fryser

Brrrh, det är då inte varmt ute alltså. Kom hem för en stund sen, åkte till backen med två galna pojkar, kollade när dom åkte bob& tefat haha. Själv så är man en chicken ;) Haha ne, jag är rätt tuff ändå. Blir la sova snart, orkar inte vara uppe längre och grubbla över saker. WHATEVERRRRRRRR


färgar håret

Sådär, nu sitter jag med färg i håret! Väntar med spänning på resultatet. Hoppas för allt i världen att det blir bra!

hemma

Okej, visade sig att jag inte alls började 12 i morses haha. Började typ 10. Hade blandat ihop den lektionen med en annan omvårdnadslektion. Men aja, jag försov mig i alla fall så hann ändå inte med bussen. Nu har jag precis kommit hem, ska käka lite och sen blir det färga håret tror jag.. Ska bli spännande, köpte nougatbrun färg, lite rödaktigt. Man måste ju våga testa nya saker, rött hår är rätt nice ändå. Och blir det dåligt så whatever, är ju bara toning ;) HEHE.

skola!

Nu ska jag strax åka till skolan. Smart jag var idag förresten, skulle ju åka vid 10, men försov mig lite.. Mamma kom in på mitt rum kvart över nio "Ska inte du åka vid tio?". Så jaa, vaknar inte av mina larm längre! Fast mamsen sa att jag hade stängt av dom, har jag då inget minne av.... Haha bra där. Men ja, nu ska jag strax åka.
LATER♥


Jag är så bra ibland!!!!

sovaaaa

Härligt, börjar typ 12 i morgon. Får jobba hemma med en uppgift i omvårdnad, känns onödigt att gå på lektionen då ;) Haha. Åker la in till skolan vid 10 eller nåt. Fika lite med Danielababe! HEHE. Ne, nu ska jag sova. Försöka i alla fall. Min hjärna är på högvarv..
NATTI♥


grrrr

Okej, bara för att jag har tråkigt!
Här kommer de snyggaste& bästa manliga skådisarna enligt mig!

Joaquin Phoenix 
Mumsmumssss!  Bästa rollen: Som Johnny Cash i Walk the line.






Johhny Depp
Ser bra ut i alla filmer han är med i! Bästa rollen: Cry Baby. Grrrrymt snygg! En av dom bästa filmerna som gjorts också tycker jag. Om ni inte sett den, se den! Men kom ihåg, smaken är som baken - delad ;)




 <------ Cry Baby!




Robert Pattinson
Busigt utseende, jag gillar! Bästa rollen: Som Edward i Twilight (oväntat va? ;) och som Tyler i Remember me.







Heath Ledger
Åh vad snygg man kan vara. Fan också att du inte lever längre :( Du var grymt bra. Bästa roller: Som Will Thatcher i En riddares historia och som Jokern i  The dark knight.







Nu måste jag torka av datorn, råkade visst dregla lite.. Ooops! ;)

alla bilder är tagna från google.

hmm

Musiklyssnande och tänkande på hög nivå!  



Give what you have for what you might lose..


kallt!

Åh fy, det var kallt att ha bikini på sig i snön ;) Så ett tips, var inte så dumma som jag var :D GALET! Men man måste vara lite galen, annars är det inte roligt!


dum

ÅH VAD HAR JAG GETT MIG IN I! Kopiea en sak& klistra in i min status på fb... "Om 15 personer gillar detta ska jag ta på mig endast badkläder och gå ut och kasta mig i snön, sen ha det som profilbild", ah nåt i den stilen. Så nu ska jag ut och bli fotad...... Brrrh fryser ju inne till och med :( Wish me luck ;)

smarto

Åh, borde sova snart. Sjukt trött! Men smart som man är så börjar man plugga till ett prov kvällen innan man har det. Bra Paula, braa...... Så skillad är jag ibland. Aja, whatever. Blev en lugn helg för min del för en gångs skull haha. Kände inte för att festa faktiskt, kors i taket eller hur. Ne men festar inte såååå mycket faktiskt. Det var tur att jag inte festade igår ändå, hihi. Mer får ni inte veta, nu är jag hemlighetsfull (A) Gjorde min kväll hihihih. Ne, nu ska jag slänga mig i sängen och somna som en stock, upp tidigt i morgon! Ni får sova så gott och drömma söta drömmar.
PUSS♥


helg

Skönt med helg, mmh! Inte för denna veckan varit speciellt jobbig, men ändå. Alltid skönt med helg. Dock blir den nog inte som jag tänkt mig.. men det får la gå, inte mycket jag kan göra. Whatever! Blir kanske film ikväll med några, naaaaiz det i alla fall. 






Jag blir tokig på det här! 

nybadad

Precis tagit mig ett varmt& skönt bad. Det var riktigt göööttttt. Ska väl försöka sova lite snart tänkte jag.. 
Natti♥


 

   



.

