off



jag är lite off nu. kanske märks då blöggheeen blir lite lidande... men nåja, snart kommer jag väl tillbaka här och piggar upp er vardag med mina små rader uttänkta av smarthjärnan min.

har lite att tänka på nu om man säger så. men sakna mig inte för mycket nu bara (svårt, jag vet) !! snart är jag fit for fight and back on track and so on. ha tålamod liksom.
pussssss

Sometimes you have to stop give a fuck, and let your problems solve themselves



empty












hade en fin dag med släkten igår, god mat och häärligt väder, kunde inte blivit bättre!  blev utgång igårkväll med, hade kul tills allting sket sig där någonstans på slutet.. mer vill jag inte säga. bilderna får stå för orden idag för jag är ganska.. tom.

grillning idag



godmorgon!
håller på att göra i ordning mig litegrann nu, my family och jag ska nämligen åka till släkten om en stund. ska grilla och sådant idag, trevligt trevligt!!

och åååh vad de ska bli gott med grillat, känns som de var en evighet sen!! sitter här och dreglar ner datorn nu......

men nu måste jag fixa de sista, ha en bra dag!

mässan









saknat mig idag?? ingen fara, nu ska ni få eran dagliga dos av paula, hihi.

som ni vet så var jag på mässa "om äldre" idag i jönköping, elmia. och de var faktiskt helt okej, inte alls så dryga föreläsningar som jag trott. och vi i klassen hade bokat in två föreläsningar, och dom var bara en halvtimma var!! udda liksom?? brukar ju annars vara evighetslåååånga typ haha.

sen hade vi ju massor med tid att kolla runt överallt på mässan, fanns en del intressanta saker.. fick också en hel del gratisgrejer med, och gratis är väl gott?? fick bland annat en värmedyna, en sån man kan värma i mikron. perfekt ju när man har den nedrans ledvärken osv osv. :D

träffade leif mannerström med!!! ni vet han som är med i sveriges mästerkock, han var där och lagade mat på scenen& sådär. de var ju lite kul faktiskt!! han sa att vi skulle laga mat ihop och sånt någon dag, coolt va??!

nää.. okej, nu skojade jag..... men jag vill väl också vara med på tv kanske. åååh vad livet är orättvist SNYFT. hahah.

egentligen var de tänkt att jag och daniela (min bff, se bilder ovan) skulle ut idag och svänga våra lurviga (fult uttryck???) men vi var inte så taggade today. så kaaanske blir lite party i morgon om vi känner för't!

men idag är jag helt enkelt seg& trött (varit en lååång dag) och har leeeedvärk. synd om mig nästan... så eftersom de blir en hemmakväll idag ska jag kolla lite big brother och så med mamsen!

men vilket långt inlägg de blev nu.. SNÄLLA tröttna inte på mig<333 hahah.

pusss

bakom mina solglasögon




vilken hääärlig dag de har varit idag! solsken och varmt, nu är väl ändå våren här för att stanna?? har i alla fall tillbringat en hel del tid utomhus idag. kaffe i solen och en skvallerblaska på de, aaah de är livet de!!

fick en kusin i morses förresten, en supersöt liten flicka blev de! tyra ska hon få heta, tycker de är ett väldigt fint namn! åååh vill träffa den lilla plutten snart :D

hmm verkar svårt att komma på namn och sånt? undra vad mina kids kommer få heta.... WAIT för tidigt att tänka så när man är blott 18 år gammal va?? äsch.. oroa er inte, pojkvännen har strikta regler. blir jag på smällen så ska han sparka ner mig för trappan HAH. men alltså.. jag vet ju knappt vad bebisar kommer ifrån, sånt där sysslar väl inte jag med!!

nu ska jag ta mig en dusch och de ska bli göööött. lite big brother efter de& sen ska jag sova. i morgon är de nämligen omvårdnadsmässa i jönköping, föreläsningar och sådant.. och jag har en tendens till att bli väldigt trött och kanske råka somna till lite sisådär och då kan de vara bra att jag är ordentligt utvilad...

OCH I MORGON ÄR DE:

2 cool 4 school





häääärligt med kort skoldag idag tycker jag!! och här gör vi vad vi skaaaa i skolan med hehe...

har utvecklingssamtal när jag slutat, hoppas de går bra.. men de borde de, jag som alltid är så duktig jämt..

fortsätta jobba lite nu kanske eftersom jag är så DUKTIIIIG hihi.

ny design !



