gårdagen blev nice :)

Hade en trevlig kväll/natt igår! :) Men mja, idag har jag dock lite huvudvärk, men man mår väl som man förtjänar antar jag ;) Och ja, mobilen hade jag tydligen sönder igår med.. Eller den har blivit fuktskadad eller nåt, för hade inga fickor på mig igår, så när jag skulle på toa la jag den på handfatet, och ja resten kan ni nog räkna ut själva ;) Idag ska jag och Belle laga mat till alla här hemma, tacos blir det :) Ska bli smarrigt det! Ska väl sätta igång med maten nu om en liten stund :)
PUSS


Bild från igår, innan festen hihu :)

party tonight!

Hihi, idag vaknade jag av en busig lillebror, som kom in och väckte en. Sen ville han komma upp i sängen, så mysig är han! Världens sötaste också såklart hihu :) Jag och Belle var nere på stan en sväng idag igen, vid ett-tiden ungefär. Skulle se om vi hittade nåt man kunde haft på sig ikväll. Belle hittade ett jättefint linne med lite glitter på och så, men jag hittade ingenting. Så får se vad jag hittar i garderoben i stället. Party ikväll liksom! Är inte sådär jättesugen på att festa om jag ska vara ärlig. Men har lovat Belle haha, och man måste ju hålla det men lovar ;) Aja, blir nog bra. Mamsen och Belle är i studion just nu, spelar in lite låtar. Dom kommer väl hem ikväll någon gång, och då drar jag och Belle iväg.. Men jaojao, nu ska jag leta kläder och börja göra i ordning mig lite. Hoppas ni alla får en trevlig kväll, det ska jag försöka se till att jag får i alla fall hihu :)
PUSS


I♥U

det är dax för freeeedagsmyyys !

Skönt med helg nu hihu :) Gick rätt fort att jobba idag faktiskt, eller hela veckan har väl i stort sett gått ganska fort. Idag jobbade jag 7-14, och även idag gick jag upp vid fem. Så det ska bli skönt att få sova lite längre i morron! :) Var nere på stan en sväng med Belle innan, skulle se om jag hittade nåt tlls i morron.. Men som sagt, utbudet här i stan är inte det bästa precis. Men ett par "lackleggings" blev det i alla fall hihu :) Sen om jag hittar nåt i garderoben att ha till, det är en annan femma det ;) Äh, det blir nog t-t-t-toppen. Nu väntar jag på att Bellebus ska föna klart sitt hår, sen ska vi sticka ner till Ica och köpa lite gott tills ikväll, fredagsmys måste man ju bara ha! :)
PUSS


Provade en klänning med, men nä den var för lång :p och typ konstig haha.

snart heeelg

Gick bra att jobba idag med, börjar komma in i vad jag ska göra& hur. Och i morron är det fredag, ska bli gott med helg! På lördag kanske det blir lite party med hihu, har ju lovat Belle att vi ska festa tillsammans ;) haha. Men jaojao, får se hur det blir :) Är seeeeg idag med, fast gick ju upp samma tid idag som jag gjorde igår, vid fem. Och det ska jag göra i morron med.. Jaojao. Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen ska jag dricka en kopp te och äta nåt :)
PUSS




Den här låten har jag fastnat lite för! Gilla(Y), haha.

seeeeeg

Åh fy, idag är jag fruktansvärt trött och seg. Inte konstigt kanske, gick ju upp vid fem idag. Somnade väl inte i tid heller nej ;) Vid ett-två tiden någongång tror jag att jag somnade. Så fick inte sova så många timmar heller.. Och ja, som grädden på moset var bussen sen i morses. Typ en kvart eller nåt. Fett kallt var det ute med! Menmen, kom fram till Dalum vid sextiden typ, och började inte förrän sju, så gick till mormor och morfar och drack kaffe och åt lite frukost :) Mormor började också vid sju, och jobbar på samma jobb som jag är på, fast i hemtjänsten då, men ja, vi hade följe i alla fall hihu :) Blir väl till att gå upp lika tidigt i morron, börjar sju då med, och på fredag också.. Jaja, får väl hoppas att bussen är i tid i alla fall ;) Om en stund ska jag väl dricka lite te och sen blir det väl film. Känner på mig att jag kommer somna snabbt idag haha.
PUSS


ledig today :)