Borde sova, ska försöka snart. Mina tankar gör mig gaaalen.. Det är jobbigt när man tänker för mycket alltså. Ge mig en spade så gräver jag ner mig i snön ett tag, går i ide.


Man måste ju bara älska youtube kvalité.
Fin låt förövrigt..

städar

Håller på att städa, rensat garderoben lite med. Eller inte rensat, men vikt ihop allt så man hittar det man vill ha haha. Men behöver nog rensa ut lite kläder jag inte vill ha.. men det orkar jag inte nu, nu ska jag plocka upp allt som ligger på golvet& slängt i soffan, sen ska jag dammsuga och sist med inte minst- skura. Kommer bli tiptop fint här på rummet igen ;)


tell me your secrets and ask me your questions

Running in circles


musik

Jag ska då inte planera saker haha. Hade ju planerat att jag skulle bada, men icke blev det så. Jag och Calle snodde mamsens bil och åkte in till ica och köpte lite gott, eller ah, inte jag för en gångs skull! Kors i taket haha. Ska försöka bli nyttig faktiskt... hahah. Det går nog bra ska ni se ;) Just nu ligger jag i sängen, lyssnar på lite lugna myslåtar och fixar med bilder.. Ska nog ta ett bad nu :)


kaaall

Brrrrh! Fryser om mina fossingar, det är rääätt kallt ute alltså. Varit ute en liten sväng med Calle& Ronny hihu. Och före det så var vi hos mig, käka lite pizza och fikade& så. Treeeevligt :) Nu ska jag nog lägga mig i ett varmt bad och tina lite, kan behövas!


everybody need somebody

hemkommen

Nu har jag kommit hem från sjukan, visade sig att jag hade rätt hela tiden.. det var virusskit. BLÄÄÄÄH. Jag är inte glad nu, för eftersom jag haft det innan och har det nu med så kommer det komma tillbaka typ... blir fan deprimerad.

vårdcentralen

Godmorgon!
Hade trevligt i stan igår hihu. Nu om en stund ska jag åka in till stan, ska till vårdcentralen vid ett.. Wish me luck!


stan

Nää.. fick ingen tid på vårdcentralen idag. Fick en tid i morgon, fast senare. Typ efter ett. Bättre än vid åtta i alla fall. Jaja, nu ska jag in till stan strax!
PUSS♥


kul

ÅÅH KUL!!!!!!! Vårdcentralen ringde nyss. Fick en tid i morgon, kvart över åtta, när jag är ledig! För det är ju inte lite drygt eller så..... fast mamsen skulle ringa nu och kolla om jag kan komma idag istället. Får la se hur det blir.

hemtentan- KLAR!

Ååh, äntligen är jag klar med hemtentan! :D Fyfan vad naaiz. Får hoppas på att den duger bara.. Men det tror jag nog. Kanske borde slänga i mig något att äta, inte gjort det än, och klockan är tjugo i två haha.. Började med pluggandet direkt när jag gick upp, hann inte ens äta. Gud vilket stuud jag är, värsta plugghezten. Haha naah, inte i vanliga fall som ni kanske vet ;) Ska förhoppningsvis till vårdcentralen senare med, kolla upp min lilla näsa. Väntar på samtal, dom skulle ringa upp runt två. Hoppas jag får en tid, så dom kan kolla upp vad som hänt med min näsa, ge mig lite medicin så det går bort kanske! Skulle vara perfekt.

hemtenta

Blev ingen skola för mig idag. Ville inte gå med min stackars fula näsa... :( Buhuuu. Haha... Faktiskt inte det minsta roligt! Aja, hade bara en lektion idag ändå, den andra var inställd för att man fick jobba med hemtentan. Sitter och skriver på den nu, har en fråga kvar... Ska vara inskickad senast tre, det ska jag nog hinna ;) Ne nu måste jag fortsätta skriva!


söndag

Mh, då var det söndag igen.. Söndagsångest! Haha. Inför skolan alltså ;) Tror inte jag är ensam om det. Jaja, nu är det inte många veckor kvar till jullovet ändå.. redan första advent nästa helg! Denna veckan lär förhoppningsvis gå ganska fort. I morgon så slutar jag tidigare, vid 11. Sen på tisdag är det studiedag, men är ledig på onsdagen med! Asnice. Tisdag blir det nog att klippa sig, och onsdag ska jag fördriva tiden inne i stan lite, dricka kaffe och tjööta lite. Ska visst baka också ;) Haha. Men i alla fall, blev en trevlig kväll igår! Festade litegrann med härligt folk. Trots min hemsa näsa! USCH! Så är lite seg idag.. Men det spelar ingen roll att jag är seg, kommer inte undan pluggandet ändå! :( Haha buhuuuu. Ska ta mig i kragen nu snart och göra klart hemtentan. Om en stund blir det till att åka in till stan en sväng, köpa lite söndagsgott, inte ätit så mycket onyttigt i helgen :o Kors i taket ;) Haha. Hmm.. funkar inte att ladda upp bilder :s Undra varför?! Jag som hade massa snygga egobilder att ladda upp ;) Aja, don't worry, dom kommer upp!
LATER♥




!!!!