ändrat om lite här på blöggheeen igen, med hjälp av syrran som vanligt.... eftersom jag är trög och aldrig lär mig dom nedrans koderna??

tryck på f5 om ni inte ser de nya. jag är i alla fall nöjd! kul med något nytt liksom :))

nu blir de strax sängen för min del, grymt trööött. och de va ju ovanligt... eeh.

i'm electric



jag har ont i armen..... okej tar de från början. innan när jag skulle dra ut datorladdaren från vägguttaget så fick jag en stöt??! och nu har jag ont i armen. är de farligt eller???? är lite orolig... jag som går omvårdnad borde väl förresten kunna sånt här? ska i alla fall aldrig dra ut en laddare utan skyddshandskar någon mer gång hahah...

har de hänt er någon gång??? ps. är faktiskt lite orolig på riktigt. kan inte sluta tänka på stackars armen....

foto




sitter här och ser tuff ut på fotolektionen. snart ska jag och mina mates in i skolans studio, och fota varandra.. leka modeller typ hehe. såååå B att göra de i skolan eller..? haha.

jag vill heeeeeem.

dip dye




gudars vad jag är sugen på att göra något med mitt hår!! lite inne på dip dye, tycker de är jäklans snyggt.. funderar dock på vad man ska ha för färg i så fall? tycker blondt och rött går rätt bra ihop, men samtidigt är det himla svårt att få rött hår blondt och njaa, vill inte ha oranget hår haha.. och sen sliter de ju så mycket med.. vill inte se ut som ett white trash liksom.....

men svart och rött funkar också bra ihop. men tänk om jag färgar svart, och sen ångrar mig? då blir de svårt att få de rött igen.... ibland är jag lite av en chicken. i alla fall när de gäller mitt hår haha..

HAHA jag är fett bra på att göra om bilder..... eller?? :(( skulle faktiskt bara testa och se lite hur de skulle kunna se ut, var inte direkt petnoga om man säger sååå.. har gjort håret lite rödare med och är faktiskt väldigt sugen på att göra de lite rödare for reaal också.

men om jag nu skulle få för mig att göra dip dye, ska man ha svart eller blondt isåfall? (låtsas att de är BLONDT och inte GULT ok??) och sen kanske inte göra dip dye så långt upp i håret som på första bilden, utan liknande på den bilden längst ner isåfall..

men kom gärna med tips! inte för att jag kanske tar till mig dom, gör ju som jag själv vill ;)) hihu

fotolektion




för en gångs skull är fotolektionen faktiskt ganska kul.... orsak? HEMLIG hmmm....


gissa vart jag är....



om ni gissade på att jag är i skolan kan jag meddela er att ni............. gissade rätt. svårt att räkna ut liksom eheheh..

trots att de är måndag är jag inte lika trött som jag annars brukar vara på måndagar?? känner mig faktiskt ganska positiv. och de kan ju vara för att jag slutar tidigt idag istället för vid 4 så SKÖÖNT.

förresten, visst ser jag lite proper ut idag?? synd bara att fejjan inte gör de... seriöst, min hud har typ fått psykbryt. rätt sååå drygt.. blir ofta så när jag stressar. eller så beror de bara helt enkelt på att jag är halv-"finne" om ni fattar heeeh.....

stolt_tjej_93



är lite stolt över mig själv. och de BORDE jag tamigfan vara med!! har nämligen pluggat i över en timma nu, vilket resulterade i att jag typ är klar med arbetet om buddhismen?? avgör i morgon om jag ska lägga till lite mer eller låta de vara, ska nämligen lämnas in i morgon hehe.. men i alla fall, är nog räääätt så klar om jag känner mig själv!!

tänk, hade inte behövt ha sån ångest för de här jäkla arbetet.. gick ju rätt fort när man väl tog tag i de. men nu har jag istället ångest för de känns som jag inte gjort tillräckligt bra ifrån mig?? alltså.. vad är de för fel på mig. kan jag inte bara vara nöööööjd öh?? haha.

tuuusan vad denna dagen sprungit iväg.. redan kväll buhuu. när jag var liten ville jag aldrig gå och lägga mig när de var söndag, ville inte att helgen skulle ta slut.. är nog fortfarande lite sådan?? men något som är positivt är att biggan börjar snart! UT med sipan!!

