everything is poetry baby



måndagar är såååå sega. men nu är den här dagen snart över och en ny dag drar in över oss. jag är så himla poetisk ibland, ni skulle bara veta. har ett helt block med dikter jag skrivit.. från när jag gick i sexan och uppåt typ. HAHAH, när jag läser dom undrar jag om jag kanske är lite smått sjuk i huvudet?? och min gamla dagbok ska vi inte ens tala om...... står bara om alla mina kärleksproblem i unga år. och då menar jag verkligen unga hahah!!! ni vet under den tiden man inte visste vad kärlek var, och man hade typ tre killar på samma gång. de var tider de!! haha.

kan med säkerhet säga att jag har jobb i sommar också, sköönt!! dom ringde nyss från de stället där jag är typ "vikarie" och frågade om jag ville jobba i sommar, och att dom räknade med de men frågade ifall de skulle va så att jag lovat jobba någon annanstans. kul att dom ringer såhär tidigt och kollar med, är ju bara januari!! skönt att veta såhär tidigt att man kommer tjäna pengar i sommar liksom!

förööövrigt känner jag för att gå upp i rök en smula. tusen saker att göra just nu, mest med skolan (ovanligt). tänker liksom "när jag kommer hem ska jag plugga", den tanken förtränger man dock lika fort igen. men vad jag hört är de i alla fall tanken som räknas... heh.

tänk om jag kunde haft typ fotografiskt minne eller vad de heter.. höra en sak en gång och sen kunna de!! visst.. mitt minne är bra, men kort. hahah. minne som en guldfisk.... de är då inte lätt när de är svårt. punkt och slut.

seg-söndag



åhåå vad seeg jag är. party är kul, men man är dock inte lika "party" dagen efter.

igår tillbringade jag i stort sett hela dagen i jönköping, var på A6 och sånt där. fick bara med mig ett svart spestlinne hem??! trodde jag skulle hitta massor. men å andra sidan är de drygt att gå där när de är mycket folk, och man orkar inte anstränga sig för att hitta nåt haha. som sagt, nätshopping is my friiiiend!!

men pengar blåste jag ju ute på krogen sen, jovars. de är rätt lätt hänt alltså.

hade en helt okej kväll i alla fall. dock några saker som kunde varit bättre. men så kan de vara iblaaaaand hörrni. nu ska jag trycka i mig massa gooodis, mmhm!!

kinamaaaaat




kolla på pinglan alltså!! heheh... i alla fall, såhär ser jag ut idag. tänk vad lite läppstift kan pigga upp!

nu för tiden försöker jag vara en ganska så positiv människa (halv-sant), men nu måste jag gnälla lite.. AJ vad ont jag har!!! blir så förbeeeeenat arger. kära lilla kropp, whyyyy are you dooooing this to meeee??

funderar på att kanske beställa lite mer kläder.. jag menar, har ju typ inga vänner. och de är inte så kul att åka och shoppa själv. hahah. (skämt)

snart kommer mamsen med kinamat, åååååh så gott!!! liiiis, syckling och cully!


min läckerbit



sitter i skolan nu, väntar på att första och sista lektionen ska börja.. eller naae, väntar på den gör jag ju inte. hade helst velat undvika den eftersom jag inte gjort de man skulle tills idag, ooops.. heh.

och förresten, ser ni läckerbiten som jag beställde i morses??? kommer bli GRYM i den jackan. varit ute efter en sån länge, så hittade jag den igår när de är löning idag och allt, ibland har man tuuuur!!

plugga lite kanske.....

sova lite kanske




nu vart de kvällen! (alltid när jag säger så ser jag massa små rumpnissar i huvudet.. haha) är suuuupertrött.

soft skoldag morgon med, får jobba hemma på omvårdnaden. vilket innebär att jag har en(!) lektion i morgon. börjar typ vid ett& slutar runt tre. känns också lite onödigt att åka in för en lektion.. men jag gör det, heja mig!! ska ändå köpa lite småskrot i morgon, kan man passa på att ta de innan skolan.

ps. angående de jag skrev igår "hatar när folk är ensamma". idag var de också en i matsalen som satt ensam. vid mitt långbord........ tänkte hoppa närmare men jag vågade inte, fick en fEgATtaCK. och personen hade förmodligen trott att jag var störd. vilket jag inte heller förnekar.. hehe.