Åååh, jag är irriterad! Så jävla typiskt, aldrig kan det var en sak i taget.... Som ni vet så har jag ju varit sjuk typ en vecka nu, fortfarande lite förkyld. Men i alla fall, det räcker ju inte med förkylningen, nu har jag fått en virusinfektion eller nåt på näsan... Vilket jag har haft innan. Det är inte så mysigt... svullen och röd på sidan av näsan, plus att det ser ut som typ blåsor :( HELVETE, PISSAPA! Ofta man vill hitta på nåt när man ser ut som ett jävla miffo!!!!!!!!!!

fredagskvällen

Hänt lite grejer denna fredagskvällen i alla fall. Åkte in till stan en sväng runt sjutiden, umgicks med lite goa männsikor. Stannade dock inte så länge. Men det var trevligt i alla fall :) Sen fick jag skjuts hem av Calle, så när vi kom till mig chillade vi lite. Har väl inte hänt mer än så. Nu är jag helt ensam& övergiven, buhuuu :( Hahah. Ska väl ta och sova lite snart, eller nåt.. Finns ju ändå ingenting att göra haha.


fredag

Åååh seeeg. Man blir trött av skolan ;) Haha. Kom hem för en liten stund sen, har käkat lite och så. Nu är den stora frågan (som jag ställer varje fredag& lördag typ) vad händer ikväll?! Jaja, det märks väl...








skoldax

Frisk nog för att gå till skolan? Ja! Nu har jag precis gjort i ordning mig lite, ska alldeles strax sticka. För en gångs skull kom jag upp i tid ur sängen, good girl!
LATER♥

sovdax

Nu ska jag strax krypa ner under täcket. Tänkte att jag skulle lagt mig tidigt idag, för att orka upp i tid i morgon till skolan.. Man vänder ju lite på dygnet när man är hemma och så. Menmen, klockan är ju bara elva så det är ju rätt tidigt ändå ;) Nu ska jag borsta gaddarna! Ni får sova så gott :)
PUSSNATTI♥


städar!

I full gång med städandet här nu! Orkade inte riktigt igår haha.. Var så seg. Men idag mår jag lite bättre i alla fall, dock snorar& hostar jag fortfarande.. Men det går la över :) Nu ska jag fortsätta städa ;)

musik och funderingar

Ligger och lyssnar på lite go musik såhär på kvällskvisten.. Funderar lite och så med. Har ni någon gång haft den känslan att ni har mycket ni vill berätta, säga, få fram liksom.. Men det kommer inte ett enda ord, ni vet inte hur ni ska formulera er? Det står bara still..  Så är det för mig.. Har en del att tänka på just nu, men men, allt kan ju inte alltid vara som en dans på rosor! Man ska få kämpa lite här i livet med ;)


Gillaaa!

nya kläder, ja tack!

Sitter och kollar kläder på nätet, dock är det ganska deprimerande när man inser att man faktiskt inte har råd att beställa nåt. Som sagt, fattig student :/ Haha, jag har det inte lätt. Ska gifta mig med nån rik snubbe som kan försörja mig, så jag slipper jobba! Ne, skämt åsido. Vill kasta ut alla kläder jag har i garderoben och bara köpa nytt! Eller inte precis allt kanske, men mycket.. Jaja, lättare sagt än gjort! Om jag inte vill gå naken då ;) hahaha.


still snoring

Fortfarande snorig& hostig. Men förhoppningsvis går det åt rätt håll nu i alla fall :) Man blir så lat när man är sjuk, sover länge och sånt haha.. Tänkte att jag skulle göra lite nytta trots att jag är sjuk, ska dammsuga och skura på rummet, byta sängkläder och så med tror jag. Det är ju typ det bästa som finns, att lägga sig i en nybäddad säng :) Ska tvätta lite med, faktiskt rätt kul :$ Jag är knäpp, jag vet hahah. Men skulle bli en perfekt hemmafru ;)


Hemmafru, varför inte........ ;) Hahaha.
Är ganska så skillad i paint också, eller hur? Hahah :(


tvättar& städar

Är i full gång med att tvätta och så, känner mig duktig! Plockat litegrann på rummet, och ska fortsätta med det nu. Måste bara sätta på musik, då går det mycket fortare att städa ;) Eller fortare vet jag inte, men man får bättre motivation eller nåt haha.


bus

Satt här och kollade lite vid datorn när lillebror kom inspringandes på rummet, han tog fram en mascara ur min necessär och skulle sminka mig.. Lät han ta mascara, men dock fick jag det inte där det ska vara.. Haha. å nu sitter jag här och har svart mustasch, och är svart under ögonen... Men Bobbo ville ha mustasch han med, så det fixade jag ;) Haha. Kul att man har en liten busbror som piggar upp en när man är krasslig! Det är tråkigt att vara sjuk, man blir typ extra rastlös.. Så tänkte att jag skulle ta och städa på rummet lite och så mellan hostattackerna..


