duktig flicka

Precis käkat lite och så, duktig jag varit alltså. Det var jag som lagade maten ;) Inget avancerat direkt, men ändå. Fixade maten idag för att mamma jobbar och så,  det är bara jag, Belle, Fanny& Sandy hemma. Har även gjort i ordning lite här hemma, och håller på att tvätta. Rensat garderoben har jag också gjort, och det behövdes verkligen. Hade bara slängt in saker så hittade aldrig det jag skulle ha, tog typ år& dar. Men nu så är det fixat, finally! Ibland får man lägga latheten åt sidan och ta tag i det som man behöver göra, det känns ju mycket bättre sen efteråt eller hur? :)

Idag kom jag upp hyfsat tidigt också, så drog ner till stan en sväng med Billy& Belle och tittade lite. Hittade en del jag tyckte var snyggt. Just nu är jag ganska pank, och det suuuger. Och får inte min lön förrän typ 11 augusti.. Har en himla gullig pojkvän måste jag säga, han köpte lite kläder till mig idag, som jag ska få i present på lördag när jag fyller år. Så jag vet redan vad jag ska få ;) Men det är ju bäst att testa sakerna så man vet att dom passar. Blev supernöjd i alla fall och längtar tills på lördag så jag kan använda dom!!! Haha :) Han beställde ju en klänning till mig i söndags också, på Nelly. Den  har kommit nu så ska få den ikväll när han kommer från jobbet. Väntar med spänning och hoppas verkligen att den passar! I så fall tänkte jag ha den i mrogon på min fest :) Eh, kan väl hålla med alla som säger att Billy skämmer bort mig liiite för mycket.. Känns dumt på nåt sätt. Men vill han slösa sina pengar på mig så visst ;) Ne skoja hahaha. Men nu ska jag fixa lite till tänkte jag. Later! :)
PUSS

film& myyyys

Hallå där på kvällskvisten, eller mitt i eller vad man nu säger. Jaja, whatever. Nu ska jag strax glo film& käka lite gött med Billy, Belle& Fanny tänkte jag. Myyyys! Måste bara säga att det var riktigt skönt att få sova ut idag, helt underbart typ. Låg och drog mig i morses en ganska bra stund. Ibland får man lov att vara lite lat, i alla fall när man har jobbat och slitit ;) Haha. I morgon ska jag väl försöka komma upp i tid. Ska ner på stan och kolla en sväng innan Billy börjar jobba och så. Sen ska jag till apoteket och så. Herregud, redan torsdag i morgon.. Bara jag som tycker veckan gått sjukt snabbt? Inte alls långt kvar tills fredag nu, då blir det party! Hoppas det blir rooooligt hihu :) Men nä, nu ska jag avrunda här, dom sitter och väntar otåligt på mig i soffan, vill gärna se filmen idag. Men eh, så seg är jag väl inte? ;) Haha. Sov gott sen allihop, för det tänker jag göra!
PUSS


Partypinglorna hell yeah!

hemmaaa

Puuuh, helt slut i kroppen och huvudet. Brukar vara ganska seg efter jobbet ;) Haha. Sista dagen i morgon då.. Kommer sakna allihop! Men som sagt, kanske hamnar där någon gång igen, man vet aldrig :) Eftersom det är sista dagen i morgon tänkte jag baka en paj& så, det är ju aldrig fel :) Det blir nog bra. Ska i alla fall bli skönt att vara ledig sen, sova ut! Nä, nu ska jag busa lite med lillebror, later!
PUSS

two days left

Puuh, vad seg man kan vara. Blev dock lite piggare efter duschen jag tog precis. Började som sagt jobba vid tio idag, skulle jobbat till fyra men jobbade över en timma ungefär. Nu är det bara två dagar kvar, sen är jag ledig igen! Ska bli skönt att vara lite ledig igen, innan skolan och så. Men ändå tråkigt på samma gång eftersom jag trivs så bra! Men vem vet om jag hamnar där igen någon gång :)

Fyller år på lördag med, så har skickat ut lite inbjudningar på facebook. Ska ha lite fest på fredagen tänkte jag :) Var lite rörigt, så ni får säga till om jag missat någon som är självklar ;) Om ni fattar haha.  Men nä, nu blir det snart sängen för min del, upp klockan sju i morgon.. Ni får sova så gott sen, för det tänker jag! :)
PUSS

seeg

Började som sagt jobba vid två idag, jobbade fram tills åtta. Kan säga att man var lite seg, tur att jag tog det någorlunda lugnt i går kväll alla fall, annars hade det varit jobbigt ;) Ikväll blir det bara chill, precis käkat lite pizza och sådär. Så är proppmätt! Blir väl att kolla film nu innan man lägger sig, ska väl inte lägga mig allt för sent idag eftersom jag börjar jobba vid tio i morgon bitti. I morgonkväll kommer Belle hit också, ska bli kul. Var längesen sist! Yeahyeah, nu ska jag glo film. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, festa lugnt! ;)
PUSS

