seeeg

Var hemma från praktiken idag, var helt slut i kroppen och huvudet i morses när jag vaknade.. Har stressat för mycket nu det sista, jag orkar ingenting. Så måste skärpa mig lite nu, och stressa ner. Det var skönt att få sova lite längre i morses i alla fall, och det behövdes. Inte sovit så bra nu det senaste, inte tillräckligt många timmar i alla fall. Yeahyeah. På fredag blir det Ullared med Emeliepattlisa och hennes boyfriend. Blir nog nice :) Lite drygt att gå upp vid sju på en studiedag bara, haha ;) Är fortfarande slut i kroppen och har ont i huvudet, men tog en alvedon så det går la över snart hoppas jag. Ska strax åka hem till Billy, sova hos han idag. Han kom till mig igår kväll och sov här, så nu är det min tur att åka med honom hem ;) Haha ne skoja. Men nu ska vi kila!
PUSS♥

sooova

Ligger Kimsans säng, och ja, är i Dalum idag igen ;) Ska strax sova så man är någorlunda pigg i morgon. Ska bli skönt att sova! Roligt att jobba idag faktiskt :) Förutom att jag blev nypt en hel del av en tant som var på fel humör haha. Äh, det är sånt man får ta säg ;) Nä, nu ska ja sova! Sov gott allihop :)
PUSS♥

I dalum, igen

Sitter i Dalum, igen. Bobbobus sov över hos mormor& morfar i natt, så mamsen och dom skulle åka hit för att hämta honom. Jag föjlde med för att jag ska sova här idag, slipper jag stressa upp tidigt till en buss i morgon. Har ju praktik i Dalum som ni kanske fattar ;) Haha. Billy åkte hem runt tjugo i två tiden innan.. Sov faktiskt ganska länge idag, vaknade runt tolvtiden. Så länge sover jag aldrig typ! Konstigt att jag lyckades sova så länge, kom ju inte hem så himla sent igår, runt elva-tolv var det la. Menmen, det är väl skönt att sova ut ordentligt ibland med, och det var rätt behövligt också. I kväll blir det filmmys med Kimsan, trevligttrevligt :) Och nu sitter jag och väntar på pizza, hela familjen ska käka det, gööött!
LATER!♥

I Dalum

Tudiluuh! Är i Dalum fortfarande,  jag och Billy sov ju hos Kim igår efter Emelies fest. Festen var niiiice, fast ett minus var dock att jag var så seg och hade huvudvärk. Men det gick ändå :) Fast måste erkänna att jag la mig i Emelies säng och sov typ en timma haha. Håller på att grilla lite nu, hela familjen är typ samlad. Treeeevligt. Ikväll vet jag inte vad som händer, troligtvis blir det väl bara lugnt skulle jag tro. Menmen, nu ska jag vara lite social mot the family.
LATER!♥


Egopic!

iiih

Håller på att packa ihop saker för fullt! Känner mig lite stressad.. Ska göra i ordning Sandy och hennes kompis om en stund, för dom ska på disco sen. Så det är lite fullt upp just nu.. Ska väl försöka ta mig till Dalum innan fem i alla fall.. Yeahyeah, nu hinner jag inte sitta här med.
LATER!♥

sovmorgon

Det var skönt att få sova lite längre idag, och det behövdes nog med! Känner mig lite piggare nu. Fortfarande förkyld och så, men det går väl över så småningom. Håller på att tvätta och greja lite. Ska väl snart börja kolla vad jag ska ha på mig ikväll.. Funderar på att ha dom nya kläderna, men ja, det ger sig. Blir till att hoppa in i en dusch strax med.
LATER♥

nattiii

Tror nog att sängen kallar på mig nu! Bäst att lyda kanske.. Hahah. Blir nog ingen skola för mig i morgon.. Ska vila bort förkylningen lite ;) Hihu. Ne men ni får sova så gott! Vilket jag också ska försöka med, ska nog inte bli så svårt haha :) Kanske lyckas somna lika gott som Bobbobus gjorde i min säng innan haha♥
PUSS♥