Buskillen!


täppt i näsan

Nu ska jag gosa ner mig under mitt stora, varma& sköna täcke! Skulle behöva typ fem liter nässpray nu känns det som.. Täppt i ena näsborren, och det är ju sjukt roligt att knappt kunna andas när man ska sova. Då sover man sååå bra... Nedrans förkylning! Ni får sova så gott och drömma söta drömmar :)
PUSSNATTI♥

lite musik

Så himla fin denna låten! Som Beyonces Halo, fast på svenska, och bättre.


Montt Mardié - Gloria


Gilla denna! Synd att det är kass kvalité bara.. Och den är bättre på spotify för er som bryr sig ;) Haha.

Guns 'N' Roses - Prostitute


Mmmh, mycket bra& fin låt! Örongoodis.

Guns 'N' Roses - This I Love

ring i läppen?

Testat sätta in ring i läppen. Dock en sån ring som man ska ha en kula med två hål till. eller hur man nu ska förklara. Förstår om ni inte fattar ;) Haha. Är sugen på att skaffa en ring, men då kanske jag måste pierca om mig i läppen, för hålet sitter lite långt ner för att ha ring tror jag.. Aja, det ger sig! Tur att det går snabbt och smärtfritt att pierca sig i alla fall! ;) Ne men tycker inte det gör ont faktiskt, har ju i näsan, läppen, naveln och öronen. :) Fler vill jag ha! ;) Hihu.






förkyld

Sitter i sängen och hostar! Är förkyld.. Har ont i halsen och är hes. Låter typ som jag har en kråka i halsen eller nåt haha.  I alla fall, kom hem från skolan nyss, denna skoldagen blev inte lång.. Haha. Ska se till att friskna till nu ordentligt så jag slipper åka hem från skolan och så. Ska slänga i mig nåt att äta nu, slarvat och inte käkat frukost (vilket jag typ aldrig gör), sen ska jag nog vila lite.


min helg

Haft en bra helg? Min blev hyfsad till slut i alla fall :) Igår var det släktkalas, trevligt! Kom hem typ vid åtta. Sen kände jag för att hitta på nåt, och det var jag inte ensam om ;) Så drog iväg till en fest typ vid elva med Ronny& Calle, Ronny var chaufför. Det var väl helt okej där ;) Och idag har jag varit i Ulricehamn och deeeegat, kollat film& så med några :) Treeevligt! Nu ska jag väl ta och plugga lite snart, känner mig så seg bara. Fast i och för sig, somnade typ runt femtiden i morses.. Haha. Jaja, så kan det vara!



smakråd

Idag är jag på liiite bättre humör. Precis varit inne i stan en sväng med mamsen, hon skulle köpa kläder så var smakråd, vilket jag är bäst på ;) Hihu. Ska fixa i ordning mig lite nu snart, ska på släktkalas om ett tag.


skit

Blä. Känner för att skriva av mig lite bara. Allt känns verkligen botten just nu, mår inte alls bra. Känner mig otillräcklig, ensam och allmänt vidrig. Känns som jag misslyckas med allting.. Mår dåligt med mig själv just nu, självförtroendet är sämre än sämst osv. Jag vet att jag gnäller nu, men jag har inte sagt att ni måste läsa. Känner mig så jävla kass rent ut sagt. Som ni vet så håller jag på att sluta röka, gått/går rätt bra. Hållt mig till feströkning för det mesta. Men rökte nyss, kasskasskass. Usch för mig.. Trodde det skulle kännas lite bättre efter jag rökt, för det brukar vara lite som en tröst på nåt konstig sätt när man mår dåligt. Men känner mig bara ännu sämre. Skitsamma, gjort är gjort. Fan också, varför kan det aldrig vara lätt? Jag är trött på mig själv. Går fan och lägger mig eller nåt.


mätt

Snacka om att jag är mätt eller! Käkade hamburgare till middag innan, fortfarande mätt efter det. Ändå har jag tryckt i mig massa godis och julmust, det blir man ju inte precis mindre mätt av. Yeah yeah, verkar bli en lugn kväll för min del. Är ju lite hängig och så. Men känner ändå för att göra nåt, lite rastlös.


fb-nörd

Jag har sååå roligt. Suttit (legat) och kollat facebook i typ nån timme nu, scrollat upp& ner på sidan med jämna mellanrum. Så har typ läst allt flera gånger. LIV! Haha. En nörd är vad jag är ;) Åh, tyckte jag hörde en bil utanför, hoppas det är mamsen som kommer från stan med massa godsaker till mig :D


Jag har en cam som tar bilder med världens bästa kvalité! ;)


helg!