working girl

Jag veeet, varit väldigt väldigt dålig på att uppdatera mig nu den senaste veckan. Nu det senaste överhuvudtaget. Har haft rätt fullt upp med jobb och det, inte orkat sätta mig vid datan. Helt sjukt jag vet, det är ju inte så jobbigt ändå ;) Haha. Det går bra på jobbet och så, trivs som fisken i vattnet trots att jag fått en smäll av en boende ;) Jobbar hela helgen nu med, jobbar in två dagar. Fast börjar inte förrän 2-3 i morgon, får välja. Så tar ett par cider idag, festar lite smått sådär :) Ska ta det lugnt hade jag tänkt, så man inte är värsta zombien i morgon på jobbet haha. Men nä, nu ska jag byta om och göra i ordning mig lite. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! :)
PUSS

seeg

Idag är man lite seg, om jag får säga det själv. Blev först lite grillning igårkväll hos mormor och morfar med familjen, sedan bar det vidare till Trädet på fest. Jag hade sån himla tur igår med, spillde ut öl i mitt knä när jag skulle sätta mig ner, så ja, det såg i stort sett ut som jag pissat på mig. Men shortsen, dom åkte av och fick ligga på tork. Intresseklubben antecknar ;) Haha. Men ja, hade kul igår och så, somnade dock ganska sent. Eller tidigt. Beror på hur man ser det ;) Somnade i alla fall vid sextiden någongång. Nu är jag hos Billy, drog hit efter the party igår. Idag blir det väl bara lugnt, kolla film och så :) Så tråkigt väder idag, vart tusan är solen? Men nä, nu ska jag dra mig härifrån tänkte jag. Jag och Billy ska ta en liten cykeltur nu. Ni får ha en fortsatt trevlig dag! :)
PUSS

ibland är man allt bra trött

Precis gjort mig lite nudlar, ska bli gott. Var längesen man käkade det sist. Nu är den stora frågan ifall man ska ha på lite chilisås eller inte.. Haha vilka problem jag har ;) Men äh, testar nog med lite chilisås tror jag. Haft en bra dag idag förövrigt, trivs med jobbet! Fast idag var det lite tröttsamt om jag får säga det själv, varit skittrött hela dagen. Måste erkänna att jag faktiskt råkade slumra till en stund när jag jobbade haha.  Satt ute i tv-rummet på jobbet och kollade på tv med två boende, sen skulle han som jag jobbade med idag ta med den ena till banken, så jag blev ensam där. Den andra som då inte åkte med till banken ville spela Fia, ja ni vet, Fia med knuff. Så jag sa till honom att han kunde gå in på sitt rum och ta fram spelet så kommer jag om en stund. Slutade med att han kom ut och frågade om inte en stund hade gått snart, och ja, då vaknade jag. Men nä, nu ska jag äta innan mina nudlar kallnar, och PS, det blev med lite chilisås ;) Intresseklubben antecknar! Vi hörs! :)
PUSS

tillbaka igen

Men hej! Inte blivit av att jag skrivit nu på ett par dagar. Men vet ni vad? har faktiskt inte suttit något vid datorn typ. Inte ens varit inne på facebook, och det är fan inte dåligt, den FB-nörden som jag är ;) Haha. Har haft bättre saker för mig ;) Hahah ne skoja. Men ah, inte orkat sitta här helt enkelt. Sen har jag inte så mycket "fritid" just nu när jag jobbar heller, så det har bara inte blivit av. Ska försöka ändra på det tänkte jag, får sådana klagomål ;)

Vafan vad slö du har blivit, se nu till att få fart på bloggandet....tänk på alla oss satar som sitter o surfar in på din blogg flera gånger per dag, för att konstatera att slöröven inte har uppdaterat!! SKÄRPNING I BREGOTTFABRIKEN!!

/ Irriterad läsare

Jag har klagomål igen!!! Varför skriver du så korta inlägg? längre inlägg tack, och helst flera om dagen! SKÄRPNING I BREGOTTFABRIKEN!