efter bb blir de sängen för min del, så man är pigg& glaaaaa i morgon. jag och måndagar kommer inte alltid så bra överrens.....
puss

fixar-dag



precis käkat en goood frukost, mums! blev lite sen frukost idag, men de är helt okej när de är helg, eller hur?? rostat bröd med ost och sylt, hur gott som helst!!

nu ska jag ner och slänga i en tvätt tänkte jag, plocka upp lite på rummet med kanske.. ser ut som ett bombnedslag. hatar att ha stökigt runt omkring mig... ändå blir de stökigt?? hmm, konstigt de där alltså..

söndag är en sån där typisk "fixa-dag", så jag fattar inte varför den kallas vilodag?? haha.

Why do we always talk about things like this



har ni en trevlig helg? själv har jag inte gjort sådär supermycket idag, tagit de lugnt mest. kollat lite på en serie och sånt dääär. känns lite som en söndag idag.. fast de är nog för att jag inte var i skolan igår.

borde egentligen plugga lite, men helt ääärligt... orkar inte. då kan man lika väl skjuta på de tills i morgon eller hur? haha. så typiskt mig, att skjuta upp saker hela tiden. måste sluta med de!! svårt att bryta sina fula ovanor dock.

har suttit och pysslat med en ny spellista på spotify en stund nu, musik kan man ju inte få nog av! tipsa gärna om bra låtar :))  här finns listan om ni är nyfikna.

strax ska jag kolla bb-avsnittet från igår med lilla mamsen! vilka nördar vi är va hehe..... inte alls lika kul nu när hannah inte är kvar. trodde roddan skulle liva upp stämningen liiiite mer, jag menar roddan är ju ändå roddan??

helg


vila i frid, gammelmorfar♥

begravningsceremonin var fin. och såklart lite sorgligt.. mer behöver jag nog inte säga, för antar att ni vet.  

är väääldigt seg& trött nu.. nästan så jag överväger att gå och lägga mig?? haha. fast är ju trots allt fredag så får hålla mig uppe en stund till, bara för att liksom.. ska nog kika nåt avsnitt av bb med mamsen om en stund.

blir en lugn helg den här helgen. känns som en rätt så braaa idé..

vad ska ni göra i helgen?

färdigfixad



sådärja.. nu är jag färdigfixad inför begravningen. hade lite klädproblem i morses men de löste sig!! typiskt mig haha.... nu ska vi strax åka så ska ta och fixa de sista.

hörs senare!

en "sån dag" idag



idag är de en "sån dag". och vad innebär de? jooo, att tankarna går i negativa banor och man surar ner sig själv för att man går runt och tänker på de här sakerna och sen blir de plötsligt mer& mer grejer som man stör sig på. blir en ond cirkel!! är de många som är såhär eller är jag one of a kind?  just nu är min surighetsgrad ganska lik en citrons, skulle jag tippa på.

men jag kanske bara har fått en släng av PMS... börjar känna mig lite deppig nu istället för arg.. måste googla, kanske håller på att bli ett psykfall??

nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och tröstäta lite samtidigt. brukar kännas lite bättre då faktiskt...... sen blir de sängen.

FAST vänta lite... får väldigt växlande humör när jag är trött..

eeh.. nattinatti

trött today



wooah idag har det varit en tröttsam dag *gäääsp*. resulterade i att jag slocknade ett par timmar när jag kommit hem från skolan, gudars vad skönt de var!! förstår inte varför jag är så trött, slutade liksom vid 12 idag?? och låg i sängen FÖRE elva igårkväll, de händer typ... aldrig!!

nu är jag i alla fall mycket piggare efter lite mat& kaffe... och en chokladbit eller två på de hehe...

i morgon är jag ledig från skolan som jag nämnt tidigare i veckan. ska nämligen på begravning.. så håller på att leta kläder för fullt. vad tusan ska man ha på sig?? hmmm.. svårt de här.

har faktiskt googlat lite haha, typ om de finns någon dresscode för begravningar. mörka färger, så som svart, grått och marinblått. men så mycket visste jag ju redan. har alltid trott att man INTE ska ha vitt på sig? men de kunde man tydligen ha.. ska nog i alla fall köra på svart kavaj!