Lång skoldag det blev för mig idag, eller inte. Åkte in och gjorde provet bara. Vilket kunde kvittat.. Haha. Kan ju inte påstå att det gick sådär jättebra. Men nu har jag gjort det i alla fall ;) Åh jag är så seeeg, känns som jag skulle kunna sova i typ 100 år eller nåt. Börjar få lite ont i halsen med, det typ skaver eller rispar eller vad man nu ska kalla det. Den känslan man har innan man får ont i halsen i alla fall haha. Just nu ligger jag i sängen och låter mitt gosiga täcke värma mig, det är gööött. Yeah yeah, skönt med helg nu så man kan vila upp sig ordentligt, och förhoppningsvis bli frisk! :)




plugghästen är trött nu

NU har jag pluggat litegrann, kan typ ideologin, men dock inte demokratin. Aja, lite är ju bättre än inget i alla fall ;) Nu väntar sängen, ska bli skönt att sova lite. Är som sagt hängig (gnäller om det gör jag med)! Jaja, nu ska jag sova som sagt. Har varit tråkig här på bloggen idag, bara skrivit om plugg& skit. Men hoppas ni står ut ;) Dåligt med bilder har det varit med, en blogg utan bilder är ju inte speciellt kul! Men men, hoppas ni överlever godingar ;)


Här har ni en bild på snyggingen herself, vet att ni saknat min snygga fejja :D

pluggis

Pluggar lite smått, sitter och blir förhörd på frågorna.. GÅR BRA, not. Bläääääh. Aja, fortfarande lite hängig så får se om jag ens ska till skolan i morgon. Åker kanske in och gör provet bara. Vilket kommer gå bra....... Ska plugga lite mer tänkte jag. HEJ IG? Haha ne fy, ska inte va så negativ. Det får gå som det går PUNKT SLUT. ;)

det går braaa

Faaaaan varför är jag alltid så dum. Hade jag pluggat i god tid så hade jag sluppit sitta med det nu, vilket jag i och för sig inte gör... Haha. Ne, men har pluggat lite. Gått igenom frågorna.. Känner mig fortfarande lite hängig, har ingen ork alls i kroppen eller sinnet! Jaja, nog om pluggandet och den skiten, orkar inte tänka mer på det. Det börjar lukta gott nu, mamsen håller på att baka! Men vet dock inte vad.. Varje gång jag frågat säger hon bara "kaka" haha. Så ska bli spännande att se vad det är för nåt. Perfekt ju, får jag nåt gott till kaffet!


facebook


"Helst skulle du äta gott och gå i ide men du har mycket att göra och bör inte skjuta upp saker och ting."
Haha omg, den här stämmer ju in rätt bra på mig ;) Facebook vet verkligen allt!


Vadå nörd?

SOM NI FÖRSTÅR SÅ GÅR DET BRA MED MITT PLUGGANDE!!!! Nu ska jag ta mig i kragen, riktigt hårt (behövs) och sätta igång ordentligt. Önska mig lycka till, lär behövas......... Hahah.

pluggar

Har fått tummen ur och börjat med pluggandet nu.. Går sådär. Men det går framåt i alla fall. Ligger i sängen, risk för att somna finns.... Ne skoja haha. Har en liten busig lillebror som springer ut& in i rummet och säger "Hej gammal gubbe". Haha så söt. Men nu måste jag fortsätta med pluggandet!

God morgon!

Nu har jag precis gått upp. Varit vaken ett tag, men var så skönt att ligga och dra sig i sängen. Speciellt när det är så kallt och man känner sig hängig. Och jag har världens skönaste täcke, så det så! Nu tänkte jag fixa i ordning nåt att äta, tror jag ska göra varm choklad också, MUMS. Sen blir det väl plugga för min del.. JIPPIE. Nä men det måste ju göras så.
LATER

nudlar

Ligger i sängen och nördar lite vid facebook och så. Ovanligt, not. Haha. Ska väl strax fixa nåt att äta.. vet dock inte vad. Nudlar kanske? Det är ju rätt gott. Ah, nudlar får det bli! Efter jag fixat dom ska jag bänka mig i soffan och glo tv tänkte jag. Välkommen åter, rätt kul haha :) Ser inte ut som det blir nån skola för mig i morgon heller, fortfarande hängig& så. Men men, då får jag hela dagen på mig att plugga. Ska få tummen ur röven och verkligen göra det haha. Blir nog bra! Nu ska jag göra i ordning nudlarna innan programmet börjar tänkte jag, sen blir det nog sängen för min del.
PUSS♥


julkänslor

Det finns så mycket jag vill säga, få ur mig. Men samtidigt finner jag inga ord. Varför kan det aldrig bara vara lätt? Äh, thats life I guess. Fast nu ska vi inte vara negativa här! Just i skrivandets stund sitter jag och vräker i mig pepparkakor& dricker julmust. Många tycker det är för tidigt för det, men jag anser att eftersom det bara är jul en gång om året så man får passa på att njuta medan det finns att köpa! ;) Snö, julmust, pepparkakor = julkänslor!