nu ska jag sovaaa, nattinatti!

cashfloow



sitter och myyyser lite i tv-rummet med tända ljus! nyduschad är jag också, mmmmh. vintern kan vara mysig ibland, bara jag slipper gå ut..... haha.

ganska skön skoldag idag, slutade vid 12. sedan bar de ner mot stan för lite solning. njuta lite av fusksolen såhär mitt i kylan är väl inte helt fel. dock så hatar jag att känna mig instängd, som man gör i ett solarium.. och varje gång de knakar lite tror jag att de ska gå sönder och jag ska brännas ihjäl typ, som i final destination ni vet.. uuh. sola ska ju vara avkopplande visst? men jag ligger på helspänn typ hela tiden, haha.

köpte även ett par nya strumpbyxor idag, dom var på rea så ynka 30 kronor fick jag ge för dom. mönstrade körde jag å denna gång.  och jag menar... har en tendens till att alltid lyckas göra hål i mina, så bra med ett extra par liksom.

kollade mitt konto innan, jobbade ju lite i december och i morgon rullar lönen in. hade räknat med att få typ 1000 kronor eftersom jag bara jobbat fyra gånger, och en av dom gångerna hoppade jag bara in i tre timmar. i alla fall, man blir rät glad när man får mer än dubbelt så mycket som man räknat med! tretusentrehundrakronornånting, man tackar, bugar och bockar!!

och vad gör jag nu om inte sitter och kollar kläder på nätet.... suck hahah. ska öppna ett sparkonto snart..... hur många gånger har inte jag sagt de egentligen???


tröttis




god kväll. sååååå trött.. ska försöka komma i säng tidigt idag!!

åh, jag hatar när folk ser ensamma ut. till exempel i matsalen, om någon sitter ensam och äter. vill bara gå fram och sätta mig där "hej jag finns" typ. de är faktiskt ganska så ledssamt. någon borde ju hålla med mig om detta?? man får lite skavsår på lille hjärtat sitt.

känns som någon har tagit ut sina aggressioner genom att hoppa på mig. har ont i stort sett hela kroppen.. kylan sätter sina spår också, när de är kallt så spänner man sig hela tiden.. typ som om man försöker hålla inne en fis. hahahah.

borde plugga.. men är för tröööött. skulle troligtvis slockna då, för jag menar man blir ju iiiiiinte trött av att plugga, näädå..

en kopp med kääärlek





sitter och avnjuer en kopp kaffe såhär före skolan, göööött. kom upp i tid idag och har inte behövt stressa ett enda dugg!! what is happeniiiiiing with meeeeee??! haha.

har bara tre lektioner idag, slutar vid två typ. så de var himla skönt deeeee.

har på mig en svart skjorta, stickad vit tröja och blååjeans, om ni ville veta. annars bjuuuur jag på de ändå, så de så!! ser lite preppy ut?? hahah. tycker de är snyggt när man låter skjortan sticka fram ur tröjan.. ah ni fattar. jag är nog väääärldssämst på att förklara saker.

nu ska jag på med ytterkläderna, sen sticker jag till bussen.. ja ni hörde rätt, bussen. min privatchaufför är sjuk idag.. 

fooor reeeeeal



alltså....... jag gillar inte vintern. halt och kallt, vad är de att gilla liksom?? har gjort årets första vurpa.... tyckte att de var ett ställe som såg lite halt ut, precis när jag skulle gå där så tänkte jag "halka INTE nu bara". och ööh vad gör jag om INTE halkar?? haha ååh så typiskt mig. var lite pinsamt, plus att jag typ satte mig på min väska?? hahah. sen när jag rest mig upp låtsas jag som ingenting och skyndar mig därifrån.. hoppas ingen såg!!

och åååh, vi fick våra studentmössor idag!!! fatta nu är de inte långt kvar! ser lite ut som en sjöman i den förresten.. hahah. men seriöst, gick upp för mig innan att de verkligen är på riktigt!!!

skola



såååå nu är jag väl redo för skolan. typ. första dagen för min del på sista terminen!! var ju hemma igår.. men nu är jag redo trots den här envetna förkylningen och värken!

