nyår och löften

Göött, nu ärjag frääsch och go. Precis tagit mig ett bad, nyrakade ben och sånt. Älskar den känslan! Provtagningen gick bra igår, kändes knappt. Herregud vilken tuffing jag är!!!! Heeheh. Hittade lite saker på stan också, köpte nytt smink, hudvårdsprodukter och underkläder. Så nu har jag blåst lite pengar.... Men som sagt, det kostar att ligga på topp!!! ;) Snart är det dags att åka till Dalum, fira nyår med mormor& morfar och hela fadderullan. Sen ikväll ska jag nog dra vidare, får se vart ödet tar mig!! Får hoppas på att det blir bra i alla fall.

Nyårslöften:
Sluta röka, (kanske bara feströka...?)
Tänka efter
före
Bara äta godis& onyttiga saker samt dricka dricka på lördagar

Shit, det här med nyårslöften är ju överskattat. Dom hålls nästan aldrig. Ett nyårslöfte är ju något man lovar sig själv. Vissa kan bara inte kontrollera sig själva!!!! Haha joke... Ne, nu ska jag fixa det sista här innan det är dags att åka.
Pusssss♥



blodet droppar

Nu är det strax dax att bege sig in till stan, vårdcentralen och bli tömd på blod! Heeeh. Nålrädd som tusan, men det gick bra sist och gjorde typ inte ont. Bara man inte kollar när dom trycker in sprutan ska det nog gå bra ;) Sen efter provtagningen ska jag kolla lite på stan, köpa lite smink och sånt där. Se om man hittar något som faller en i smaken. Yeah yeah, wish me luck!
Pussssss♥


det är inte rättvist och inte vackert

Ne, nu har jag inte skrivit på ett tag. Haft det lite tufft nu det senaste, vill inte skriva massa onödiga inlägg då, dra ner på stämningen och skit. Men nu har jag valt att lägga allt bakom mig, lever här och nu. Det blir vad det blir som jag brukar säga. Och ja, så är det ju. Man kan inte alltid bestämma saker och ting, även om det hade varit jävligt naaiz. Man får ta det hela med en nypa salt, se det positiva istället för det negativa (kan erkänna att jag har svårt för det), för som sagt- This is life bitch!!!! Hjälper inte att gå runt och tycka synd om sig själv, tjänar liksom ingenting till, heeelt onödigt. Men vet att alla har sådana dagar ibland, inte sant? Men nu ska jag styra upp det här lite, göra det bästa av situationen. Kan inte göra så mycket annat som sagt. Snart är det nya året här också, nytt år, ny början. Well, inte riktigt kanske. Men ni fattar poängen. Nu känner jag att det börjar bli lite tjatigt här, så ska ta och avrunda. Lägga mig och glo film med systrami. Måste vara utvilad inför morgondagen, ska ta mer blodprover. Dom ringde igår och ville att jag skulle komma in igen, bara för att dom tyckte jag var "för smal", så ska ta prov och se hur min ämnesomsättning är. Om kroppen tar upp allt som den ska osv. Men hallå, kan la inte hjälpa att jag är smal, äter faktiskt som en häst!!! Drygt att typ alla tror man har anorexia. Well well, hellre för smal än för fet. Inget illa menat. Ni får sova så gott alla godingar där ute mitt i natten som njuter av lov osv.
Puss♥


iihihi

Det gjorde min dag! Eller nej natt förresten ;) Haha. Nu ska jag sova, ställt klockan jag fick av mamsen och dom i julklapp (tror dom tyckte jag behövde den eftersom jag inte vaknar av min alarmsignal på mobilen haha) på nio. Hoppas ni alla har haft en bra och mysig jul, för det har i alla fall jag haft!
Pussssss& godnatt!


god jul godingar!

