träning på höög nivå hahahahha

Precis tränat i camen med Danielababe! hahaha. Vi är sjuka, men whatever :D Har faktiskt lite träningsvärk i magen nu hahaha lol......


HAHAH omg sexy girls!!!!!!

Och sen så kände jag för att ta ut min ilska..... tyvärr så har jag ingen boxningssäck så tog min syster istället. Funka typ lika bra... hahahaha. Råkar slå henne i ryggen i slutet där hon inte har skydd av några kuddar... som tur var var det ingen hård smäll i alla fall!!!! Men passa er, jag kan slåss.....

http://www.youtube.com/watch?v=cvpbnxfl19I&feature=mfu_in_order&list=UL

hahah ni kan se klippet genom att klicka på länken.. funkade inte att bädda in???!!! fattar inte varför jag gör detta hahahahahahhhaha.

GODNATT♥
http://www.youtube.com/watch?v=cvpbnxfl19I&feature=mfu_in_order&list=UL

tired on a monday (everyday????)

Happ, då var det måndag. Jag avskyr måndagmornar, man är alltid så himla trött då. Tror inte jag är ensam om det heh ;) Även denna dagen på praktiken var bra, vissa är för goooa alltså haha. I morgon ska jag till badhuset med några stycken på dagcentret.. Daniela, om du läser detta skratta fan inte för nästa vecka är det din tur ;) Kan väl inte direkt säga att jag är så jätteförtjust i badhus.. badar hellre i jacuzzin här hemma!! Lite goare. Blir alltid så kallt i badhus med. Men ja, det blir nog bra. Ska även baka i morgon med en på dagcentret. Dom måste verkligen tycka om mig. Men jag menar, vem gör inte det.. hahaha. Nu ska jag slå upp samhällsboken och börja plugga lite. Får se hur det går bara, som det känns nu.. kommer jag typ däcka efter en sida!!!!! Fett trött. Men nej, det går inte för sig att slumra till nu, går inte, absolut inte, NEEEEJ. Får väl hålla mig vaken genom att trycka i mig massa ballerinakakor.. redan käkat typ fem stycken, vilket jävla cookiemonster!! Hahah. Fast det går jämt ut, ska träna lite ikväll. Jag och min babe har kommit på värsta idén. Mer kan jag inte säga nu, får bli en SURPRISE!!!! Ne, pluggandet kallar........................ just shoot me!!!


Du passar jättebra in på vårat praktikställe beeejb puss <3333333


nu var det kvällen

Så var det söndagskväll igen, och jag tänker på allt jag borde gjort idag, men som jag inte gjorde.. plugga till exempel. OMG denna veckan lär bli förjävla rolig alltså. Men nu ska vi inte vara negativa och dra ner stämningen genom att gnälla!! Skolan är ju viktig liksom, om man vill komma någonstans här i livet. Det märker vi väl om inte annat ;) Ska strax mysa ner mig i soffan och kolla på "The wedding singer" som börjar snart, innan jag hoppar i säng. Frågan är bara om jag orkar se hela haha. Men det skulle inte göra så mycket om jag inte kollade på hela eftersom jag sett den typ tusen gånger. Gotta love it!!!







söndag, redan?!!!

Helgerna går alldeles för fort.. vet att jag inte är ensam om att tycka det, right? ;) Har precis tagit mig ett uppfriskande bad, nu känner jag mig inte lika dirty längre ;) haha. Uääh, söndagar ligger mig inte varmt om hjärtat alltså.. känns som jag har tuuusen miljoner saker att göra, speciellt med skolan. Filmanalys, apu-uppgift, samhällsprov, naturkunskap, psykologiprov.. skjuuut mig.



PUSS PÅ MITT LILLA HJÄRTEGULL SOM PIGGAR UPP MIG EN DAG SOM DENNA!!!♥

sömntuta

Vaknade precis upp i soffan.. råkade visst slumra till lite heh. Så nu är jag typ pigg, eller övertrött.. Men ska väl ta och lägga mig snart ändå, tänkte gå upp i lagom tid i morgon. Känns som jag har fett mycket att göra, plugg och så vidare. Tänkte även göra nåt som jag är skitbra på om jag får säga det själv... nämligen leka hemmafru, tvätta lite och sådär. Och jag måste bara säga en sak, slutar fan aldrig överraskas av livets erbjudanden!!!! Oväntat hahah.. Nu blir ni nyfikna vavava, det vet jag att ni blir!!! heheh. Ne, godnatt med er, ska inte skriva mer när jag är övertrött, blir så tokigt då!
Puss& godnatt♥


Tror jag menar nåt i stil med fuck you.....

det blir vad det blir

Hade precis gjort i ordning mig, redo att dra på paaartey!!! Men i sista sekund så blev det inte av.. tråkigt men så kan det vara. Nästa helg, då fan smäller det!!!! Då måste jag hitta på något ;)


Såhär såg jag ut efter jag gjort i ordning mig, en brud redo att festa!!!! Grrrh lägg märke till min vampyrtand!

<----- JAG NU
Drog på mig myskläder, fixade te& macka. Nu ska jag mysa ner mig i soffan!


i'm such a good girl!!!

Nu har jag precis storstädat rummet, dammat, dammsugit, bytt sängkläder och skurat! I'm such a good girl ;) Funderar på vad kvällen har att erbjuda.. är bjuden på en fest i Borås, och sen är jag även bjuden till en klasskompis idag på lite chillkrök.. hmm.. Får se om jag kan ta mig någonstans bara! Känner i alla fall för att hitta på något idag.. men får väl seeee.