/ din stalker (Fd irriterad läsare)


Jag baaara undrar vem tusan det är som stalkar mig *hoost* ;) Haha. Men som sagt, ska försöka bättra mig lite! Vill inte ha fler sådana här kommentarer ju ;)

För övrigt så sitter jag och smaskar på lite godis och väntar på att Billy ska komma hem, han slutar om en timma ungefär. Sen lite senare ikväll blir det väl att man kollar lite film med familjen och så, alltid mysigt :) Men nä, nu har jag inte mer på hjärtat så tar och avrundar här. Vi hörs när vi hörs! :)
PUSS

hot in the city

It's hot hot hot! Men det är nice, på sommaren ska det vara varmt. Och vi är rätt bra på att klaga, på vintern är det för kallt, och sommaren för varmt. Vi människor är då aldrig nöjda ;) Haha. Idag blir det nog en sväng till mormor& morfar, och sen vidare och bada lite. Dagbarnen är hos oss idag, för er som inte vet så har vi två barn hemma varannan helg, en tjej på typ 3½ år, och en kille på 7. Så då får man väl ta och hitta på någonting, annars river dom stället! Haha nä skoja, inte riktigt ;) Later!
PUSS

första arbetsdagen avklarad!

Nu är man liiite seg sådär. Men gick bra att jobba idag, varit väldigt lugnt. Det var bara två boende hemma så fanns inte så värst mycket att göra. Hjälpte till att sortera skivor och sånt där, satt mest och höll dom sällskap, småpratade lite och sådär, lyssnade på musik osv. :) Eftersom det inte fanns så väldans mycket att göra så har denna dagen gått ganska segt.. Blir väl förhoppningsvis lite bättre nästa vecka när det är fler hemma på boendet. Jobbar på ett gruppboende för handikappade om ni ville veta hihu. Nu ska jag strax åka till mormos& morfar en sväng, later dudes! :)
PUSS


sovdax strax

Sitter här och "taggar" inför första arbetsdagen i morgon. Blir väl till att lägga sig om en stund så man är någorlunda pigg i morgon. Saknar min sötnos mer& mer helatiden, KOM HEM! Haha :) Tomt att sova utan honom :( Gillar inte att sova ensam.. Får väl tvinga syster ;) Haha. Nä, nu tar jag och säger godnatt! Ni får sova så gott sen och drömma sött :)
PUSS



i morgon börjar jag!

Var ju som sagt uppe vid den arbetsplatsen jag ska vara på innan och pratade med hon som ringde mig i morses, pratade lite tider och sånt där. Blev inte att jag började idag, utan börjar i morgon klockan nio, och jobbar till fyra. Blir nog bra :) Saknar min plutt! Kom hem haha :) Jaja, dom här dagarna fram tills söndag går väl säkert fort :)
PUSS

God morgon!

Sovit gott? Det har i alla fall jag gjort! :) Billy åkte till Rockweekend vid femtiden i morses, ställde om min klocka på sju för tänkte jag skulle å upp i tid (för tidigt) haha. Men näe, så blev det inte. Jag somnade om. Så vid niotiden ringde dom från det stället jag ska jobba på, jag var halvvaken men ändå lite yrvaken :p Haha. Ska i all fall upp dit vid elvatiden oh prata lite om arbetstder och sånt. Så nu ska jag göra i ordning mig lite tänkte jag. Talk to you later guys! :)
PUSS

kvällsdopp om en stund

Som sagt, Billy åkte ju hem innan för att sova hemma. Men han kommer tillbaka ikväll igen, om typ en halvtimma eller nåt ;p haha. Han skiter i Rockweekend! Hahah ne, skoja bara ;) Dom han åker med bor ändå här i stan så han åker med härifrån. Får vi umgås lite till, toppen :) Blir nog att vi går och tar ett kvällsdopp sen när han kommer, så himla varmt! Nä, nu ska jag inte sitta här och dryga mer! Vi hörs när vi hörs (antagligen i morgon) ;) Haha. Får reda på mer info om jobbet i morgon med kom jag på, kanske nämnde det förut.. Så blir till att gå upp tidigt i morgon och vänta på ett samtal. Så man inte är helt yrvaken och vaknar av att telefonen ringer, som idag ;) Yeahyeah, ni får ha det så bra! :)
PUSS

ingen badkruka jag inte!

Blev att jag drog& badade med flickorna innan när Billy hade åkt hem och så. Det var inte helt fel det inte! Varmt i vattnet när man väl doppat sig. Men så är det ju alltid i och för sig. Jag är ingen badkruka längre heller ;) Innan var jag allt en liten sådan. Men det har "gått över" ;) Haha. Hade mycket trevligt på stranden i alla fall! :)
PUSS♥


Hääärligt i solen!

Fanny& Linéa :)


Coolingen herself ;)


Sandybandy :)


Försökte få lite färg på min bleka kropp ;)





oväntat!