Världens sötaste!


gottegris

Snart dax för idol då. Ska bli kul och se om dom sjunger bättre idag än igår ;) Haha. Har ju mina favoriter, får hoppas att dom lyckas ta sig vidare! Men det märker vi som sagt. Blir väl till att smaska på nåt gott medan man tittar med (A) Tror det blir chips, köpte nån ny smak igår som jag inte testat. Det var typ Pizzasmak. Pizzasmak på chips.... hmm, låter inte så gott kanske. Men dom var helt okej, inte det godaste jag ätit, men helt OK. :) Nä, nu ska jag rusa in till soffan.
LATER!♥


Haha fail att texten är knas ;p

tröttisar

Ligger i sängen med datorn på mig. Har en liten buskille jämte mig, som har somnat. Så himla söt! Myspys :) Lillkillen var väl trött efter dagis. Jag själv är också ganska seg, mest på grund av förkylningen. Hade sovmorgon till halv tio idag, så Emelie och Hannah kom hit innan vi började, så käkade vi lite frukost här och så. Trevligt trevligt! :) Och Emelie körde faktiskt riktigt bra ;) På torsdagar nu för tiden (bara för att vi har apu) så har vi bara två lektioner, för man får jobba hemma på omvårdnade. Teckenspråk och sen idrott. Men åkte hem efter teckenspråket för det var inte lönt att gå på idrotten när man inte kunde vara med så.. Jaja, hoppas förkylningen lägger sig lite till morgondagen i alla fall. Så man kan paaarta ;) Haha.
LATER♥

Såhär sött somnade Bobbobus i min säng



så här söt är han när han sover , gulleplutt♥

sovdax!

Gör mig redo för att krypa ner i sängen. Ska bli skönt att sova, så trött i kroppen och den här förkylningen alltså.. Hoppas den går över tills på fredag.. Partytime hos Emelie, som förrsten fick körkort idag, grattis pattlisa! ;) Jaja, det ger sig. Har precis suttit och läst lite andra bloggar, bland annat Kissies blogg. Haha, hon är ju bara för ytlig. Operationer hit& dit och blööh. Menar inte att det är nåt fel med att fixa till saker som man inte är nöjd med, men hallå: Lagom är bäst! Man behöver inte förstora brösten hundra storlekar större. Eller det kanske var att ta i, men ändå. Ser ju inte riktigt klokt ut, ser ut som hon ska trilla framåt när som helst haha. Men alla har ju olika smak, många gillar fejkutseendet, och det är ju såklart upp till var och en. Själv tycker jag att det kan kvitta! I stället för att t.ex. ta "barbiedrogen", eller vad det nu kallas, kan man väl lika väl kleta bajs i ansiktet eller choklad, ser typ lika snyggt ut haha. Nä skoja, men ni fattar på ett ungefär hoppas jag. Jag själv skulle vilja vara lite brunare, är ganska blek. Men aldrig att jag skulle ta sprutor för att bli det. Usch, hatar nålar så det är ganska uteslutet för min del. Sen hårförlägningar, vad ska man säga.. Ska man ha det ska det se bra ut, man ska inte se vilket som är fejkhåret, för det är inte snyyyyggt. Typ att det sticker fram sånna där plastgrejer som man smält ihop med sitt eget hår, eller att man liksom ser att det sitter fast i hårbotten. Äh, ursäkta för gnällandet, men det är ju sanning. Eller? Bäst jag går och lägger mig nu, ni får sova så gott!
PUSS♥

Better to be hated than loved for what you're not.


