt verkligen ;) Eller inte haha.
Billy kommer hem om en timma ungefär, då blir det nog att kolla film& så. Sen i morgon är han ledig, gött moooos. Blir väl att vi åker hem till hans family i helgen och hälsar på lite :) Finns väl inte så mycket mer att skriva.. Hade kul i tisdags& så, var hos Jennifer hela klassen och festade lite, sen drog vi ner på stan och kollade läget. Men ja, hade treeeevligt :) Kanske lägger inte lite bilder någon dag när jag har tid, får se. Lovar ingenting ;) Haha.  Aja, nu ska jag inte sitta här och nörda, utan göra lite nytta. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll allihop, så hörs vi när vi hörs ;)
PUSS

sommarlov!

Nu äntligen är det sommarlov! Inga läxor eller prov att känna sig stressad över. Sjukt skönt! :) Ska verkligen njuta av denna sommaren :)






Lite egobilder från i morses. Älskar klänningen! För dom som undrar så finns den att köpa på Nelly :)

Nu ska jag fixa i ordning lite, välja kläder tills ikväll och så. Mina kära vänner Hannah och Emelie är här nu ;)  Ni får ha en superkväll allihop, för det ska i alla fall jag försöka med! :)
PUSS


...

Nu är du framme. Ett år.. känns trist. Har dig i tankarna. Det är lustigt hur saker och ting kan bli ibland, och hur långt det kan gå. Det kommer aldrig att bli som förr igen, mycket som har missats och ännu mer som du kommer att missa nu. Man får ta ansvar för sina handlingar, och det var såhär det blev för dig. Men vad är egentligen sanningen? Det är svårt för oss eftersom vi inte fått höra den rikigt. Vad var det egentligen som hände? Svårt att tänka sig att du har gjort nåt sånt..

Förstår om ni inte riktigt hänger med nu. Som jag nämnt tidigare tänker jag inte dra upp vad det handlar om just nu, och vem... Kanske ni får reda på senare.


Imse vimse spindel

Uuh känns inte heeeelt säkert att sitta här... Ja, spindeln lever fortfarande. Lyckades inte få död på den innan. Den var snaaaabb, plus att jag är liiite feg, den kollade på mig med sina huggtänder, såg lite sugen ut... Haha. Såg den kika fram här alldeles nyss, skulle döda den med ett kuvert men då smet den ju självklart iväg. Ogillar verkligen dessa skrämmande kryp med många ben och ögon. Den sitter säkert och lurar på mig nu och tycker det är kul att skrämmas. Dumma kryp. Men vänta du bara, imse vimse spindel!

För övrigt så har jag varit en mycket duktig flicka, städat hela rummet, och bytt sängkläder och så. Att lägga sig i en nybäddad säng är ju bland det bästa som finns :) Städat hela garderoben med, så nu är det lättare att hitta det man ska ha, och inte behöva rota igenom allt. Grrrrrreat :) Ska väl fixa lite saker inför i morgon också tänkte jag, typ måla naglarna och sånt där. Känns sjukt skönt att sommarlovet börjar i morgon! :) En sak som dock är lite drygt är att jag inte fått nåt sommarjobb.. vilket jag nästan var helt säker på att jag skulle få, eftersom dom antog det och att dom trivdes med att ha mig där. Menmen. Jaojao, nu ska jag greja lite till tänkte jag :)
PUSS

Here we go again

Kors i taket, nu är jag här igen! Hahah. Billy har åkt till jobbet nyss, hans första arbetsdag idag, kan säga att han var lite nervös faktiskt (men ssschh, det är en hemlis) så säg inte att jag sa nåt ;) haha. Nu när han har börjat jobba och så, så tänkte jag att jag skulle försöka ta upp mitt bloggande igen, bli lite mer aktiv. Men som sagt, kan inte lova nåt ;) Men nu kan jag ägna lite mer tid till att sitta här eftersom han ändå jobbar, då är jag ju inte osocial mot honom heller :) Hihu.

