typiskt

Feting huvudvärk, det var väl typiskt va. Hade ju huvudvärk konstant ett tag, hoppas det inte kommer tillbaka för det skulle jag inte orka med!!! Skolan var seg idag, och nu ska ni få höra: omvårdnaden idag behövde man inte gå på för det var självstudier, men pga. den sista lektionen som började 14.10 stannade ju alla kvar i skolan, och sen när hela klassen stått utanför och väntat ett tag på att sista lektionen ska börja, går jag fram till dörren och tittar för det satt en lapp där, på den lappen stod det inget viktigt, men sen på en annan lapp JÄMTE dörren står det att läraren är sjuk. FIFAN har man vart kvar i skolan i onödan typ, kunde slutat vid elva annars :( Life sucks sometimes.. Har inte gjort det jag skulle göra idag heller, typ pluggat... det är som det brukar vara hahaha. Bakade med busbror och sånt istället, muffins blev det! Nu sitter jag här och tycker att klockan går alldeles för fort, hur ska jag hinna med allt jag ska göra egentligen!! Impossible as hell typ.. Ska i alla fall titta på BB ikväll, viktigt viktigt ;) Och såklart dricka te!


AAH OCH VI HETINGAR HAR PLANER PÅ G. Den ni!!!!!!!!

school sucks

Måndagar i skolan efter helgen är alltid lika kul och man är alltid så pigg!!!!! Vill hem ja ohjaaaa!!! Är rätt arg på en del saker nu med grrrrrh. Men nu har jag och Danielababe en plan, så om det visar sig att det är så som jag misstänker, jaa då kör vi.
Nu måste jag fortsätta jobba fyfan, hörs senare!!!

slut på helgen buuuhuhu

Nehe vet ni vad, ingen som åkte ur biggan idag. Richard hade visst redan lämnat... hmm I wonder whyy man. Men han hade ju åkt ut i vilket fall som helst, hade minst röster av tittarna så hade visst fel på min gissning. Men ja, har ju alltid rätt annars så en gång är ingen gång. Hahah skämt å sido. Nu ska jag krypa ner i min sköööna säng, ska bli gött! Är såååååå taggad inför skolan i morgon... NOT!!!! VARFÖR måste helgerna gå så fort, och veckorna så segt? Borde vara tvärtom!!!!! Aja, ni får sova så gott alla mongon där ute.
PUSS♥


"Så säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna
förlorar mig och känslorna faller fritt på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?"



söndag

Chillar in my bed med musik dä ä gött. Möblerade om på rummet för en stund sedan, blev bra. Ser större ut med, lite mer golvyta. Fast kan vara för att jag städade.... hahaha skoja så stökigt var det inte.... Det var rätt drygt i Borås innan, eller det var väl rätt kul men det var så knökat med folk fifäään. Sen skulle man stå i kö för att få autografer, men alla muppar trängde sig före så hann inte få nån autograf, Sean Banan bestämde sig för att han inte orkade skriva fler eller nåt, va vad är det för jävla stil eller??!!!!!! Så lilla busbobbo fick ingen :( Men han har ju sett sin idol i verkligheten nu i alla fall. Ikväll blir det Big Brother oh yeah!! Hmm undra vem som åker ut... Säkert Katerina haha, hon vill ju inte ens vara med verkar det som. Och nu när Richard och hans flickvän har legat så vill nog svenska folket att dom ska vara kvar, för att få se mer snusk!!! Usch vad dirty ni är hahah. Nu ska jag kolla solsidan wohoooo.


brb Borås

Precis tagit en dusch och gjort i ordning mig lite. Nu blir det strax Borås, skaka rumpa med Sean Banan fifän!!!!!