skönt med sovmorgon till kvart i 12 hehe..

idag är jag en indian. fjädrar i öronen och en väst!!


ny header

ny header, kände att de var dags att byta. tryck f5!! heh.
tack till lillsyrran Sandy som fixade åt mig!

hairdo in 2 minutes




ååh vad jag är trött på mitt håååår. sagt de förr, säger de igen haha.

i alla fall, igårkväll satt jag och kollade lite frisyrer på nätet. så trött på att ha toffs, eller bulle, sock bun osv osv.. jag har ju ofta uppsatt hår för ibland orkar jag inte stå och göra i ordning de innan skolan. plattar de oftast också och nu när mitt hår blivit så risigt försöker jag behärska mig lite med att använda plattången.

hittade den här frisyren, och tänkte de skadar inte att testa! såg väldigt komplicerat ut först, men visade sig att det var hur simpelt som helst. tar typ två minuter max att få ihop den! perfekt om man ofta stressar på morgonen, som jag gör.. heh.

när jag får lön blir de nog till att klicka hem lite hårsmycken. kul att pynta burret lite, piffar upp en enkel look! sååå, vill ni veta hur man gör den här superenkla frisyren?? synd!! heheh skoja. bara att fråga i så fall.

ååh en sak till.. ääälskar mina babyhår!!!!! not hahah.

finally



nu har jag rärgat håret, finally!! hejdå utväxt, kom inte tillbaka än på ett tag heh. samma färg som vanligt. funderade på om jag skulle färga mörkbrunt, men trivs i mitt röööda! så ska nog hålla mig till att vara rödtott ett tag till!

okej sååå.. skola i morgon då. känns konstigt, inte varit i skolan på typ sex veckor? först jullov och sen praktik direkt efter det. har varit skönt att vara ifrån den lite. men oj oj, nu kommer det att bli mycket plugg.. antar att jag kan hålla ut typ fyra månader till!!

fast får se lite hur de blir i morgon, känner mig fortfarande lite hängig.. usch varför kan jag inte bara få må helt hundra?? jaja, vårdcentralen nästa vecka. förhoppningsvis får jag lite svar på mitt mående då..

you can't have everything




blablablaaaaa. tusen saker i skallen just nu. allt och ingenting, tyyyyyp. vill ha förändring, vill göra nåt galet. typ klippa en ny frisyr.. osv osv. men det vet jag att jag är för feg för att göra haha.

känner för att rensa garderoben med.. vill ha massa nytt!! oj oj, det är mycket man vill här i livet, men heeeey you can't have everything!!

back to reality. nu ska jag fortsätta glo tv en stund sen blir de film med syster. lugna helger är gööööttt ibland.

internet is baaack!



internetet är tillbaka woooh!! jo de är såhär att de försvann igår. telefon och tv funkade men inte nätet.. de var lite drygt, när man alltid har internet känns de konstigt när de väl försvinner, man blir ju helt rastlös haha.

lördag idag då ja.. ska nog bara ta de lugnt idag. lite små-hängig (ovanligt??) haha.

måste färga håååååret. hatar utväxt. mitt hår och jag kommer inte så bra överrens just nu, blivit så risigt och slitet. well, I guess I need a haircut. hatar dock att klippa mig haha.. funderar på att börja med ricinolja.. någon som vet om de verkligen funkar? laxeringsmedel i håret känns ju sådär haha. äh, skadar ju inte att testa i alla fall :)

nu ska jag gå och hämta mig en kopp nybryggt kaffe, mmmh!

can i



ok. känner mig hängig, ont överallt typ. värk i benen, huvudvärk, ont i revbenen osv osv. tror de kan vara nån förkylning på g.. därav är jag tråkig nu. neeeeed soooome sleeeeep.

slut på helgen



i morses väcktes jag av min lillebrors vackra stämma. han kom in på rummet och sjöng "om du var vaken skulle jag ge dig allt de där jag aldrig ger dig, jag ger dig min morgon jag ger dig min daaag" haha sötnosen. fattar inte vart han hört de?? när man är tre bast snappar man visst upp allt!