nä, nu ska jag återgå till att rota runt i garderoberna....


lite kul



kom hem från skolan för en stund sedan, tack och lov!! två redovisningar samma dag, vad är de för sätt liksom..... jaja de var ju inte så farligt och för en gångs skull lyssnade folk på mig......... (hahah!)

suttit ute på altanen med mamsen en stund, gottat oss i solen med varsin kopp kaffe (och jag åt typ ett halvt paket kakor....), myselipys.

förresten, en kul grej.. i måndags kommenterade jag hannah widerstedts blogg och innan när jag kollade hennes blogg hade hon tagit med min "fråga" (som inte var en fråga egentligen) som svar på frågestunden.. ah ni fattar. men tyckte de var lite kul faktiskt hehe.

SE, jag är faktiskt också en viktig person??! hahah.

nu är de snart lite kääääk som gäller, sen blir de plugga.... underbart.

redovisning next....


här har ni ett perfekt exempel på två tjejer som INTE vill redovisa!!

men give me a breeeeak



vad är de med lärare och deras tjat om redovisningar?? jaja. sitter i alla fall och skriver om venösa bensår, fy bubblan så kuuul de är alltså!!!! blir lite äcklad faktiskt... mmmh gula, variga sår.. tur att jag inte ätit någon frukost heheh..

må denna skoldag gå fort, snälla!!

what a nice day





purrrrr purrrrrr. njuter av de härliga vädret på min lediga dag! varit ute en sväng med lillbrorsan och sånt där. humöret blir mycket bättre bara de kommer lite sol, inte sant?? blir himla sugen på att fota också när vädret är så himla gott. men de hinns nog inte med idag tyvärr, så får se om de blir av i helgen istället!

idag behöver jag..... plugga. men de gör jag väl sen.... orkar inte ens tänka på de, får bara ångest haha. men de är väl vanligt att de är mycket nu innan studenten och allt. FATTA jag ska ta studenten? känns.. skumt. men så jääääävla underbart!!!

nu ska jag strax käka lite middag sen ska jag med mamsen in till stan en sväng. vad gör ni idag? :))

sleeping beauty



what a moooorning. den här måndagen började bra.. not! försov mig rääätt så mycket haha. brukar gå upp mellan halv sex och sex men idag vaknade jag, törnrosa - tio över sju.... fatta paniken!!!

men nu sitter jag här i skolan i alla fall, känner mig någorlunda nyvaken fortfarande.. vill bara heeeeeeem.

skitdag.............

big brother..




hallåååå vad jag blir besviken nu!!! *sadface* big brother UTAN hannah w liksom?? craaaap. MEN om roddan får stanna kvar i huset jämnar de ut sig (hejade på honom förra säsongen). annars tänker inte jag titta mer!!

så mina käääära läsare, gå in och rösta på tv elva här så roddan får stanna och har chansen att mindfucka alla miffon där inne. speciellt sipan........ så trött på honom!!!

bilder tagna från google.se

slut på helgen



ahmen, varför ska helgerna alltid envisas med att gå så fort??!!!! studiedag på tisdag i alla fall, sköönt! och sen är jag ledig på fredag med.. ska på begravning..

så tre skoldagar denna vecka! men gudars vad jag har mycket att göra nu... inlämningar hit och dit och jag blir toookig snart...... men då passar de väl bra med en STUDIEdag på tisdag dååårå hähä. för jag antar att alla elever verkligen pluggar istället för att ta sovmorgon osv osv. ???

tusan vad härligt väder de varit idag förresten! varit ute en bra stund, pojkvännen kom hit en sväng så vi tog med lillbrorsan min ut på en promenix.

NU kurrar magen min. så ska ta och steka mig nåt ägg och göra en gooood äggmacka innan big brother! ska ni se de? måste säga HANNAH W, you fuckin' roock girl!! hon får inte åka ut för de är ju hon som gör programmet haha!

family first




precis hemkommen nu från mormor& morfar, haft en väldigt trevlig dag med släkten! middag, kaffe och massa gooodsaker :))

fick tre nagellack av mormor också! när jag använder nagellack, så blir de alltid rött. fått för mig att jag inte passar i nåt annat haha.. så kul med lite andra färger! testade ett av dem innan, silky blue hette de. mycket tjuuusigt! ser lite mystisk ut nu... hehe.

lite halvkassa mobilbilder sådär, men får duga! nagellacken är i alla fall (om nån vill va som mig liksom...) : mocca delight, caramel camel och silky blue.

nu ska jag kika tv, har några bb-avsnitt att ta igen!!