lördag del 2

Haft en bra dag jag, innan vi åkte till mormor& morfar blev det en sväng till Lager 157, men hittade inget. Tycker inte dom har så mycket, och när man väl hittar något så har dom det i storlek S som minst typ, det är ju lite stort. Varför måste alla kläder vara för big mama hahaha. Om en stund blir det väl film i soffan med systrarna mina.. faan känner ett behov av att hitta på något snart alltså, inte bara dega helatiiin, vad tusan har hänt med mig!!!!? Blivit värsta torrisen ju... hahaha. Ne, det ska det snart bli ändring på jag är ju partypinglan NR1!!! Men ja, ikväll blir det då bara lugnt. Ska ta och plocka fram lite chips och sånt strax till filmen, passa på att vara lite onyttig det är ju trots allt lördag. Nu är det bara onyttigt på helgerna för min del. Don't wanna end up like a meatball you know.. ;) Ska upp rätt tidigt i morgon, blir till att åka en sväng till Borås. Sean Banan kommer till Knallerian eller nåt, och som ni vet så är min lilla busbror TOKIG i honom, kan typ alla hans låtar utantill. Så det blir nog en upplevelse för busen att träffa sin idol!!! Ne hörrni, nu kastar jag mig i soffan och blir lite fet. Ha en fortsatt trevlig kväll (och ni som super hoppas ni mår skit i morgon hehehehe) för det tänker jag :)
PUSS♥

 

"När jag tänkte på dig, kände du mig?
genom antennerna och sateliterna"


lördag

Mmh det var gött att sova lite längre idag istället för att gå upp vid halv sex typ!! Gick la upp vid halv elva eller nåt, käkade frukost och drack te. Sen hamnade jag här, ovanligt.... Blir väl att åka en sväng till mormor& morfar idag och hälsa på lite. Annars vet jag inte vad som händer today, antagligen ingenting haha. My life is so interesting, right???! Ne men får väl se, har inget planerat och man vet ju aldrig vad som kan dyka upp. Nu ska jag fixa i ordning mig lite tänkte jag, om jag orkar eheheh....


det är dags för.... fredagsmys

Jaha nu var det fredagkväll igen, och här sitter jag i soffan och degar. Hade varit kul att hitta på något snart känner jag.. men det blir väl när det blir. Ne men snart får det bli PARTY HARD hörrni!!!! Jag var ju värsta partypinglan innan!! Nu är jag typ bara en pingla.... hahah skoja. Om en stund är det dags för BB, (hoppas på mycket drama) ska ta och plocka fram lite smått& gott med så kör vi fredagsmys på hög nivå med systrarna mina. Kan va göött det med ibland. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll alla godingar som läser min skitblogg, och ni som festar- hoppas ni mår skit i morgon!!!!! Hahah skoja ;)
PUSS♥


Omg hottie!!!!

en vanlig fredag i skolan

Ååh fredag idag, feels good!! I morses var det lite segt att ta sig upp ur den varma och sköna sängen, men jag kom upp annars skulle jag troligen inte sitta här i klassrummet just nu och ha omvårdnad. Snart är det lunch, pannkakor är vad skolan bjuder på idag. Alla är överlyckliga för att det är pannkakor idag, alla utom jag typ.... haha. Pannkakor är skitgott, men har lite svårt för skolans. Typ gummisulor att tugga på.. ne nu ska jag sluta gnälla, tugga, svälj och var glaaaad!!!! Är lite småsur för att det suger att sluta sent på fredagar, men men that's life bitches!!!!






Tycker om dig även fast du är en bitch!! Fast man blir väl som man umgås....... hehehe

hoppsan

Vaknade upp i soffan för en stund sedan, var visst lite trött. Inte så konstigt efter denna dagen kanske.. Börja tidigt och sluta sent är ingen höjdare precis. Samma visa i morgon, usch inte kul alls. På fredagar vill man sluta tidigt!!! Om en stund blir det till att ta en dusch, eller ett bad inte riktigt bestämt mig än.. Nåt blir det i alla fall som värmer min frusna kropp! Ikväll blir det samma som varje dag denna veckan, Big Brother och en stor kopp te. Rätt härligt om jag får säga det själv. Hoppas innerligt att jag kan somna sen när jag väl går och lägger mig trots att jag slumrade till i soffan en stund.. Det återstår att se, om inte annat lär det märkas i morgon när jag skrämmer livet ur folk, "walking dead" typ haha. 


