hårfärgning

Sitter med hårfärg i håret, precis käkat lite. Cowboysoppa, muuums! :) Ska skölja ur färgen om typ en kvart.. Och sen om en stund så kommer Fidde och hämtar, då bär det av mot Trädet för att förfesta lite och göra i ordning sig och så. Sen blir det paaaaaarty! Hoppas på en bra kväll! Bilder på hur jag såg ut kommer upp, vet att ni väntar med spänning ;) Haha.
PUSS♥

god morgon ;)

Haha klockan är  sju på en lördagsmorgon, dessutom har vi lov. Och såklart så är jag vaken och pigg?! Haha jag som tänkte att jag skulle sova till minst nio idag ;) Yeahyeah. Idag är det lördag som sagt, vilket innebär halloweenparty! Ska bli nice hiiiihu :D Nä nu ska jag syssla med annat, later!
PUSS♥

snart lov!

Precis tryckt i mig massa äppelkaka som mamma bakat, suuupergott! Fjärde dagen som rökfri ;) HÄHÄ. Sötsuget har dock inte minskat.. Känner mig nyttig, naaaat. Haha! Kanske går ut och går en sväng i höstrusket, får se lite, gillar inte gå själv i mörkret. Tänk om det skulle komma en älg eller nåt! Dom är rätt läskiga ja! Haha... I morgon är det fredag, fy vad underbart det ska bli med helg! Och looooooooov! Grrrrrrreat. Efter skolan blir det att åka till Borås direkt, ska se om jag hittar nån bra maskerad dräkt. Annars får jag låna en av min bebbe Daniela ;) Men det blir nog bra. Vad jag ska vara får ni se ;) Ååh, värsta taggad till lördag nu! :D Oooh, snart är det måndag med, vilket innebär poledance! Fyfan ska bli askul :D
PUSS♥


SÅHÄR SKA JAG KLÄ UT MIG FÖRRESTEN! hahahaha naaaat, Kissie wb! ;)

duktig tjeeey, onyttig dock

Precis tagit mig en dusch! Det var inte helt fel det. Känner mig duktig, hållt mig ifrån rökningen idag med, är inne på tredje dagen nu ;) Go girl! Hahahah. Dock känner jag mig onyttig som tusan, småäter typ helatiden.. Godis, kakor och ja, chips med haha.... Men var faktiskt ute och gick en hyfsat lång runda innan! Stolt ;) Snart ska jag värma min tacopaj, plocka fram lite smått och gott, bänka mig i soffan och glo kungarna av tylösand! BÄÄST. Tror det är sista avsnittet idag :( Yeahyeah, nu ska jag greja lite.
PUSS♥

rökfri!

Sitter i soffan, precis käkat lite. För typ hundrade gången idag......haha. Det är inte lätt att sluta röka hörrni, man blir rastlös, sugen på allt typ. Gått runt i cirklar, sovit och småätit är typ vad jag gjort idag haha. Och skolan då, började kvart i tolv och skulle slutat fem över två, men slutade tio över ett. Så go skoldag! ;) Är stolt över mig själv, faktiskt inte tagit ett enda bloss idag. Men dock hade det varit rätt gött nu.. Har ju fyra cigg kvar ;) Haha ne, ska inte röka nu! Det är mina så kallade "festcigg" haha. Nä, nu bli det snart sängen för min del. Ni får sova så gott och drömma söta drömmar :)
PUSS♥

söndag

Sitter i soffan och glor på Scrubs. Det är niiice. Snart blir det sängen för min del, men gör inget om jag är uppe lite längre idag, börjar inte förrän kvart i tolv i morgon ;) Inte helt fel med inställda lektioner. Denna veckan blir ganska go ändå, teckenspråket är inställt och så med. Så förhoppningsvis går veckan fort, och sen är det lov! LOVELY. Ska bli gööött. Har varit en mysig söndag idag, käkat på kina med hela familjen, trevligt! Och gott, är fortfarande mätt haha.. Och snart tar jag min sista cigg, ska nämligen inte röka mer har jag bestämt. Fast kanske feströka.. Men bara det i så fall. Haha det ska nog gå bra ;) Humöret lär vara på topp i alla fall..... Haha. Nä, nu ska jag borsta tänderna och sånt, sen krypa ner i sängen och glo film :) Nattinatti!
PUSS♥


If i could tell






Lite bilder från idag. Jag har världens sötaste lillebror ♥


mmh

Saker och ting börjar ordna upp sig liiiite nu. Känner mig mer levande än vad jag gjorde i början av veckan i alla fall.. så det är väl positivt. Nu blir det väl förhoppnings bara bättre, går åt rätt håll. Yeahyeah!

.

Now it's some fucked up situation

.

Yeah, I could use a dream or a genie or a wish
to go back to a place much simpler than this..

What would you wish for if you had one chance



.

Åh grymma liv.. Emo thoughts haha...

fredag

Inte skrivit på ett tag nu, men varit lite jobbigt. Kan väl inte påstå att jag mått så jättebra.. Men nu är det lite bättre i alla fall. Det är lite rörigt just nu alltihop, mina känslor framförallt. Alla vet väl typ om att det är slut mellan mig och Billy, eller i alla fall dom som har facebook haha.. Ni kanske undrar varför, och det är för att det kändes mer som vi var kompisar nu i slutet.. Jättetråkigt, vill ju inte direkt känna såhär.. Menmen, man kan ju inte styra över sina känslor, men det hade dock inte varit fel. Vi är fortfarande vänner i alla fall, och det kommer vi nog alltid att vara. Får se om det kanske kan rätta till sig igen.. Yeahyeah, så ligger det till i alla fall. Håller på att kolla på idol, har ju min favorit! Jay, till och med röstat ;) haha.. Så nu är det bäst att han går vidare! Nä, nu håller dom på att läsa upp vilka som sitter säkert och hänger löst, måste skynda mig ;) Haha. Ha't gött!
PUSS♥


Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end


.

Vilken helg.. Jag behöver inte berätta någonting. Det mesta är rörigt just nu. Äh, förr eller senare får ni la veta..

Tell me how's the way to go
tell me all that I should know

längesen

Oh shit, nu var det ett tag sen jag skrev, jag veeet. Har varit lite mycket nu, har haft praktik och varit så trött så har knappt orkat ta fram datorn.. Nu är det ingen mer praktik i alla fall. Både tråkigt och roligt. Yeahyeah, just nu skriver jag mitt i fredagsmyset. Kollar Idol med Billy& Sandybandy. HEJA JAY! Vinner inte han Idol är det ju sjukt! I morgon blir det la lite party.. Blir nog bra :) Men nu ska jag vara social igen!
PUSS♥

God morgon!

Klockan är 8.48, det är fredag, jag har studiedag. Ni kanske undrar varför jag är uppe så tidigt när jag kan sova ut? Jo sitter och väntar på Emelie och hennes pojkvän som är på väg. När dom hämtat upp mig blir det Ullared! Ska träffa mina idoler idag, Ola-Conny och Morgan♥ Haha.
LATER!♥


RSS 2.0