Sorry för kass uppdatering.. igen

Tudiluuh!
Ja, skrev ju ingenting igår.. Men hade väl typ lite fullt upp. Vi hade besök här hemma& sen på kvällen var jag ute hiho :) Alltså, redan fredag i morron.. Vart tog lovet vägen? :o Yeah yeah, är ju jul om ett tag :p Nu snart väntar sängen,
PUSS!

Chill dag.

Idag har jag inte gjort sådär värst mycket, tagit det lugnt& så. Och nu strax väntar sängen.
Natti

Sovdags strax hiho

Mja, kollade på "Låt den rätte komma in" innan, och jag tror nog att boken var bättre än filmen.. Men så är det ju oftast :p Längtar tills new moon kommer på bio! Vem går med mig då? (a) haha. Twilight böckerna är bääääst! :D Men jaojao, nu blir det strax sängen.
Nattinatti :*


Hej spagettiben

Jag tror inte det är nåt märkvärdig med att kunna göra så här, lätt som en pläääätt haha :D


Jag vet nog allt att ni hade velat se mina trosor moahahahah


Lite mongo

Spara eller slösa, det är frågan

Tudiluh!
Var nere på stan en stund innan med syster Sandy, men hittade inte direkt nåt jag kände för att köpa.. Men det är ju bra att spara sina pengar också, right? :) Men jaojao, blir väl i alla fall en sväng ner till ica sen med Fanny för att köpa något gott, då slösar jag ju mina pengar i och för sig haha :p ska kolla på "Låt den rätte komma in" idag, har ju läst boken& så. Får hoppas att den inte är allt för läskig :o Men det  märks väl hiho. Har precis lagt in lite bilder& så som jag tog innan med.. Och jag vill fixa till min bloggdesign, men jag kan ju inte sånt där haha :p och så vill jag fixa en header med.. Någon som kan sånt och vill vara cute och hjälpa mig med det? (a)

My shoes!

Såhär ser skorna ut som jag köpte igår, like them a lot :)
Tänkte ju köpt stövlar med klack& så först, men fastnade för dom här, med kilklack :)






Städat& fiiiint!

Good morning!
Eller mja, har ju varit vaken ett par timmar i och för sig. Vaknade vid åtta och var pigg :o eller aa, vid nio egentligen eftersom man har vridit klockan bakåt en timma :p När jag vaknade kollade jag mig omkring i rummet, såg ut som en bomb hade exploderat, låg kläder& saker över hela golvet osv. Och jag tycker inte direkt om att ha det stökigt runt omkring mig, så jag hoppade ut ur sängen och började städa typ sådär lite halvt nyvaken :p Men nu är det fiiiint igen hiho :) Snart så tänkte jag väl ta en dusch& sen fixa i ordning mig lite och så.


Städat! :)



Strax dax att sticka..

Nu ska jag& Fanniebannie strax sticka ner till bussen, och åka till pappa. Har precis fixat i ordning mig och packat lite. Kommer kanske inte skriva något mer inlägg idag, men jag tror ni klarar er haha :p Kommer hem i morron igen. Ni får ha en bra lördag allihop!
PUSS


Jag& syster Fanniebannie :)

Sovdax

Niklas åkte ut! :o Han som var så söööööt, eller han är ju fortfarande söt fast han åkte ut haha x) Menmen. Strax dax att sova tror jag. Ni får sova så gott allihopa,
nattinatti!


Datanööörd

Hello again!
Ja, nu sitter jag här.. igen haha. Har lagt in lite bilder i datorn som jag tog innan och så. Funderar på att packa lite snart, eller så gör jag det i morron.. jag& Fanny ska ju som sagt åka till pappa. Så blir till att gå upp tidigt i morron, eller ah, typ åtta eller nåt. Bussen går vid tio över elva tror jag det var. Menmen, kommer nog hem på söndag igen. Nu ska jag kolla vem som åker ut från idol.

LOOOOV!

Nu är det looov, grrrrrreat! Skolan idag var rätt okej, hade ju typ "maskerad-dag" som sagt. Hade ingen matte på morronen, för vi skulle kolla på någon FN-konsert i aulan. Och sen efter det var det typ rast& lunch och så. Sen var det engelska, vilket innebar ->engelskaprov. Det var ju bokprov, och man fick typ kolla i boken, så det var inte sådär jättesvårt. Och efter engelskan hade vi svenska, redovisade lite i smågrupper och sen fick vi sluta :) Idag är jag gaaanska trött. Typ vaknade vid två i natt& var pigg x) Men efter en timmas spelande på mobilen lyckades jag somna om. Vaknade sen vid fem igen, men låg& drog mig till halv sex, då orkade jag inte ligga kvar i sängen längre, så gick upp och klädde på mig och så. Tänkte ha följt med mamsen, Fred& lillebror ner på stan en sväng och handla lite, men jag kände inte riktigt för att gå ner på stan med pudelfluff, rosa ögonlock& rosa kinder.. Haha. Men nu tänkte jag ladda upp lite bilder från dagen :)


Nu fattar ni vad jag menar med pudelfluff va? x)


Emelie& jag :)


Hannis& jag :)


Några i klassen :)


Emelie and her boyfriend Emil. Dom firar två år idag, grattis! :)


Emelie& jag :)


Hannis är glaaad, tror jag? ;)


PUDEL


Har fler bilder, men orkar inte ladda upp alla. Blir så mycket då, och lagom är ju bäst, eller hur? :)
Nu ska jag inte sitta här och dryga längre,
LATER DUDES

Vadå fluffigt hår?