Suddig bild och så vidare som togs på väg till bussen i morses. Men visst har jag en söt rosett i håret hehehe

dramaqueen

Ooh, precis pluggat lite naturkunskap. Känner mig rätt så duktig om jag får säga det själv. Sen är det ju en annan femma att jag inte kunde göra alla frågor eftersom boken ligger kvar i skåpet. Men ändå, gjort nästan alla frågor. Och herre min, det här känns rätt bra ändå. Kanske borde plugga oftare för att få känna denna duktig-känslan hahah. Fast den lär jag nog få känna av ändå, ligger efter i filmkunskap för att jag varit sjuk så mycket så har väl typ tre filmanalyser att göra!!!!! Sen har jag två prov att göra med som jag missat.. Herre min, det här är bara för eländigt. Säger hejdå till fritid efter skolan buhuuhuhu!! Vad jag behöver nu är en stor kopp te, ska nog ta mig en lite biskvi med. Dom mamma bakar är dom allra bästa, går inte att motstå! Och förresten är jag nog värd det, belöning för mitt hårda slit med både cv och plugg ;)


don't let me fall deeper now

Precis tagit mig en varm och häärlig dusch, uppiggande vilket var väl behövligt. Shit pommes, man blir verkligen trött av skolan hahah. Eller kanske är det av att gå upp tidigt och inte lägga sig i tid... ne det är nog mest skolan. Om en stund är det dags för Big Brother! You gotta looove drama in that house!!! Och efter det, jaa då får jag väl lägga mig.. suck. Känns som jag inte hinner göra någonting på dagarna, kommer hem från skolan och vips är det kväll liksom. Ooh nu är jag en sån där gnällig bitch igen, oops my bad. Jaa det är inte lätt att vara optimist när läget är som det är ;) kanske är lite av en bitterfitta helt enkelt. Alla är vi olika!! Och det är väl tur det, det är därför varje människa är unik (fast mest jag då) hahaha. Nu ska jag kura ihop mig till en boll i soffan, gööööött.
Pööööss!♥


trött

Puuh, snacka om att vara sjukt seg. Det känns att det var första dagen i skolan efter ett lov.. Känner att lovet borde varit längre, en vecka är ju ingenting.. fast å andra sidan, en veckas lov är bättre än noll veckors lov. Vi människor blir då aldrig nöjda. Eller är det bara jag? Hahah. Ska strax bänka mig i soffan, igen. Har degat i stort sett sen jag kom hem.. fan vad laaat!! Måste ta tag i träningen igen, gick bra i ett par dagar.. sen blev jag sjuk och då vet ni, då ska man inte träna. Är fortfarande förkyld, men så fort jag slutat snora och hosta så ska jag ta tag i det igen. Måste bara hitta motivationen till det, igen... haha. Men ja, vill man vara fin får man lida pin, och man vill ju vara snygg till beach 2011 riight??!!! Nä, nu ska jag göra i ordning en kopp te och invänta top model!