lite kul innan, passade på att ta en dusch innan maten. hade precis hoppat in och blött ner mig så knackar de på dörren "JAG ÄR KISSNÖDIIIIIG, MÅSTE KISSA NUUUUU". jahopp, då var lillbrorsan i farten igen. bara att vira in sig i handduken och öppna. sen när han gått ut och jag hoppat in i duchen knackar de igen.. "KAN DU HJÄLPA MIG MED LÖÖÖÖSENORDET????" guess who?? haha. när jag var tre år satt inte jag vid datorn minsann.. men de är nya tider nu, dagens ungar blir allt smartare och smartare.. inte en lugn stund med småttingar (förutom när dom sover typ) men de är precis så jag vill ha de!

igår såg jag väääärldens bästa film, the notebook. hade behövt ett gäng näsdukar kan jag ju säga. lipar alltid som ett barn till fina eller sorgliga filmer. såklart så var den här tvungen att va lite både och.. min syster är likadan som mig, så räckte med att kolla på henne så började man böla ännu värre haha. men fattar inte varför jag inte sett den tidigare??

fy tusan vad helgerna går fort jämt då.. men de är väl så antar jag! nu återstår bara fyra dagars praktik innan nästa långhelg. sen är de tillbaka till skolan igen.... can't waaaaaait. haha. men å andra sidan, cirkus fyra månader kvar till studenten, så jag står nog ut. kommer massa härligt lov emellan också!

nu ska jag.. göra ingenting.


tare chill



nu vart de kvällen! jahopp, dagarna springer iväg fort.

såå.. vad har jag gjort idag? hmm.. vankat fram och tillbaka, tvättat osv osv. varit lite rastlös idag, men de är väl inte så konstigt när man är van vid att vara ute och flänga på helgerna haha. trots rastlösheten är de skönt att bara ta de lugnt för en gångs skull. och behövligt!!

snart blir de film med syrran innan john blund kommer och sen ska jag söööööva som en gris. (ps. saknar min bf)

myspys



sitter i sängen, och jämte mig har jag en sovande lillasyster. så myyyysigt så hihi.

jag ska ha 17 ungar i framtiden. hahah nä skoja, men minst två vill jag nog ha. tänk vad tråkigt och inte ha några syskon?? nog för att dom kan reta gallfeber på en ibland, men det får man leva med. så det ska vara liksom, syskonkäärlek. haha.

den här bilden måste nog vara den ocharmigaste på mig.. eller nä finns värre. mitt huvud ser ut som en boll?? och ser ut som en prickigkorv i ansiktet?? damn you födelsemärken. måste färga håret med..

nu ska jag mysa med lilltjejen lite till!

jealous much??



seriously.. de här är inte roligt. stel i nacke och rygg, kan ju säga som så att jag inte känner mig som en artonåring i alla fall.

sjukt skönt var de i alla fall att vara ledig idag! jealous much?? hehe. sova ut var inte fel alls. dock var jag lika trött när jag vaknade som när jag gick och la mig, men de är en annan femma!

slötittar lite på hur man blir av med en kille på tio dagar. kanske får man några bra tips.. hahah jk. ska strax spola upp ett vaaaarmt härligt bad, jacuzzi- de är grejer de!! kanske blir lite minde stel då också, hoppas!!

blir nog en lugn helg för mig. känns som jag behöver de.. kan vara nyttigt ibland!

bite me



utmattad, trött och orkeslös. vänta.. jag hörde nåt?? aha de var sängen som kallade på mig. otroligt skönt med långhelg nu, de må jag säga! sovit rätt kasst nu denna veckan, och sen stress på de. vilken kombo!! så en extra sovmorgon skadar verkligen inte.

ok, ni ser mitt fåniga leende på bilden?? (som om de går att undvika....) men i alla fall, lägger upp den för att trotsa mig själv lite. tycker inte om att le med öppen käft, gillar inte att visa tänderna. dock har jag två fett coola vampyrtänder, den ena syns ju rätt bra där på bilden.. TEAM EDWARD hahah.. men vad jag ville komma fram till är att man ser oftast på ett leende när de är fejkat. som på mig till exempel, ser mer ut som jag har ont än att jag är glad.. ja döm själva.