Ja, nu var den kommen. Julen alltså! Precis gjort i ordning mig litegrann, om en stund är det dags för mat, och även Kalle Anka, ett måste! Även om man bara väntar på att det ska ta slut så att tomten kan komma ;) Haha. Hoppas ni får en trevlig och mysig jul! ♥




daaan före dopparedaan

Kan inte fatta att det är jul i morgon.. Allt har gått så fort! Ska väl ställa mig och koka ihop lite kola sen tänkte jag, muuums. Ska plocka upp lite på rummet också, det behövs ser jag haha. Usch, har sån fruktansvärd värk i benen idag, fyyy och bläääh! Aja, det går la över så småningom. Men ne, nu ska jag röja lite här!


the bad stuff is easier to believe

Så jävla trött på det här nu så det finns inte. Vet inte vad jag ska göra, kan inte göra något heller för den delen. Nu är det inte upp till mig. Om det här var din "plan", så har du lyckats jävligt bra.. Har så mycket att säga men är samtidigt helt tom. Ibland är det lika bra att bara låta saker rinna ut i sanden. Aldrig veta, aldrig få några svar. Har inte insett hur dum jag är ibland, förrän nu. Det är lätt att vara efterklok.. BLABLABLA TJÖÖÖÖÖÖÖÖÖTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





I hope you give yourself up too

tömd på bloood heh

Nu har man äntligen jullov!!! Så skönt. Var inte alls pinsamt att stå på scen och teckna "nu tändas tusen juleljus", inte alls........ Tappade typ bort mig lite här och där men annars gick det rätt bra. Var på vårdcentralen idag med, fick ta blodprov och sånt. Jag som har värsta nålskräck haha.. Men det gick bra, gjorde inte ens ont! Var mer en "härlig" känsla, låter sjukt jag vet haha. Men jag är ju inte riktigt som alla andra ;) Aja, skönt att veta att allt stod rätt till i alla fall. Hade bara lite hög puls, men kan vara för att jag va lite stressad och nervös inför blodprovet haha. Men ja, dom ville att jag skulle kolla upp det nån mer gång för säkerhets skull. Så aaaaah. Bells kom aldrig igår förresten, det strulade med bussar och så. Kiligt. Men hon kommer efter jul istället! :) Ska bli ruuuuligt !


blablabla tjöööta

Samma gamla visa som varje kväll. Ligger i sängen, lyssnar på musik& så. Snart är det jullov, riktigt nice! Ledig i morgon, så har bara julavslutningen kvar på onsdag. Fy fan, är typ nervös. Läser ju teckenspråk, så vi i teckenspråksgruppen ska teckna en låt samtidigt som kören sjunger. Och kan inte ens hela.... Haha bra där. Aja, det blir nog säkert bra, om inte annat gör jag väl bort mig. Här hemma har det varit julbak idag, kokat knäck och gjort figurer i marsipan. Jag var lika seriös som vanligt med att komma på figurer, blev lite bröst och sånt där hahah. Moget jag vet ;) Ruuligt ruuuuligt. I morgon kanske Bells kommer hit!!! Den lyckosen har redan jullov. Ska bli trevligt, var längesen vi träffades och umgicks ordentligt! Har en hel del att prata om känner jag. Kanske kan få henne att färga mitt hår med ;) Heh. Men ne, nu väntar sängen! Har inga sängben på nu, så känns typ som att ligga på en madrass haha. Yeah yeah! Ni får sova gott& drömma söööttttttt.
Pussnatti♥


Bild från förra vintern! Man förändras rätt mycket på ett år alltså.



"It's hard to wait around for something you know may never happen; but it's harder when you know it's everything you want."

lutande tornet i pisa

Asså jag är ju smaaart!!!!! Skulle bädda sängen, så hade skjutit ut den från väggen så det skulle bli lite lättare. Sen när jag ska skjuta tillbaka den igen hör jag ett knak och sen en duns, blev fan livrädd hahah. Tro fan att det var sängbenet som gick av!!! Det bröts typ av, skruvarna och halva benet sitter kvar haha. Så min säng är lite sne nu med andra ord, typ som lutande tornet i Pisa. Hahahah....