kvällstjööt

Precis kollat på Big Brother nu, det var.. intressant hahah. Seriöst, kunde inte ens gissa att den där Vanessa hade varit en kille fick typ en chock hahaha!!!! Lätt att jag ska söka när jag är 18!!! hahah... Nu väntar väl sängen, så att man kommer upp i tid i morgon.. Färgat brynen med, var lite nervös innan jag sköljde bort färgen för det såg verkligen mörkt ut hahaha tur att det inte blev sååååå mörkt då hade jag typ dött eller nåt hahahahah. Ne, nu är det bäst jag lägger mig måste bara riva i garderoben för att hitta något jag kan ha på mig i morgon. Blääää för skola........ och söndagsångest.
Godnattpuss!!!!♥



oh crap it's sunday

Åh neeej.. nu är det söndag!!! Varför måste loven alltid gå så fort?? Och varför måste jag jämt bli sjuk haha. Jaja, snart är det helg igen om en evighet eller så. Det är så det känns i alla fall haha. Och eftersom jag vart sjuk så mycket nu det senaste känns det som jag har missat skitmycket och har en hel del att ta igen.. Ska bli underbart med skolan!!! Ska strax hoppa in i en dusch tänkte jag och sen ska jag röja lite på rummet. Mmmh det kan behövas. Vad som mer kan behövas är plockning och färgning av bryn. Jag ber för att denna dagen ska gå sakta... Ikväll är det Big Brother som gäller, ska bli kul att se vad det är för muppar som är med! Det är väl alltid kul att se när folk gör bort sig ;)


saturday

Ja då var det lördag igen. Och veckan har gått alldeles för fort!!! Mitt lov har jag spenderat med att vara sjuk, men jag är nog inte den enda. Sett på facebook att det är rätt många som vart sjuka.. ja, med facebook håller man sig verkligen uppdaterad. Skolångesten kryper allt närmare men försöker slå undan den tanken, det är ju faktiskt lördag inte söndag!!! Bortbjuden idag, hade varit kul att komma iväg och hitta på något. Men är inte helt hundra än, hostar och snorar som tusan.. Så får nog hoppa det tyvärr. Känns som att jag borde vila upp mig och ta det lugnt så det inte blir värre igen. Så ikväll blir det filmmys med syster I guess, godis, chips& dricka! Hoppas det inte bara går skiiiiit på tv:n idag med bara haha.

 

skjut mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaa livet är allt bra roligt ibland, det må jag säga. Inga cigg(jo, en enda).. Ja det är ett minus redan där, vet att jag inte rökt så mycket nu dom senaste dagarna men kom igen det här e fan inte roligt!!!! Och sen roligare fredagsnöje än att kolla SKITFILMER PÅ TV FÖR ATT DET BARA GÅR SKIT finns ju fan inte. Himla tur att humöret är på topp i alla fall!!!!!!!!! När man e på såhär dåligt humör har man verkligen tid att tänka på allt annat runt omkring som är sådär härligt och inte alls eländigt.
FML!!!!!!!!!!

 

I taste banana

Nu är jag precis hemkommen från tandis, och gissa vaaad- inte ett enda hål ;) Det var ju himla bra det. Vill dricka te och käka en macka, men jag har sån där bananskit på tänderna så måste vänta en timme. Hatar banankrämen, smakar piss haha. När dom hade lagt på det på mina tänder så klarade inte jag av att svälja salivet, för kände bananklumparna typ. Men sen var jag tvungen att svälja ändå eftersom tandläkaren pratade med mig, hade väl inte varit så trevligt om jag hade dreglat när jag pratade... Ska snart hoppa in i en dusch, ser ut som en sminkdocka i ansiktet.. har lite streck här och var, överallt haha. Lilla busbror skulle sminka mig till Lady Gaga hahah. Känns bra, en tvååring som gillar henne ;) Sol idag, det gillar vi! Man blir på så mycket bättre humör, right? :)