SHIT medan jag satt och funderade på vad mer jag skulle kunna skriva om så tyckte jag att det var nåt som rörde på sig, eller såg i ögonvrån. Höll på att bajsa på mig, blev skiträdd haha. Kan ju avslöja att det var en äcklig spindel :s Såg ut som den hade huggtänder... Alltså ärligt talat. Har spindlar ens tänder förresten? AAAH får panik för skulle döda den, men den smet iväg och nu vet jag inte vart den är!!!! Känns som det kryper på hela kroppen nuu :( Men eh, känns osäkert att sitta kvar här faktiskt. Kanske skriver lite senare igen, men nu ska jag på spindeljakt, (vilket inte är det roligaste när man är extremt rädd för dom små äcklen uuuh) wish me luck!
PUSS

"Hej jag finns"

Varit lite off nu det senaste, vilket ni kanske märkt ;) Men ja, här har ni mig igen! Saknat mig och mina intressanta inlägg eller? ;) Hahah den var allt bra, eller huuuur.

Saker och ting är faktiskt helt okej just nu, sommarlov om bara sex dagar, can't wait! :)  Sista "riktiga" skoldagen i morgon med, sen är man ledig fredag-lördag-söndag och måndag, AWESOME! :) Kan man inte bara få sommarlov nu istället, och slippa gå dit på tisdag? ;) Haha. Sen så har man ju världens bästa pojkvän med typ :) Hihi. (A)

Det som dock känns trist är att det händer en sak på måndag. Vad det är tänker jag inte dra upp här just nu, kanske någon gång senare i livet. Det är bara ett fåtal personer som vet, och jag tänker hålla det så just nu. Samtidigt så kan det vara skönt att berätta också, men vill vänta för den personens skull.. Aja, sånt är livet, inte alltid en dans på rosor. Hoppas på att det kanske kan bli bättre efter det här, att du tar hand om dig själv, inte fortsätter i gamla spår, utan trampar upp nya. Det är mycket som har missats, och som inte kan tas igen. Det är lite tråkigt, men samtidigt så har det gjort mig till den personen jag är idag. Man lär sig att leva med vissa saker, trots att det är svårt. Men hey, I will survive! :) Försöker att tänka på allt det positiva istället för det negativa, bäst så, inte sant? :)

Vi hörs när vi hörs, ni får ha det så bra fram tills dess godingar! :)
PUSS


ett steg närmare!

God kväll godingar! :)
Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag haft! Vädret har varit på topp idag, nu är det väl ändå sommar va? :) Ingen skola idag heller, hade inga lektioner, ganska nice. Och nu är jag frisk med, bara yttepyttelite förkyld :) Så denna idag har jag och Kimsan försökt få lite färg på våra icke allt för bruna kroppar ;) Hehe. Kan väl inte påstå att jag fick så mycket färg, men ett steg närmare målet i alla fall ;)

För övrigt så saknar jag min sötnos, (han är definitivt MYCKET brunare än mig eftersom han är i Turkiet och gottar sig!) men nu är det typ bara tre eller ah fyra dagar kvar tills han kommer hem, eftersom han kommer hem på natten mellan lördag/söndag :) Ett stort tack till Kimsan som har varit hos mig sen igår och fått tiden att gå lite fortare, fått mig att inte stå och stampa på samma ställe i hundra är typ. Haha♥

Aja, nu ska jag krypa ner i min sköna säng och nana lite tänkte jag, i morron ska jag trots allt upp tidigt till skolan hihu. Ni får sova så gott allihop så hörs vi! :)
PUSS


Eh... denna bilden bjuder jag på, första sommarbilden för i år  liksom ;)

på bättringsvägen I think

Shalala!
Fortfarande lite sjuk, men förhoppningsvis går det åt rätt håll nu. Var i skolan en snabb sväng nyss för att göra ett prov, drygt att missa saker. Men ah, hur det gick vet jag inte riktigt, kan ju hoppas på det bästa i alla fall..

Nu ska jag väl ta mig något att äta tänkte jag,
PUSS

RSS 2.0