Yeah, idag har jag varit ledig då :) Det var skönt att sova ut, sov väl till halv elva eller nåt. Sen käkade jag lite frukost och drack kaffe, efter det blev det att ta sig en varm och skön dusch! Men nog om min morgon, den kan väl inte vara så värst intressant att läsa om kan jag tänka mig ;) Jag och Belle gick ner på stan en sväng på eftermiddagen med, kollade lite. Sen drog vi till forum, (haha). Inte varit där sen jag gick i sjuan ;) Menmen, var för att träffa några hihu :) Det var trevligt, men störde mig på alla fjortisar som sprang runt och höll på haha. Om en stund blir det väl till att dricka lite te och äta något. Får väl lägga mig i hyfsad tid, ska ju trots allt upp vid femtiden i morgon, bussen går halv sex. Men vet hur detta kommer sluta, kommer bli så att jag är uppe längre än vad jag borde, och är svintrött i morron ;) Tänkte att jag skulle lagt in lite bilder, men jävla skit fanskapet till usb funkar inte! AAAARRRGGGGGGGGHHHHHHHHH! Jag jag är arg nu för allt bara krånglar. zskedalööesrj3kmrc4bdauwieqwse2okejhqwåkol34RBOXPKWK
GODNATT!

att simma i snö

Sådär, första arbetsdagen avklarad! Det gick bra, och det var kul att träffa dom gamla igen :) Har ju varit där innan och så, så kände mig nästan som hemma ;) Men vägen till busshållsplatsen var dock inte speciellt rolig. Kunde nästan inte ta mig fram genom all snö! Men kom fram till busshållsplatsen i tid i alla fall ;) Att jag snubblade i snön två gånger är en annan femma.. Haha snubblade rätt fram, typ fastnade i snön. Sprattlade som en idiot och försökte ta mig upp. Och ja, det gick till slut, är ju hemma nu så ;) Men usch, det var inte kul alls. Typ droppade om mig sen.. och fy vad jag frös där ett tag. Aja, det är inte alla som har simmat i snön ;) Nu ska jag krypa ner i min sköna varma säng och kolla film! I morron kan jag sova ut med, är ledig :) Jaojao, ni får sova så gott alla godingar, för det tänker jag göra! :)
PUSSNATTI

jobbajobbajobba..

Hm, fortfarande lite förkyld och så, men blir nog så att jag jobbar idag ändå. Mår ju trots allt lite bättre.. Och sen vill man ju inte missa första dage och så heller. Kollade mitt jobbschema nyss, är visst ledig i morron, gott hiho :) Jobar till åtta ikväll, och bussen hem går 21.42.. så är hemma typ vid tio. Umgås med Kimsan och så sålänge :) Yeahyeah, nu ska jag gå och vara social mot Belle innan det är dags att jobba! Skriver kanske lite senare, det märks :)
PUSS

Belle is here!

Nu har Belle kommit och så, trevligt hihu. I kväll blir det väl film eller nåt skulle jag kunna tänka mig. Och som varje kväll ska jag dricka te! Haha :) Börjar ju inte jobba förrän 15.00 i morron så kan vara uppe hur länge jag vill ;) Fast inte ens säkert att det blir något jobbande för min del, inte om jag fortfarande är såhär förkyld och så. Men det märks.. Nu ska jag gå och vara social med Belle :)
PUSS

söndag

Söndag idag då.. Söndagar är dryga, har aldrig varit "a big fan of Sundays", hahah. Nä, men det är väl bara för man vet att "åh då är det skola i morron, slut på ledighet". Ah, ni fattar. Men som sagt, har ju APU i tre veckor nu, så slipper skolan hehe. Och idag kommer Belle också, ska bli roligt! :) Lyx att hon har lov denna veckan som kommer! Fast iofs, har ju haft lov nu så.. Fast har ju varit sjuk, och är fortrande sjuk..  så borde få extra lov ;) haha.


Paow + Bells

och lördagen börjar gå mot sitt slut..