Här är en kass bild på nya jackan, var tvungen att beskära bilden lite..... hahahah

time to sleeeep

Nu har jag precis kollat film, "Sweet home Alabama". Heelt okej rulle, längesedan jag såg den. Fast kan den typ utantill, sett den ett x antal gånger.... haha. Snart blir det sängen, ska upp klockan åtta i morgon... Ska nämligen vara hos tandis vid tio. Uscha, gillar inte att gå till tandläkaren, hatar när folk pillar mig i munnen. Och sen är det lite störande, tandläkaren säger åt dig att gapa- du gör det. Men det duger aldrig, "lite större, lite meer" hahah seriöst hur stor käft tror dom man har egentligen. Hoppas på att jag inte har några hål, hål innebär bara mer pillande!!! Hahahaha oh va rolig jag var nu.... Ne, nu väntar sängen. Ni får sova så göööött pusspusspuss♥


feelin' better

Feelin' better today. Igår mådde jag piss åt faan, låg i soffan i stort sett hela dagen och tyckte synd om mig själv.. haha. Orkade knappt inte ens sitta vid datorn. Röka smakar till och med skit när man är sjuk, rökte en cigg på hela dagen igår, en enda!!!! Idag har jag också bara rökt en, än sålänge. Usch för att vara sjuk!! Skönt att jag mår bättre nu i alla fall, känner mig inte febrig längre. Hoppas på att febern inte kommer tillbaka bara!! Och seriöst, det är redan torsdag! Hur fort har inte lovet gått då.. Och jag har typ bara drygat.. fuck you fever!! Haha. Jaja, har ju en hel helg framför mig med så än ska man inte deppa ihop!



I need nobody

Ligger halvt utslagen i soffan.. Hostar konstant typ och har feber. Det är inte så jävla rockigt hörrni. Varför bli sjuk på lovet??? Helt onödigt. Dessutom har jag redan varit sjuk i typ en vecka.. badass förkylning. Yeah yeah, tog en alvedon för en stund sen och den börjar nog verka nu. Göött!!! I såna här lägen önskar man att man hade någon som kunde pyssla om en, men det har jag ju inte. Så får köra lite med systrarna hehe..... Det funkar precis lika bra.. typ. Vem behöver en kille liksom!!! Ensam är stark, och man får alltid sin vilja igenom, den ni!!! Haha. Hmm feber gör mig konstig, kanske bäst att jag går och lägger mig nu. Ni får sova såååååå sött.
PUZZPUZZZZZ XOXO♥




valentines daaaay

Ååh äntligen funkar internetet!!! Fast får se hur länge det håller i sig, hållt på att strula hela dagen. Drygt som tusan! Alla hjärtansdag idag med ja.. Men big deal, är väl som vilken annan dag som helst. Fast den är väl mer speciell för dom som har ett förhållande antar jag, vi singlar.. ja denna dagen får oss absolut inte att känna oss mer ensamma ;) Hade ju varit mysigt att ha någon att dela den med, men å andra sidan.. det är rätt gött att va singel när jag tänker efter. Fast visst saknar man att ha någon ibland, fast bara ibland!!!! Hahah.


Be my valentine... naah


same old song

Nu sitter jag i sängen med datorn i knät, musik på såklart! Gör väldigt ont att sätta/resa/röra sig... Glömde berätta vad som hände igår hahah. Någon råkade putta mig på dansgolvet så jag trillade och landade på svanskotan. Fy helveteeee vad ont det gjorde!!!!! Är typ helt röd och svullen nu, härligt... not. Äääsch då, det går över tills man gifter sig.. haha fick jag alltid höra när jag var liten i alla fall ;) Oh my, det är mycket som snurrar runt i tankarna just nu. Ibland undrar jag varför man måste tänka så mycket, men sen kommer jag på att det är ju just det jag inte gör!!! Jag kan inte riktigt det där med "tänk efter före", fast vem vill leva livet så då. Måste vara lite impulsiv! Ne, men seriously varför kan det aldrig bara vara lätt, varför kan jag jag inte läsa tankar till exempel!!! Blablablaa gnäll ;) Nu ska jag krypa ner under täcket och glo film med systrami!