good girl

Blev ingen skola för mig idag. Är helt slut typ.. Bokat om tiden på vårdcentralen med, skulle ju varit där idag vid halv fyra. Men kändes onödigt när jag ändå är hemma, och dessutom vill jag inte åka dit själv, så feeeg haha. Ne men fy, hatar sprutor och skit. Inte kul att bli stucken, bara sticka andra ;) haha. Har precis käkat lite, nu ska jag röja lite på rummet, och passa på att tvätta lite. (Ensam hemma, mamsen och dom är och byter bromsar på bilen eller nåt.) Gud vad duktig man kan vara. Men det är bra att hålla igång så man inte går runt i cirklar och tänker på onödiga saker. Yeah yeah!

enough is enough

Ne, nu är jag trött på det här. Nu får det fan vara nog!!! Så jävla dålig stil, jag fattar inte. Äh, sak samma, spela roll, nevermind, glöm det bara. Nu är det som det är, what to do.



Jag vill inte hoppas på något som aldrig blir av.

segis

Hade kul igår, och det känns. Är rätt seg med andra ord. Men det är gööött!! Det ska kännas att man lever. Var på tre fester på samma kväll, det är fan inte dåligt haha. Fast kolla bara läget på två så det räknas knappt. Sandras fest var ju roligast i alla fall! Trevligt trevligt :) Måste bara säga att jag älskar söndagar.........


snart draaar jag

Nu har jag gjort mig i ordning litegrann, ska väl åka om en stund. Har dock ett problem.. Valt jeans och allt men vet fan inte vilken tröja jag ska ha!!!!!! Helvete då hahahha. Fy vilket dilemma. Jaja, blir nog bra ändå. Ni får ha en trevlig kväll, för det tänker i alla fall jag!

 
Kissie läppar.....


eeh tja


skev och suddig

swept away and nothing is what it seems

Kom upp runt elva idag, hyfsat tidigt i alla fall. Men det var ju intressant att veta vilken tid jag gick upp!!! Ne, nu ska jag strax ta en dusch. Sen kolla vad jag ska ha på mig ikväll, ska festa litegrann. Först lite förfest hos Sandra, sen kanske dra vidare till kåken. Men får se hur det blir, det blir vad det blir helt enkelt. Behöver komma ut och hitta på nåt, slippa tänka. Bara vandrar runt i cirklar typ!!! Haha... Fy, nu måste jag ta mig i kragen och rycka upp mig lite. This is life bitch!!!!!!



full of broken thoughts I cannot repair

Är fett trööött, ögonen vill bara blunda haha. Mmh, var typ sista "riktiga" skoldagen idag, för på måndag ska vi leka och skit. Och på tisdag är vi lediga, häärligt. Gud, så skoltrött just nu. Trött på det mesta faktiskt, HEH. Men snart är det lov, kanske man kan ordna upp lite saker som har blivit knas. Fast det återstår att se. Whatever, blir nog bra. Känner mig som värsta emot just nu!!!!! Vad faaan, inte likt mig hahah. Men det ska ju inte alltid vara lätt, man ska ju få jobba lite för det man vill! Eller hur jag nu ska förklara det. Ne nu ska jag hålla min trut stängd. Bara pratar massa goja! Btw, gick skitbra att sluta röka. Råkar bara vara så att jag började igen. Men mitt nyårslöfte är att sluta, eller nåt....... Ni vet hur jag är, jag säger massa saker men det blir aldrig av. Typ som när jag ska plugga!! Ett nyårslöfte till, att sluta skjuta upp saker!! Lättare sagt än gjort. Men måste fan ta mig i kragen nu, orkar inte hålla på att stressa sönder meeeer. OMG, ni måste tycka att mitt liv är så jävla intressant, händer så mycket helatiden!!! Shit alltså. Fast nu det senaste har..... skitsamma. Nu ska jag fan gå ut och ta en cigg sen bädda ner mig under täcket och bara sovasovasovasovasova!! Enjoy mitt långa jävla inlägg.



stuck on my mind

You blow my mind, you do.