Nu har jag precis våfflat klart håret, eller ah inte jag, utan mamsen hjälpte mig (gullig som hon är, och det tog tid, typ en och en halvtimma) tack kära mor för hjälpen! Hahah, ni skulle allt se mig nu alltså, skitsexig är jag. Ser typ ut som en pudel, cute va? ;) Ne men ärligt, det känns typ som att klappa en pudel när man tar på håret x) Men jaojao, fixade i ordning te& mackor innan jag satte mig här framför "burken" haha. Fy tusan vad gott te är egentligen! Men det tog slut fort hiho(a) Hm, i morron har jag engelskaprov, ni kan ju antecka om ni känner för't ;) men det är ett bokprov, så tror inte det är så svårt :) Men ska läsa igenom lite när jag lägger mig tänkte jag. Vilket jag ska göra snart! Har ju sovmorgon i morron egentligen, men ska tidigt till skolan ändå, för typ hela klassen ska fixa i ordning sig tillsammans, sminka sig osv., och dom räknar med mig eftersom jag har en våffeltång, haha ;) Jag kom på en sak, det är ju fredag i morron, vilket betyder att vi får loooov! :D Ska bli skönt med lite ledigt tycker jag allt :) Och på lördag bär det av till Borås, för att träffa pappa. Han ska köpa skor till mig och Fanny och vi ska kolla lite på stan& så tror jag. Efter det bär det av till Skene.. Men jaojao, nu tror jag nog att det är bäst att avrunda här.
Nattinatti alla tokstollar :*


Typ pudel eller vad? ;)

jag tog mig (kallt) vatten över huvudet

Det är verkligen inte ett dugg skönt att duscha i kallvatten alltså. Bara på sommaren när det är riktigt varmt ute.. Eller ah, knappt då nästan haha :p Men ja, det var vad jag fick stå ut med för en stund sen i alla fall. Dom har varit och satt in någon ny värmepanna eller nåt, men fattar inte varför det är kallvatten på min toalett, har ju inte vatten från samma panna.. Men det är väl så det kan vara ibland. Blev en snabb dusch i alla fall. Och idag har jag haft värsta beslutsångest över vad jag ska ha på mig i morron på "maskeraden" i skolan, för att ha allt rosa känns så utstickande.. Så har typ rotat ut allt i garderoben och försökt se om nåt av det kan göras till 80-tal. Gick väl sådär bra, kläder över hela golvet just nu typ. Men efter många klädesbyten& olika kombinationer hittade jag något som jag kan ha, som inte är riktigt lika utstickande. Nu ska jag strax föna håret, sen ska jag våffla det. Ska ju ha värsta pudelfluffet och pannband i morron, Björn Borg-style typ hahah. För våfflar jag det idag behöver jag inte göra det lika mycket i morron, och så får jag mer tid till annat. Hahah, det här kommer bli grymt! Håller på att ladda kamerabatterierna så bilder kommer nog allt! :D Och juste det, hade ju prov idag, typ på lagar inom vården. Tror det gick rätt bra, jag hade ju anat att det skulle vara svårare än vad det var. Jag kan ju inte påstå att jag hade pluggat sådär värst överdrivet mycket.. Men hoppas att jag klarade det i alla fall, så jag får gå ut på APU sen i vår! Men näe, nu ska jag ta och dra mig här i från, ska ju föna håret osv. Oj, blev ett rätt långt inlägg förresten, men ni får stå ut hiho ;)
PUSS alla godingar :*


Lite dålig bild, hade fel inställning på kameran :p men man ser ju ändå,
och såhär kommer jag då se ut i morron :)


"Plugg-paus" kanske..

Ja typ.. Men snart har denna "pluggpaus" varit för lång, så ska strax sätta igång och läsa lite mer i boken& kolla i genom mina anteckningar osv. Alltså, känns näst intill omöjligt att få in detta i skallen bara, eller så att det fastnar, om ni fattar vad jag menar, haha :p Men jaojao, lite ska nog allt gå att få in.. Och just det ja, har inte nämnt detta på bloggen ännu, så passar på nu: på fredag är det typ "maskeradtävling" i skolan, hela klassen ska klä ut sig till ett tema, alla klasser som vill vara med får typ vara det, och ja sen utses en vinnande klass osv. Gissa vad våran klass valde för tema? 80-tal! Hahah kommer typ gå runt och skämmas.


Typ rooosa


Pinkyyy


ROOOSA


Sista mongobilden, ahahah

Men alltså, vet inte om jag ska ha detta på fredag eller inte. Om jag inte hittar något annat blir det väl så.. Det märks väl hiho. Nu ska jag tusan sätta igång att läsa på till provet igen.. Oh my.. Jag är dundertröööött. Så ska väl krypa ner i min säng och läsa lite. Och jag tror jag vet hur detta kommer sluta.. Kommer antagligen att somna eftersom att ögonen redan går i kors på mig hahah.
Nattinatti :*

Hemma!