praktiken går hyfsat. lite långtråkigt emellanåt.. men sånt man får ta! men när man är i sjukhusmiljö hela tiden och folk kommer dit för olika undersökningar osv osv. så inbillar jag mig lätt att jag själv mår käääzz. hypokondri eller??? nej. min teori är att eftersom jag har ont hela tiden, så förvärras de på grund av att jag är just i sjukhusmiljö eller nåt. åh herre, babblar helt obegripligt nu. fattar knappt själv.

bäst jag lägger mig innan hjärnan kokar över.

nattis

stress och såntdär



ok, angående mitt inlägg igårkväll- de var inte rektoskopi jag var med på, utan proktologi. vid rektoskopi är de ett längre instrument man för in i... stjärthålet. typ samma sak. jaha då vet ni de nu då, trevligt.

trött i kroppen och har ont nästan jämt nu för tiden. de tär lite på mig.. mitt humör pendlar upp och ner och jag blir mer känslig på grund av värken i knäna och ledvärken i benen. vänta lite nu..... hur gammal är jag egentligen?? 18 eller 82?? börjar ju för tusan undra haha.

tror jag stressar lite för mycket också. måste varva ner.. men har blivit van vid stressen så tänker inte på det så mycket. men kroppen gör!! tänk på det hörrni. om man stressar mycket och under en längre period kan kroppen ta skada och då kan man få symtomen: sover dåligt, huvudvärk och magont. 

tydliga tecken och varningssignaler:
  • Du känner dig trött på på dagen även när du har sovit länge och ostört flera nätter i rad.
  • Du är likgiltig och struntar i vad som händer omkring dig, eller känner dig nedstämd och orolig.
  • Du reagerar på ett helt nytt sätt på vardagliga händelser.
  • Du blir lätt irriterad och otålig över småsaker.
  • Du får ont i magen, spänningshuvudvärk eller hjärtklappning.
  • Du har svårare att koncentrera dig och glömmer lättare bort saker.

ok. måste nog varva ner trots allt. (finns mer fakta på vardguiden.se där jag hämtade punktlistan).

nu ska jag kasta mig i bingen. väääääldigt trött. synd att jag är så tråkig idag, brukar ju vara helt okej kul annars liksom?? heheh.

sov gott hej!


praktik.....



jahapp såhäääär häftig ser jag ut på praktiken. tycker de klär mig rätt bra!! kan se mig själv som "nurse paula" hahaha. eller kanske doktor.. naah. det skulle jag inte klara, svimmar ju nästan när födelsemärken tas bort....

men det ser faktiskt inte så trevligt ut, skära i huden och uuh.. blod. om man går omvårdnad kanske blod inte är nåt man borde vara känslig för.. men har kommit en bit på vägen, de må jag säga!! stannade och kollade tills det var helt färdigt. försökte va lite kaxig, men min handledare synade nog min bluff. hon frågade om de gick bra jag svarade "mmh.. ahdå *andetag* ingen fara *titta in i väggen lite*", ni fattar eller... haha.

någonting som jag aldrig vill göra är... rektoskopi. ser himlans otäckt och obekvämt ut, men de är nog ingenting mot vad de faktiskt är!!! (rektoskopi-undersökning av ändtarmen där läkaren går in med ett endoskop i analöppningen...) ok. nu fattar ni. måtte jag aldrig behöva göra detta!! saker ska komma ut ur den öppningen, inte in haha..

ok. så nu vet ni vad min praktik går ut lite på.. är de så konstigt att man inte har någon vidare matlust sen på lunchen?? haha.

på tal om mat.. nu ska jag rosta bröööd. självklart ska jag ha sylt och ost på, american style yeah!!

men å andra sidan.. är jag verkligen sugen? med tanke på det här inlägget funderar jag på att skippa äta. sylt är lite likt blod... haha skoja. så känslig är jag väl inte direkt. bara de att vissa bilder har bränt fast på hornhinnan typ.. ÄH, TUGGA OH SVÄLJ BAAAAAAH


one of a kind


Vi tjejer ... Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom. Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil. Vi trycker på dörren fast att det står dra. Vi säger va? fast vi har förstått allt. Vi hatar när vinden förstör våra frisyrer. Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något. Vi kan se samma film 5 gånger. Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom. Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade. Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan. Kopiera detta om du känner igen dig!

ok. den här texten ovanför cirkulerar hej vilt bland småtjejerna på fb.

tänkte berätta sanningen om mig.....