hemma från skolan

God middag får man väl säga då. Blev ingen skola för mig idag, kände mig hängig och sov inte så jättebra i natt. Var typ helt slut i morses när jag vaknade. Så somnade om igen och vaknade runt elva. Var skönt att sova ut, behövligt om inte annat. Känner mig fortfarande lite hängig, typ ont i huvudet till& från. Allmänt orkeslös typ. Tur att man har en lillebror som kan muntra upp en!♥ Borde plugga snart.. ska bara ha ork till det med haha. Ne, men får fan ta tag i det idag!
LATER♥


orkeslös

Helt slut. Ska strax krypa ner under täcket och sussa lite tänkte jag. Usch, jag har verkligen ingen ork just nu.. Känner mig typ som en zombie. Over and out!
NATTI


nybadad

Precis badat jacuzzi, det är rätt nice. Känner mig lite smått hängig, men är la bara trött kanske. Borde ha pluggat med.. Men har jag gjort det? NEJ. Haha, provet i samhäll på fredag kommer nog gå skitbra ;) Äh, ska plugga i morgon. Jag vet, det brukar låta så. Men får fan ta tag i det i morgon. Så jävla trött på mig själv just nu. Trött på det mesta.. Nä nu ska jag bänka mig i soffan& glo halv åtta hos mig. Nackdelen med det programmet är att man blir så sugen på mat haha.. Senare blir det Desperate Housewives och Cougar Town. Bästa programmen!




mmh kaffe

Kom hem från skolan för en stund sen, precis ätit lite och så. Ska snart ta mig en efterlängtad kopp kaffe! Och har köpt dammsugare (kakor) med, looove it! Låter som en gammal tant som måste ha kakor till kaffet haha.. Ne, men nu ska jag avnjuta mitt kaffe i lugn och ro. Sen blir det kanske lite plugg.... ;) Haha.
LATER♥


soffpotatis

Fortfarande som fastklistrad i soffan.. haha. Läst några sidor och gjort några frågor nu med (läxa tills i morgon), inte så många, men bättre än ingenting, inte sant? Haha ;) Synd bara att jag har typ 35 sidor kvar att läsa och typ 40 frågor att svara på.. Faaaaan, varför pluggade jag inte lite på lovet?! Äsch, för sent att tänka så. Ibland är man allt bra dum ;) Åh, skönt med sovmorgon i morgon med, börjar typ tio i tio. Så kan i alla fall sova till åtta-halv nio :) Sov för lite inatt känns det som, är skitseg.. och innan när jag kollade vid datorn i sängen så råkade jag somna till lite, som ni vet ;) Haha. Så ska la försöka att somna innan ett idag! ;)  Nä, ska borsta gaddarna och krypa ner under täcket, kaaaallt! Ni får sova så gott sen och drömma söta drömmar :)
PUSSNATTI♥


inte vad jag borde

Sitter i soffan och kollar tv, "Halv åtta hos mig". Ganska så bra ibland. Dock borde jag inte se på tv, utan plugga istället. Prov på fredag och så. Men nu känns det inte som det är nån idé haha.. Får la plugga i morgon då ;) Nä, måste sluta skjuta upp saker och ting, göra det direkt istället. Annars blir det aldrig gjort typ förrän i sista sekund haha..


seeg

Nu känns det att skolan dragit igång igen, trött& seg! Haha;) Försov mig lite i morses med, vaknade sju, skulle åka vid halv åtta. Lyckat.. Aja, hann ju i alla fall. Ligger i sängen och värmer mig under täcket, så himla kallt. Men det är inte vidare smart eftersom jag är trött. Höll precis på att somna till typ haha. Men nu är jag vaken igen och ska gå upp härifrån tänkte jag. Ska bara orka med...


sovdax

Jag som skulle lagt mig hyfsat tidigt idag för att orka upp i tid i morgon.. Jaja, ska nog gå bra ändå. Haft lite skolångest idag, men nu är det "bara" sex veckor kvar till jullovet typ! Men nu måste jag sova, ni får sova så gott allihop!
PUSS♥


seg

Var en bra kväll igår, hade rätt kul. Idag är jag lite seg, men det får man la leva med ;) Haha. Ska strax åka och gratta min mormor som fyller år. Hoppas vi stannar till på ica eller nåt, är grymt sugen på cola....
LATER♥


förfest!



