Blev väckt av mobilen i morses, visade sig att det var en från kommunen. Det hade blivit en reservplats ledig, så nu har jag fått tre veckors sommarjobb! :) Inte helt fel att tjäna lite pengar, inte för att det är så jättemycket, men bättre än ingenting alls! Haha jag som gick runt och surade så igår för att jag inte hade några pengar, och ville ha jobb. Rätt komiskt att man fick det där samtalet^^ SÅ börjar väl kanske redan i morgon, inte fått så mycket information än. Skulle få det i morgon. Men ja det blir nog bra! :) Nu ska jag fixa lite& så tänkte jag. Billy skulle komma ner en sväng sen efter han jobbat, säga hejdå och så innan han ska till Rockweekend. Later dudes!
PUSS


filmtime

Det satt fint med lite att äta såhär på kvällskvisten! Haft det trevligt med Billy idag, och han skulle ju egentligen åkt upp till sin moster och sovit där i natt, men blir att han stannar här över natten istället (A) Får vi träffas lite mer innan han ska till Rockweekend och så :) Blir väl snart till att kolla lite film, Pablo Fransisco och sen kanske det blir New moon, neeej jag har inte sett den än, SKANDAL JU!!! :o Haha. Hoppas på att den är bra, mina förväntningar är rätt höga eftersom jag läst boken. Har ju läst alla böcker så. Och vill se Eclipse med! Jaja, nu ska jag sluta babbla tänkte jag ;) Ni får sova så gott sen så hörs vi! Ha en fortsatt trevlig kväll nu med massa mys! :)
PUSS

färdigfixat!

Sådär, nu ha jag skrivit brevet, var väl på tiden haha. Och så har jag gjort i ordning mig lite, Billy kommer väl ner om typ en halvtimma :) Något som jag behöver göra är att städa lite på rummet.. Får väl göra det ikväll eller i morgon. När jag orkar helt enkelt ;) haha. En sak som jag glömt att nämna är att nu har vi skrivit kontrakt på det nya huset, så det blir flytt i september.. Härligt det ska bli att bo i hus! Egen trädgård och allt. Bäst av allt, jacuzzi ;) haha. Men nä, nu ska jag dra mig härifrån, hörs kanske senare!
PUSS


Lockar i håret och allt serrö ;) haha.

God morgon!

Hoppas ni sovit gott, för det har i alla fall jag gjort :) Precis ätit lite frukost och så, tänkte väl göra i ordning mig om en stund sen. Fast först ska jag nog skriva det där brevet, blev ju aldrig av sist jag sa att jag skulle det haha. Så nä, nu ska jag ta tag i det så att jag kan posta det sen :) Blir nog en bra dag today, träffa min sötnos& så, treevligt :) Men ja, hörs senare, har lite saker att fixa med nu som sagt. Ha det så bra sålänge! :)
PUSS


Den här låten har jag fastnat för! :)

God kväll!

Nu blir det snart till att sova lite, ska gå upp hyffsat tidigt i morgon tänkte jag. Ska träffa Billy över i dagen i morgon när han har jobbat och så, trevligttrevligt :) Har väl inte så mycket mer att säga just nu tror jag, bara att jag varit i Dalum över dagen och så idag, hos m& m, umgåtts lite med Kimsan :) Tänkte att vi skulle solat typ hela dagen idag, men solen ville ju bara gå i moln hela tiden så vi gick till macken och köpte chips& kollade film. Remember me, den var grrreat, men lite sorglig. Robert Pattinson är en grymt bra skådespelare I think, oh yes! Han ser inte helt fy skam ut heller för den delen hehe. Nä, nu blir det till att sova lite. Ni får soca så gott så hörs vi väl kanske i morgon! You never know ;) Hihu.
PUSS


ännu en helg förbi

Hallå där kött& blååååbär!
Det är fruktansvärt varmt alltså, nästan så man funderar på att gå och ta sig ett dopp.. Men får se hur det blir, har lite att pyssla med. Ska skriva brev och så. Har en brevvän ni vet ;) Haha skoja. Eller på sätt och vis haha. Inte så värst inne på det här med skriva brev och så, men bara att vänja sig för det lär väl bli ett par brev skickade. Yeahyeah nog om det. Helgen har varit toppenbra, varit hos Billy. I fredags blev det att åka lite jenkare, inte helt fel det inte :) Och igår blev det lite party, inte heller så dumt :) Idag däremot är jag rätt seeeg. Söndagar är riktiga drygdagar typ, och det blir ju inte bättre av att det är så varmt. Känns tomt här hemma utan Billy nu, han har ju varit hos mig ett par veckor i och med att han jobbar i stan och så. Men denna veckan är han hos sin moster tills på onsdag, och ledig från jobbet torsdag-fredag för att han ska till Rockweekend den lyllosen! Haha :) Det är bara nyttigt att vara ifrån varandra ibland, och kanske blir att vi ses en sväng på tisdag, det märks.. Nä, nu ska jag sluta babbla och göra lite nytta.
Vi hörs när vi hörs, ha det så bra sålänge! :)
PUSS


Billys och deras hund Uno :) Sötis vovve. Lägg märke till att det speglar sig i solglasögonen ;)


Billy :) Så stilig så i sin "nya" frisyr!

RSS 2.0