Iih, fått denna låten på hjärnan efter den gått på reklam på tv:n. Faktiskt helt okej tycker jag!


förkyld... igen

Hosthosthoooooost. Nä vet ni vad..nu har jag åkt på en rackarns förkylning igen! Typiskt alltså.  Varit frisk i lite mer än en vecka kanske. Mitt immunförsvar är kanske inte det allra bästaste. Fick sluta lite tidigare från praktiken idag bara för att jag var småkrasslig. Jaja.. Åkte till Billy igår igen, därför fick ni ingen rolig läsning igår, hahaha skoja ;) rolig& rolig vettefan. Snart blir det till att hoppa in i en dusch, sen kolla idol och sånt. Ska väl försöka komma i säng i någorlunda tid idag tänkte jag. Fast först ska jag plocka upp lite på rummet, blööh ser ut som en bomb har sprängts här inne hahah. Yeahyeah,
LATER♥

gnällspik

Ligger i sängen. Allt är allmänt blöööh. Haha.. Tror att jag har en förkylning på g.. igen! Får man inte hoppas! Kallt är det också. Nä nu ska jag sluta gnälla och se det positivt! Eller vänta lite.. Hur positiv är jag nu egentligen från en skala 1-10? Let see.. Börjar nio i morgon, får åka in med bussen tjugo över sju, är la framme runt halv åtta. Får sitta på stationen och vänta till halv nio. Awesome.. Nä nu ska jag sluta lipa haha. Dags att krypa ner under täcket och vila ögonen lite, ni får sova så gott.
PUSS♥

trött

Jag vet, jag vet. Varit lite dryg med bloggandet. Blev fest i lördags i alla fall, var lite stressad med lyckades stressa ner lite när det äntligen löste sig med allt. Ångrar inte att jag åkte direkt, var faktiskt roligt :) Jag och Kimsan var typ enda tjejerna ;) Haha. Tog nattbussen hem till Kimsan och sov där. Sen på förmiddagen när vi vaknat och så åkte jag& Billy hem till mig en sväng, sen åkte jag med honom hem. Och för nån timma sen så kom jag hem från "jobbet". Är sjukt seg idag, och har lite ont i ryggen. Äh, bara att bita ihop! I morgon ska jag vara på dagrehab, så börjar nio..

streess

Ligger tvärs över sängen och funderar. Vet inte riktigt hur jag ska göra idag, om jag ska med och festa med Billy eller inte. Blääh känner mig stressad haha. Jaja, det blir vad det blir. Fått mina kläder som Billy beställde med, jättesnyggt! Passade perfekt ;) Men vet ni vad, hinner faktiskt inte uggla framför datorn mer nu.
LATER!♥

skolaaaa

Sådärja, nu var samhällsprovet avklarat! Gick la sådär, bättre än jag förväntat mig men ändå inte bra. Men det återstår att se ;) Haha. Om typ en timma är det dags för klassfoto, sen har vi ingen omvårdad idag så har håltimma från efter tio till tjugo över ett då det är dags för teckenspråk. Men är sådär sugen på att vara i skolan i flera timmar.. Not. Och vi fick inte ställa in den lektionen heller, kulkulkul. Haha. Ne men får la se hur jag gör..
LATER!♥

en upplevelse i sig

Gäääsp. Nu blir det snart sängen! Helt okej skoldag idag, lite drygt men det brukar det väl vara haha. På idrotten hade vi orientering fast jag var inte med direkt, hade inte ombyte för är fortfarande lite småförkyld. Men i alla fall, jag och Hannah skulle ta en karta och gå en bana för hon var inte heller med. Vi börjar gå mot skogen, och när vi ska gå in bland massa träd och buskar så frågade jag "finns det älgloppor här?" och Hannah sa "nä det finns inga älgar här". Fortsatte gå en bit, sen efter en stund så ser jag nåt röra sig längre bort, kom springande typ. Men nä tänkte inte mer på det, men sen kollar jag lite noggrannare, trodde det var en häst först. Men näe, det var en älg! Den var typ 15 meter ifrån oss, både jag och Hannah blev livrädda och typ klamra oss fast vid varann haha. Det var en upplevelse så att säga, aldrig varit så nära en älg. Har även konstaterat att orientering inte riktigt är min grej. Åtminstone inte i skogen haha. Vi hittade inte kontrollerna på första kartan vi fick, så bytte och gick åt ett annat håll i skogen (för att minska risken att stöta på älgen haha ;) Men det var inte så mycket bättre det.. Vi hamnade mitt i tätskogen, som var full av wait for it ÄLGLOPPOR! Fick lite panik där, jag virade min sjal runt huvudet för att minska risken att dom satte sig i håret, och Hannah virade sin tröja runt huvudet. Nä, fy tusan. Orientering = ingen höjdare precis. Just för tillfället sitter jag i soffan och kikar lite tv. Inte gjort det jag borde idag.. Nämligen plugga. Har ju som sagt prov i samhällskunskap i morgon.. Blääh ångest. Jaja, det får väl gå som det går. Nä vet ni vad, nu ska jag hoppa i säng. Har klassfoto i morgon och vill ju inte se ut som ett grottmongo haha. Ni får sova så gott!
PUSS♥