Och snart drar vi vidare!!!! ;)

Ni får ha en fortsatt bra kväll alla godingar där ute! ♥

lördag

Gårdagen var treeevlig. Vaknade upp vid tiotiden idag med en snarkande Emelie jämte mig ;) Sen käkade vi frukost och så, just nu busar hon med Bobbo lite. Det tycker han är jätteroligt haha :) Senare bär det av hem till pattlisan för att ha lite förfest och så, sedan bär det vidare. Blir nog nice. Fast det blir ju vad man gör det till ;) Tänker ta det ganska så lungt idag i alla fall så. Aja,
LATER♥


Galet blir det när vi är tillsammans! Men jag gillar't ;)




Bra låt att tagga till!

sällskap

Det hände nåt denna fredagen ändå! Fick besök av Emelie aka pattlisa. Treeeevligt! Tar det lugnt bara, men alltid kul med lite sällskap :) Har käkat chips och varit allmänt nyttiga ;) Fredagsmys helt enkelt! Har varit ute och gått lite& så med, snackat. Sovsällskap får man av henne också! Inte sova under täcket bara........ Fisnisse! Hahaha. Yeahyeah, morgondagen blir förhoppningsvis bra den med :) Men nu ska jag vara lite social!
PUSS♥


Emelie porrisen!


nyduschad

Nyduschad och ensam sitter jag nu här framför datorn. Ensam hemma för mamsen och dom fick åka in med Bobbo till vårdcentralen.. Han hade ont eller nåt, och var typ svullen.. Stackars lillebror. Yeah yeah, blir nog bra. Läskigt att vara ensam, var tvungen att byta tv-kanal för det var det okända.. SCARY haha. Ser ut som det blir en lugn fredag idag, det kan vara rätt gött det med ibland :) Kanske hittar på nåt i morgon istället. Men det märks som sagt! Sandy och hennes kompisar har hyrt 34:an och ska ha halloweendisco idag, kanske blir till att gå bort och hjälpa till med inträde och sälja godis och sånt. Ifall Fanny vill ha hjälp med det, dock tveksamt ;) Haha.


städar

Håller på att plocka upp lite på rummet, det är väl behövligt. Saker överallt typ haha.. Varje gång jag städat tänker jag "Nu ska jag hålla det såhär fint!", brukar gå ganska bra tills man slänger kläderna man haft på sig på golvet, då är det kört sen... Ne inte riktigt kanske, men typ ;) Aja, nu ska jag fortsätta städa, sen blir det till att hoppa in i en dusch!

g'natt

Nu ska jag strax krypa ner i sängen, ska bli gööööött. Kollade på en ganska kass film nyss, another gay movie. Den är la ganska gammal men inte sett den, den var sjuk i alla fall haha. Men vad förväntade jag mig egentligen ;) Så.. I morgon är det fredag.. Frågan är vad som händer i helgen? Äh, det märks väl :) Nu väntar sängen, ni får sova så sött.
PUSSNATTI♥


filmdags

Mmmh, precis käkat tacopaj! Det är inte helt fel det inte. Snart blir det till att mysa ner sig i soffan och glo film, käka chips och dricka julmust. Det är niiiiiice! Var inne i stan nyss, fem filmer blev hyrda haha. Så har att göra ett par timmar ;) Yeah yeah, nu ska jag slänga på en film, chillmode!

bilder från i lördags!

Skulle ju lägga upp bilder på hur jag såg ut på halloweenfesten i lördags, så här kommer lite bilder tagna innan festen!













hemma

Kom precis hem från Borås. Fick tag på ett par saker i alla fall, ett par leggings och en söt tröja :) Lyckades faktiskt med att inte slösa upp exakt alla mina pengar :o Men dock är jag fortfarande en fattig student :/ Haha.


Lekte cool i bilen, eller vad säger jag? Inte behöver jag leka cool, jag ÄR COOL.


Tröjan jag köpte, HM-99:-
Sen köpte jag ett par leggings med som sagt, vanliga svarta bara. Dom behöver jag väl inte ta kort på, alla vet ju hur leggings ser ut ;)


god morgon!

Sovit gott? Jag har i alla fall sovit hyfsat, och det är la alltid nåt. Snart blir det till att åka till Borås med familjen, kolla skor& lite kläder och så. Men jag är dock inte den rikaste just nu, är ju en fattig student :/ Usch vilka problem haha. Men nåt kan jag nog köpa mig i alla fall ;) Skor köpte jag förra fredagen så det behöver jag ju inte köpa hehe. Love shoes! Aja, nu ska jag trycka i mig nåt att äta. Sminka mig får jag se om jag hinner...
LATER!♥

sovdax strax!

Sitter i sängen med datorn i knät, snart blir det till att slänga på en film och sova lite. Ska försöka gå upp tidigare i morgon, ska åka till Borås och så. Yeahyeah, ni får sova så gott och drömma söta drömmar helt enkelt, ska i alla fall jag försöka med! :)
PUSSNATTI

nyduschad!

 





Alla älskar cambilder med kass kvalité, inte sant? ;) Haha. Och hej världen, här är jag utan smink. Skitsnygg, jag veeeet! Säger ni nåt annat är ni bara avundsjuka ;) Haha.






låtar jag har på hjärnan just nu


Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray


Stay the night - James Blunt


Just a dream - Nelly


(How could you) Bring him home - Eamon

REMEMBER: smaken är som baken!

Jag är en allätare när det gäller musik i alla fall som ni kanske märker ;)

ny header..