Det var såhär fint jag hade bakat till Danielababe häromdagen ;)


teatime

Goood mooorning.
Sitter på rummet och glor framför datorn (ovanligt?!!!), dricker en kopp te& sådär med. Ja jag veeet, jag som alltid dricker kaffe!!!! Haha. Ska strax börja röja på rummet.. måste bara orka. Ingen motivation till att börja städa nu. Men när man väl börjar brukar det vara rätt kul haha. Vill att det ska hända något idag, känner för att hitta på något.. Men får la se hur det blir med den saken!! Well, nu ska jag sätta igång!

"det snurrar till som svindel"

Sitter här i min ensamnhet, tycker synd om mig själv buhu crybaby. Hahah. Ne, så illa är det faktiskt inte. Seg dag idag må jag säga.. Var svintrött när jag kom hem, la mig i soffan och råkade somna lite. Vaknade typ vid åtta, av att mamma skulle skoja med mig (gud vad rolig du är ibland...). Kan ju säga att jag fick ett glas iskallt vatten över mig.. oj oj, härligt uppvaknande hahah. Blev lite småsur, men gick över rätt snabbt ;)

Uäääh, hatar känslan av att gå runt och vänta på att någonting ska hända.. Att hoppas på nåt helt i onödan så nu lägger jag neeeer. Bra, fine, finito!!! Fast vissa saker = lättare sagt än gjort. Och tro mig, vet knappt vad jag själv babblar om nu, lite confused haha. I need sleeeep. Natti på er godingar.
Pusss♥



ilandsproblem.....

Uäääh nu får det fan vara nog med sötsaker, det här går ju inte!!!! Tänkte haft en vit ganska tajt tröja till svarta jeans, men.... nä, fick bli en jävla t-shirt!!!! Magen hängde ju typ över byxorna..... Fast dom är rätt tajta så magen trycks in, och sen pluffsar ut.. asså näääääääe, nu blir jag fan deppig hahhahaahhaha. Sicka problem man kan ha. Nu måste jag fortsätta jobba med samhällen, har i och för sig inte börjat.. men ska göra det nu ;)


ser smart ut med glasses eller huuur;)

what doesn't kill you makes you stronger

Måste erkänna att livet aldrig slutar att överraska. Ibland positivt, ibland negativt. Det är lite fifty fifty där. Jag brukar ju alltid säga "det blir vad man gör det till", att ingenting är förutsägbart. Men vissa saker kan man ju inte styra över och bestämma. Man kan ju inte alltid få som man vill ;) Men det hade väl kanske inte varit helt fel. Fast kalrt, hade kanske inte vart kul att glida på ett bananskal genom hela livet. Man måste ha både upp& nedgångar här i livet, det är ju de som stärker en, formar oss till den personen vi blir. "Det som inte dödar, det härdar". Och ja, det är ett väldigt bra uttryck. Man måste ha lite nedgångar här i livet, för att sedan uppskatta uppgångarna. Man lär sig av sina misstag. Onödigt att gå runt att ångra saker, det som händer det händer liksom. Óch det som händer, det är meningen att hända, det händer av en anledning.. Om ni förstår vad jag menar. Nu blev det väldigt deep talk här ;) Haha. Men ja, kände för att rensa mina tankar lite, skriva ner det så jag kan påminna mig själv när det ibland känns skitåtpissfanskogen. Nu ska jag krypa ner under täcket och sussa sött!
Puss& godnatt


the cold is everywhere

Seeeeeriöst, hur kallt får det lov att vara.. har precis insett att jag ikke gillar detta land kallat sverige speciellt mycket på vintern. Eller fel av mig, det insåg jag ju för längesedan. Tänk vad underbart det hade varit att kunna styra över vädret, men det är ju lika omöjligt som att krypa in i sin egen röv och försvinna. Well well, lite önsketänkande har väl ingen dött av. Just nu känner jag för att boka en resa till ett soligt och varmt land, men som sagt.. önsketänkande. Uäääh fuck this. Nu ska jag dricka kaffe i mängder och hoppas på att man piggnar till lite. Tack gode för att det är fredag i morgon!!!!!!


desperate housewife

Tvättat, städat, bakat. My gosh, väärsta hemmafrun ju!! Men man får ju sköta ställningarna när mamsen inte är hemma ;) Eftersom jag skulle bli en så bra hemmafru, gäller det bara att hitta en karl som kan försörja mig. Ska registrera mig på match.com tror jag och leta. Såhär ska min kontaktannons se ut:

"17 årig duktig flicka söker lite love. Kan tvätta, städa, diska, laga mat och baka. Är du snygg så kanske det kan bli lite rajtantajtan med. Dom enda kraven är att du ska vara RIK, inte en dag över 25, inte tunnhårig, inte tanig, inte vara en morsgris, och du ska avguda MIG. Min önskan ska vara din lag. Jag ska inte behöva jobba, bara sköta hemmet (du ska ha en miljonvilla!!!) det är rätt krävande. Du ska ge mig pengar så jag kan köpa nya kläder, skor och smink när jag än vill. Har jag lyckats fånga dig på kroken? Skriv då!!!! Puss från mig."

Han måste ju vara rik liksom, annars kan det kvitta!!! Tror att många skulle nappa på detta, ska nog ha den här annonsen i så fall. Vad tycker ni? ;)


Vem skulle kunna motså detta smilet liksom...

kaffekärring

Avnjuter en kopp kaffe (eller är typ inne på min tredje kopp) innan det är dags att sätta igång att plugga& greja. Idag försov jag mig i alla fall inte, och det var bra på praktiken. Men klart det är bra när min elaababe är där ;) hehheh. Hade bakat en överraskning åt henne tills idag, CUTE HUH??? Kladdkaksmuffins, och så hade jag pyntat dom lite med ;) Heheh. Kan lägga in bild sen, orkar ikkke göra det nu för dom finns på mobilen. Ne, nu ska jag dricka upp det sista kaffet, sen sätta igång!!

feeling deep today...