Vi tjejer ... Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom - jag skrattar alltid åt mina egna skämt. i'm so fuckin' funny and I know it!!

Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil - för mig spelar det här ingen roll, kan kolla på mobilen och sen när jag stoppar ner den i fickan så har jag glömt av vad klockan var.

Vi trycker på dörren fast att det står dra - jo men det beror på att min hjärna är lite slow ibland. speciellt idag på praktiken.. folk måste undrat vad de var för fel på mig när de satt en redig skylt på dörraaah. haha



Vi säger va? fast vi har förstått allt - när jag inte vet vad jag ska svara och behöver nån extra sekund att tänka ut det.. därav "va".

Vi hatar när vinden förstör våra frisyrer - ibland, ibland inte. känner mig mest ball med vindrufsigt hår!!

Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något - stämmer inte på mig, av alla 10 gånger jag kollar i kylskåpet så finns de nåt att tugga på minst hälften av gångerna....

Vi kan se samma film 5 gånger - om den är bra och killarna har lite kläder på sig.. grrrh eheh..

Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom - har altid min på ljudlöst så rätt lönlöst för mig dåråva.

Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade - har inte jag redan nämnt detta? minnet är bra men kort!!

Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan - jag gillar värme för de mesta. vänder på kudden då jag vaknar och upptäcker att halva kudden är täckt av dreggel.

jahapp då vet ni de dårå. någon som känner igen sig?? well, i'm one of a kind... hahah.

whyyy so serious



ok. känner för att fulgråta på den här dagen. praktik på vårdcentralen är väl kul änna... jo kanske hade varit kul om man inte blir utnyttjad för att dom själva är för lata för sina jobb. springa och lämna papper, ropa upp folk osvosv.  är väl inte så farligt kanske, men när det kommer namn som "ompaholokmka blablablahaa"........ får man ju lov att skämmas lite. why man, WHYYYYY ME???! (menar, hur fan uttalar man??!!!!)

och meningen med praktik är väl att lära sig nya saker?? det är vad jag fått lära mig under alla dessa år i skolan i alla fall.

sen när jag kom till praktiken frågar min handledare om vi har några studiedagar under praktiken och jag sa "ja idag är det studiedag.." hon: "men oj då skulle du inte behövt komma idag!" jag tycker verkligen om mina lärare ibland.........

är ett känslomonster just nu. vet inte riktigt varför, men i ena sekunden när nåt känns jobbigt vill jag bara störtlipa. sen vänder det och jag blir förbannad och har lust att ge nån på käften. kanske har en släng av PMS, inte lätt för mig att hålla koll på eftersom jag har piller som stoppar röda faran (för mycket information??) haha uuh.

nej men seriöst, igår låg jag och tittade upp i taket. kunde inte sova. hade ångest för praktiken och att lovet var slut och allt sånt där. då slog det mig plötsligt att jag har haft mitt sista jullov... visst, ska bli härligt att ta studenten och sånt. men sen då? kommer bara vara en arbetslös ungdom!!!!

tror jag fått en släng av depression.

tomma hot på fyllan



helt okej kväll/natt i borås igår. lite seg idag, men det hör väl till antar jag haha.

hade nån jobbig jävel efter mig igår som försökte ragga på mig, bjöd mig på cider och sånt haha. till slut hade jag vräkt ut mig något i stil med "om du rör mig en gång till så fiser jag på dig" HAHAH??? say whaaaaat. så ja, hotar tydligen folk med att fisa på dom......... ofta jag sa så???? HAHAHA fy snuskigt!! dog lite..  tur att det bara var tomma hot, HAHA. tröga människor som inte fattar att man är upptagen trots att man sagt det femtioelva gånger!!! "jag försöker bara skaffa lite vänner" aah sure.. klämmer du dina killpolare på röven också då eller??

ååh har sån ångest över praktiken.. vill inteeee. men bara att bita ihop, två veckor går rätt fort. ledig på fredagar dessutom heheh.

nu ska jag ta kaffe innan jag somnar, är i matkoma. japp, jag åt nyss. de va gött änna.

klädproblem???