segis

Håhåååjajaa, blev party igår, det löste sig med allt. Hade riktigt trevligt! Ruuuligt, ruuuligt. Fast det var inte så kul att hitta Danielas jacka i spya.. euuuuw. Sov i Dalum inatt hos mormor& morfar, och när vi kom hem la vi jackan i badkaret och hällde på badskum, sen fullt med vatten hahahah så fick den ligga och dra sig hela natten. Man blir ju smart när man dricker har jag hört.. kunde inte klura ut hur man satte på tvättmaskinen.. Hahah. Hade roligt igår i alla fall. Idag är man väl lite seg, men det hör till efter man partat riiight??! Ikväll blir det soffläge, film, chips& cola!!! Låter bra i mina öron! Hoppas ni haft en bra helg. Och det bästa av allt... slippa söndagsångesten inför skolan!!! Underbart ;)


Chicks before dicks!!!!♥

feeling better

Godmorgon!
Mår lite bättre nu, snorar fortfarande lite och så. Kanske till och med blir party idag om jag lyckas fixa med skjuts och grejer. Men inget bestämt så det blir vad det blir! Skulle vara kul att hitta på något idag faktiskt. Men som sagt, får se :) Ska nog ta och måla mina naglar tror jag.. om jag orkar haha. Usch, mina naglar ser så tråkiga ut nu. Går av helatiden med.. Ska börja käka b-vitamin igen!! Kan behövas. Håret, huden och naglarna blir bättre! Tror till och med jag kan ha några tabletter kvar.. Yeah yeah, nu ska jag ta och fixa lite!


looov

Då var det fredag igen. Denna veckan har gått fort.. fast sakta på samma gång typ. Har i och för sig varit hemma fyra av fem dagar haha.. Man kan ju inte hjälpa att man blir sjuk. Nu mår jag i alla fall lite bättre, men jag snorar och slemmar fortfarande. Tänkte ta ett bad strax för att pigga upp kroppen lite, ska bli gööött. Känner mig inte så fräsch nu heller haha. Men vem gör det när man är sjuk liksom.. Och hörrni, jag har lov nu!!!!!!!!!


live in the present

Dricker min kopp "kvällste" nu, ska strax hoppa i säng. Blev ingen skola idag, och blir nog inte det i morgon heller.. Fy det är inte kul att vara sjuk. En näsa som rinner, men så fort man lägger sig och ska sova blir den täppt så man bara kan andas med ena näsborren. Har snytit mig så mycket att jag är helt röd under näsan med.. Det sviiiider. Ser typ ut som rudolf nu, Santa would like me!!!! heheh.....  Ne fy vad dirty. Ska bli riktigt skönt med lov i alla fall, vila upp sig en vecka och sen ta tag i allt ordentligt. Känns som jag missat massa.. Men det tar vi då! Nu lever jag i nuet!!! Haha.


Tur att jag är snygg även fast jag är sjuk... sexiga blå mjukisar osv!!!


sotis

Snorar, hostar, slemmar.. sounds mysiiigt riiight haha. Blev praktik idag i alla fall även fast jag mådde som jag gjorde, ville inte missa sista dagen! Och.. jag kommer sakna att vara där faktiskt. Trivdes skitbra!! Fyra veckor går fort. Men det är väl rätt skönt det med, att tiden går.. Fast ibland känns det inte så. Nu har jag precis tänt i pannan, duktig som man är.. när jag skulle snyta mig kom det svart på pappret, hade visst fått sot på näsan haha. Och hela tröjan, händerna.. jaa. Whatever, lite smuts har väl ingen dött av.


diiiirteey


only time will tell

Uuh vad det kittlas i min näsa helatiden, har nyst ett x antal gånger idag.. Ska strax fixa äggmackor och en stooor kopp varmt härligt te för min onda hals. Sen intar jag soffpositionen! Sounds good riiight?! Förövrigt så är väl det mesta lite upp& ner just nu.. inget ovanligt va haha. Aja, tar en dag i taget och så får saker och ting lösa sig så småningom. Det blir vad det blir som jag brukar säga. Rätt ofta med för den delen haha. Känns som jag står och trampar på samma ställe, det händer liksom ingenting. Men egentligen undrar jag.. vad väntar jag på, är det värt det?
I guess it's all about time..