Sitter här och tänker på livets svängar, raksträckor samt med och motvindar. Omg, that's so deep!!! Ska hoppa i säng strax, men bara med mig själv.. tyvärr. Hahah skämt åsido. I am not a whore, but I like to do it.... Hahah. Joke. Kom cirkus en timma senare till praktiken idag, och min handledare var la ruuuulig. Han sa på skämt: "Nu blir det minus i kanten" och så var det en annan som jobbar där som sa: "Men du har ju redan såååå många plus så vad gör det". Jag är så duktig, så dutti så DUTTIIIIIII. Got it???? Inte lätt att vara lilla mig, få beröm för allt man gör hela tiden. Tar på krafterna alltså... hahaha. Vafäään e det med mig idag egentligen?? I'm so wierd!!! Nu ska jag sova i alla fall, kan ju hoppas på att sömnen återståller mig så ni slipper allt detta dirtytalk osv!!!
Puss& kram på er goooudingar. Sussa sött!♥


This is how you left meeee
CRAZY


bra gjort

Fick lite smått panik nyss, Sandy kom in på mitt rum: "Du kanske ska gå upp nu.." Kollar på klockan, HALV ÅTTA!! Började springa runt som en yr höna i rummet typ. Känns bra det här, vakna halv åtta när man börjar åtta, och när man precis missat bussen som gick tjugo över sju. Hatar att försova mig.. jävla skit att jag inte vaknar av alarmen!!!!!!!!! Idag ska jag fan lägga mig tidigt så detta slipper upprepas. Kom ihåg att jag sa det!!

"Jag litade på såna ögon det står jag sviker dig"

"När jag fallit tungt
på ditt minnes skrothög
hitta mig när som helst"



määätt

Sitter här helt proppmätt.. Först en skiiitgod middag, lax, cous-cous/potatis och kall sås, sen nu har jag precis käkat kladdkaka, lillebrorbobbobus hjälpte mig att baka. Gick förvånansvärt bra att baka kladdis med en tvååring, förutom att smeten hamnade i magen på busen istället för i formen haha. Praktiken idag var bra, trivs mer och mer! Fick beröm med för jag är så duktig, men det vet jag ju redan ;) Heh.

 
buuuusen


trubbel

(Håkan in my ♥)



It's the best I can do.
Cause you are just trouble.
That's sad.

tråksöndag

Blev till att tjocka sig i soffan igår, kollade film med the sisters. Det är la rätt gött att ta det lugnt ibland med, men fan snart måste det hända nånting!!! Haha. Efter helgens försök till att roa dagbarnen så är jag tveksam till om jag vill ha barn i framtiden. Dom gör tvärtemot vad man säger, stökar ner, lyssnar inte...... Haha. Idag ska jag väl inte göra allt för mycket, tråksöndag!!! Har sagt det innan, säger det igen - jag gillar inte söndagar. Drygaste dagen ever haha. Tillbaka till ännu en slitsam och sen vecka, upp vid sex, hemma vid fem typ. Gotta love it...



Slutar aldrig förvånas över hur idiotiska vissa är. Dina villkor är vad som gäller? Undrar hur du tänker.. kanske inte tänker alls!!! Patetisk.


bored

Booooored. Lördag, och ingenting händer!!!!! Haha. Inte hittat på något på flera helger nu typ. I wan't action tonight!! Haha. Ser ut som det bara blir lugnt ikväll.. igen, suck ;) Glo film och käka mig fet på godis och chips, flöööööt. Jaja, det märks väl.... Det blir vad det blir!!


right now

FML

no words are needed




morrrrrrr

Fyfaan.. för dig. Så jävla arg och besviken!!!! Om det är sant, då vet jag inte vad jag gör.. man gör fan inte så! Då måste du fan ha något fel i skallen, och då ska du få se på andra bullar! GAAAAAAAH

buuuus

Tudiluuhuu!
Blev så att jag var hemma idag. Kan bara säga en sak, fy vad skönt det var att sova ut.. Känner mig bättre nu med, det kanske var det jag behövde, ordentligt med sömn.. Dock är jag skakis i kroppen idag, ni skulle sett mig innan haha. Nopprade ögonbrynen, handen skakade som fan så höll på att få tag i fel hårstrån helatiden! Mamma bah: Vad är det med dig, har du nickokick eller haha. Skakar som en pundare som har abstinens typ, skitjobbigt. Huvudet känns lite tungt också, men så kan det vara ibland. Det var så kul när Bobbo kom hem från dagis nyss, han blev så glad för att jag var hemma. How cute! Han ville att vi skulle ta bilder "kom nu Paula vi måste ta en bild". Nu ska jag passa på att fixa lite här på rummer, när jag äntligen har lite tid över& ork för en gångs skull!


hahahosminkad och snygggggg!!!