Bokat tid på vårdcentralen nu. På måndag klockan halv fyra smäller det!!!! Can't wait alltså..... Ska bli gött och få veta vad det är för fel på mig ;) Haha. Slippa gå runt och känna sig yr& svimfärding, samt bli av med "anfallen" kanske? Jaja, det återstår att se. Sängen kallar. Har ångest för att jag inte pluggat så mycket till provet jag har i morgon. Men what to do now liksom.





Men jag vill inte alls göra sånt som befalls.

I'm on my knees, pretty pretty please

It's like wishing for rain as I stand in the desert.

Mmh lite rörigt just nu vavava. Blir nog bra. Blir till att boka tid på vårdcentralen i morgon, can't wait.... Blir troligtvis att ta massa prover och skit, spruträdd så det skriker om det typ. Aja, lite smärta har ingen dött av. Det finns saker som gör ondare liksom. Ska strax hoppa i säng, orkar inte vara uppe och grubbla. Herregud vad har hänt med mig!!! Inte gått och lagt mig såhär tidigt på... jag vet inte hur länge. 


can't keep my mind on something else

but it all was bullshit, it was a goddam joke.


trött

Seg, trött, yr. Kom upp efter sex i morses, försov mig lite så fick stressa. Hann kolla på Bobbos lucia i typ tio minuter innan jag behövde sticka till bussen. Han var så himla söt som pepparkaksgubbe! Sen när man kom till skolan fick man fika i matsalen, sen var det dags att titta på lucia. Aja skitsamma, orka berätta om mina dagar detaljerat. Så jävla intressant liv har jag faktiskt inte. Whatever. Just nu känner jag för att gräva ner mig ett tag eller nåt. Blir så trött!!!!!!

nattiii

Ligger i sängen, lyssnar på lite musik& så. Snart är det dax att sova, upp halv sex i morgon. Ska kolla på lillebrors första lucia, börjar klockan sju. Ja, på morgonen! Ska bli kul att se faktiskt :) Hinner nog dock inte se hela eftersom bussen går 20 över sju till skolan. Men lite är ju bättre än inget! Har pluggat lite nu med.. eller ah läst i boken. Ska väl läsa lite till om jag orkar. Men ne,
natti!

helgen

Blev lite dåligt med bloggande både igår& förrgår. Som sagt, festade ju i fredags, hann inte riktigt skriva innan det var dags att dra iväg. Hade ju lite att fixa med, färga hår osv. Men det var trevligt i fredags! Hade kul med min brutta! ;) Sov ju över där festen var, så igår när man vaknade, fy vad snygg man var haha... Fick göra en liten walk of shame, på med partykläderna och ge sig ut i vintervädret. Som tur var var det ju i Dalum haha. Jaja i alla fall, fick gå till mormor och morfar och vänta på att mamsen skulle komma, hon kom runt två tiden. Trodde jag skulle åka hem direkt, men vi skulle käka där och så. Så var väl hemma runt sju igår. Var verkligen skitseeeg! Inte så konstigt kanske haha. Somnade typ runt nio igår, sen vaknade jag vid ett och var aspigg.. Men jag lyckades ändå somna igen.Kändes så onödigt att sova bort hela lördagskvällen bara haha. Men är man trött så är man ;) Och idag är det söndag, fyyyy. MÅSTE plugga idag, har prov i morgon. Men ska till Dalum idag igen och fira min moster som fyller 30. (Mmh, smörgåstårta!!) Frågan är bara, hur ska jag hinna allt? Aja det löser sig!