Och den är skillad jag veeeet! Hahah naat.. Har inget bra program och orkade inte ladda ner nåt för vet inte vilka som är bra haha. Jaja, den här funkar tills jag gör nån bättre i alla fall. Bättre än den gamla, är ju inte ens blond längre så. Tycker Kissie borde göra om sin header med hon är ju inte blond längre heller. HÄHÄ.


åh kaffe vad jag gillar dig

Åh jag älskar att handla när det är fullt med folk och endast två kassor öppna! Speciellt när man har två varor och den framför en i kön har typ hela kundvagnen full..... lovely! Jaja, nu har jag i alla fall köpt julmust och superchips. Och kom inte här och säg att det är för tidigt för julmust, för det tycker jag då inte. Det är en bra dricka i alla fall! Passa på att njuta medan den finns, den försvinner ju typ efter jul och kommer tillbaka i påsk. För julmust och påskmust är la samma sak? I alla fall, köpte superchips med rätt goda. MEN fattar inte en sak, det ska vara större chips ju, men vafan, dom blir ju ändå krossade i transporten och när man knökar ner dom i påsen. Spelar ingen roll hur mycket super det är! Just i skrivandets stund så är jag inne på min tredje kopp kaffe, kaffe min vän, jag tycker om dig! Så här får du en liten dikt av mig, kommer direkt från hjärtat :

Kaffe du gör mig glad, kaffe du gör min dag.
För dig är jag svag, din önskan är min lag. 
Att dricka dig är det bästa jag vet,
tack och lov att jag inte blir fet!
Jag gillar att i dig doppa, en liten liten kaka,
du får den att smaka så bra, du är allt jag vill ha!


gnällspik

ÅÅH det är typ mörkt ute och klockan är inte ens fem! Grymma liv... haha. Nu åker jag in till stan och köper nåt gott så jag kan tröstäta, så det så!! Kommer bli fet i stället. Måste börja träna, men vart fan är motivationen till det då?! Som sagt: GRYMMA LIV.


emo

Dålig uppdatering nu det senaste, jag veet. Ska försöka bättra mig, frågan är bara hur det ska gå ;) Haha, det märks väl. Sov ända till tolv idag typ, skönt att sova ut men samtidigt tråkigt att vakna så sent för det känns som dagarna går så fort då. Men whatever, har ju looov. Har inga planer för idag, blir väl till att ta det lugnt och så. Det blir vad det blir helt enkelt! Mycket att tänka på just nu, det mesta är ganska rörigt. Går bara runt och runt.. Det är väl så ibland antar jag. Hatar att såra folk, du vet vem du är. Men vad ska jag göra då?.. Aja, blir nog bra i slutändan, det brukar det ju bli.. oftast. Bläh, allmänt höstdeppig kanske. Vädret är tråkigt, det bara öser ner regn, det blir mörkt mycket tidigare.. Usch. Idag är en sån dag man bara vill krypa ner i soffan med massa filtar och glo film.. Rökningen går väl också ganska bra, men ibland funderar jag på att ha det som ett nyårslöfte istället. Kass är jag, jag vet haha. Thinking times are not easy, shoot me or something. Ne skoja, gillar att leva för det mesta, och är nog inte så härligt att bli skjuten så det kan kvitta. Bara lite emo just nu haha.
LATER♥


PANG

chill

Sitter i sängen och lyssnar på musik, tar det rätt chill. Var inne i stan med mamsen för en stund sen, köpte bara nyttiga saker som vanligt ;) Haha, naaat.. Blev tacopaj, chips och godis. Det är gööött. Blir la film lite senare ikväll sen. Ska strax hoppa in i en dusch tänke jag, bara hoppas på att det finns varmvatten! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, det tänker i alla fall jag ha! :)
PUSS♥

lov är grrrreat

Blev inget bloggande igår för nätet krånglade, liksom våran telefon haha.. Telia sugerrrr. Aja, hade kul i lördags i alla fall, tills en viss sak hände. Precis när jag kommit hem var det bara att slänga på sig kläderna igen och åka runt i stan överallt och leta.. Det finns väl en del som vet vad jag syftar på, orkar inte dra upp nåt så never mind. Snart ska jag väl ta och städa mitt rum lite tänkte jag, ser ut som det behövs. Skönt med lov nu med, helt uuunderbart! Skönt att man slapp skolångesten igår ;) Haha. Bilder från i lördags kommer, har några jag tagit med min mobil. Men min mobilkamera suger så! Men kanske kommer fler sen om Hannah slänger in dom från sin kamera :) Sen så är det ju första november idag, vilket innebär att jag skulle på poledance idag egentligen. Men vi fick ställa in det för blev sånt krångel, dålig planering och folk som inte kunde osv. Så får helt enkelt ta det en annan gång! Yeah yeah, nu ska jag se om jag kan plocka upp lite på rummet,
LATER!♥









Som ni ser, jag som BAD COP, Daniela var FE, Hannis var SKOLFLICKA och Kimsan var ZOMBIE (tror jag) ;)

RSS 2.0