Yeah, kom precis hem från skolan. varit en ganska "chilledill" dag today. Först idrott, spelade badminton. Rätt kul faktiskt:) Sen var det datorkunskap, det är däremot inte sådär jättekul. Rätt dryyygt. Menmen, jobbade faktiskt på den lektionen, (för en gångs skull) i stället för att vara ute på internet. Inte så konstigt kanske, det var typ spärrat så man inte kunde gå ut på det. Ett tag i alla fall :p Och nu sista lektionen hade jag bild. Jag och Daniela hade ganska kul måste jag medge haha ;) Typ skvätte färger på papper som vi hade lagt ut på golvet.. Men kan ju säga att det inte bara kom färg på papprena, golvet var rätt prickigt efter allt skvättande, om jag inte minns fel.. Och råkade skvätta lite på ett träskåp också. HEHE, tokigt. Kan ju även nämna att mina händer har fått lite färg på sig, haha :p Men en sak jag tycker är nästan helt otrolig är att jag inte lyckades få någon färg på min vita tröja! Hade förkläde på mig i och för sig, men ändå liksom? Nu ska jag strax ringa till Linéa, hon ska hänga med mig och fixa en sak.. nu blev ni nyfikna va haha ;D Jaojao, sen när jag kommer hem igen blir det väl till att plugga en hel del. Lär ju behövas, eftersom jag har prov i morron. Men nu ska jag dra mig, skriver troligtvis lite senare igen!
HEJSVEJS sålänge


Lägg märke till färgen på skåpet& golvet.. tralalalala


Mina& Danielas bilder. Typ nya Picasso eller nåt, erkänn? ;)

g'natt

Hello again!
Har precis tagit mig en dusch nu, feeett naaajs.
Men något som absolut inte är skönt, är att duscha i kallvatten!
Och hmm.. har jag hunnit med något pluggande än så längre tro? Nae.
Men ska läsa lite när jag går och lägger mig tror jag..
Åh, har fått så fruktansvärt ont i ryggen också, när jag böjer mig bakåt
så typ känns det som den ska gå av eller nåt. Haha, jaja, är det inte benen är det
ryggen osv. alltid är det nåt x) Nu blir det väl till att kika tv en stund,
sen väntar sängen.
Nattinatti!


vadåå trööött?

Nej jag är inte alls trött idag, inte alls *host*.. Menmen, så kan det vara.
Hade ändå sovmorgon idag med, började inte förrän 10.10.
Och jag hade tur i morses.. n00t. Spillde kaffe på mina jeans& lite på min tröja,
inte så nice haha :p Men sån't är liiivet. Nu ska jag nog strax plugga lite,
LATER dudes!

Chill daaaag

Hejhejheeeeeeeeeej!
I morses kände jag inte alls för att kliva upp ur sängen..
Men jag kom upp i tid& slapp faktiskt stressa till skolan! :)
Vädret idag har varit lite trist, regnregnregn..
Sen har jag väl tagit det lugnt en hel del idag,
pluggat liiiiiitegrann, men behövs nog läsas lite till skulle jag tro :p
Menmen, nu ska jag kolla på Färjan, två sköna typer som är med haha!
PUSSEN

Söndag, och strax sovdags

Tudiluh!
Idag har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt& så. Söndagar är rätt dryga..
Jaojao, bara en vecka kvar nu tills lovet! :)
Har prov denna veckan med, på torsdag, så det blir väl till att plugga en del nu innan dess.
Handlar typ om lagar& så inom omvårdnad osv.
Men men, nu blir det strax sängen för min del,
natti alla godingar!

Förlåt för ännu sämre uppdatering!

Oj då, nu var det ett tag sen jag skrev. Lite drygt två veckor sen tror jag.
Fy mig! Jag som skulle försöka skriva här lite varje dag, gick ju sådär bra haha ;p
Men men, har varit rätt mycket med skolan nu& så, och har inte riktigt orkat helt enkelt.
Jag ska försöka bättra mig i alla fall. Idag har vi varit hundvakt åt Simson, och jag
var ute& gick cirkus två-tre gånger med vovsingen. Alltid bra att röra lite på sig!
Förut ville jag ju absolut ha hund, men har tänkt lite, och det dröjer nog ett tag innan
jag skaffar en egen liten parvel, haha :p Inte för att han var jobbig eller någonting sånt,
men man måste ju ha en hel del tid& så. Och jag stressar redan tillräckligt tror jag..
Aaw, stackars lillebror är sjuk också, han har haft typ 40-graders feber& så :(
Får hoppas att han mår bättre i morron! Känns inte bra att se han så hängig.
Men men, nu ska jag strax sova.
Pusspuss alla godingar som läser detta, sov gott!



Innan när jag var ute& gick med Simson :)


Bild tagen idag på en hängig, men alltid lika söt lillebror! <3

RSS 2.0