Jaa.... han har bh hahahaha tokbusbror


Puss till världens bästa lillkille.


i'm so weird

Hmm, tror jag får ta ett allvarligt snack med mig själv alltså!!!! Nu får det vara nog, nu får det räääcka. Hoppas jag lyssnar på mig bara, jag struntar ibland vad jag säger till mig. OH MY haha, i'm so weird.... Ne, seriöst kan ju inte gå runt såhär och bara..... vänta. Ta och sopa det under mattan hela tiden. Tror minsann att det är dags att ta och knyta ihop säcken snart. Hhahah ingen fattar vad jag menar eller huuur. It's complicated! Bra att rensa tankarna och skriva av sig det, trots att det är helt obegripligt haha. Men jag menar, lite privatliv vill man ju ha ;)
Nej, ni märker ju hur virrig man kan vara ibland.... bäst att jag lägger mig nu!!
Puss& godnattt♥


‎don't take what you don't need, from me

onsdag

Vad ska jag berätta om mitt intressanta liv idag då..... haha. Var bra på praktiken och så, trivs! Uääh, vet verkligen inte vad jag ska skriva, inte kul att skriva om sin dag punkt och pricka. Eller vad man nu säger... Blir så mycket samma. Men whatever. Fett trött& känner mig hängig, inte brao inte brao. Får se om det blir skola i morgon eller inte. Beror på hur jag känner mig. Jaja, fy vad rolig blogg jävla massa tjööööööt helatiin

thoughts

Fy faaen vad nice, nybadad och fräääsch! Satt i badet en rätt bra stund, hade hårinpackning och sånt. Skulle pluggat lite.. och det gjorde jag! Läste tre sidor... fortfarande bättre än ingenting ;) Måste plugga som en dåre i morgon, har liksom prov på torsdag :( Fast psykologi är intressant, faktiskt rätt kul att läsa om. Bara att man ska få in allt i skallen med, vilket är lite av ett problem för mig. Nu ska jag strax hoppa i säng, ska försöka somna tidigare idag!!!! Oh my, ibland önskar jag att jag var en sån som inte tänkte alls.. fast nu när jag tänker efter, det är ju just det jag inte gör.....
Puss& godnattt♥



So much i wanna say
but maybe, it's too late.
I guess i'll notice

seeeeeg

Denna dagen har rullat på den med.. Klockan är redan halv sju! Jag som tänkt att jag skulle hinna med massa saker idag, plocka i ordning lite här på rummet, plugga osv. Har i och för sig inte varit hemma så länge, kom hem strax före fem.. Hatar att komma hem så sent, känns som man inte hinner med nåt typ. Aja, plockar i ordning i morgon, har ingen ork till det nu ändå. Ska gå och ta ett bad strax, får väl passa på att plugga i badet då, två flugor i en smäll haha. Ne seriööööst, hur kan det vara möjligt att ens vara såhär seg!!!


babyhand

Aaah panik, håller på att klia sönder min hand. Har ett sår, som håller på att läka. Ser rätt disgusting ut alltså.. har ni sett på bebisars navlar någongång när dom är nyfödda, alltså deras navelsträng, den där som skrumpnar ihop och lossnar? I alla fall, ser ut som jag har en sån på ovansidan av handen... Naaaw min lilla bebishand, när skorpan lossnar ska jag lägga den i en ask och spara den som minne av min hands födelse♥ Hahahah stöörd.... Fick värsta ångesten när jag kollade på top model uääh. Satt och käkade chips till det, och såg alla smalisar, tror dom fick sina kroppar av chipsdieten dom med... Ne, men jag har svårt för att gå upp i vikt, faktiskt lättare att gå ner. Ingenting jag kan hjälpa liksom, det pendlar lite fram och tillbaka, äter liksom ingenting speciellt. Äter som en häst typ och inte så nyttigt som ni kanske vet.... Inte så kul att lärare och sånt frågar om man äter ordentligt, om man försöker gå ner i vikt och sånt haha. Men nej, jag försöker inte att gå ner i vikt, det är bara såhär jag är. Smala människor har det faktiskt inte heller så lätt! Att hitta jeans som sitter tight är ett problem för mig, har nästan bara jeansleggings. Ska försöka sluta äta onyttigt på veckodagar och sånt i alla fall, tänk om allt slår tillbaka på mig en dag så jag ser ut som en köttbulle sen! Ne, men viktigt att tänka på insidan faktiskt. Kroppen mår inte bra av skräp  allt för ofta, borde ju jag veta som går omvårdnad ;) Sen tänderna, vill inte få massa hål och sånt även om jag är noga med tandborstningen. Nu ska jag strax hoppa ner i sängen, känner att jag behöver så mycket sömn som möjligt! Ska ju dessutom till badhuset i morgon med några på dagcenter. Och gissa VAAD... Jag får äran att bada också. No offense mot dom, men jag är inte så förtjust i badhus alltså...
Puss& godnattt♥


zZzZZzz

Snacka om att vara seg eller.. helt slut haha. Praktiken gick bra, rätt kul faktiskt. Vet inte varför jag är så himla trött! Kan vara för att jag är lite hängig, ont i halsen& huvudet och så. Så kan det vara ibland.. Funderar på om jag ska ta ett bad om en stund, så himla skönt att ligga och dra sig i badet, right?! Speciellt när man är såhär hängig. Får se om jag orkar bara haha. Vet i alla fall att jag ska gosa ner mig i soffan strax och glo på top model. Finns en chipspåse i skafferiet med...... men har inte bestämt mig för om jag ska hålla mig ifrån onyttigheterna eller inte. Det märks väl!




