puuh

Man blir rätt seg av att packa haha. Nu är mitt rum helt tomt. I morgon smäller det! Sen på söndag när jag kommer hem från Billy bor jag på ett helt annat ställe. Känns lite konstigt. Fast ändå på ett bra sätt. Ska åka iväg om en liten stund, bussen går om typ tjugo minuter. Har inte en liten väska heller precis. Har typ med mig hela garderoben, eller ah inte riktigt va men det känns så haha. Jag har inte en susning om vad jag ska ha på mig i morgon på Hannahs fest nämligen. Så plockade i lite all möjlig skit. Och tre par skor haha! Men näe, nu ska jag alldeles strax kila till bussen. Kommer nog inte kunna skriva något i helgen, och sen får vi inte internet förrän om en vecka när vi flyttat.. Men har ju egen dator nu så kan ju faktiskt uppdatera mig lite i skolan ;) haha. Ni får ha en trevlig helg allihop! :)
PUSS

snart är det helg

Sitter vid nya datorn nu och kikar lite. Helt okej dator faktiskt! Snart blir det sängen för min del, ganska så trött om jag får säga det själv. Jaja, en skoldag kvar sen är det helg. Grrrreat! Vi flyttar nu i helgen också, så snart bor jag på ett nytt ställe. Blir nog bra.. Ska åka till Billy i morgon och vara där hela helgen, så ska inte direkt hjälpa till med att flytta saker och sånt. Kanske lika bra det ;) Haha. Ne men så får mamsen och dom flytta sakerna i lugn och ro :) Nä, nu ska jag ut och ta kvällsblosset, sen blir det snacka en liten stund med Billy, och slutligen- SOVA! Ni får sova så gott och drömma söta drömmar! :)
PUSS♥

första dagen avklarad

Puuuh. Sådär ja, en skoldag avklarad! Blev en lååång dag idag, började vid åtta slutade kvart i nio, gaaanska nice ;) Nya schemat är helt okej, mest omvårdnadslektioner, men det var ju inte oväntat ;) Haha. I morgon blir det till att gå och hämta sig en dator, alla ettor och tvåor ska få datorer. Ganska gött och slippa massa papper och sånt. Undra om det kommer bli så mycket gjort bara.. Ne skoja, jag är ju en riktig pluggis :D Haha ;) I morgon börjar jag typ vid halv tio, gött moooos med lite sovmorgon. Får se om Billy kanske tittar in lite senare med, saknar sötnosen min hihu. Later!
PUSS

tar mig en funderare

Sitter och funderar på allt möjligt. Till exempel att sommarlovet har gått fort. Kan knappt fatta att det är skola redan i morgon!!! Nu börjar allvaret igen. Ska gå och lägga mig om en stund hade jag tänkt, annars kommer väl jag aldrig komma upp i morgon haha. Det värsta är bara att jag får sova ensam i natt :( Usch, tycker inte om det alls faktiskt. Saknar min sötnos. Nu ska jag ta och fixa lite innan jag hoppar i säng, ni får sova så gott! Förhoppningsvis så sover ni bättre än mig eftersom jag inte sover bra ensam. Haha.
PUSS


panik

Happ, då sitter man här nu igen. Ska göra i ordning mig lite och så snart tänkte jag, Jaqueline kommer in till stan en sväng, ska kolla lite kläder och sånt :) Blir nog treeevligt. Ska åka till Billy lite senare sen är det väl tänkt. Börjar få lite småpanik nu, skolan börjar i övermorgon! Jag längtar ju inte direkt.  Fy tusan vad snabbt sommarlovet gått. Jag som hade så mycket planer för denna sommaren.. Det blev som det brukar, det blev aldrig av ;) Haha. Jaja, bara ett år kvar tills nästa sommar, längtar redan! Haha ;)
PUSS


nyttigheter, nja

Ganska kass på att bogga var det ja hahaha. Äh, whatever. Klockan är ganska mycket och nu ska jag sova. Förresten så har jag varit nyttig idag. Eller nej, men vi kan ju låtsas. Äh vafan, köpte godis och chips+ dricka för typ 100 kronor idag, men åt såklart inte allt själv. Och har kvar....... Heeehe. Ne men snart börjar allvaret, träningen alltså. Kan behövas efter denna sommaren. Nu ska jag sova,
nattinatti