HALLÅ jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. jag vet ju att allting klär en skönhet, men ändå ska de vara så förbaskat svårt att hitta något att ha på sig??!!!!

testat lite olika men får bara beslutsångest. nä, får fortsätta leta tror jag. det är ju inte direkt så att jag har liiite kläder. why can't I just be a DUDE???

speeeed



wooah, speeeedad på kaffe typ!! druckit ett x antal koppar. de är gööött. men hey, gick ju upp vid nio idag så behövdes för att hålla mig vaken!!

snart ska jag börja rota runt i garderoben efter något att ha på mig ikväll. har ju i och för sig tre nya tröjor, nån av dom får de nog allt bli. men vad ska man ha till, jeans eller kjol??? samma problem varje gång haha. men det ska nog lösa sig.

ooh kaffet har gjort mig helt varm. eller är det för att jag har två tjocka tröjor på mig?? nää säg de. hahah.

det blir vad man gör det till



mitt ansikte brinneeeeeeer!!! nej skoja. det är bara ansiktsmasken som ska vara "calming and relaxing". vilket ljug!! ser ut som ett svettigt brännskadeoffer i nyllet nu med, ansiktsmasken var röd hahah. vill man vara fin får man lida pin.

ska strax ta upp mitt projekt igen med att sy på knappar på några tröjor. nedrans knappar till att lossna. var tvungen att avbryta en stund för den där sabla tråden ville inte in i det pyttelilla nålhålet.... mitt tålamod är inte alltid det bästa.

i morgon blir det nog utgång i borås, som det ser ut nu! girls night out, yeeeah!! haha. kan nog bli trevligt. det blir ju vad man gör det till, ett bra motto.

har lite ångest. praktiken börjar på måndag, 8-17 yaaay. skönt dock att jag är ledig på fredagar!

ooh jisses, kan inte röra munnen. stramar så i ansiktet. tror det är dags att dra bort brännskadan nu (en sån där peel-of mask).

i hope karma slaps you in the face before i do




gonna get dressed for success






se vad lite färg på kläderna kan göra hehe. man känner sig sååå mycket lyckligare (jk). rätt tjusiga kläder änna. men som mamma alltid brukar säga, "allting klär en skönhet"!!


there is always a "but"

"This town is a prison, and I want to break free
even though I'm nothing, I'll fight you back
is it cause I'm smaller, is it that I'm weak
maybe I am a freak"

min svengelska är bra ok?



tidig morgon för mig idag. skönt att komma upp i tid faktiskt och inte sova bort större delen av dagen.. men å andra sidan så resulterade detta i att jag somnade som en gris mitt på dagen istället (typiskt mig) men de va ju gött änna.

lagade precis lite käk till mig och systrarna... åh ovanligt. måste sluta skriva om mat. men hey, äta bör man annars dör man.

ska strax gosa ner mig i sängen med datorn på magen och slänga på en film. åååh så mysigt med en dator som sällskap ahah.

ps. idag fick jag mina kläder som jag beställde förra veckan. allting passade, good for me riiiiight. och jag är pretty nöj.. satisfied. måste träna lite på min engelska och sådär när jag ska flytta till hollywood och bli känd och allt. svengelska duger probably not.

jk, men hallå drömma går ju alltid..

nytt år, nya möjligheter



 
nu är det nytt år och allt. hade en bra nyår jag, trevligt folk och sådär. fick ju umgås med mina bästa hehe.

idag är jag dock lite seg, men det är väl så det ska vara riiiight?? ska märkas att man firat in det nya året! 

när jag tittar på mina händer ser det lite sorgligt ut.. tappat några lösnaglar haha.. lätt hänt må ni tro! vill inte dra bort dom, är rädd för att mina riktiga naglar ska försvinna då med.. 

en sak till, har rätt ont i benet idag.. undra vad det kan bero på? jo det ska jag tala om, en viss klumpeduns trilla över mig igår och landade på mitt ben. kan ju också tillägga att jag hade en cigg i handen som jag tappade och som låg under mitt ben samtidigt som denna klanten låg över hela benet haha.

resulterade i ännu ett par trasiga strumpbyxor (ovanligt). så kan det gå när inte haspen är på...

RSS 2.0