Sexy girl!!!  På praktiken hihihi. Oh my, vad hårt vi jobbade.......



en minut över

Oj då, idag var jag snabb. Råkade få en minut över så jag till och med hann starta datorn! Inte illa. Men gick rätt fort att göra i ordning sig idag, eftersom jag bara har praktik orkade jag inte sminka mig så mycket. Är skitsnygg....Avnjuter en kopp te innan det är dags att gå, känner att min hals behöver det. Vi är inte riktigt överrens min hals och jag.. Ne, nu ska jag fixa det sista, packa ner matlådan och sånt. Omg, vuxenpoäng.... Hahahah. Have a good day!♥


Typiskt att man har en fjortissyster som alltid vill synas..... host ;)


time to close my eyes

Hmm.... klockan närmar sig läggdags. Tänkte lägga mig nu snart faktiskt, i tid för en gångs skull ;) Den här veckan lär bli lång alltså.. Praktik från 8-16, måndag-onsdag, sen skola torsdag-fredag, börjar typ tio i åtta och slutar fyra båda dagarna. Det suger ju inte lite eller så... fyra härligt låååånga veckor, can't wait! Snacka om att man kommer vara seg eller. Som sagt, PLEASE låt de här fyra veckorna gå fort så det nedrans lovet kan komma snart. Det lär vara efterlängtat när det väl är dags känner jag haha. Ne, nu ska jag knipa käft och hoppa i säng!!!
Puss& godnattt♥


söndagsångest

Skiiiiit. Har fått ont i halsen och sånt nu, tror även jag är påväg att få urinvägsinfektion.. Som tur är så hade vi tranbärskapslar här hemma, rena dunderkuren för urinvägsinfektioner! Hela helgen har varit lugn för min del, kors i taket haha.. Men ja, det kan behövas ibland, speciellt när man inte känner sig på topp! I morgon är det praktik som gäller.. Fett naiz att jag och elaababe är på samma ställe! Ska bli skönt att slippa skolan lite med. Nu är det fyra veckor kvar till sportlovet, pleease låt dom veckorna gå fort!!!!! Oh my, i'm no big fan of sundays. Jag tror ni har ungefär samma känsla som mig på söndagar, söndagsångest. Riiight?


true or false

Trött på folk. Verkar glömt av vad ärlighet innebär, man vill ju inte höra det som gör en glad bara för att liksom. Man får ändå reda på hur det ligger till i slutändan. Och jag menar.. "Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen". Vissa människor är såna att dom säger sånt man vill höra, för att själva vinna på det. Ne, nu babblar jag på massa som vanligt. Ska ta och sova nu istället!
Puss& godnattt!♥





"Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig"



ääh

Ne fan, det händer ju ingenting idag!!! Men ska väl inte gnälla, det blir ju vad man gör det till ;) Yeah yeah! Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på någon film som börjar nu, funny..

boring

I'm booooored. Vill att det ska hända någonting!!! Men ut som det bara blir lugnt idag, kan väl vara skönt det med ibland. Men är så rastlös att jag klättrar på väggarna snart haha. Det är inte lätt ibland alltså!



wishing, waiting


lööördag

Det är grymt skönt med helg, att kunna sova ut! Sov till typ elva idag, välbehövligt efter en jobbig skolvecka haha. Här hemma är typ alla sjuka, förkylda och så. Men jag har inte blivit det än, hoppas på att jag slipper bli det med! Vill inte missa praktiken och så. Jaojao, idag vet jag inte vad som händer. Har inga planer.. alls. Det blir vad det blir!

I'll try to make the things right

But I guess i don't try hard enough.


all I know is that I don't know

Nu är helgen äntligen här, härligt! Idag ser det ut som det bara blir lugnt.. ska strax ta och röja upp lite här på rummet tänkte jag, det kan behövas, hatar verkligen när det ligger kläder och sånt överallt! Hatar att ha stökigt överhuvudtaget. Känner mig bara blööh idag, mina tankar spökar och har för sig lite påhitt. Ni vet hur det kan vara, nu lät det som jag var psycho eller nåt haha. Men jag menar.. man känner på sig att innerst inne är det si och så, men man ignorerar den tanken för man hoppas att det inte ska vara så, vägrar inse.. Ne fy vad jag rör ihop allt. Jag vet varken ut eller in just nu, men den dagen kommer väl den med.


love that feeling

Sitter i sängen, har lite kvällschill sådär med go musik. Gött att varva ner innan man ska sova och så. Är nybadad också& har nyrakade ben, love that feeling! Göött, har ingen samhäll i morgon, vilket innebär att jag har sovmorgon till halv tio! Inte fel alls. Drygt att man slutar tio över fyra bara :( Usch, gillar inte nya schemat! Känner på mig att jag kommer ha träningsvärk i morgon.. Tack vare idrotten, styrketräning alltså.. Kul faktiskt, måste börja träna. Är redan biff, men jag menar skadar ju inte att bli ännu mer biff!!! Ne, nu ska jag sova, tung i huvudet och är påväg att få halsont.. eländigt livet kan vara ibland alltså, it's not faaaaaair!!!
Puss& godnattt♥


HAHAH kollade lite på youtube och kom på att jag finns ju med där.. AHMAGAAHD fjortizzzz heheh. Alla går i genom den fasen i livet innan man mognar tror jag, i alla fall dagens ungdom. Jag säger då det.. Haha!

busisar

Precis busat som tusan med lillebrorsan Bobbobus! Hihih så kul. Han puttade ner mig från sängen, så låtsades jag att jag svimmade typ, låg helt tyst bara, så säger han: "Åh nej Paula gick sönder!" Haha så himla sööööt♥ Bobbo kan verkligen göra mig på bra humör ibland, så ett tips: skaffa er ett småsyskon! Hahaha. Ne, men faktiskt varit på bra humör idag! Dels för att dét var handledarträff idag inför APU:n som börjar nästa vecka, för träffade en från det stället jag jobbade på i somras, och det var så kul för hon sa att dom saknade mig och att jag var så duktig och så vidare, att dom hade pratat om mig häromdagen& ville att jag skulle komma tillbaka i sommar igen :) Alltid kul att höra sånt, vet man att man sköt sitt jobb ;) Heh. Så lämnade mitt nummer och så, sa att jag kan hoppa in på helger och sånt om dom skulle behöva mer folk. Nu kan man bara hoppas! Hade ikke varit fel med ett jobb vid sidan om liksom, lite extra pengar! Den handledaren jag ska ha på praktiken kunde inte komma haha, så fick sluta tidigare och så. Det är var ju positivt i alla fall!