Actions speak louder than words



okej nu ska jag vara lite allvarlig. (för en gångs skull).

har ni känt någon gång att ni inte räcker till? inte är tillräckligt bra? de är ingen rolig känsla. men de finns inte en enda människa som är perfekt, alla har sina brister. men jag känner mig som den kassaste personen i världshistorien. hur kan en sak som verkar vara så enkel för andra.. vara så svår?

man kan inte vara bäst på allt. de går inte. ibland får man nöja sig med att vara medel på vissa delar. men, man kan alltid jobba sig uppåt tills man blir bättre.

de är svårt när de rör ens egen personlighet osv osv. för man kan inte bara förändra sig sådär rakt av på en sekund. de krävs en del så att säga. ska man göra om, göra bättre?

de är mycket i skallen nu känner jag, lite förvirrad och sådär. så ska strax ta och krypa ner i kojs... sjuuukt trött. och om ni undrar vad jag menar så kommer jag nu lämna er frågande. ingen behöver förstå, förutom jag. (vilket jag knappt gör själv så.. haha.)

nattinatti

äta bör man annars dör man





sitter här på skolbänkaa och käkar lite frulle. tunnbröd med ost och grönsaker, kaffe på de självklart!! nackdelen med skolans kaffe är väl att de smakar lite bränt ibland men de är smällar man får ta när man behöver ha i sig kofeinet för att kunna funka någorlunda.

jag är slarvig när de gäller fukost.. äter nästan aldrig något innan skolan utan tar mig en kopp svart och sen är de bra. men då är de ju tur att de finns en cafeteria i skolis japp japp.

nä, nu ska jag och min väninna ut och och ta en cigg och sen är de back to business.

update 17:47: koffeinet*. lite seg i kolan idaarå va

fejjan har svaren

viiiilken underbar dag. och vilket häääärligt väder!!! eller nja.. inte direkt va. nu för tiden behöver man inte ens kolla ut från fönstret för att se att de kommit snö, räcker med att kolla fejjaN liksom. förresten så funkar facebook i skolan. vilken tur va?? hade varit himla jobbigt om vi stackars elever faktiskt hade behövt lyssna på läraren..

FÖRRESTEN, ta en titt på den här videon!! spriiiiiid mina kära läsare.


hemkommen



nu har jag precis kommit hem från frisören. så är de när man lever ett så fabulöst liv som jag, vet ni!! nej, skämt å sido hähä. har faktiskt varit med mamsen och hållt henne sällskap medan hon klippte och slingade håret.

men vidare bra sällskap vet jag inte ifall jag var.... hade med mig lite saker att plugga och moderskeppet, hon satt med näsan i en tidning största delen av frisörbesöket. tack vare att jag följde med henne till frissan fick jag lite plugg gjort, och de känns så sköööönt. hade säkert inte gjort nåt här hemma... ja ni vet ju hur de kan bli ibland....

och jag må säga att hon blev mycket tjusig i håret. och frisören sa "vilken fin röd hååårfärg du har" till mig. jo man tackar ja (fast de visste jag ju redan heh)... blev grymt sugen på att klippa mig, göra en frisyr!! har så himla tråkigt hår just nu, och risigt tyvääärr. typ en lugg som är lika lång som själva håret.. ser ut som en slickad katt. men de ska jag snart ta och göra någonting åt!!

nu ska jag ta mig en kopp svart och en liten chokladbit. s å  h i m l a  t r ö t t och åtgärder måste tas så jag inte somnar rätt upp och ner här på stolen.


spekulationer




alltså.... känner mig som en stoppad korv idag.

alla i skolan har typ panik för att skolan har spärrat så man inte kan komma ut på fejjan på nätverket. aldrig någonsin igen??? och då känner jag såhär att de kanske är nyttigt för er att vara ifrån fejjan lite!!oj oj vad alla spekulerar, är de fejjan som är nerstängd eller vad händer?? åååh allas liv är förstörda!!!

fast. inte mitt då.... har bättre saker för mig än att sitta på facebook hela dagarna.... jag menar big brother, hallå eller...