stress

Blööh, jag är seg. Nu har jag jobbat dom tre första dagarna, har gått bra tycker jag. Även denna veckan har sprungit iväg, redan onsdag.. Gött då är det snart helg ;) Haha. Skola i morgon, såå taggad. Nä men skönt att man har sovmorgon till halv tio i alla fall. Åh, känner mig fett stressad, har prov i samhällskunskap på fredag och har inte pluggat så mycket. Snacka om ångest. Aja, nu ska jag glo på idol sen får jag väl sätta mig och lusläsa i samhällsboken.
PUSS


puuh

jag är helt slut i kroppen! Blir väl så av hårt arbete ;) Haha. Första praktikdagen gick bra, lite segt bara. Känns som denna dagen har krupit sig fram.. Yeahyeah. Blir till att jag åker till Billy sen om en stund med. Men nä, nu ska jag fixa lite innan jag sticker!
PUSS♥

5 månader!

Sitter och chilledillar i sängen lite. Billy fiser på mig haha. Blir till att lägga sig strax, upp tidigt i morgon. Börjar ju jobba vid sju och bussen går halv sju typ så får gå upp halv sex. Varit en slappardag idag, seom resten av helgen ;) Haha. Skönt att ladda upp batterierna ordentligt ibland, inte sant? :) Jag och Billy har även varit ihop i fem månader idag! Det är inte klokt så fort tiden går! Han är hopplös förresten, nu har han beställt kläder åt mig från Nelly haha♥ För söt ibland alltså! :) Nä, nu ska vi bädda ner oss i sängen och kika film innan vi sleepar. Ni får sova så gott och drömma söta drömmar! :)
PUSS♥



mys i soffan väntar

Det blev till att ta det lugnt idag igen. Kan vara skönt det med ibland, inte sant? :) Nu blir det till att slänga fram lite gottgott, (chips och dipp!) och se någon film. Lutar åt baksmällan.. Har för mig att jag sett den, men Billy ville se den och jag minns knappt vad den handlar om så varför inte :) Nä, nu ska jag gosa ner mig i soffan med massa filtar (och kräva att Billy kliar mig på ryggen! Nä skoja bara..... ;) haha), ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
PUSS♥


what's happening tonight?

Gäääsp. Lite seg är man allt, trots att jag inte festade vilt igår ;) Haha. Så kan det vara ibland. Fick ett sms från min handledare innan angående praktiken. Fick ju reda på i torsdags att jag skulle börja 16.00 och jobba till 21.00, men dom hade sagt fel till mig så jobbar 7-16 på måndag istället. Har även varit inne i stan och handlat lite grann, blev bara "nyttiga" saker ;) Haha. Har inte en susning om vad som händer ikväll.. Lutar väl åt det lugna hållet idag igen. Men får se lite vad som dyker upp. Det blir vad det blir helt enkelt! :) Nä, nu ska jag socialisera mig lite,
LATER! ♥




fredagsmys

Sitter i soffan och kikar film med Billy& systrarna, "Prinsessa" heter den. Har inte hållt på så länge än, men shit vilken dramaqueen hon som har huvudrollen är, haha. Jaja, hoppas den är bra i alla fall :) Lite mys i soffan på en fredagskväll är väl aldrig fel!
PUSS♥