Just shout whenever, and I'll be there

Chillin' in my beeeed. Ska la snart ta en dusch, sen sova. Upp halv sex i morgon typ, yaay funny... Min hjärna har komplicerade tankar att bearbeta just nu eeeh.. haha ne, inte riktigt, lite röörigt bara. Men det är väl inget ovanligt nu för tiden ;) Hatar att gå runt och vänta, känna mig "maktlös", inte kunna påverka nåt. Men det hör väl till det som kallas "livet". Då& då e det sååå. Värsta poeten ju, kloka ord från en klok(host) tjej. Hahah. Sweet dreams.
Puss& godnattt♥



what's going on
between me, between you, between me, between you

mums

Såhär blev mamsens bakverk, ack så gott!!!!


Och visst ser dom proffsiga ut?! Mamsen är allt bra hon!

cookiemonster

Mmmh luktar gott här i köket! Mamsen håller på att baka biskvier (världens godaste kakor!), och snart är dom klara. Ska bli smarrigt, mh-hm! Förövrigt så är jag rätt trött, man blir tydligen det av skolan har jag märkt.. Så kan det vara. Förresten, visste inte att folk från andra länder läste min blogg? Haha. Kollade kommentarer idag, var ett tag sen jag gjorde det.. och då var det två som hade skrivit.


Lite kul heh. Alltid trevligt med kommentarer ;)

in tha schoooooool

Sitter på första lektionen nu, naturkunskap. So funny.... Aja, gött att man hade sovmorgon idag i alla fall, och slutar vid halv två typ. Bara två lektioner med! Är på bättre humör idag heheh. Kan bero på att jag har cigg.... Ne, nu ska jag hänga med lite på lektionen! Kan vara bra ;)


time to sleep

Tror minsann att sängen kallar nu. Konstigt nog är jag trött även fast jag råkade slumra till innan. Det var ju bra det. Alltså.. funderar på att försöka hålla upp med rökningen nu. Bara feströka eller nåt.. Tål att tänkas på, får se om det blir så bara haha. Fast mitt humör lär inte bli kul dock.. Whatever, bestämmer man sig för en sak så brukar det gå. Det sitter liksom i huvudet. Nu ska jag borsta gaddarna och sen krypa ner under täcket!
Puss& godnatttt!♥


alla dessa problem

Pissdag. Nu är jag sådär otroligt positiv.... Ack ack, alla dessa problem, jag säger då det.. Råkade somna lite innan, la mig i sängen för var på kasst humör. Så kan det gå! Kommer säkert inte kunna somna när jag väl ska lägga mig sen bara för det. Känner mig hängig med, blivit förkyld och sånt. Som sagt, alla dessa problem!!!!! What to do, what to do...



"för något så ont måste ut till slut"

Bara pulsa runt och sen

Så här sitter man igen, ska strax krypa ner under täcket och stensova. Ska bli göött. Känner mig inte riktigt pigg alltså.. börjat bli förkyld eller nåt. Fått en blåsa på tungan med, usch ikke skönt alls. Men det är värdsligt, finns så många andra problem här i världen. Eeeeh hahah.

Jag vet, julen är över. Men den här låten är bra för det. Som sagt, har väldigt blandad musiksmak! Gillar texten.


För kärlek i paket är det värsta jag vet
Om det är tomgång om det är tvång
Jag ger när jag kan jag vill ge dig en sann
Om en falsksjungen kärlekssång

Om du vill så kan vi pulsa runt i snön
Och se hur isen täcker sjön
Tills dess den smälter och det våras

PUSS& GODNATT.♥

inte alltid en dans på rosor

Alltså.. grymma liiiiv ehe. Känner att jag är väldigt trött på allt just nu. Ibland spelar det ingen roll vad man gör, det blir bara pannkaka av alltihop ändå. Men jag tror att det som händer, är meningen att hända. Det händer av en anledning.. jag vet inte, men det låter rimligt. Varför skulle det annars hända liksom? Nej nu babblar jag om en massa knäppa saker. Är på rätt dåligt humör med.. har en enda cigg kvar, tror det spelar in lite heh. Sen att man är en fattig student gör det inte bättre precis. Usch vad trött jag blir. Och nu är jag en riktig gnällpotta jag vet men det får man lov att vara ibland när allt känns visset. Hjälper i och för sig inte att gnälla heller, men ändå. Man ska ju göra sånt man är bra på ;) hahah. Ne fy, brukar inte vara så gnällig faktiskt, bara just för tillfället. Skit också, skitskitskiiiit. Hoppas allt löser sig nån jävla gång!!!! Helst snart, om man fick önska. Nu direkt med andra ord. Bläääöööh


skola

Ja nu är man tillbaka till verkligheten och tidiga mornar. Sitter i skolan nu, skitkul- not... Vill hem till sängen, vore inte helt fel att krypa ner under täcket. Kom upp i tid i alla fall, redan vid kvart över fem HELT OTROLIGT!!! Ne, nu ska jag fortsätta jobba här. Skjut mig........