Och även denna kvällen tillbringar jag med att sitta framför datorn och dryga.. Känns typ som det är det enda jag gjort på lovet. Fast iofs, har varit sjuk så har ju inte kunnat göra så mycket annat än att kolla tv& sitta här osv. Inte orkat heller för den delen. Hm, och i morron är det söndag, sista dagen på lovet.. Drygt tycker jag. Har gått rätt fort, fast sakta på samma gång. Troligtvis för att jag avrit sjuk och inte orkat göra så mycket. Menmen. I morron kommer sångfågeln Belle, ska bli kul :) Hon har ju lov vecka 8, så hon stannar väl ett par dagar. Och ja, APU som gäller för mig denna veckan då va.. Följer ju min handledares schema, så på måndag börjar jag inte förrän 15.00 och jobbar till 20.00. Fast om jag är såhär förkyld och hängig på måndag är det nog bäst att jag stannar hemma, vill ju inte gå och smitta ner gamlingarna! :/ Men yeahyeah, det ger sig. Snart tror jag sängen väntar, känns som jag skulle behöva lite sömn.. Nattinatti,
PUSS

thoughts

Varit en sån dag idag.
Då jag tänker för mycket.
På det jag hade kunnat få, men inte fick.
Och på det som komma skall.
Det är mycket som händer just nu.
Men ändå ingenting.

Bobbo♥

Måste bara säga att jag har världens sötaste lillebror!





Visst smälter man? En riktig sötnos! :)

lördagsgnäll

Åh, verkar som att alla ska ut och roa sig idag! Alla utom jag! Haha, fan synd om mig ;) Funderar på att gå ut och gräva ner mig i snön istället. Men näe, det vore ju onödigt att ligga där och frysa. Sen så vill jag inte riskera att bli ännu sjukare. Men åh, drygt att vara sjuk på en helg. Jaja, finns inte så mycket jag kan göra åt det just nu ändå så. Ibland är det bara till att bita i det sura äpplet.

fortfarande sjuk

Näe, inte heller idag mår man bättre.. så även idag blir det till att ta det lugnt för min del. Jaja, det kan jag väl kanske behöva haha ;)

...

Hade en jobbig dröm i natt. Den fick mig att sakna dig lite grann.


fredagsmys hihi

Hmm.. jag är godissugen! Funderar på att sticka ner en snabbis till Ica, trots att jag är sjuk.. Det tar ju inte många minuter precis. Som sagt, skönt att man bor nära! Om nu vädret hade varit lite bättre bara.. Snöar som tusan! Börjar bli riktigt trött på snö nu, hoppas den försvinner snart! Funderar på om jag är påväg att få feber nu med, börjar känna mig lite smått varm och sen så är jag väldigt frusen.. Får hoppas på det bästa i alla fall! Men näe, tror nog allt att jag tar och pallrar mig ut i snöovädret och sticker ner till Ica för att köpa lite gott. Man förtjänar faktiskt att äta gott när man är sjuk, haha. Och sen är det ju fredag med, då måste man ha lite godsaker till fredagsmyset hihi. Men brrrh, bara tanken på att gå ut i detta vädret får mig att rysa!
PUSS

kaffe& kaka!!!!

Okej, skrev ju innan att jag skulle duscha och göra i ordning mig och sånt. Hoppade in i duschen, varmt och skönt i början, men efter ett tag blev det iskallt! Även fast jag hade vridit upp till högsta värmen.. Brrrh det var inte skönt att duscha i kallvatten! Och näe, orkade verkligen inte göra i ordning mig. Var ju tänkt att jag skulle hittat på något idag, men när jag mår såhär är det bäst att vara hemma och ta det lugnt. Och varför göra i ordning sig när man bara ska vara hemma, plus att man är sjuk. Men jaojao, ikväll blir det nog film och så för min del!  Nu är det väl tänkt att jag ska ta mig en kopp kaffe, mamma har precis bakat kolakakor, himla goda är dom! Vad är bättre än nybakade kakor och kaffe liksom?! :D Haha. Men yeah, skriver kanske senare, det märks :)
PUSS

fortfarande förkyld..

Även denna morgonen vaknade jag upp och var lika förkyld som igår.. och förrgår.. Menmen, tror det håller på att bli bättre i alla fall, jag hoppas det! Ingen höjdare att gå runt och snora typ. Haha äcklig jag är :$ Men kan inte hjälpa det faktiskt, är ju trots allt förkyld! ;) Men vågade mig ut på stan för en liten stund sen, utan smink och allt! Haha inte för att jag inte gått utan smink på stan innan, men ändå. Nu ser jag ju lite hemskare ut med när jag är typ sjuk& så ;) haha. Anledningen till att jag gick ner på stan var för att jag skulle köpa ett par tofflor, till praktiken som börjar nästa vecka. Blev ett par gula fula foppatofflor haha. Men dom är väldigt bekväma att gå i faktiskt, sen så fanns det inte så mycket annat att välja på, Ulricehamn är ju rätt litet och har inte så mycket att erbjuda ;) Aja, skönt att man bor typ mitt i stan i alla fall! Tar max en minut att gå ner till stan! Nä, nu blir det strax till att hoppa in i en dusch! Och sen fixa i ordning sig lite, sen får man se vad som händer en fredag som denna :) Skriver förhoppningsvis lite senare :)
PUSS

bedtime!