uppdatering från skolan

Har omvårdnad just nu, sitter och läser om olika läkemedel och sånt. Eller ah, inte just nu kanske.. ;) Haha. Dunkar musik med Emelie snuskfia! Sista lektionen för min del nu, teckenspråket var inställt idag så slutar vid halv ett ungefär. Har muppat oss lite med camen, rooligt roligt! Emelie försöker tjuvkika på det jag skriver, måste vara mycket intressant eller nåt ;) Haha. Fy fad göööött med fredag idag eller! Fast denna veckan har inte varit så jobbig för mig, bara varit i skolan två dagar men ändå. Alltid skönt med helg, inte sant? :) Och sen på måndag är det dags för praktik, ska vara på samma ställe som förra gången. Alltså ett ålderdomshem. Blir nog bra. Börjar inte förrän 16.00 på måndag så får ju sovmorgon ;) Sen jobbar jag till 21.00. Yeahyeah. Måste bara säga, vilket rummel och rabalder det var igår eller! Billy hade varit inne i stan och tränat så han skulle med mig hem en sväng efter skolan, och sen skulle vi ta bussen till han som gick vid sex. Men sen när vi står i hallen, jag har tagit på mig skor och jacka och är beredd att gå till bussen. Men då säger Billy "Jag vet inte vart min plånbok är". Oh herregud, sprang runt som tokar och letade efter den överallt för att hinna med bussen. Men nej, vi missade den. Så nu vet vi inte riktigt vart plånboken tagit vägen, antagligen ligger den kvar på bussen. I alla fall, Billys pappa fick komma och hämta oss. Nog tjatat om det! Vi hörs sen när jag kommer hem!
PUSS♥






Hahahah vi är så söööööta!


sammanfattning...

God kväll! Tänkte sammanfatta mig lite kort här innan jag kryper ner i sängen. Billy kom ju hit igår, sen så sov han här. Mysigt att ha min sötnos jämte mig, sover bättre då :) Sen idag så har jag inte heller varit i skolan, fortfarande lite förkyld och så. Men nu är det i alla fall på bättringsvägen! Får se om jag går till skolan i morgon.. Beror på hur jag mår. Men ja, det märker vi som sagt. Ni får sova så gott och drömma söta drömmar! :)
PUSS♥

en bild säger mer än tusen ord...

Här var det snorigt ja! Haha. Det är lite bättre nu i alla fall, liiite. Men det är ju alltid något :) Billy är här nu med, Bobbo blev så glad när han kom från dagis och Billy var här! Så vi har busat en hel del med lilla Bobbobus nu :) Typ skakat rumpa till Sean Banan (Bobbo är bäst på det) och sen så har vi tagit roliga camkort haha. Måste bara säga att jag har världens sötaste lillebror! :) Nä, nu ska jag vara lite social mot Billy (kanske snora lite på han?) Haha ;)
LATER♥













sovdaaax

Ligger i sängen och kikar film, blir till att sova strax. Ingen skola för mig i morgon, fortfarande lite halvkrasslig sådär, snorar och slemmar. Ne usch, det lät lite dirty haha. Förhoppningsvis börjar denna förkylningen gå mot sitt slut. Tråkigt bara, skulle åkt till älsk efter skolan i morgon, men eftersom det inte blir skola så.. Han kanske kommer hit en sväng i morgon i stället om han kan. Saknar honom som en tok! Inte träffats på hela helgen.. Sen om jag mår bättre kanske jag kan åka med honom hem när han åker. Jaja, får se lite hur det blir. Får hoppas på det bästa :) Var ju som sagt ute och tog lite kort på syster innan. Orkade dock inte vara ute så länge med en näsa som rann hela tiden haha. Men några kort blev det i alla fall, alltid något :) Nääe, nu ska jag lägga ifrån mig datorn och sova lite tänkte jag. Ni får sova så gott allihop, sweet dreams! :)
PUSS♥