life is a bitch

Jag är fan på dåligt humör nu.. Min dator håller på att muppa helatiden!!!!!!! Internetet funkar inte, eller den ansluter inte. Mongo. Mamsen är gullig och låter mig nörda vid hennes dator istället. Sen så är jag inte sååå taggad inför skolan i morgon alltså, varför måste loven alltid gå så fort? Det nya schemat suger babianröv........ åååh grymma liv. Sen har jag inte så många cigg kvar heller, pissigt. Men har faktiskt hållt mig till 3-4 om dagen, och det är ju bra. Men vad hjälper det mig nuuuu liksom. Måste fixa det på nåt sätt....... WHATEVER. Ska ta och bädda ner mig snart, känns som jag inte kommer komma upp i morgon. Men det märks heheh. Fan vilket positivt inlägg... not. Hittade några söta bilder på mamsen dator, dom är från förrförra julen om jag inte minns fel. Ne, nu måste jag sova. Ställt klockan på fem.....
Nattisssss


Titta på lillkillen Bobbobus!! tiden går så fort ibland alltså...


Naaaaaw. Så mysigt

nybadad och fräääsch

Mmmh precis tagit mig ett varmt bad. Så himla skönt att bada i så varmt vatten så blodet nästan kokar, så man nästan känner sig svimfärdig, och sen duscha i kallt vatten samtidigt medan man sitter i det alldeles för varma vattnet haha. Snart är det mat, mmmh pommes och hamburgare! Fett gott. MASSA ketchup heheh. Jag är typ ketchup narkoman, har det till nästan allting haha. Har fixat en ny header nu, gud vad avancerad den blev. Not! Men ja, kände för att fixa en ny så. Vill ha ett bra program!!!!!

söndagsfix

Nu är det dags att sätta igång att fixa! Ska tvätta lite och så. Göra typiska söndagsgrejer.. Bläääh vill ha längre lov!!! Men det är la typ sportlov om fem veckor eller nåt om jag inte minns fel. Yeah yeah, nu ska jag sätta igång här så jag får nåt gjort.

holy moly me-oh-my, you're the apple of my eye

Denna låten alltså!!!!♥ Can't stop listening.


chillmode

Chillar i soffan. Precis kollat på Brokeback Mountain. Lite gay, men den var bra och jag dömer ingen precis. Inte som min syster i alla fall hahaha. Fanny kollade på den med mig och det var en del "euuuw", "men fy" och "usch" som kom ur hennes mun haha. Dock så missade jag hur han Jack dog, för Fanny bytte över till en annan kanal. Faan också, vill veta det. Hade jag sett det hade jag säkert lipat haha. Lipade som fan till Den gröna milen. Jag är en riktig lipsill när det är sådär sorgligt, P.S I love you har också orsakat en del tårar. Yeahyeah, nog om det. Nu ska jag väl fortsätta med mitt chillande, måste ladda upp batterierna innan skolan ;) Haha. Åh orkar inte skola. Aja, that's life!!!


hahahahah charmigt värre

syskonkärlek

Alltså ibland blir man allt bra tokig på sina syskon! Tjatat på Fanny att hon ska gå upp från min säng sen elva! MEN har hon gjort det än? Svar NEJ. Anledningen till att hon sov hos mig är för att hon inte orkade bädda i ordning sin egen säng eller nåt. Som dom flesta kanske vet bor hon inte hemma, utan hos mormor och morfar. För att hon ska sköta skolan bättre och sådär, så hon är hemma på helger och lov. Man blir inte direkt på bra humör av att bråka i alla fall. Jaja, whatever. Lördag idag ja, inbebär att det är söndag i morgon. Logiskt haha jag vet. Men faaaaaaaaan har typ skolångest bläääääääh. Vill inte.


oväntat

Kom hem för en stund sen.. Blev visst lite fest för min del idag ändå hahah. Helt okej var det. Blev inte så värst länge, kom dit runt elva typ. Men var ju inte alls planerat eller nåt, skulle dit och kolla läget och så bara. Men ja, det var treeevligt.. Nu väntar sängen på mig. Ska bli göött att krypa ner under täcket! Hoppas ni haft en bra fredagskväll!
Godnatt& puss♥

i väntan på bättre tider

Mhmm, nu är min mage nöjd. Precis käkat pizza, det var gott! Nu sitter jag här och väntar på bättre tider.. haha ne inte riktigt, men är dock lite rastlös. Vill att det ska hända nåt idag! Är ju trots allt fredag. Men känner faktiskt inte riktigt för fest. Blir nog fredagsmys idag. Köpt hem massa frukt, så blir fruktsallad idag istället för godis. Känns bra att vara lite nyttig efter man tryckt i sig pizza och sånt. Men måste erkänna att det ligger en chipspåse i skafferiet, är verkligen inte sugen. Men ikväll kanske den lockar mig till att ätas.... You never know!


stäädat

Nu har jag precis dammsugit och skurat här på rummet, så nu skiner golvet och det luktar fräscht! Ska strax bege mig in till stan med mamsen, ska handla lite och så.