Denna dagen blev en lugn dag, vilket jag tippade på med. Tagit det lilla lugna. Har inte orkat göra så mycket. Har ju inte varit sådär jättepigg precis. Förkylningen sitter fortfarande i, varken blivit bättre eller sämre, står still helt enkelt ;) haha. Och nu väntar snart sängen, så även denna kväll gör jag ett försök till att gå och lägga mig med hopp om att må bättre i morron när jag vaknar!
NATTI

förkyld....

Gick och la mig igår kväll med hopp om att vakna upp idag och må bättre. Men nae, förkylningen har nog till och med blivit ett snäpp värre. Känner typ ingen smak och grejer, det är inte så roligt det.. Typiskt att bli såhär förkyld på lovet också! Menmen, får väl hoppas på att det går över snart :) Idag kanske jag ska vara med Jaqueline, men får se om jag orkar.. Mår ju som sagt inte så bra :/ Kanske bara ska ta en dag och vila upp mig, så man blir lite piggare till helgen. Men får se hur det blir idag, klockan är ju inte så mycket än. Jaojao,
PUSS


onsdag

Gårdagen var trevlig, Jaqueline kom hit vid sjutiden någongång, och sen stack vi upp och träffade Nick, Jocke, Darle och Rasmus vid skolan, anledningen till att vi träffades vid skolan var för att det var lan där ;) Jag och Jaqueline lyste upp tillvaron för ett gäng övertrötta pojkar haha ;) Men jaojao, det var trevligt som sagt :) Nu idag har jag ingenting planerat, lite småhängig sådär. Har typ blivit lite förkyld och så. Men antar att man inte ska vara ute och ränna på nätterna haha ;) Är sugen på att baka något idag kanske, om jag orkar.. Men ja, får se helt enkelt hur det blir.  Nu ska jag syssla med annat! Skriver kanske lite mer senare, det märks ;)
PUSS





första lovdagen!

Sjukt härligt med lov nu alltså! En veckas ledighet är väl aldrig fel liksom :) Fast för min del så slipper jag ju skolan i en hel månad ;) Eftersom att jag har APU (praktik) nu direkt efter lovet, i tre veckor. Jaojao. Idag ska vi ha "taco-kväll" här hemma. Vilket innebär att jag, Fanny och Sandy ska laga tacos åt familjen :) Längesen jag åt tacos sist, så det ska bli smarrigt! :) Menmen, nu ska jag väl slita mig från datorn och göra lite nytta ;) Skriver troligtvis lite senare sen igen :)
PUSS

hoppas alla hade en toppen alla ♥ dag,

det hade i alla fall jag! :) Gjorde väl inte direkt något speciellt  så, "hemma-mys" med familjen :) Mamma bakade en supergod tårta, snygg blev den med! Och det är väl det alla ♥ dag går ut på, att "fira" med sina nära och kära :)


Tårtbak! Lillebror tyckte nog att höjdpunkten var när han fick skrapa skålen :)



Han ville inte bara äta smeten, utan hela skålen haha ;)



Lilla bobbo är en gottegris! :)



Man ser på hans min att det var gott va ;)



Stora killen! :) Jag har världens sötaste lillebror ♥



Tårtan! Visst blev den fin? :) Supersmarrig också! Mamsen är bäst på att göra tårtor helt enkelt! :)



..

Dåligt med uppdatering, jag vet. Men om jag ska vara ärlig så har jag inte mått så bra just nu. Jag behöver inte skriva ut varför. Men ja, saker blir väl inte alltid vad man hade hoppats på helt enkelt.. Sån't är livet antar jag, bara till att bita i det sura äpplet.. Men jao, kommer nog inte skriva här på ett tag, ni får sakna mig lite nu ;) haha. Menmen.
PUSS


äntligen helg!

Ja, blev ju ett lite snabbt inlägg i morses, men kom ändå lite för sent till skolan haha (a) Men det är faktiskt inte det allra lättaste att försöka ta sig fram i Ulricehamns uppförsbackar när det är fullt med snö över allt! Jaojao, skoldagen gick väl hyfsat snabbt ändå. Sen efter skolan träffade jag Kim, hon skulle fixa en sak åt mig& så ;) Yeahyeah, nu ska jag ta mig en kopp kaffe tänkte jag. Och förresten, vad skönt det är med heeelg :) I kväll hoppas vi på myys hehe (a)
PUSS


Påväg till skolan i morses. Inte konstigt att man kommer för sent kanske ;) hahah

strax dax för skola!