Here we go again

Haha det här med att jag har en blogg börjar ju bli ganska meningslöst egentligen va ;) För det första så är jag inte världsbäst på att uppdatera, för det andra vet jag inte alltid vad jag ska skriva, för det tredje är det  jag skriver inte direkt intressant ;) Haha. Jaja, here we go again. Nu närmar sig flytten med stormsteg.. Just det ja, nämnde ju för ett tag sen att jag skulle flytta och blablabla, men inte vart. Det blir till Marbäck, och vi ska flytta till ett hus. Med egen trädgård. Fy fan vad underbart! Det ska bli riktigt nice med trädgård, slippa springa upp och ner till och från lägenheten osv. Blir nog kanoners. Fick in min lön igår med, så nu är jag lite rikare. Inte jättemycket, men en smula ;) Hehe. Ska försöka att spara pengarna nu och inte slösa upp dom direkt, det brukar ju gå sådär.. Men ah, det blir nog bra :) Idag har även jag och Billy varit tillsammans i fyra månader, hej och hå vad tiden går eller! Helt siiiick fort haha. I alla fall, i morgon blir det att vi tar en tur till Borås, kolla lite kläder och sen käka lite och så :) Blir nog grrrrrrrrrrreat! Sen kan jag även säga att jag färgat håret lite, syns knappt men ändå. Färgade utväxten blondare, fast det var typ två veckor sen eller nåt haha. Jaja, nu vet ni vad som pågår i mitt mycket intressanta liv ;) Ha't gött hej!
PUSS


Liiiiite ljusare


segis

Åh vad seeeeg jag är idag. Åkte ju till Trädet igår, först åkte vi hem till Billy och grillade lite, sen efter det så drog vi bort till Johan en sväng. Det var trevligt! Tog halv tolv bussen hem i förmiddags, och Billy är kvar hemma hos sig (förvånade va?!) Haha. Han skulle övningsköra och så idag. Nu kanske han kommer någon vart med sitt körkort ;) Haha(A) Det är ju ett plus. Ett minus är dock att jag får sova ensam i natt, vilket jag inte är så värst förtjust i. Men ja, det får väl gå, har inte direkt något annat val ;p Får min lön på onsdag, can't wait! Så det blir väl till att hitta på något då skulle jag tro :) Börjar få lite skolångest nu med, bara tio dagar kvar av sommarlovet, helt sjukt ju :s Gått så himla fort! Men äh, nu är det "bara" två år kvar till studenten ;) Haha.
PUSS

bad update again

Nu har jag varit sådär ganska halvkass på att uppdatera igen. men i alla fall, i torsdags var jag i Borås på torsdagskvällarna med Billy och Kim, treeevligt! :) Igår så var jag på fest en sväng, sen efter det umgicks jag och Billy med Maya en stund. Och idag blir det nog kräfskiva hos Johan :) Men nu ska jag inte sitta här och vara osocial mer, ni får ha en fortsatt trevlig lördagskväll! :)
PUSS

fullt upp

Har det fullt upp här hemma just nu. Håller på med tvätten, hjäpa syster med att rensa ut kläder ur sin garderob, packa ner saker från rummet, städa osv. Ja, lite smått och gott helt enkelt. Det är mycket man ska tänka på innan man flyttar, och packa är så kul... Haha, ne men det är skönt sen när allt är klart. Tänkte fortsätta nu, later!

snart rullar jag

Har precis varit och hämtat kinamat. Idag igen.. Femte dagen i rad som jag& Billy käkar det. Heeeeeeeelt sjukt jag vet hahahah. Vi är fan inte riktigt kloka! Men gött är det. Men nä, efter den här måltiden ska jag nog börja tänka lite på vad jag stoppar i mig. Och jag tror jag menar det. Annars kommer jag rulla fram inom en snar framtid.. Nu står maten på bordet, så ska gå och svulla lite.

bilder från festen

Jag veeet, lovade att lägga  in bilder från festen i typ förrgår. Men har inte direkt hunnit med det. Så här har ni ;)



























Sådär, det var lite av bilderna. Har typ sjuttontusen till, eller näe men typ ;) Haha.

sömntuta

Intalade mig att jag skulle gå upp tidigt idag. Men oj så tokigt det kan bli. Vaknade runt nio-tio och tänkte äh, ska bara ligga här och dra mig lite. Men vet ni, det är ingen bra idé! Vaknade vid tolv.. Hunnit göra lite nytta i alla fall, slängt in en tvätt, hängt en och så :)

bra helg !

Jaa.. varit lite dålig på att uppdatera mig nu dom senaste dagarna, jag veeeet. Men har haft lite fullt upp (så brukar det låta, det vet jag med) haha. Ne, men har faktiskt haft lite att tänka på och så. I fredags hade jag ju min födelsedagsfest, så hade en del att fixa med. Igår så fyllde jag år, vill man inte direkt spendera dagen med att sitta vid datorn. Sen senare igår kväll drog jag på fest med Belle& Billy, så det har varit en partyparty helg haha. Haft en riktigt bra helg i alla fall! :) Idag så åkte Belle hem, kiiiiligt ;( Känns som hon bara var här någon dag fast hon var här en vecka.. Det är väl så att tiden går fort när man har roligt! Fick besök idag utav mormor& morfar plus moster och kusin, dom var och grattade mig lite idag och så. Fick lite pengar, aldrig fel :)  

Tänkte lägga ut lite bilder från festen i morgon, har inte riktigt tid nu för måste lägga mig. Billy ska upp vid fyra i morgon typ, han börjar jobba vid fem. Och ja, han har lite svårt för att komma upp så får ställa min klocka och typ sparka han ur sängen. Eller nä inte riktigt, men nästan ;) Haha. Ni får sova så gott!
PUSS




RSS 2.0