ain't easy

Åhå, idag är jag rätt seg. Festen igår var la okej. Har ju alltid kul med min brutta!! Kom la hem vid två-halv tre eller nåt. Käkade lite och sen somnade jag som en stock. Så idag har jag inte gjort alls mycket, typ drygat. Som vanligt hahah. Fast bestämde mig för att vara duktig och gå ut och skotta innan, började kämpa mot snön men efter en liten stund hör jag "behöver du hjälp", det var grannen som kom med sin snöslunga. Tror jag måste sett klen ut eller nåt...... Det var la gööött att slippa skotta heh. Har ont i kroppen idag alltså.. stel i nacken, ryggont osv. Det är inte lätt alltså! Ska väl ta och göra i ordning något att käka snart tror jag, sen slänga mig i soffan och glo film. Är grymt sugen på chips!!! Eller en fet pizza. Fast ne, hellre chips! Nu börjar lovet gå mot sitt slut, och det smärtar.. Vill inteeeeeee!!!!!!! Typ skolångest som heter duga. Oh, what a dramaqueen, I know. Nu väntar soffan,
pusssss♥


nu drar jag

Nu sticker jaaaag! Ni får ha en trevlig kväll, för det tänker jag ha!
puss♥

fixfix

Håller på att fixa för fullt här. Blir visst fest idag ändå. Danielabejb tjatade på mig, och har fixat skjuts åt mig till och med. Så kan ju inte svika henne nu ;) Dock kommer det vara massa 95or och sånt där, fjortisfeeeest. Gud vad kul ;) Men ah, det blir väl vad man gör det till. Ne, nu måste jag sminka klart mig och klä på mig!

drömmar om bebe

Åh vilken dröm jag hade i natt! Drömde att jag var gravid, visste inte om jag skulle behålla ungen eller inte. Kändes så verkligt. Det var hemskt! Visste inte om jag skulle klara av att behålla det, men samtidigt ville jag inte ta bort det. Ett liv som växte i min mage liksom. Haha det var sjukt i alla fall, var tvungen att känna på min mage när jag vaknade i morses haha. Drömmar är underliga alltså. Nu ska jag fixa i ordning lite på rummet, hemskt vad fort det går att stöka ner ibland... fast nu är det inte så stökigt ändå som tur är, bara lite småsaker. Har en lillebror som tycker det är kul att leka på mitt rum, så står leksakstrummor här inne och så vidare haha. Ska snart försöka få tag i min bejb också, och se hur det blir idag. Om det blir paaartey eller inte. Om det blir det så har jag ett problem... vad fan ska jag ha på mig??!!! Hahah, samma problem som alltid ;) Aja, det löser sig väl!


baada

Jag är raaaaastlös. Och sen har jag inget vettigt att skriva känner jag. Ska snart spola upp ett bad och ligga där och bara gotta mig, läsa lite tänkte jag. Fast det är ingen bra idé att doppa händerna om man ska läsa i badet har jag kommit på.. sen ska man inte heller tappa boken, den blir lite svårläst då haha. Blir nog film för min del ikväll skulle jag tro, finns inte så mycket annat att göra. I morgon däremot kanske det blir fest, men får se. Mycket som ska fixas, skjuts och grejer. Så om det inte löser sig får jag skita i att partaja. Men ja, det märks! Går bra med mina nyårslöften förresten..... not. Hahah whatevaaah.


dagdrömmar

Nu är det strax sovdax. Lägga mig och kolla på Edward Scissorhands tror jag, en av dom bäästa filmerna som finns! Johnny Depp är awsome alltså. Funderar på att flytta dit han bor, USA? Eller nåt sånt. Och typ gifta mig med honom.. Eller är han gift? Aja sak samma. Inte länge till i så fall ;) Ehehheh. Ne, joke. Hade dock varit grymt. Men han är ju gubbe snart, fast han är snygg ändå. Kan ju ta Hugh Hefner annars, han gillar ju unga damer. Och vips, så hade man fått en karriär också. Hur bra är inte det då!!!! Hahah. Ne, nu rusar mina tankar iväg här alltså. Bäst jag lägger mig, behöver min skönhetssömn också!! Ni får sova så gott och drömma söta drömmar!
Pussssss& godnattttttt!


Gjorde ett försök att se smart ut. Men misslyckades nog tror jag. Den där plutmunnen och urringningen gör det inte bättre haha. Men nej, bilden är inte seriös. Tycker det är kul, tog den på skoj liksom, men massa som sagt att den är sexig HAHAHA. Jag bah wh00t vad har folk för smak. Tror jag ska börja gå runt och pluta med munnen sådär på heltid.

tjöööt

Har precis städat rummet. Är på kasst humör, allt känns sådär meningslöst och hopplöst. Men nu ska jag inte vara tråkig och skriva massa skit. Sen är jag kass, faktiskt rökt idag. Men skitsamma har inga nyårslöften längre!!!!!!! Eller jag vet inte blablabla. Ska sluta nån gång.

ett steg fram och två tillbaka

Min nyår var bra! Hoppas eran också var det. Dagen efter i alla fall så var jag rätt seeg. Sov i stort sett hela dagen, orkade inte sitta vid datorn eller nåt typ, vaknade klockan två på natten i soffan och gick direkt till sängen haha. Igår blev det inte av att jag skrev nåt heller, skulle gjort det på kvällen tänkte jag, men la mig i soffan och skulle glo film. Slutade med att jag somnade, och vaknade upp vid två. Gick direkt till sängen. Jag är hopplös ibland ;) Sen så har inte jag några nyårslöften längre förresten!!!!! Ångrade mig lite.... hahaha. Ne, har redan misslyckats med ett, att äta onyttiga saker bara på lördagar. Så nu bestämmer jag att jag inte har några nyårslöften längre ;) Skulle inte sitta helt fel med en liten cigg just nu. Inte rökt sen nyår. Duktigt duktigt.... Har dock ett paket som ligger här och lockar mig!!! Haha. Får la se, har ju inga nyårslöften längre ;)

RSS 2.0