Love this song ♥ -->  http://www.youtube.com/watch?v=eIZNyC1uYko&feature=related
Typiskt att det inte funkar att bädda in!!!!!!

By blood and by me, and I'll fall when you leave.
By blood and by me, I follow your lead.



at home

Min stackars hals har ikke blivit bättre.. blev ingen praktik idag, tråkigt för jag trivs verkligen!!! Sista veckan nu med.. Men i morgon ska jag nog pallra mig dit även om jag inte är helt hundra, vill ju inte missa sista dagen liksom. Hade inte velat missa någon dag egentligen!! Men men, what to do what to do. Precis tagit mig ett varmt och skönt bad, det gillade min värkande kropp. Hahah jag låter verkligen som värsta gnällkärringen.. Muums, nu ska jag käka pannkakor! Mammas pannkakor är vääärldens bästa!!


inte på topp

Min hals och jag är inte riktigt överrens just nu.. aj aj. Är inte direkt på topp nu alltså, lite ur fokus. Så kan det vara hörrni! Top model om en stund, ska fixa lite te och sånt där. Skönt för halsen♥ Kanske käka lite nybakade havreflarn med.. fast vet inte om jag borde trycka i mig fler hahah. Får trösta mig med att det inte är liiika onyttigt som godis i alla fall.. eller är det???


Lite ur fokus, borde vara med i ramlösa-reklamen....


suck för söndagar

Ja, så var det söndag, igen. SUCK. Varför måste helgerna alltid gå så fort.. Men bara en vecka till, sen är det äntligen lov!!! Haft en trevlig helg med Danielababe, hehe ;) I fredags gjorde vi inte så mycket, skulle åkt iväg men det sket sig. Så slutade med att vi kikade film i stället. Men det dög det med, film är alltid roligare i trevligt sällskap! Igår så drog vi iväg en sväng, drack lite smått. Helt okej, men var lite trötta så somnade typ haha.. Kom la hem vid tre eller nåt, käkade lite och sen började vi kolla på en film, fast stängde av rätt fort och sov haha. Som grädden på moset, har dagbarnen varit här denna helgen. Oh my.. Här har det varit livat. Nu har Daniela fått se hur vi har det varannan helg ;) Tror dock hon fått men för livet, tveksam på om hon någonsin kommer skaffa barn... hahaha.


bästa brudsen !!!

färgar håååret& väntar på bebe

Sitter just nu med färg i håret, hoppas på ett bra resultat eftersom jag färgat det själv för första gången!!! Väntar på min beejb också som kommer snart, ska bli trevligt! Undrar vart ödet tar oss ikväll.. I värsta fall får man la gå till stan!!! Eller nej, ta cykeln. Seriöst, I'll do that!!!! hahah. Ne, nåt får fan hända alltså!!  Yeah yeah, nu ska jag skölja ur färgen. Håll tummarna för mig ;)


Puss på er godingar!!!

te är gott

Ännu en dag man vaknar upp med huvudvärk. Som tur är börjar det bli lite bättre nu. Herregud, nu är det ju helg och allt då vill man ju må bra!!! Sovit ordentligt har jag gjort i alla fall. Och druckit mängder med te.. Måste bara säga att man blir rätt pissnödig av te hahah. Fast inte så konstigt kanske, så som jag dricker haha.

headache

Typ drygat hela dagen.. Känner mig som en klubbad säl. Huvudvärken kommer till och från, trodde den försvunnit helt. Men tjii fick jag, trodde visst fel!!!! Ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen, troligen behövligt också. Sömn brukar bota! Ni får sova så gott alla godingar där ute!!
Pusss♥




godmorgon

Vaknade för en stund sedan. Huvudet känns inte bättre idag precis, och kroppen.. ja, känns som någon slagit mig med ett basebollträ eller nåt haha. Var rätt äckligt nyss, kände mig svimfärdig så typ la mig ner på golvet haha. Blev lite bättre, men fortfarande lite skum i kroppen. Nu ska jag forsätta avnjuta min kopp mint-te, kanske blir bättre då!