Lite bilder sen i fredags, partypinglorna! ;)













                                                                                                       I think I'm falling
                                                                                                      
                                                                                                         

god morgon

Sitter i skolan och pluggar samhäll med Daniela, vi är typ klara. Duktiga flickor!!! ;) Och idag är det äntligen fredag, fucking grrrrrrrrrreat! Längtar tills vi slutar, vill bara hem och fixa i ordning allt för ikväll! Kommer bli awesome ;) Aja, nu måste vi fortsätta med samhällen,
LATER♥

sleeeeptime

Dags att sova nu kanske! Så man orkar med morgondagen till hundra!!!! Heh. Ni får sova så gott och drömma söta drömmar!
PUSSNATTI

Här får ni två goa videor att kolla på, dom har i alla fall förgyllt min dag, kan seriöst inte sluta garva!! Haha.


nagellacksproblem

Jävla skitnagellack som aldrig torkar!!!! SKit att det kommit utanför!!!! Skit att jag stöter emot hela tiden och får måla om!!!!! Herregud, nagellack är nog inte min grej riktigt! ;)

typiskt tjejigt

Precis tagit ett varmt och sköönt bad! Rakat benen och så, det är ju något av det bästa som finns, nyrakade ben! Ska måla naglarna strax med, måste bli tjusig för i morgon ;) HEHE. Gött att skämma bort sig själv ibland med, och faktiskt känna sig lite kvinnlig hahaha. Röda naglar satsar jag nog på, funkar alltid! Kommer bli så tjuuusigt sååå. Drygt att en av mina längsta naglar delat sig bara :( Usch, jag som precis fått rätt långa naglar igen!

snart heeelg

Åh jag är seeeg. Aja, rätt go skoldag idag ändå, fast samidigt dryg. Hade inga lektioner alls, för niorna kom på besök idag. Jag, Daniela och Hannah skulle berätta om diabetes och visa hur man ger insulin och sånt. Gick bra, men blev lite tjatigt efter ett tag, var ju en del grupper ;) Slapp även göra det provet jag skulle gjort idag egentligen, får göra det på måndag istället, göött.. Fy vad skönt att det snart är helg! Är sjukt taggad inför morgondagen, då blir det party med min brutta! Daniela följer med mig hem efter skolan i morgon, så ska jag färga hennes hår och ögonbryn. Fixa i ordning oss ihop och sånt, awesome! :) Ååh.. nu måste jag plugga lite på inlämningen jag har tills i morgon! Helg, du är sååå välkommen!!!!!!



Den här bilden ska föreställa mig och Daniela när vi trillade i snön häromdagen, eller vi blev puttade ;) Det är hon själv som är konstnär till denna otroligt vackra bild!





nyttig

Sitter och käkar lite pastasallad som blev över sen middagen innan, mmmh fy vad gott det är! Älskar sallad, asgöött. Sa ju att jag är nyttig nu ;) hahah. Tog ett bad för en stund sen med, höll på att koka ihjäl kändes det som haha. Spolade upp hela karet på högsta värmen, hoppade i men hoppade ut lika fort igen haha. Satt och pluggade i badet, eller ah läste i boken om det jag har prov på i morgon. Rätt smart eller hur ;) Och nu måste jag fortsätta med pluggandet........

sömntuta

Gick upp för en stund sen, idag sov jag verkligen ut haha.. Men det var skönt. Nu har jag samlat energi till pluggandet idag ;) Ska strax sätta igång tänkte jag. Slänga in en tvätt och så först.


Kan inte sluta lyssna på denna låten haha. Spelat den flera dagar nu, tycker ju att man borde tröttna snart ;)

time to sleep

Intagit en bekväm halvliggandes ställning i sängen, lyssnar på musik och håller på att skriva lite. Ibland hjälper det att skriva av sig när man har mycket i tankarna. I alla fall för stunden. Skrev väldigt mycket innan, men sen la jag av med det, vet inte riktigt varför, tröttnade väl lite. Kommer och går i vågor, nu har jag fått tillbaka skrivlusten igen haha. Får se hur länge den håller i sig, men det är en annan femma! Ska väl sova strax tänkte jag.. Fy tusan vad skönt att man kan sova ut lite i morgon, känner att jag behöver det. Inte blivit så mycket sömn nu det senaste.. Ni får sov så gott alla godingar där ute :)
PUSSNATTI♥


no candy cravings

Mmmh gissa vad jag har.... JO, godis! Hehe. Åkte in till stan med mamsen och syster innan och handlade lite. Fast ne just det, skoja bara, har inte alls godis..... är ju nyttig nu ;)

candy cravings

Kom hem från skolan för en stund sen, har ätit lite och så. Så himla skönt, fick reda på för en stund sen att man är ledig i morgon! Eller ah, man får jobba hemma istället ;) Så ska väl ta en pluggdag i morgon tänkte jag. Har en hel del just nu.. Men ja det blir nog bra. Åh är så grymt sugen på nåt.. ge mig choklad& godis i massor! Haha. Fast nee, har ju blivit nyttig nu.........