lutar mig tillbaka


hmm.. cambilder är lite trista ja. men känner inte för att leta efter en bild i alla mina tusen mappar och sen kolla i arkivet så man inte laddat upp den förr.

på tal om cambilder, de här ägnar jag och daniela oss åt i skolan:







kanske på grund av detta som vi inte får så mycket gjort....... eller, jag kan faktiskt göra flera saker samtidigt.... typ på ett ungefär.

känner mig tråååkig för tillfället. mycket i tankarna just nu, som de kan vara ibland. man kan inte alltid vara på topp! så himla trött hela tiden. idag känns de som de blir någorlunda tidigt i säng, har en tendens till att alltid råka vara uppe lite för länge. som igår, satt och kollade på tv och var skiiiiittrött. tänkte gått och lagt mig men orkade inte resa mig från soffan till sängen...... EH vadå lat???

nu ska jag luta mig tillbaka, samt sitta här i soffan och vresa som en redig karl. de är livet, aaah. och en hand på könet blir som grädden på moset. (nej, inte på ett snuskigt sätt)

stjärtar och kameltår



alltså.. vad har hänt med fejsboooken?? don't get it. man ser skumma grupper som "danmarks bedste røv", och sen flera vänner av de motsatta könet som gillat bilderna. haha de är ju bara pinsamt.... massa bilder på fjortistjejers stjärtar liksom. vad vill man ha ut av de liksom?? men jag antar att de är inne med sånna grupper nu och att fejjan snart kommer bli en porrsida.. typ haha.

nu när de är omgjort på fejjan kan man ju liksom se vad alla gillar osv osv. och de är intressant att de nästan alltid är samma personer som gillar så fort de är lite naked och sexxxy biatches. hahaha. kan jag likaväl lägga upp en bild på min kameltå och se hur många likes den får, undra om de skulle vara poppis??

ah men nä nu ska vi inte vara sånna. sverigelandet är ju trots allt fritt. men jag känner mig som en fånge eller nåt just nu- sååå mycket att göra, drunknar i skolarbete. när tusan är de egentligen påsklov?? fan jag har ju inte koll på någonting!!

under mina snart tre år på gymnasiet har jag aldrig använt mig av en almanacka. nu såhär i efterhand känner jag att de kanske hade varit en ganska bra idé. men å andra sidan, har väl alltid varit lite rörig av mig och tar de mesta i "sista stund" så att säga, (plugga prov, inlämningar osv osv. dagen före) men de har ju gått hyfsat bra för mig ändå, än så länge... hähä.

på tal om plugga.... borde kanske göra de nu. men är så trött zZZZZZzzzzzz

update 19:35: MÅSTE sluta säga liksom. låter så himla lillgammal liksom.. OH CRAP lättare sagt än gjort.

måndag



SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket gillar jag måndagar. 

sitter på fotolektionen nu. och som vanligt gör jag ingenting....... fan jag tycker ju att foto är kul?? men de är skillnad mot att göra de på fritiden. måsten är alltid så tråkiga jöööh, så blir liksom en annan sak i skolan. dvs mindre kul. 

men måste säga att jag haft en riktigt bra helg! och nu ska jag försöka jobba lite.........

partö



blir party två dagar i rad! har en av mina nya tröjor på mig, snygg jag är va??? haha. hoppas ni får en trevlig kväll :)
puss

stan snart



lite stressad och seg just nu, men bara liiiite. ska snart bege mig in till stan fixa i ordning de sista och förfesta. idag blir de utgång i borås. vet inte vadjag ska ha på mig knappt så har halva garderoben i väskan! de ska nog bli bra. alltid dessa probleeeeem alltså, haha.

hoppas ni får en trevlig kväll!
puss

färgar hååååret



sitter med färg i håret. fan vad drygt de är att vänta.. alltid när man väntar på något går tiden så sakta haha. hoppas håret blir någorlunda bra då jag bara hade ett paket denna gången.. känns som att jag skulle behövt två alltså. sikka problem man kan ha va...

i morgon är de fredag som dom flesta kanske vet. vad händer dårå? nä, de vet ingen. tjejen på bilden vill ha med mig ut i borås, men får se i morgon vad jag känner för!

nu borde jag plugga lite... har prov i morgon. men först- skölja ur färgen!

RSS 2.0