Jao, nu blir det ett litet snabbt inlägg här då va, ska gå till skolan om crkus fem minuter. Sovmorgon idag, men kom upp lite senare än vad jag brukar, så hade lite mindre tid på mig att sminka mig& så. Och såklart, bara för att jag hade mindre tid, tro fan att jag råkade sticka in mascaraborsten i ögat. Det gjorde ont, haha. Menmen, slutar halv tre eller nåt idag tror jag, så då blir det till att träffa Kim& Linéa :) Men nu ska jag sticka, kanske skriver lite mer sen :)
PUSS

kaffedax strax!

Tog mig en dusch för en liten stund sen, och nu har jag precis satt på lite kaffe :) Mamma har bakat muffins, MUMS! Men kom på att jag har ätit kakor varje dag denna veckan.. :$ Jag som skulle bli nyttig. Fast, äter ju bara godis på fredagar eller lördagar nu så ;) Men ändå, ska försöka skärpa mig med kak-ätandet också.. haha. Fredag i morron, ska bli skönt med helg! :) Men nu ska jag kila ut i köket och kolla om kaffet är klart haha :) (kak-sugen!) heheh :$
PUSS

trööött

Dagen började med att jag försov mig, så det blev lite stressigt. Fick gå utan smink till skolan typ haha. Jag som aldrig brukar försova mig. Jaojao, sånt som händer. Vägen till skolan var.. HAL. Typ ett steg fram& två tillbaka. Eller inte riktigt, men nästan haha. Blöh, tycker att snön kan försvinna nu! Vill ha vår, våren är så mysig :) Har varit väldigt seg idag med, typ tung i huvudet. Gjorde mateprov idag också, hoppas verkligen att jag klarade det. Matte är ju inte min starkaste sida precis.. Menmen det blir nog bra. Snart är det dags för lite mat, ska bli gott :) Skriver kanske lite senare igen om jag får lust :)
PUSS


kakmonster :$

Sitter här framför datorn med en kaffekopp, bara kakor som fattas! ;) Haha näe, åt faktiskt wienerbröd innan, det räcker. Men kakor är goooott! Kom på att det är den dagen idag då man äter semlor med förresten, fast någon sån har jag inte ätit än i alla fall ;) Jaojao, förvrigt sitter jag här och lyssnar lite på musik, ärligt, vad skulle man göra utan musik? Skulle ju inte gå haha! :) Är så himla seeeg idag med, typ tung i huvudet.. Menmen, det är väl så det är ibland. Nu ska jag kolla lite på fb haha ;) skriver kanske lite senare igen om jag får lust :)
PUSS


MUMS!!! haha ^^,



skoldax, strax

God morgon! :)
Om en stund, typ en timma, är det dags för mig att sticka till skolan. Brrr, ser kallt ut ute, och tror även att det snöar.. Jag vill ha våååår! Jaojao, nu ska jag slänga i mig lite frukost, brukar vara bra på att slarva med att äta på morgonen.. Menmen, skriver kanske lite senare :)
PUSS

1 februari

Kom hem från skolan för en stund sen, gud vad seg jag har varit idag! Men så är det väl oftast på måndagar antar jag ;) Nu på sista lektionen fick vi reda på vilka handeldare vi skulle få, trodde vi skulle få reda på det första lektionen men hade väl missuppfattat. Men i alla fall, är nöjd med min handledare! Ska vara på samma ställe som jag var och jobbade på i somras, det gillas. Min handledare sa till mig att jag var så duktig i somras så dom ville ha tillbaka mig tyckte jag skulle söka praktik där nu i sommar och grejer. Det är ju alltid kul att höra att man är duktig haha :) Jaojao, ska faktiskt bli kul att få komma ut och jobba lite istället för att gå i skolan. Sen så fick jag se schemat jag ska följa när jag jobbar med, det är väl helt okej. Jobbar bara en helg som det ser ut nu i alla fall. Men tror inte schemat var helt klart, utan det kan bli ändringar. Menmen, det blir nog bra :) Idag är det första februari med, inte så värst långt till lovet hehe :) Nu ska jag nog strax kila ner på stan en sväng, skriver kanske lite senare :)
PUSS


RSS 2.0