 


bild tagen från google

nothing works

Pluggandet går inget vidare.. ovanligt mmmh. Ne fan, från och med nu ska jag planera mitt liv lite bättre. Eller i alla fall sånt som man kan planera, som att plugga till prov och göra läxorna i tid.. Nu känner jag att jag behöver sömn! Så ska strax lägga mig i sängen och läsa i arbetsmiljö& säkerhetboken och se om man snappar upp något till provet i morgon. Ni får sova så gott!
PUSSNATTI♥



I keep on running, keep on running
and nothing works
I can't get away

I should need a break

Pluggpluggplugg, stressssss.. det är så det ser ut för mig just nu. Har två prov denna veckan + en inlämning. Det är mycket nu.. I morses när klockan ringde hoppade jag typ upp ur sängen, var pigg för en gångs skull, vaknade av larmet också- kors i taket haha. På första lektionen var det någon med MS som skulle komma och föreläsa, det var lite pinsamt för under föreläsningen fick jag blodtrycksfall eller panikångest eller vad det nu är.. Sen fick jag det typ två gånger till, usch!!! Fick gå till skolsyster och ta blodtryck och skit. Så nu någon dag ska jag väl boka tid på vårdcentralen. Det är verkligen inte roligt alls.. Jaja, så kan det vara. Nu ska jag plugga litegrann!


bästa jullåten!



Haha det här är lätt bästa jullåten! ;)

home

Hemma från Dalum nu, var trevligt! God mat blev man bjuden på också, fortfarande mätt haha..


2:a advent

Redan andra advent.. tiden går rätt fort nu alltså. Har inte direkt fått några julkänslor än, men det kommer la! Nu ska jag strax ta och hoppa in i en dusch, sen bär det av till mormor& morfar idag igen. Åh, måste plugga också.. aja, det klämmer jag väl in ikväll ;)
LATER♥

tar det luugnt

Ligger i sängen, lyssnar på musik och skriver lite. Blir en lugn lördag idag! Kan behövas ibland.. Fixade ögonbrynen innan som sagt, blev nöjd! Eller Kimsan fixade dom, så ett stooort tack!♥ Aja, nu ska jag fortsätta med det jag håller på med..

tröttis

God morgon.. eller middag kanske man ska säga. Sov lite länge idag, men det var gött. Om en stund ska jag åka till mormor& morfar och Kimsan. Ska bli treeevligt. Kimsan ska få hjälpa mig att fixa& färga mina ögonbryn idag. Får hoppas det blir bra, aldrig färgat mina ögonbryn innan haha. Men nu ska jag fixa lite innan det är dags att åka!
LATER♥

besök snart

Haomen, nu ska jag visst få lite besök såhär på kvällskvisten. Trevligt :)





Har inget smink typ (läppglans), men jag är snygg ändå så fuck you :D hahaha


soffläge

Myser i soffan med Pissenisse till idol, HEJA JAYHade dock gärna haft sällskap av en viss person haha :) Men det är mysigt med en spinnande kisse jämte sig! Var inne i stan med mamsen för en stund sen, köpte lite godsaker som jag tänkte plocka fram och smaska på strax. Fast funderar på att käka min tacopaj jag köpte först (eller mamma köpte till mig;)! Mums. Haha mamma är så söt, fick en chokladkalender också :) Man blir aldrig för stor! ;)


feel alive

Mmh precis käkat hemmagjord kinamat, asgött. Vaknade upp runt tolvtiden idag och kände att aj vad ont jag har i kroppen, haha. Det var inte dåligt av mig att ta mig upp ur sängen alltså ;) Träningsvärk som heter duga! Men det ska ju kännas att man lever, och nu känner jag dessutom att jag gjort nytta! Måste börja träna lite. Fast ne egentligen behöver jag inte det, så biff som jag är! Ska städa upp lite på rummet strax tänkte jag, och byta sängkläder. Det är något av det bästa som finns, att lägga sig i en nybäddad säng, luktar så gott med! Dock är det mysigare att ha någon att sova med också haha :) Men men, nu ska jag göra lite nytta!