Två utav bilderna som togs idag. Söt syster man har, eller hur? :)

pluggis

P-p-p-plugg. Det är underbart att skolan är igång igen. Inte bara för att man har massa läxor osv, utan att man måste gå upp tidigt och allt. Nä, nu va jag lite ironisk va ;) Haha. Ne men skolan är inte så illa faktiskt, det sägs ju att man lär sig nya saker varje dag även fast jag inte märker av det. Haha nä, nu ska vi inte vara negativa här. Som ni kanske förstår så har jag pluggat idag. Duktigt av mig tycker jag! I alla fall när ett arbete ska vara klart på onsdag och ett på torsdag! Fan inte dåligt ;) Haha. Har även plockat i ordning lite på mitt rum, och sen håller jag på att hjälpa mamma med tvätten. Herregud vad duktig jag är! Om en stund så kommer Sandys kompisar hit, blir väl till att jag ska fota bff-gänget. Tycker det är skitroligt att fota! :)
Later!♥

snoris

Blev inte att träffa min sötnos idag. Trist för saknar honom som en tok.. Aja får la se när vi träffas nästa gång. Just nu sitter jag på mitt rum och snorar i min ensamhet, eller rättare sagt, ligger ner. Men whatever. Ska väl gå ut och socialicera mig med familjen snart som tror att jag är sur fast jag inte är det. För nä, sur är jag inte. Men ni vet hur det är att sakna någon, sen kan man inte träffa personen då blir man lite ja.. inte sur i alla fall. Skitsamma.. Nu ska jag gå och snyta ut halva hjärnan sen parkera arslet i soffan. Hoppas ni har en bra lördagkväll som inte består utav massa snor ;) Haha.
PUSS♥


kissemiss

Aw, längtar tills min lilla kissemisse får komma hem! Det är väl cirka 2-3 veckor kvar, sen är hon redo! Ska bli mysigt med en liten misse här hemma! Har ni några namnförslag? Min fantasi är inte sådär jättebra. Funderade på att döpa den till Pussy, men det kanske inte passar sig hahaha. Sen så tänkte jag Missan, men det är lite.. tråkigt kanske, ganska vanligt kan jag tänka mig. Bobbobus tycker kissen ska heta Misse. Gulligt va haha :) Men det är ju en hona. Har ni inga förslag att ge mig så får det väl helt enkelt bli Missan ;) Om jag inte får värsta snilleblixten och kommer på ett awesome namn. Men det är dock tveksamt ;) Haha.


Dålig bild jag vet. Men min mobilkamera är inte den bästa, och speciellt inte när det är lite halvmörkt. Men visst är hon söt :)

God morgon!

Sitter här och dricker en god kopp kaffe och lyssnar på lite musik, inte helt fel. Solen skiner in i mitt rum, ser ut att bli fint idag :) Dagbarnen är här idag, vaknade runt åttatiden av att dom var inne på mitt rum och sprang, och hoppade i min säng och sånt. Underbart ;) Haha. Saknar min sötnos! Han kanske kommer sen, får se lite :) Men nä, nu ska jag käka lite frukost tänkte jag. Later! :)
PUSS♥

I'm back!

Hej och hallå! Nu var det längesedan jag skrev sist, typ över en vecka sen. Men ah, i och med flytten och det så har vi inte haftbredband och inga kanaler eller nåt. Bara telefon. Men idag kom bredbandet! Fett nice haha. Vi har kommit ordning bra här i huset, och alla trivs. Inte fel med jacuzzi nu heller ;) Mitt rum här är nog lite större också, det känns så i alla fall. Och det är ju ett plus det med :) För övrigt är jag sjuk. Fick åka hem från skolan idag, började vid halv tio men åkte hem innan elva. Ingen lång skoldag för mig precis haha. Har feber och är superförkyld, ingen höjdare faktiskt. Drygt att vara sjuk på helgen.. Aja, förhoppningsvis så blir jag frisk snart igen :) Just det ja, har färgat håret och klippt mig också. Tyckte det var dags för en förändring.. Det blev väl helt okej eller? :) Nä, nu ska jag sätta min dator på laddning lite tänkte jag. Later!
PUSS♥


Brownie!

RSS 2.0