sjuk(t) duktig

Den här dagen började... bra. Vaknade halv åtta av att mamma kom in på rummet och sa "pinsamt att försova sig för andra gången".. suck! Lite sådär halvt panikslagen och yrvaken hoppade jag upp ur sängen och sprang runt i cirklar på rummet. Mobilen hittade jag på golvet, kan vara anledningen till att jag inte vaknade av larmen. Men gjorde inte så mycket att jag kom en timma senare, jag är ju alltid så duktig ändå ;) Hade även möte med min handledare och lärare idag. Blev lite generad faktiskt, för min handledare sa bara bra saker om mig typ "känns som att hon är en i personalen", "man behöver inte säga till henne vad hon ska göra, tar egna initiativ" med mera!!! Herre min, inte klokt vilken duktig flicka jag är ;) Heh. Ne men alltid kul att höra sånt, vet man att man gör bra ifrån sig :) Nu har jag grymme huvudvärk och känner mig lite varm, så får se om det blir skola i morgon. Syrran har varit hemma ett par dagar nu för hon haft samma sak, så har la åkt på det eller nåt. Kan vara för att jag inte sover så bra heller..

Den saken jag beställt kom idag med! Är nöjd :) Okej.. kan avslöja att det är en jacka :) Marinblå och längre modell. Den färgen är rätt läcker tycker jag! Kan väl slänga upp en bild någon dag. Nu ska jag fixa i ordning lite te, mitt efterlängtade mint-te!!! Sen är det väl dags att ta tag i allt jävla pluggande ordentligt.. suck. Seriöst, i sånna här lägen när det är såhär mycket, känner jag för att hänga mig eller nåt. Haha.


ÅÅÅÅH

Fett stressad jag känner mig eller.. faan får typ sitta uppe hela natten idag om jag ska hinna med allt pluggande. Lär bli kul... Känner för att försvinna ett tag, pallar inte när det är såhär jävla mycket att göra helatiden. Undrar om lärare tänker.. dom verkar tro att den själv är den enda läraren man har!!! Fattar inte att man har fullt upp med praktik och så vidare!! Kommer liksom hem runt femtiden varje dag nu, då kanske man vill käka och sånt och klockan smiter iväg, vips är den för "mycket" för att man ens ska orka plugga. Faan vad jag gnäller, men jag tycker faktiskt synd om mig själv just nu!! BUHU crybaby!!!!!


shopstop...?

Hoppas ni gillade videon jag länkade igår..... hahahah. Det gäller ju att bjuda på sig själv ;) Men faaan varför går det inte att "bädda in" så man kan få in videor här på bloggen?? Hmm... får se om systrami kan lösa det, hon är lite bättre på sånt än vad jag är hahah. Precis varit inne i stan och handlat lite med busbror och mamsen, träffade en som är på min avdelning på dagcentret, där jag har praktik. Hahha det var rätt kul faktiskt. Köpte ingenting onyttigt... köpte bara lypsyl och dumleklubbor, fast klubborna var inte till mig såklart, utan till Bobbo ;) Det är typ shopstop för min del just nu, råkade klicka hem en sak från nätet igår.. Så nu ska jag försöka vara lite sparsam med pengarna jag har kvar ;) Måste köpa hårfärg nu någon dag innan helgen med. Är sjuuukt sugen på att bli lite mer rödhårig.. vet dock inte om jag vågar haha. Det märks la ;) Nu ska jag strax spola upp ett bad och plugga lite, slå två flugor i en smäll ;)

RSS 2.0