sova

Sova snart. Blir ingen skola för min del i morgon, ska vila ut& ta det lugnt så att jag inte får fler attacker. Haha låter så fult..
NATTI♥





We're better off being together
than being miserable alone


bada!

Huvudvärk och seeeg. Nedrans attacker, man är verkligen helt slut sen haha. Jaja, det ska ju kännas att man lever. Har i alla fall inte haft någon mer sen jag kom hem. Tur det! Verkligen hemskt.. Just nu håller jag på att spola upp badvatten, ska bubbla lite jacuzzi, aldrig fel!

helt slut

Åh fy, är verkligen helt slut i kroppen nu& huvudet med. Hade boxersize på idrotten idag, riktigt roligt faktiskt. Gav gärnet! Haha. Kanske ansträngde mig lite för mycket.. i slutet av idrottslektionen fick jag typ attacker, eller andnöd. Fick ingen luft alls, fick panik, tårarna sprutade. Usch, låter som värsta mesen. Men det är riktigt äckligt faktiskt, haft det innan med. Men i alla fall fick gå tidigare från lektionen. Sen efter idrotten var det omvårdnad, vi kollade på en film, fast hann inte se klart den för såklart kommer attackerna tillbaka.. Fick typ 4-5 attacker efter varandra. Så fick ringa mamsen så hon hämtade mig. Vill tacka mina vänner som ställer upp& finns där, ni är guldvärda!

skit också



Ja mina kääära vänner, nu har det hänt något fruktansvärt. Min mobil har pajat eller nåt. Hade med den in på toan när jag bubblade jacuzzi, så den kanske har blivit fuktskadad BUHUUUUU :'''( Min käraste ägodel, hur ska jag klara mig utan mobil liksom!!!!!!!!! Som tur är har man en snäll syster som låter en låna hennes mobil. Har plockat ur batteriet ur min nu, så får den ligga på tork tills i morgon.. Hoppas för ALLT I VÄRLDEN att den fungerar då. Förstår mig inte på den mobilen jag fått låna....... tar typ år& dar att skriva sms :( Så snälla min mobil, var nu så gullig och starta i morgon!


home

Kom hem från Borås för en stund sen. Köpte faktiskt inte så mycket, kors i taket! Haha. Ne men dom hade inte så mycket faktiskt. Fick tag i ett par jeans, ögonbrynsfärg, pensel till det, läppstift och..... handbojor! HEHE.





Man ser inte riktigt hur håret blev, klippte inte så mycket. Toppade& gjorde luggen lite kortare bara :) Men jag blev nöjd, tack Hannah!

hår

Nu har jag precis gjort i ordning mig lite, plattat håret och sminkat mig. Plattade håret för att det blir lättare för Hannah att klippa mig då ;) Dom bör la dyka upp när som helst. Emelie skulle också med, ruuuuligt!


Lite "före" bilder!




 I ♥ shopping

Nu ser ni lite hur hårfärgen blev med :) Lite röda toner i typ. Rätt nöjd :)


godmorgon

Uppe rätt tidigt på min lediga dag ;) Gick upp vid nio typ. Ska bli klippt av Hannah om en stund, eller runt elvatiden skulle jag tippa på att det blir. Så hon och Billy kommer hit, han fick sitt körkort igår-grattis! Och efter Hannis har klippt mig blir det att åka till Borås en sväng och kolla lite. Sitter och dricker mitt morgonkaffe just nu, mmh gott!


RSS 2.0